70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 ısırık lokum dışında güzel canım.

ya biliyorum da işte sevgilim verdi yok dedim yemicem.. ısrar etti yok dedim.. ama öyle güzel bakıyo ki bana lokum anlatamam:26: kısacası yemiş bulundum:18:
ama düne göre çok ii değil mi

merhaba kızlar

ders yoğunluğundan sizlere yazamıyorum çok fazla birikmiş yine geçmiş azcık okuyabildim bu arada topikte bir şok diyeti dönüyor hayırdır nedir kızlar bu varsa tarifi banada atın bu arada valla dileğim sende olmasan bu topikte bizlerin kaçamak sınırsız olucak iiyice dobiç olacağız Allah'tan sen varsın menü paylaşamıyorum çok düzensiz oldu çünkü ,bir türlü saatleri tutturamıyorum ama haftaya saatler kesin düzelir kocişin mesaisi değişmesi ile dikkat ediyorum yediklerime ama sadece 3 öğün oluyor aralar olmuoyr pööffffff:18:bakalım böyle yaparak ben bu hafta verecekmiyim kilo hiç zannetmiyom aradabirde kaçamak oldu bu hafta kesin +veya anca 100 gr. gider işte

bu sabah kalktım bi baktım kar yağıyor
bu şehir beni deli etcek bi günü bi gününe tutmuyor ne giyeceğimizi şaşırıyoruz...
sonra da yağmura dönüştü ama çok soğuktu hava zaten hastaydım bi de okul dönüşü dondum resmen:2:
bugün probiyotiklerden bahsetti hoca bi ara.
çok önemli hastalıkları üzerine deney yapmışlar
probiyotik kullandıktan sonra ciddi oranda iyileşme olduğunu gözlemlemişler..
ayrıca kolesterolü düşürüyormuş, kan şekerini düzenliyormuş, kansere karşı koruyucuymuş vs.. vs...
bu probiyotik bakteriler de ev yoğurtlarında filan oluyor doğal olarak..
kefirde de var. yoğurt mayalayamadığım için kefir almayı düşünüyorum..
her gün bi bardak kefir içerim normal yoğurdumu da yerim
herkes sağlıklı olsun inanın hasta olmak kadar kötü bir şey olamaz
biz bi gripte bile nasıl dertlenirken kanser hastalarının filan hocalara teşekkür ettiğini görünce içim parçalanıyor..
sağlığımızdan kıymetli ne olabilir ki

Kızlarrr ben geldim Ve geçmişe gidiyorum kaç gündür bakıp bakıp sonuna kadar gelemeden uykuma yenik düşüyodum ama bu sefer azimliyim bitiricem

Merhaba kızlarrrr
Çok yoruldum bugün çokkkkk, verem savaş dispanserine gittim akciğer filmi çektirdim sonra gittim kan verdim kan grubu kartı aldım, muhtarlıktan nüfus kayıt örneği ve ikametgah aldımmmm
Daha bir sürü belge var
Eve geldim hemen yazayım dedim :126:

Gelelim menüme, öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım amaaa orda bile diyeti bozmadım annem karşımda lahmacun ve tulumba tatlısı hüpletirken

Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta (üzerine limon sıktım, sumak karabiber maydonoz ve dereotu ekledim) , 1 ceviz, domates salatalık, yaseminli yeşil çay

Ara: 1 elma

Öğlen: Şiş köfte (1 porsiyon) 3 bardak ayran , 1 dilim tam tahıllı ekmek, nar ekşili salata (köftecide yedimmmm, çantadan ekmeğimi çıkardımmm garson çocuk gülüyorrr )

Ara:1 türk kahvesi (annemin komşusunda, şekersiz tabiiiiiii)
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 mandalina

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 8yk karnıbahar, salata, yoğurt

22:00 gibi de 1 kivi 2-3 yk yoğurt

Ama ayran yüzünden halaaa karnım taş gibi

Son düzenleme:
slm kızlarr
menümm
sabah:
1 dilim t.b ekmeği
3dilim beyaz peynir
kahvaltılık sos
domates, biber
bir bardak şekersiz çay

ara: 1 avuç beyaz leblebi

öğle:
1 kase special k

ara: 1 tane elma

akşam:
5-6 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
bir bardak form çay içerim...

ben halen siyah giyiyorum herseyi yaz gelincede siyah siyah gezilmez ki
ben senin bahsettigin resmini biliyorum sanirsam dilekcim yok anam avukat tutariz
gecmis olsun canim
Oh vallaha, 2 dakkada planları yaptı gacılar, ben de isteremmm
Gönderdim listeyi.
senide ünlü yapariz canim sagol canim
isallah canim sagligina kavusursun
nesfit i bende severim ama karbonhydrat diye yemiyorum gerci masallah tugba yiyo yiyo karbonlari onda yan etki yapmiyo qivicim 1 hafta sonra sonuclari bildir canim gerci nesquik de yapmisdin oda vermisdin:44: bi dene bakalim

afferim kiz ballim hadi bakalim cuma sonuc ne olacak
ben geldim siz gitmissiniz gerci oglisle yine parka gittik park busefer kalabalikdin anne gel kayalim dedi kaymadim
oh ne güzel bak kocisin bakiyor sana canim bi kere esime uykuda kalpim sIkIsdi dedim de birsey olmaz cok gec yattim sonra konusalim demisdi
sonra basina kaktim da ben hatirlamiyorum diyo gerci dogru da olabilir :44:bi keresinde kalk ise git dedim nerde tomatesler getir keseyim dedi artik ne tomatesi kesiyorsa rüyasinda

sen yiyipde zayiflayanlardan oldun be tugbis biz yapsak aliriz herhalde ay tugbis ebeni ne karistiyor sankim allah allah
canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
tamam canim ama simdi 2 ay dir gelmiyo yinede yapayimmi nezaman gelceni bilmiyom :26:
iyi bari temiz cikmis sonuclar sevindim canim hadi ya zayifladani yokmuymus o haplarin bi sorsaydin
sabah 1.5 tost yedim yaninda kahve

ara vanilyali yogurt 140 kal.

öglen iki catal makarna ve yogurt

yedim
aksama 1 kabak dolmasi yesemmi kizlar salata ve yogurtla ?

Allah'tan dikkat etmişsin he.
öretmenim öretmenim ballim birsey yemiyo
kız ne olur şu avatarını değiştir ya kendimi görüyom sanki arkadan

Az canım.
Salata yok bişi yok. Nasıl çalışcak miden 2 çatal makarnayla mı?
Sabahta tost yemişsin kuru kuru.
Akşam da kabak yicem diyon.
balllim fircayi yemis balim fircayi yemis

slm bacılar ben geldim
2 hafta oldu tarılmayalı
kaç oldum acaba eyer almamışsam vermemişimdir
selma
Kızlar ben çıkıyorum.Müdür yarımdaki gemiye yetiş çık dedi.
Pazartesi görüşürüz kendinize çok dikkat edin.
sende dikkat et canim görüsürüz :80:

Bende diyorum sabah buralardaydı ama gene kayıp.
Yeme leynnn canga
oh oh dilek pek bi hosuma gidiyo sen kizinca aslicim iki cene calamadik senle aa denk gelmiyoz
bizimde dügün var haziranda
cis yeme canim :18:
Bilmiyorum bünyeyi şaşırtmk için vermiş.
Ben bi kere uygulamıştım o da tam değil hatırlamıyorum yani.
dilek önce protein yaptik topikce simdide sok olacaz topikce
ya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorum bunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum kafayı yedik ay
alemsin qivican yaa
Çıkıyorum bende kızlar.
Akşam girmem belki bilmiyorum.
Öperim.
kuzey güney
merhaba canim

bende çıkıyorum kızlar iyi akşmalar sizlere
iyi aksamlar canim
ahhh allah herkese saglik versin isallah zor hastalikla ugrasmak
Kızlarrr ben geldim Ve geçmişe gidiyorum kaç gündür bakıp bakıp sonuna kadar gelemeden uykuma yenik düşüyodum ama bu sefer azimliyim bitiricem
hosgeldin gecmisi birak geleceye bak

bende yapsam ayran dün erincimden yapmadim yapayim bari

anam bizim grubun hatunlari masallah ne cene var yaa ogleden sonra foruma girmedim 30 sayfa atmis,oku oku gozlerim kaydiiii:111::111::111:
yarin hayirlisiyla protein diyetine basliyorumyumurta haslamak istemiyorum..esim ben ne yersem onu yiyor,yumurtanin sarilarini ne yapcaz,cope atmak istemiyorumm
o yuzden salam sosise dayanicam..kac tane salam,sosis yiyeyim kizlar?:18:ekmek olmadigi icin,cok abartmak istemiyorum ama olcu kac onu da bilmiyorummyesillik de yicem..

canim kimligin aciklanmadan sikayet edemez misin?sonucta orasi senin is ortamin..sikayet ettigin kisilerden senin kimligini saklayarak gerekli uyarilari yapmalari gerek..

canim gecmis olsun..iyiles gel,nasi olsa burlardayiz..kaldigin yerden devam edersin

sabah:
3 incir 2 büyük bardak su

ara:
şekersiz türk kahvesi 1 incir

öğle:
salata 1 dilim kaşar

ara:
2 küçük elma

akşam:
6 yemek kaşığı lahana 2 kaşık pilav

birazdanda kayısı yerim 2 tane bugünlük bitti:):):)

ya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorum bunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum kafayı yedik ay

ay bunu bend yapıyooooooom demek tek çtlak ben değilmişim

Ne eiyonuz kızlaaaaar ay benim canım sıkılıyo. tv bilg ay sıkıldım aynı şeylerden dizi izledim biraz şimdikte sizdeyim ama birazdan kaçarım gözüm bozuldu ya tüm gün bilgisayar ekranına bakmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…