70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarr,
Güzel ve kaçamaksız br gün diliyorum.
Blackcat elini tam beline koyuyosun, elini koyduğun yerden ölçüyorsun. Ben de her cuma, bel-basen-göğüs ölçü alıyorum, başladığımdam beri. İyi oluyor.

gunaydn güzellıkler nasılsınız
cumaya son gun ayy cooook heycnlıyım kı ama ben

Oo yediklerinle giremezsin tabi.

tamam dilek akşama yediklerimi yazıcam görüşürüz

Görüşürüz tatlım.

İlla vücudunla oynıcan yani.
Ben göbek üstü ve göbegin biraz altından ölcüorum valla.

Günaydın tatlımm.

Ay kızlar gece coşmuşsunuz, oku oku bitiremedim valla. Suzi ve balkaymak çekişmesine ve de fotolarınıza bayıldım. Çok hoş çıkmışınız. Hadi bakalım cuma listesinde de körelim kapışmanızı. İşler birikti, ben kaçar, herkese iyi muhabbetler.

pek iyi sayılmam canım.. bayağı dertliyim aslında .. hastanedeydim günlerdir.. aranıza dönmeyi çok istedim ama bi türlü olmadı..

canım benim çok geçmiş olsun,sağlığın yerinde olsun da bebeklerin gelir hayırlısıyla..

günaydın dilekoşşşumm, hayırlısı olsun canım düzelir işallah..kamuda da,özelde de müdürler hep kasıntı..ben de işe başladığımda müdüre deli oluyodum,şimdi takmıyo hatta dalga geçiyom,karısının yanında gılıbık bize aslan kesiliyo diyee
tartılar barışık olsun hepimizleeeee

ya benim niye aklıma gelmedi bu? ben de başlayım hemen bu cuma,hatta foto da çekilelim her cumaa

:83:yarın büyük günnnn:122::122::122:

Öhömm Öhömm

Günaydın kızçeler nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi

az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın

İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimi bir de diyet olayından soğudum ki

(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten

Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçası hep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye

istemediğim biri olmak istemedim.

Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam

vermiyorum diye :26:

Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen

kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa

Neyse duygusala bağlamayayım Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler

CANIMYAAA,,hoşgeldin güaydın,,herşey benimi bulcak hep banamı olcak,azcıkta sizler yaşayın aynı durumları çok normal yani,,şaka biyana bizde seni çok özledik,sağolsun dilek bahseder durur haber alırız senden ama,arada birde olsa girip selam çakma imkanın vardıysa girmeliydincidden bağları koparmamak gerekkendini salman çok normal,,ama moral bozduğun şey ciddi bi konu değildir umarım,herşey düzelir üzme kendini her ne sebebse artık bunatekrar hoşgeldin diyorum,,,eee kaç kiloyla başlıyosun bakalımmerak ettimm

Hoşbuldum naber tuğbacım meraklı taze hemende kilomu soruyo başlangıç kiloma kadar dönmedim ama 4-5 kilo aldım

yarın tartılıp bildirim yapıcam ama bundan sonra çok pis geliyorum Dilek acayip gaza getirdi beni hatun 63 kilolarda

dolanıyo ben 67-68 lerde sürünüyom

Canımı sıktığım konu işyeriydi canım işten çıkabilirim daha doğrusu çıkartılabilirim. Şirket biraz karışık 2-3 aydır :26: herşey muamma

haziran sonu temmuz başı gibi belli olur sanırım :26:

Hoşgeldin canım.
Sıkma canını, hangimizin işyeirnde mutluluk var ki, iş ortamı bu. Hayırlısı olsun diyelim, bir iş biter, başka bir başlangıç olur. Unutma, her şerde bir hayır vardır demişler. Hayırlısı ne ise onu dileyelim. Buraya da fırsat buldukça uğra.

Günaydın canımm aynen sonn günnn

ne yemem lazım yediklerimle neden olmuyor?

Kesinlikle 4-5 yk sebze ( ıspanak, kapuska, karnabahar, pırasa vs.)
Ve salata

günaydın kızlarcımm nasılsınız :)

İyidir şeker sen nasılsın???

Günaydın minderbob'um
Aynen hallettık sabah problemi.
Gergin değilim karnım tok sırtım pek.
Yarına güzel rakamlar görürüz inşaallahhhh

günaydınnnnn kızlarrr izmirde harika güneşli bir gün var inşallah akşama bozmaz
:44::119::119::119:

Günaydın şekerrr İstanbul'da da hava süper

Sonundaaa nihayettt o kadar mesaj attım daha fazla dayanamadın.
Bildirimden bildirime gel yeter ki sen kilo ver canım.

hala aynı hayaletliğin üsütnde naf haaaagöremiyorum seniii
sıkma canını canımyaa,herşeyin hayırlısı napalım,,hayat bu nezaman ne olcağı bellimi,,bakalım işten çıkarsanda vardır bi hayır:26:belki daha iyi biiş seni bekliyodurböyle düşünelim böyle olsun
kilon 70 olmadımı daha beceriksiz nolcak,,ben olsam 2aydır nasılsa karışan yok ye iç ol 70 olurdumyine şaka biyana aman allah korusun,,vermek için nasıl çabalıyoz neler çekiyoz bide tekrar 70olmakmıııöyle işteee,bakalım kaç çıkcan yarın merakla burda bekliyorum bekletme biziiii çapkın

:26:
ben buraya geldiğimde kmse cvp vermio neyse hoşçakaln

:26:karışık duygular içersindeyim busabah zatenneyin var canım,,du bismillah daha kimse geçmişedalamadı ne sorduydunkii,,azcık sabret bakalım

Hoşgördümm canımm teşekkür ederim evet haklısın hep diyorum hakkımızda hayırlısı diye bakalım sonumuz ne olacak :26: 12

senedir aynı işyerindeyim o yüzden iş değiştirmek çok tuhaf gelicek bana :26: neyse bakalım zaman bize ne gösterecek

Fırsat buldukça burdayım artık gitmem

Günaydın dobiçler dü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz

Sonundaaa nihayettt o kadar mesaj attım daha fazla dayanamadın.
Bildirimden bildirime gel yeter ki sen kilo ver canım.

Vllahi elinden bir uçan birde kaçan kurtulur kanka seviyorum seni çok

Sağol tubişş hayaletim ben benide böyle sev anacım eşim işten çıkarsan hemen bebek yapalım diyo

Herkesin derdi başka işte

73' tü başlangıç kilom ama bir daha 7 rakamını bile görmek istemiyorum :18::18: gerçi çok korkuyorum yarın ne çıkıcam diye neyse göricizz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…