tam gidre ayak bu yapılırmı ortii ufff azım sulandı..yok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey
bu acik ,net ve agzimizi sulandiran bilgiler icin tesekkkür ederiz sayin pisi saygi ile aniyorum sizi
iyi geceler canimmm
neyse bende kaçtım kızlar..hepinize iyi geceler...muç muç
yesene yesene ben citir olayim da gör
iyi geceler canimmm
suziiiii
sizinde varmi osterferien
amanda nalanımda burdaymış ama benim adımı yanlış belleme canım nejat dicen gızzzziyi gecelelrrrrrr nikretttt
ivit canim haftayagel buraya dogru almanya okadar da uzak deyil buraya gel de güresek
amanda nalanımda burdaymış ama benim adımı yanlış belleme canım nejat dicen gızzzz
bizim okullar bugün sondukeskee
aman ha nejat ha nikret ikisi de n işte
ama nalan nejat daha bi hoş oluyor evet
tamam bundan sonra nejat olsun senin adın
he bizim yimirtalar cift sarili ondanniye sizin ordakilerin ayricaligi nedaha öncemi yumurta sakliyorlar
demi hoş oluyo gerçekten NAlaNım..
he bizim yimirtalar cift sarili ondan
iyi geceler canim nasilsiniyi geceler kızlar... ben geldim.. bi bakayım sizlere dedim..
benim kocis beni deli ediyorniyeyse sürekli birsey yiyesim geliyo diyo birsey deme sene ye iste istiyorsa allah allah
size doyum olmaz ben yattım kızlar sabah iş var
aaaaaaaaacook ayiiip nebicim kadinsin sennn kalk hanim hanimcik kocana yemek hazirla karsilikli oturup yiyin cabukk
hosgeldiiiiinniyi geceler kızlar... ben geldim.. bi bakayım sizlere dedim..
size doyum olmaz ben yattım kızlar sabah iş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?