- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
tabü kü de mühim olan doymak
anam benim yediklerimle bir köy doyar ama ben doymuyoooooooooooooooooom
ruhum aç ruhum ne yesem yetmiiiiiiiiii
ay biraz fazla mı oldu?:26:
napiyim acemiyim bu konuda...
ilk defa birinin saçını yoluyom da hehehe
ayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz
duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk
foto istiyoruz lütfenn ama
bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları
canım banada msj atarmısın diyeti merak ettimbir günlükse bende yaparım
ay biraz fazla mı oldu?:26:
napiyim acemiyim bu konuda...
ilk defa birinin saçını yolum da hehehe
pötüsümmmmmmmmmmmmmmm topikde benden baska kaynana yokki heralde en güzel kaynana ben en citir kaynana bennsaka bir yana 1 nisanda yüzük yapacakdik evlilik yildönümümde cocuklar öyle istemisdi offff zormus kizlar rabbim ikisi hakkinda hayirlisini versin
kız neyin var anlat canım. ben anlatsam valla sayfa yetmez bende dert çok bak ne ediyom oynuyom unutuyoooooooooooooomneyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)
bilmiyom biraz sıkıntı yapıyom herhal
bazı şeyleri
ahh ahhhh o doyma hissini yaşamadım ki hiç
bilmem ben black doymak nasıl bişey
çok yesem de doymuom az yesem zaten doymuom
tuhaf bi ruh hali işte
ay doyduğum gün miladım olacak zati. karnım şişi midem bulani ama hala gözüm yemekte
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav.kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın
kızlar merhaba
nasılsınız uzun zamandan berı gelemedım.okuyup okuyup kacıyorum.çocuk iş koca temızlık derken ahtopot gibi oldum valllaa.bu zaman zarfı ıcınde 1 tatlı kasıgı şokella harıcınde kacamak yapmadım.duznsız beslendım bazen ama yınede dırendım.kocam fena kızdırdı benı.bahsetmıstım tartıstık 1 haftadan berı aramız lımonı ıdı.ee hal boyle olunca hem hırs hemde iştahsızlık bana bıraz kılo verdırdı.ama dunden berı reglım yaklastıgı ıcın acayıp canım tatlı ıstıyor.umarım 1 tatlı kasıgı şokella ıle atlatabılırım bu donemı:26::26::26:.balkaymak ben gecen haftayı 72,3 ıle kapatmıstım yanılmıyorsam senınle 100 gr.oynuyor aramızda senı kendıme rakıp olarak belledim. .bu hafta geçcem senı .....(azcık hırs yapım....)
bak canım önce şöle tutuyonhafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
akıllanmazsa kas gösterinyumruk yapin olmadı mı bir daha sürüyon
kişi bu kıvamageldi ise acıkta öp odu buiş
ay kendi totomu gördüm sankim bir an :86::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
ayy ölcem sanırımmmmmmmmm
biri daha zayıf ama dikkatinizi çekerimmmmmm
kadayif mis tel mi yiycenneyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)
benüm için fark etmez kaybeden bana iskender kazanan da kadayıf ısmarlasın yeter
hayirlisi canim ya sIkma canini hayirlisi neyse o olsun belki bunda da vardir bi hikmetpötüsümmmmmmmmmmmmmmm topikde benden baska kaynana yokki heralde en güzel kaynana ben en citir kaynana bennsaka bir yana 1 nisanda yüzük yapacakdik evlilik yildönümümde cocuklar öyle istemisdi offff zormus kizlar rabbim ikisi hakkinda hayirlisini versin
noldu ki canim :26: baklavayi sinirden mi yedin canim söyle bana kim canini sIkIyorbilmiyom biraz sıkıntı yapıyom herhal
bazı şeyleri
merhaba canimkızlar merhaba
nasılsınız uzun zamandan berı gelemedım.okuyup okuyup kacıyorum.çocuk iş koca temızlık derken ahtopot gibi oldum valllaa.bu zaman zarfı ıcınde 1 tatlı kasıgı şokella harıcınde kacamak yapmadım.duznsız beslendım bazen ama yınede dırendım.kocam fena kızdırdı benı.bahsetmıstım tartıstık 1 haftadan berı aramız lımonı ıdı.ee hal boyle olunca hem hırs hemde iştahsızlık bana bıraz kılo verdırdı.ama dunden berı reglım yaklastıgı ıcın acayıp canım tatlı ıstıyor.umarım 1 tatlı kasıgı şokella ıle atlatabılırım bu donemı:26::26::26:.balkaymak ben gecen haftayı 72,3 ıle kapatmıstım yanılmıyorsam senınle 100 gr.oynuyor aramızda senı kendıme rakıp olarak belledim. .bu hafta geçcem senı .....(azcık hırs yapım....)
ayy ölcem sanırımmmmmmmmm
biri daha zayıf ama dikkatinizi çekerimmmmmm
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav.kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın
şeker sen zayıflama yolunda değilisn galiba çıtır olunduktan 2-3 sene sonra yersin iskenderi kadayıfı ,unut bence bozuyorum iddia sonucunu dilekkkkkkkk gel bacım bişi söle şu kardeşe dinlemiyor bizineyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)
benüm için fark etmez kaybeden bana iskender kazanan da kadayıf ısmarlasın yeter
anammmm metommm çalışsın çalışsın da gitsin şu kilolar ben 60 lı ralkamlara gelince 5 klioyu yavaş yavaş versemde olur şeker 60 lık halimide seviom ama ideal 55 tabikiherşey bizim elimizde şeker ilk başlarda çok güzel kilo veriyorsun
çünkü meto kilo fazlası varken daha iyi çalışıyor
inan şuan daha az yiyorum eskisine göre daha az gidiyor
ozaman başlarken her öğünümde ekmek vardı yani düşün
ama sporda şart
ay doyduğum gün miladım olacak zati. karnım şişi midem bulani ama hala gözüm yemekte
ay kendi totomu gördüm sankim bir an :86::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
hangisi kıııııııııııııız :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
o tabikide ben oluyom
acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiiiiii
gerçekten kaynana naptılar barıştılarmı
bittimi yoksa herşey 1 nisan da gelmiş zatiiiii
tamam o zaman ay adı aklıma gelmii hani içinde peynir ouyo oda kadayıf gibi bir tatlı var ya ondan istiyom. neydi adı yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:kadayif mis tel mi yiycenip yerim daha iyi :111:
hayirlisi canim ya sIkma canini hayirlisi neyse o olsun belki bunda da vardir bi hikmet
noldu ki canim :26: baklavayi sinirden mi yedin canim söyle bana kim canini sIkIyor
merhaba canimooo sen balliyi sollar gecersin canim hem soko neydin ha sokella yi hic sevmem ben mesela disin agzin cikolata bulasigi oluyor
ya sölemesene hemen yaa belki görmeyecek tişeker sen zayıflama yolunda değilisn galiba çıtır olunduktan 2-3 sene sonra yersin iskenderi kadayıfı ,unut bence bozuyorum iddia sonucunu dilekkkkkkkk gel bacım bişi söle şu kardeşe dinlemiyor biziahada seni şikayet ettim napçen bakam bence uççç
anammmm metommm çalışsın çalışsın da gitsin şu kilolar ben 60 lı ralkamlara gelince 5 klioyu yavaş yavaş versemde olur şeker 60 lık halimide seviom ama ideal 55 tabiki
düşününce eskiden 1,5 ekmek yiyen ben şimdi dilim (en fazla 3)yiyorum ama midem rahat valla şu anda fazla bir şey yiyince rahatsız oluyor bu da diyete alıştığımın göstergesi sanırım
tüküür baciim tükürr nazar etcenne mutlu sana balgaymag çok ince ve zarifsin
tamam o zaman ay adı aklıma gelmii hani içinde peynir ouyo oda kadayıf gibi bir tatlı var ya ondan istiyom. neydi adı yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
ya sölemesene hemen yaa belki görmeyecek ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?