70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee aynen şokella insanın agzını kötü yapıyor ne o oyle zaten 1 kasıktan sonra öggg dedım ....yemıcem senı de onuda gecerım yakar gecerım heyttt uleynnnnnnnnn gecenın bu saatı enerjı patlaması yaptı sanırım sokellanın yan etkısı kocamda uyuyorrr napsaskiiiii...

hala hamileyim yani... ama sonlanmasını bekliyoruz iğne vuruldum...gebelik rahimde değil tüpte gerçekleşmiş..
ben son anda farkettim müthiş bir kasık ağrısıyla dr a gittik meğer tüpümü patlatmış ve iç kanama başlamış hemen ameliyata alınmıştım.ama sen erken farketmişsin canım.o yüzden sıkma canını tekrar sağlıklı hamile kalırsın inş..

Son düzenleme:
offff çok fena canım çekti
güzel birsey degil ki

öhüm öhüm suziş sen yatmıyomuydun gızzz
bekle dedin ya bekliyom bende
hala hamileyim yani... ama sonlanmasını bekliyoruz iğne vuruldum...gebelik rahimde değil tüpte gerçekleşmiş..

zor canim ya benim karnimdaydin kürtaj olmusdum kalp attisi duyulmayinca nasip degilmis allah yine nasip eder isallah canim insan üzülüyor ama elden gelen birsey yok malesef

iyikide fark etmissin canim allah korumus

ben çok korktum yaa.. adetimden 5 gün sonra tekrar koyu renkli kanama oldu dr gittim hamilesin dedi.. ilerleyen günlerde takip ettik. hastaneye yattım. bugün iğne vurulalı 7. günüm değerlerim kısmen düşmüş..

kızlar son sayfaya bi türlü geçmedi bu beni sinir etti artıkın sabah bakarım ..
hepinize iyi geceler.. tekrardan..

allah bidaha göstermesin canim isallah biran önce sagligina kavusursun canim sen saglikli ol yine yaparsiniz canim olacagi varmis sIkma canini senin elinde degildin canim

kizlar kocis kac saatdir gözümün icine bakiyo arkami döndüm habire size yaziyom ben kacayim canlar kendinize iyi bakin emi öpüldünüz iyi geceler

kızlar son sayfaya bi türlü geçmedi bu beni sinir etti artıkın sabah bakarım ..
hepinize iyi geceler.. tekrardan..
iyi geceler canimm
yeseydin böyle demezdin uzun bi süreliğine elveda demiş bulunmaktayım zaten kendilerine
simdiye kadar yedik yeter yemiycez artikim
canin tatli mi istiyor sütün icine tarcin koy ic canim hem kemiklerimize iyi gelir

amin inşallah...daha evliliğimin 2. ayında bu olay çok yıprattı bizii..

doğrudur çok zor ama en azından ruweyda da olduğu gibi yırtılma olmamış yoksa cidden zor bir durum oluyor acil ameliyat gerekiyor:26:
seninki ilaçla sonlandırılır inşallah.. tüplerin de sağlam kalır.. artık moralini bozma sonra tekrardan sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inşallah.. şu anda sağlığın yerinde ya ona sevinin.. eşin de sen de üzülmeyin..

iyi geceler canimm

simdiye kadar yedik yeter yemiycez artikim
canin tatli mi istiyor sütün icine tarcin koy ic canim hem kemiklerimize iyi gelir

bu saatten sonra canım bişey istemesin artık.. haftasonu fazla cozuttum zaten dün akşamdan beri adam akıllı diyet yapmaya çalışıyorum.. bu haftayı artısız atlatmam lazım
iyi geceler tatlım

suziiiiiiii

bak ne dicem cuma burada bildirim yapmiyalim eger dilekde kabul ederse özelden dilege yapalim o aciklasin kimin kazandigini ne dersiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…