2 ısırık lokum dışında güzel canım.
canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
75 kiloyken salına salına beyaz kot giymiş kadınım ben
şimdi hiç cesaretim yok..
cidden insan kiloluyken farkında olmuyor kilosunu takmıyor kafaya
ben öyleydim yani herşeyi giyiyodum ve güzel buluyordum kendimi
taki o beyaz pantolunu giyerken patlatana kadar
ben senin bahsettigin resmini biliyorum sanirsam dilekcim
Bende geçen yaz beyaz tişört giymişim iğrenç duruyo atarım bi ara resmi.
Zayıfladıkca şişman görüyo insan kendini ilginç bi psikoloji aslında.
Senin albümünde 60-62lik resimlerde gayet hoş duruyorsun.
Giy canım takma kafaya.
Dimi dimiii sonrada bana dava açarlar bi sürü diyetle ilgili bi diploman yok zayıflattın diye.
gecmis olsun canimSelam kızlar ben geldim.
Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım
senide ünlü yapariz canimOh vallaha, 2 dakkada planları yaptı gacılar, ben de isteremmm
Gönderdim listeyi.
isallah canim sagligina kavusursunEşimde bana kızıyor sağlığın mı daha önemli kilo mu diye.Bende kilo diyorum
Beni ispiyonladı anneme efendim neymiş yemek yemiyormuşum.Dedim yemek yiyorum abur cubur yemiyorum,düzenli besleniyorum.
Birde kolumda serumlarla resmimi çekti,kendine dikkat etme bunu hatırlatıcam sana diye.
Çok fena görünüyorum.Şuan ilacında etkisiyle iyiyim şükür,ama dikkat etmem ayaklarımı üşütmemem gerekecek.
Hep başa dönüyorum ne kadar dikkat etsemde.İsyan etmiyim allahım acil şifalar nasip eylesin bana
nesfit i bende severim ama karbonhydrat diye yemiyorum gerci masallah tugba yiyo yiyo karbonlari onda yan etki yapmiyotuğba gazına geldim gittim nesfit yoktu k flaks aldım yanına da % 1.5 yağlı süt. aldığım albur cuburlardan şu an bahsetmek istemiyorumakşam dışarda değilsem zaten göbek salata ya da nesfit yiyordum, geçen spordaki bi kız da nesfitten bahsetmişti. ben önceden ara öğün olarak yiyordum hiç ara öğün olur mu dediler:26: sabahları hafif yiyordum (peynir, yumurta, domates) ama olsun sabahları böyle yapamaya çalışıcam, olduğu kadar akşamları da yapıcam. yani inşallah
afferim kiz ballims.a.
nehabersiniz kizlaar
aynil
dilek
gecmis olsun ikinizede :26:
güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun
Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmishala hayallerimde o görüntü ama yemedim
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: amasimdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya
ben geldim siz gitmissinizEvett allll
Bende 60ı görünce ödül niyetine alıcam
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen en önemlisi sağlık ztn kilo bi şekilde tekrar başlanarak verilir.
OOoo bu sebepten olmasa bile çok tırt sebeplerden o kadar şey oluyor ki.
En basiti dün gördüm adama rüyasında karısı bunu aldatırken görmüş kavga çıkarmış sonunda bıçaklamış.
Bi tane de vardı adam alkolikmiş eve gelince yemek yok diye kızını öldürmüştü sanırım.:26:
İçinde Allah korkusu kalmamış artık insanların.
Hadi gel bekliyoruz.
oh ne güzel bak kocisin bakiyor sana canimTeşekkürler tatlım.
O midenin zırlaması bazen bendede oluyorr.
Sonra gece uyanıyorum sık sık ama tabi kalkıp atıştırmıyorum olan hep kocişe oluyor.
Dün akşamdan beri mide bulantımda var kociş gece kalkıp süt ısıtıyor sıcak su torbası yapıyor.
Aslında bak şimdi düşündümde tam nazlanma zamanı
sen yiyipde zayiflayanlardan oldun be tugbisbiz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettiler bol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlen bir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bolakşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetindeama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa
şimdi gülüyoz ama cidden ben psikopata bağladım bu durumu,hep kötü düşüncelerle geziyorum ortalıkta,şu kansızlık testi yapılsada neyim var çıksa ortaya dayanılcak gibi değil,,şimdide midem yanıyoo sabır yarabbiiimm
yaw suzi zaten ben iddaya girmicem hayır dedim diye dalga geçti,sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza geldimkeşke baştan ne 1ay süresi 2ay olsun deseydim,gerçi dedim zatende 2ayda 5kiloyu ebemde verir demişti manyak sanki çok kolayda vermek
geçmiş olsun canım,,havalar değişken oldu malesef dikkat etmek gerek
tamam canim ama simdi 2 ay dir gelmiyo yinede yapayimmi nezaman gelceni bilmiyom :26:canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
iyi bari temiz cikmis sonuclar sevindim canimgözün aydın canııııııııııım
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn buraya katılabilirsin
slmmmmmmmm neredesin kıııııııııız uğramıyon hiç
aslında gece giymek iyi oluyor. benimki sauna şort göbekten diz kapağına kadar. ama şöle bir sorun oluyo o kısmı feci terletiyor ve nednse ayaklarım bundan etkilenip üşüyor. birkaçkez giydim yattım ama uyuyamadım alt taraf ter içinde diz altımda buz gibi oldu
çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.
kızlar bugün MR sonuçlarını aldım temiz çıktı. ama başım hala çatlıyor. neyse doktor bir ilaç verdi günde iki kez kullan dedi sonra ekledi ama kilo yapabilir. ben alırmıyım o ilacı hiç valla kafam çatlasa da tööööbe şişko olmayam da beyinsiz olam daha iyi
sabah 1.5 tost yedim yaninda kahve
ara vanilyali yogurt 140 kal.
öglen iki catal makarna ve yogurt
yedim
aksama 1 kabak dolmasi yesemmi kizlar salata ve yogurtla ?
öretmenim öretmenim ballim birsey yemiyoAllah'tan dikkat etmişsin he.
kız ne olur şu avatarını değiştir ya kendimi görüyom sanki arkadan
balllim fircayi yemis balim fircayi yemisAz canım.
Salata yok bişi yok. Nasıl çalışcak miden 2 çatal makarnayla mı?
Sabahta tost yemişsin kuru kuru.
Akşam da kabak yicem diyon.
selmaslm bacılar ben geldim
2 hafta oldu tarılmayalı
kaç oldum acaba eyer almamışsam vermemişimdir
sende dikkat et canim görüsürüz :80:Kızlar ben çıkıyorum.Müdür yarımdaki gemiye yetiş çık dedi.
Pazartesi görüşürüz kendinize çok dikkat edin.
oh oh dilek pek bi hosuma gidiyo sen kizincaBende diyorum sabah buralardaydı ama gene kayıp.
Yeme leynnn canga
bizimde dügün var hazirandaDilek saol yavrum şok dıyet için öperim nanaktan
kac gun uygulanıyor bu şok liste? bıtek sıkııntı süt içemiyorum yogurt aynı etkıyı gösterırse haftaya bı denemek lazım
yaza bişe kalmadı 2.5 ayda ne verdım verdım 17 hazıranda kuziimin düğünü var.....
zayıflayarak herkezı şok etmek istiyorummmmmm
2.5 kılo verdım "sen dıyet yapamazsın" dıyenlere kapak olsun
bundan sonra daha hızlı gitcek inşallaaaahhhhhhhhh
cis yeme canim :18:canım türk kahvesı ıstedıgı ıcın ara yapmadım kahve ıctım 2minik kare çikoyla(yanı 5 gr eder anca)
midem kazınmaya başladı pırasada pişiyo az kaldı yemege
aksamda sohbet grubumuz var unutmusum.neysekı anlastık kımse hazırlık yapmıycak dıe sözlestık
bırtek kek veya sütlü tatlı dedıler herkez kabul ettı
belkı yarım yerım ayıp olmasın dıe belkı yemem.ne yıycegımıze baglı
Bilmiyorum bünyeyi şaşırtmk için vermiş.
Ben bi kere uygulamıştım o da tam değil hatırlamıyorum yani.
alemsin qivican yaaya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorumbunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum kafayı yedik ay
kuzey güneyÇıkıyorum bende kızlar.
Akşam girmem belki bilmiyorum.
Öperim.
merhaba canimmerhaba kızlar
ders yoğunluğundan sizlere yazamıyorum çok fazla birikmiş yine geçmiş azcık okuyabildim bu arada topikte bir şok diyeti dönüyor hayırdır nedir kızlar bu varsa tarifi banada atınbu arada valla dileğim sende olmasan bu topikte bizlerin kaçamak sınırsız olucak iiyice dobiç olacağız Allah'tan sen varsın menü paylaşamıyorum çok düzensiz oldu çünkü ,bir türlü saatleri tutturamıyorum ama haftaya saatler kesin düzelir kocişin mesaisi değişmesi ile dikkat ediyorum yediklerime ama sadece 3 öğün oluyor aralar olmuoyr pööffffff:18:bakalım böyle yaparak ben bu hafta verecekmiyim kilo hiç zannetmiyom aradabirde kaçamak oldu bu hafta kesin +veya anca 100 gr. gider işte
iyi aksamlar canim
bende çıkıyorum kızlar iyi akşmalar sizlere
ahhh allah herkese saglik versin isallah zor hastalikla ugrasmakbu sabah kalktım bi baktım kar yağıyor
bu şehir beni deli etcek bi günü bi gününe tutmuyor ne giyeceğimizi şaşırıyoruz...
sonra da yağmura dönüştü ama çok soğuktu hava zaten hastaydım bi de okul dönüşü dondum resmen:2:
bugün probiyotiklerden bahsetti hoca bi ara.
çok önemli hastalıkları üzerine deney yapmışlar
probiyotik kullandıktan sonra ciddi oranda iyileşme olduğunu gözlemlemişler..
ayrıca kolesterolü düşürüyormuş, kan şekerini düzenliyormuş, kansere karşı koruyucuymuş vs.. vs...
bu probiyotik bakteriler de ev yoğurtlarında filan oluyor doğal olarak..
kefirde de var. yoğurt mayalayamadığım için kefir almayı düşünüyorum..
her gün bi bardak kefir içerim normal yoğurdumu da yerim
herkes sağlıklı olsun inanın hasta olmak kadar kötü bir şey olamaz
biz bi gripte bile nasıl dertlenirken kanser hastalarının filan hocalara teşekkür ettiğini görünce içim parçalanıyor..
sağlığımızdan kıymetli ne olabilir ki
hosgeldin gecmisi birak geleceye bakKızlarrr ben geldimVe geçmişe gidiyorum kaç gündür bakıp bakıp sonuna kadar gelemeden uykuma yenik düşüyodum ama bu sefer azimliyim bitiricem
bende yapsam ayran dün erincimden yapmadim yapayim bariMerhaba kızlarrrr
Çok yoruldum bugün çokkkkk, verem savaş dispanserine gittim akciğer filmi çektirdim sonra gittim kan verdim kan grubu kartı aldım, muhtarlıktan nüfus kayıt örneği ve ikametgah aldımmmm
Daha bir sürü belge var
Eve geldim hemen yazayım dedim :126:
Gelelim menüme, öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım amaaa orda bile diyeti bozmadım annem karşımda lahmacun ve tulumba tatlısı hüpletirken
Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta (üzerine limon sıktım, sumak karabiber maydonoz ve dereotu ekledim) , 1 ceviz, domates salatalık, yaseminli yeşil çay
Ara: 1 elma
Öğlen: Şiş köfte (1 porsiyon) 3 bardak ayran, 1 dilim tam tahıllı ekmek, nar ekşili salata (köftecide yedimmmm, çantadan ekmeğimi çıkardımmm garson çocuk gülüyorrr )
Ara:1 türk kahvesi (annemin komşusunda, şekersiz tabiiiiiii)
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 mandalina
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 8yk karnıbahar, salata, yoğurt
22:00 gibi de 1 kivi 2-3 yk yoğurt
Ama ayran yüzünden halaaa karnım taş gibi
canim kimligin aciklanmadan sikayet edemez misin?sonucta orasi senin is ortamin..sikayet ettigin kisilerden senin kimligini saklayarak gerekli uyarilari yapmalari gerek..acaba diyorum sancim gecti gibi yarin geri is e gitsem savas bayraklarini acsamen büyük yere benim bölümü sikayet etsem yabanci düsmanli yapiyorlar diye bikere daha gitmisdim ama cesaret ettip ortaya koymamisdim bunu anonym olarak yapmisdim sikayettimi ama ozamanda herkes bana karsi olacak kafamdan cikmiyor yeter artik diyesim geliyo
Selam kızlar ben geldim.
Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım
Akşamda 3 köfte + salatayla günü kapattım.:119:
köfteyi nasıl yapıyorsun kuzum:)
ya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorumbunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum kafayı yedik ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?