70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlaaaaaaarr izlerken fazla yaklasmayin Allah göstermeye bi düssek üstünüze birimizin totosunun arasinda kaybolursunuz

yemekden bahsetmeyinnnnnnnnnnnn hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmm siraylaaa

ama sen çok hoş ve zaaarif bir kaynana olcen, hepimizi yersen hepimizin toplamı kadar olursun değil mi yaani?

ye ama fazlalıklarımızı ye o kadar...

hem sen fazla şişmemiş olursun hem de biz ideal ölçülerimize kestirmeden kavuşmuş oluruz ha nasıl fikir?

ay ben kocise göstermedim fotoyu sormadan koydum cünkü simdi kizar totom görünüyo diye
bende göstermedim süyledim görse banada kizar ne gösteriyon orani burani diye anam topik yazagi koyar
hanginiz suzi hanginiz balgaymak uleynnn
gorunce bi puhaaa oldum
Allah muhabbetinizi artirsin,ben kactim iyi geceler..safak 2 az kaldi ona gore bilhassa geceleri cozutmayin
iyi geceler canim soldaki benim
yemek konusunu kapayin kizlarrrrrrrrrrrrrrr acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kim ne yiyo nezaman onu yeme beni ye
canim cizelge yaniltiyo bikerem benim ki güzel dagilmis orantili
ayy iyi ki söylememişsin kocana..
kesin izin vermezdi hem kıskanır hem mazallah nazar falan değer

kızlar ben geldim ama geri gidiyom..hiçbirinizle uraşacak halım yok.
niye canim ya :26::26:

bu sohbett bitmez ben kaçar şeekerlerrr hepinize iyi geceler kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk

şaka yaptım suzim sizi bırakmak hiç içimden gelmiii ama uykum var gızzz ondan

gıslarrrr umay yok bu akşam dikkatinizi çektimi bilmem

şaka yaptım he he he ama çok uykum geldi sabah 06 da kalktım o yüzden gidiom..
ödümü kopardin iyi geceler canim
tamam suzim sensin o
künefe peynirli kadayıflı tatlı
sagol monam bu iyiligini hic unutmiycam e oda tel ozaman telin üstüne seker düküyorlar yani ipin üstünede seker dök arasinada peynir koy hicde hos degil
kizlaaaaaaarr izlerken fazla yaklasmayin Allah göstermeye bi düssek üstünüze birimizin totosunun arasinda kaybolursunuz

sagdan soldan carpcaz diye ezilme tehlikesi olabülür

Geçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştum Ve nihayet bitirdim

Bu ara topiğimize nazar değmiş hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...

Bi de Suzi-Balkaymak çekişmesi hoşuma gitti bakalım haftaya durum ne olucak listede kim daha üst sırada yer alıcak Haftaya Dilek listeyi açıklarken bakalım çekişme ne durumda Suzi mi yoksa Bal mı kazandıııı??? Bütün bu soruların cevapları 'AZZZ SONRAAAA' şeklinde yayınlarmış

hahahahahaha
sen ne güzelll bahaneler buluyosun öle görsek ölüp biteceğimiz yemeklere
aynen ya hiç hoş değillll hatta öğğğğğğ

yok canim ne alinmasi suziyi yenicem diye pazulari gösteriyoom
sende varda bende yokmu
bu sohbett bitmez ben kaçar şeekerlerrr hepinize iyi geceler kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk
iyi geceler canim

şaka yaptım suzim sizi bırakmak hiç içimden gelmiii ama uykum var gızzz ondan

gıslarrrr umay yok bu akşam dikkatinizi çektimi bilmem

tamam canim evet nerdeki acaba gün vardin ama oda dündün herhalde :44:

yok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey

peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey

bu acik ,net ve agzimizi sulandiran bilgiler icin tesekkkür ederiz sayin pisi saygi ile aniyorum sizi

neyse bende kaçtım kızlar..hepinize iyi geceler...muç muç

hahayyy cok hos dimi gecmise gideyim diye zayiflasaydik tig olurduk tabii kide ben
hahahahahaha
sen ne güzelll bahaneler buluyosun öle görsek ölüp biteceğimiz yemeklere
aynen ya hiç hoş değillll hatta öğğğğğğ
evet monam iyi oldu böyle hep öyle düsüncem artikim
ayy sünen peyniri hic sevmem sakiz cigne madem sünmeli birsey istiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…