kızlar ben geldim ama geri gidiyom..hiçbirinizle uraşacak halım yok.
o benim monam topuz yapmam ben sacimi kuyruklu benim
ben bilmiyom onu :44:
neydin ki künefe :44:
kız orti böyle eğlencemi olur künefelerle olsa olsa işkence olur..kız gitme ne güzel eğleniiiiiiiiiik
yemekden bahsetmeyinnnnnnnnnnnn hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmm siraylaaa
bende göstermedim süyledim görse banada kizar ne gösteriyon orani burani diyeay ben kocise göstermedim fotoyu sormadan koydum cünkü simdi kizar totom görünüyo diye
iyi geceler canimhanginiz suzi hanginiz balgaymak uleynnn
gorunce bi puhaaa oldum
Allah muhabbetinizi artirsin,ben kactim iyi geceler..safak 2 az kaldi ona gore bilhassa geceleri cozutmayin
kim ne yiyo nezamanyemek konusunu kapayin kizlarrrrrrrrrrrrrrr acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim cizelge yaniltiyo bikerem benim ki güzel dagilmis orantilisen çok yaşa emiiii
hangisi sensin dicektimki yazdılar yorum suzim şu anda alttaki çizelgelere göre zayıf olan balkaymaklım oluyor kusura bakma kardeş
o balkaymaklım işteeeeehadi suzim göster balkaymaklıya yenersin sen onu hadi bacımmmm bir sağ bir sol totondan hooppp yerde balkaymaklımm
ayyy koptumm resmennn yaaaaa mükemmelsiniz kızlarr gece gece çok iyi geldi topikdilek kaçırdı olanları gördüğünde eminim kopacak
ayy iyi ki söylememişsin kocana..
kesin izin vermezdi hem kıskanır hem mazallah nazar falan değer
niye canim ya :26::26:kızlar ben geldim ama geri gidiyom..hiçbirinizle uraşacak halım yok.
kız alınma hemen şakasına kopuyoruz şurda yoksa sana karşı garezim yok yanlış anlaşılma olmasın seviyorum ikinizide
şaka yaptım suzimbende göstermedim süyledim görse banada kizar ne gösteriyon orani burani diyeanam topik yazagi koyar
iyi geceler canimsoldaki benim
kim ne yiyo nezamanonu yeme beni ye
canim cizelge yaniltiyo bikerem benim ki güzel dagilmis orantili
niye canim ya :26::26:
ödümü kopardinşaka yaptım he he heama çok uykum geldi sabah 06 da kalktım o yüzden gidiom..
sagol monamtamam suzim sensin o
künefe peynirli kadayıflı tatlı
kizlaaaaaaarr izlerken fazla yaklasmayin Allah göstermeye bi düssek üstünüze birimizin totosunun arasinda kaybolursunuz
ödümü kopardiniyi geceler canim
sagol monambu iyiligini hic unutmiycam e oda tel ozaman telin üstüne seker düküyorlar yani ipin üstünede seker dök arasinada peynir koy hicde hos degil
sagdan soldan carpcaz diye ezilme tehlikesi olabülür
sende varda bende yokmuyok canim ne alinmasi suziyi yenicem diye pazulari gösteriyoom
iyi geceler canimbu sohbett bitmez ben kaçar şeekerlerrr hepinize iyi geceler kaçamak yokkkkkkkkkkkkkk
şaka yaptım suzimsizi bırakmak hiç içimden gelmiii ama uykum var gızzz ondan
gıslarrrr umay yok bu akşam dikkatinizi çektimi bilmem
sagol monambu iyiligini hic unutmiycam e oda tel ozaman telin üstüne seker düküyorlar yani ipin üstünede seker dök arasinada peynir koy hicde hos degil
yok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey
hahayyy cok hos dimi gecmise gideyim diye zayiflasaydik tig olurdukGeçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştumVe nihayet bitirdim
Bu ara topiğimize nazar değmiş hasta olanlara geçmiş olsun diyorum...
Bi de Suzi-Balkaymak çekişmesi hoşuma gitti bakalım haftaya durum ne olucak listede kim daha üst sırada yer alıcakHaftaya Dilek listeyi açıklarken bakalım çekişme ne durumda Suzi mi yoksa Bal mı kazandıııı??? Bütün bu soruların cevapları 'AZZZ SONRAAAA' şeklinde yayınlarmış
evet monam iyi oldu böyle hep öyle düsüncem artikimhahahahahaha
sen ne güzelll bahaneler buluyosun öle görsek ölüp biteceğimiz yemeklere
aynen ya hiç hoş değillllhatta öğğğğğğ
ayy sünen peyniri hic sevmem sakiz cigne madem sünmeli birsey istiyonyok kız çok güzel birşey yemedin mi hiç
peynir değil özel bir peynir sünüyo falan çok lezzetli önce kızarıyo sonra sıcak sıcak şerbetleniyo. kıtır yumuşak enfes birşey
neyse bende kaçtım kızlar..hepinize iyi geceler...muç muç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?