70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben oğluşu uyutmaya kaçar azcıkta ben uyurum..
bu gece suk uyandı şimdide başım ağrıyor
biraz dinlenirsem geçer inşallah..

ne güzel bak pozitifsinn :) bende senin başlangıç kilon kadardım belki daha fazlaydım :) düşüncem hep yemekti yani baktım olmuyo gitmesi gerekiyo diye düşündüm. ya dedim dah ewlenmedim bile çok dombiliyim wermek zorundayım. wermeye dewam ediyorum arad bi salıyorum ama sonra toparlamaya çalışıyorum. hala da dombiğimm. ne güzel wermişssin kilo dewamı gelir gelicekte

gecmis olsun canim hava degisikliyinden olabilir -300 hadi bakalim cumaya kadar daha fazla gider isallah
evet hava degısımınden.bıde gunese aldanıp azcık ınce gıyındım
agzın bal yesın kuzum,inş cumaya 76 yı görürüm.cok uzun zaman oodu görmeyelı

ne yanı 4 gunde 4 kılomu verdın? kac gun yapıcaksın bu dıyetı,pek saglıoklı gelmedı bana.3 gunlukse belkı evet ama uzun zamanna yaymak tehlıkelı olabılır

merhaba kızlarrrr

qivicimm dukani denedim 1 hafta sonra biraktim hopp fazlasiyla geldi eger yapayim diyorsan dikkat etmen lazim gittiyi gibi cabuk geri geliyorlar kilolar :18: esorfmana birsey diyemiycem bizim burda kemer takiyorlardin karnina bende folye ile sariyorum fazlaliklarimi
tavuk istedirdin canimi
cok sagol zerram yok ihmal etmiycem bugün gördüm korktum zaten savas actim zerram az önce aradim büyük yeri irkcilik yasal olarak yazak bende bildirdim nolursa olsun artik yeter yok annelere birsey demiyorum canimcim onlar herzaman bizim iyiligimizi isterler canim benim yaa
güldügümde gülen
agladigimda aglayan
benim icin yasayan
dünyadaki en büyük sansimiz ,melegimiz
annelerimiz

kocaman kadin cocuklan kayar diye laf ederler diye hic düsünmedim eglendim valla
nezaman baslayayim tatlim bu aksam yapsam :26: yapacam canim artik düzelsin istiyorum cok sagol tatlim

aynen benim Türk Milletime hakaret edecek adamın alnını karışlarım
ıbizim kadar misafirperver,duygusal,kalbı nasırlaşmamış kaç millet var?
pisler tabı,klozetlerınde popolarını yıkamak için musluk bıle yok

inş :) ilk hedefim 65 son hedefim 55
Allah bana bu rakamları görmemi nasip eylesin:)

18 erken değilmi akşam acıkırsın ben 7de yiyorum sonrada bişey yemiyorum

ıı-ııhh asırı acıkmadım.aksıne sabaha daha tok uyandım.normalde 19.30 civarı yıyordum,
bıseler atıstırıp öle yatıyordum meyve,kuruyemıs gıbı
ama sabaha daha ac oluyodum,bu sabah daha ıyı uyandım
bakalım denıycem sadece bi süre

üff yok mu kilodan kurtulmanın kısa yolu be suzi :106:

bnde cok sewerm mercmek corbasını patates yemegını tehlıkelı olan herseı sewıorum yanı

ben de ne tehlikeliyse onu seviyorum yiyecek olarak :125: hele pasta börek tatlı off ya keşke metabolizmam çok hızlı olsaydı tıka basa yeseydim bir gr bile almasaydım. hayal mi bu hayal mi :103:

13:00 olsa da öğle yemeğimi yesem.
Hoş tadım tuzum yok eve gidip uzanasım var.

al benden de o kadar pukka yaa

öyle dimi yaa canım çok kalmadı :26: 66.9 dan dahada düşmüşümdür umarım çünkü 10 gündür fln tartılmıyorum
tabii canım, 10 gündür dikkat ediyorsan düşmüşsündür biraz
boyun kaç canım?
problem olmuyorsa erken ye tabii
nekadar erken okadar iyi

kızlar ben aşağıda gur-beti görür gibi oldum ama
yanlışmı gördüm
şimdi yok
:44::44:

zerram kolay gelsin güzel sonuc görürsün isallah
ettim canim baksinda görsünler türk onlarin hayatini nasil alt üst ediyor türkü ezmek kolaymiymis
ben oğluşu uyutmaya kaçar azcıkta ben uyurum..
bu gece suk uyandı şimdide başım ağrıyor
biraz dinlenirsem geçer inşallah..
dinlen zerram uykusuzlukdandir niye uyandi birsey yoktur isallah :26:

13:00 olsa da öğle yemeğimi yesem.
Hoş tadım tuzum yok eve gidip uzanasım var.
canim dilekcim günes eksik sende depresyona giriyon kiz solariuma git bi 5-10 dakika kendine gelin fistik

inş :) ilk hedefim 65 son hedefim 55
Allah bana bu rakamları görmemi nasip eylesin:)
banada amin
ah ah qivicimmm keske nerde bizde o sans benim arkadasim yiyo yiyo bi gram almiyor bende öyle olmak istiyorum :84: ne yesem yariyo anam
su icsem bile yariyo dermissim :111:

cıtırcıklarım menum
sabah 3 dılım karpuz 1 dılm cawdr ekmegı 2 dılm kasar peynırı 2 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesılcay
oglen 3 yemk kasıgı yogurt 4 nugget 1 dılm cawdr ekmedı
ara form bıskuwı yesılcay
aksam pırasa yemegı salata yogurt yarım dılm ekmek
ara cay meyve
2 lıtredn fazla su
:26::26::26:

Sabah sabah rüyanda karpuz mu gördün mar
Güzelmiş.

ana karpuz gördüm menünde buraya da gelsede bende yesem cok severim kendisini
kizlar evlenmeden önce türkiyeye tatile geldim hava sicak yemek canin istemiyor yiyordum ama az sabah aksam karpuz yiyordum
1 ayin sonunda 10 kilo vermisdim tabii bol bol denize de gidiyorduk ama ozaman zayiflayayim diye bir durum yokdun genc kizdik iste ah ah

bnm abmlerde almnyada onlarda dıolr dha gelmedı buraya dıe kargolıım sekerm ben sıze buradan

eveeeeeeeeeeeeeet

olur bence de
bende hepsi var yarı fiatına yollayam dermişim :):):)
sauna eşofmanı giyem diyom hep unutuyorm feci terletiyo biraz da bunaltıyor. zayıflamak istiyorum ama hiç sıkıya da gelemiyorum ne tezatlık ama
suziiiiiiiiiiiiiiiiii ben var ya senin o gıcıkları bir gelirsem saç baş demem yolar döver yere sererim. ne sinirler ya ne görmüşler türklerden de böyle yapıyorlar
eşim kıbrısta yaptı askerliğini oradaki türk kesiminden olan halkta türk düşmanıymış türkleri kabul etmiyorlar kara sakal diye dalga geçiyorlarmış. türk türke bunu yaptıktan sonra yabancı tabii ki yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…