senin aklınada girmeya çalışıyorda ondan..sakın ona kanma suzim..benim kocis beni deli ediyorniyeyse sürekli birsey yiyesim geliyo diyo birsey deme sene ye iste istiyorsa allah allah
kaçak gelin hoşgeldin..anlat bakim ne var ne yok..iyi geceler kızlar... ben geldim.. bi bakayım sizlere dedim..
söyle yafrim..ruhumun açmamiş gonca gulünejatımmmmmm
arım balımmm peteeemmmmmm
iyi geceler canim nasilsin
senin aklınada girmeya çalışıyorda ondan..sakın ona kanma suzim..
kaçak gelin hoşgeldin..anlat bakim ne var ne yok..
söyle yafrim..ruhumun açmamiş gonca gulü
ay ama şimdi oldumu bu ben senden önce gidicedim sen kaçıyon.size doyum olmaz ben yattım kızlar sabah iş var
pek iyi sayılmam canım.. bayağı dertliyim aslında .. hastanedeydim günlerdir.. aranıza dönmeyi çok istedim ama bi türlü olmadı..
nejatttt özelden konuşak bu konularıııı
özel şeyler bunlarr aaaa
ben kaçıyorum kızlarrrr
öptüm siziiii
hosgeldiiiiinn
:
kaçak gelin hoşgeldin..anlat bakim ne var ne yok..
pek iyi sayılmam canım.. bayağı dertliyim aslında .. hastanedeydim günlerdir.. aranıza dönmeyi çok istedim ama bi türlü olmadı..
gel sanada bulak bi isim suziş..sen seç erkekmi olsun bayanmıevet nejatcimmmballim öyle beni kandirmaya calisiyoo ama bende kanacak göz varmi piisssiipp
nejatcim dedim karakedi gibi araniza girdim kusura bakmayin artikim
niye canım ya geçmiş olsun merak ettim şimdi..pek iyi sayılmam canım.. bayağı dertliyim aslında .. hastanedeydim günlerdir.. aranıza dönmeyi çok istedim ama bi türlü olmadı..
gel sanada bulak bi isim suziş..sen seç erkekmi olsun bayanmı
niye canım ya geçmiş olsun merak ettim şimdi..
ayakklarim yerden kesildi sankim bi cosdum durduramazsiniz artik beni
gecmis olsun canim hayirdir :26:pek iyi sayılmam canım.. bayağı dertliyim aslında .. hastanedeydim günlerdir.. aranıza dönmeyi çok istedim ama bi türlü olmadı..
nejatttt özelden konuşak bu konularıııı
özel şeyler bunlarr aaaa
ben kaçıyorum kızlarrrr
öptüm siziiii
maaşallah şekerim azmin artsın
az bekle yafrim üstüme hafif şeyler alip geliyom..nejatttt özelden konuşak bu konularıııı
özel şeyler bunlarr aaaa
ben kaçıyorum kızlarrrr
öptüm siziiii
bekliyom bakem
az bekle yafrim üstüme hafif şeyler alip geliyom..
iyi geceler betüş.. şey yani nalan
gebelik geçirdim..ama dış gebelik.. halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
gebelik geçirdim..ama dış gebelik.. halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?