70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabü kü de mühim olan doymak
anam benim yediklerimle bir köy doyar ama ben doymuyoooooooooooooooooom
ruhum aç ruhum ne yesem yetmiiiiiiiiii

ahh ahhhh o doyma hissini yaşamadım ki hiç
bilmem ben black doymak nasıl bişey
çok yesem de doymuom az yesem zaten doymuom
tuhaf bi ruh hali işte

kızlar merhaba

nasılsınız uzun zamandan berı gelemedım.okuyup okuyup kacıyorum.çocuk iş koca temızlık derken ahtopot gibi oldum valllaa.bu zaman zarfı ıcınde 1 tatlı kasıgı şokella harıcınde kacamak yapmadım.duznsız beslendım bazen ama yınede dırendım.kocam fena kızdırdı benı.bahsetmıstım tartıstık 1 haftadan berı aramız lımonı ıdı.ee hal boyle olunca hem hırs hemde iştahsızlık bana bıraz kılo verdırdı.ama dunden berı reglım yaklastıgı ıcın acayıp canım tatlı ıstıyor.umarım 1 tatlı kasıgı şokella ıle atlatabılırım bu donemı:26::26::26:.balkaymak ben gecen haftayı 72,3 ıle kapatmıstım yanılmıyorsam senınle 100 gr.oynuyor aramızda senı kendıme rakıp olarak belledim..bu hafta geçcem senı .....(azcık hırs yapım....)

ay biraz fazla mı oldu?:26:

napiyim acemiyim bu konuda...

ilk defa birinin saçını yoluyom da hehehe

bak canım önce şöle tutuyon hafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
akıllanmazsa kas gösterinyumruk yapin olmadı mı bir daha sürüyon
kişi bu kıvama geldi ise acıkta öpodu buiş

he güresiyok ahanda foto acik totolar meydanda kusura kalmayin artik

ay biraz fazla mı oldu?:26:

napiyim acemiyim bu konuda...

ilk defa birinin saçını yolum da hehehe
acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiiiiii

gerçekten kaynana naptılar barıştılarmı
bittimi yoksa herşey 1 nisan da gelmiş zatiiiii

anam bi girmedim ne çok konuşulmuş tam yazayım diyorum bakıyorum bi sayfa daha var
suzi-ballıgaymak bayıldım kapışmanıza
iyi hırslanmış suzi
pek eğlendim sizi okurken
neyse ben okurken arkadaşa bilgisayarını verme vakti geldi..
hepinizi öperiim

teker teker geliiin leeeyyyyyyyynnnnnnnn

bak canım önce şöle tutuyon hafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
akıllanmazsa kas gösterinyumruk yapin olmadı mı bir daha sürüyon
kişi bu kıvama geldi ise acıkta öpodu buiş

çüşünüz pardon!?

ya gitcem dedim gidemiyom, bırakın yakamı yahu, uyucam ben...

kadayif mis tel mi yiycen ip yerim daha iyi :111:
hayirlisi canim ya sIkma canini hayirlisi neyse o olsun belki bunda da vardir bi hikmet
bilmiyom biraz sıkıntı yapıyom herhal
bazı şeyleri
noldu ki canim :26: baklavayi sinirden mi yedin canim söyle bana kim canini sIkIyor
merhaba canim ooo sen balliyi sollar gecersin canim hem soko neydin ha sokella yi hic sevmem ben mesela disin agzin cikolata bulasigi oluyor

şeker sen zayıflama yolunda değilisn galiba çıtır olunduktan 2-3 sene sonra yersin iskenderi kadayıfı ,unut bence bozuyorum iddia sonucunu dilekkkkkkkk gel bacım bişi söle şu kardeşe dinlemiyor bizi ahada seni şikayet ettim napçen bakam bence uççç

anammmm metommm çalışsın çalışsın da gitsin şu kilolar ben 60 lı ralkamlara gelince 5 klioyu yavaş yavaş versemde olur şeker 60 lık halimide seviom ama ideal 55 tabiki

düşününce eskiden 1,5 ekmek yiyen ben şimdi dilim (en fazla 3)yiyorum ama midem rahat valla şu anda fazla bir şey yiyince rahatsız oluyor bu da diyete alıştığımın göstergesi sanırım

ay doyduğum gün miladım olacak zati. karnım şişi midem bulani ama hala gözüm yemekte

doğum günüm benim doyduğum gündürrrrr
içimdeki yeme aşkını söndürrrrr
bu şarkı benden tüm doymayanlara gelsinnnnnn
ay kendi totomu gördüm sankim bir an :86::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

hangisi kıııııııııııııız :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

soldaki daha ince ve narin sanki

acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiiiiii

gerçekten kaynana naptılar barıştılarmı
bittimi yoksa herşey 1 nisan da gelmiş zatiiiii

yok bacim bitti diyorlar.ama olsun yinede ben citir kaynana olucamgecengün oglumla arkadasinin dügününe gittik beni tanimayan arkadaslari ablan oldugunu bilmiyorduk demisler ayy bir havalara girdimama oglum sinir oldu ya sevgilim sanarlar ya ablam cikmicam senle disari kismetimi kapiyorsun diyo

tamam o zaman ay adı aklıma gelmii hani içinde peynir ouyo oda kadayıf gibi bir tatlı var ya ondan istiyom. neydi adı yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

ya sölemesene hemen yaa belki görmeyecek ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…