yok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey
gecmis olsun canim yaa :26: nasil yani hala devam ediyo bu konuda hic bilgim yok :26:
öhüm öhüm suziş sen yatmıyomuydun gızzzbekliyom bakem
kadayif mis tel mi yiycenip yerim daha iyi :111:
hayirlisi canim ya sIkma canini hayirlisi neyse o olsun belki bunda da vardir bi hikmet
noldu ki canim :26: baklavayi sinirden mi yedin canim söyle bana kim canini sIkIyor
merhaba canimooo sen balliyi sollar gecersin canim hem soko neydin ha sokella yi hic sevmem ben mesela disin agzin cikolata bulasigi oluyor
hala hamileyim yani... ama sonlanmasını bekliyoruz iğne vuruldum...gebelik rahimde değil tüpte gerçekleşmiş..
ben son anda farkettim müthiş bir kasık ağrısıyla dr a gittik meğer tüpümü patlatmış ve iç kanama başlamış hemen ameliyata alınmıştım.ama sen erken farketmişsin canım.o yüzden sıkma canını tekrar sağlıklı hamile kalırsın inş..hala hamileyim yani... ama sonlanmasını bekliyoruz iğne vuruldum...gebelik rahimde değil tüpte gerçekleşmiş..
offff çok fena canım çekti
bekle dedin ya bekliyom bende
öhüm öhüm suziş sen yatmıyomuydun gızzz
hala hamileyim yani... ama sonlanmasını bekliyoruz iğne vuruldum...gebelik rahimde değil tüpte gerçekleşmiş..
ay büyük geçmiş olsun tatlim ya bende geçirmiştim.ölümden dönmüştüm..sendemi son anda farkettin.
ay sagol canim bu gazla yürüyerek türkiyeye bile varirim
gebelik geçirdim..ama dış gebelik.. halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
hee aynen şokella insanın agzını kötü yapıyorne o oyle zaten 1 kasıktan sonra öggg dedım ....yemıcem senı de onuda gecerım yakar gecerım heyttt uleynnnnnnnnn gecenın bu saatı enerjı patlaması yaptı sanırım sokellanın yan etkısı kocamda uyuyorrr napsaskiiiii...
iyikide fark etmissin canim allah korumus
ben son anda farkettim müthiş bir kasık ağrısıyla dr a gittik meğer tüpümü patlatmış ve iç kanama başlamış hemen ameliyata alınmıştım.ama sen erken farketmişsin canım.o yüzden sıkma canını tekrar sağlıklı hamile kalırsın inş..
çok geçmiş olsun:26: iyi ki erken farketmişsiniz sorun olmadan atlatırsınız inşallah. Allah şifa versin, bi daha da göstermesin inş.
güzel birsey degil ki
ben çok korktum yaa.. adetimden 5 gün sonra tekrar koyu renkli kanama oldu dr gittim hamilesin dedi.. ilerleyen günlerde takip ettik. hastaneye yattım. bugün iğne vurulalı 7. günüm değerlerim kısmen düşmüş..
iyi geceler canimmkızlar son sayfaya bi türlü geçmedi bu beni sinir etti artıkın sabah bakarım ..
hepinize iyi geceler.. tekrardan..
simdiye kadar yedik yeter yemiycez artikimyeseydin böyle demezdinuzun bi süreliğine elveda demiş bulunmaktayım zaten kendilerine
amin inşallah...daha evliliğimin 2. ayında bu olay çok yıprattı bizii..
allah bidaha göstermesin canim isallah biran önce sagligina kavusursun canim sen saglikli ol yine yaparsiniz canim olacagi varmis sIkma canini senin elinde degildin canim
kizlar kocis kac saatdir gözümün icine bakiyo arkami döndüm habire size yaziyom ben kacayim canlar kendinize iyi bakin emi öpüldünüz iyi geceler
iyi geceler canimm
simdiye kadar yedik yeter yemiycez artikim
canin tatli mi istiyorsütün icine tarcin koy ic canim hem kemiklerimize iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?