günaydiiiiiiiiiiiiinnnnn
ne habersiniz canlaarr
dilekim tamamdir anlastikama bizi ayri aciklican demi :26:tabi sana zahmet olmazsa
naaaff hos geldin baciimcok pis geliyom demissin gelmeden bi yikanaydin eyiydi bacim
suziiiiiiiiiii nerdesin cik karsimaa
Eki Görüntüle 378169
Ben de 10 senedir aynı yerdeyim, insan dediğin gibi dış ortama adım atmaya korkuyor, bu kadar uzun aynı yerde olunca. Herşeyi Allaha bırakmak en güzeli, sıkma canını. İnşallah güzel günler gelecek.Hoşgördümm canımmteşekkür ederim evet haklısın hep diyorum hakkımızda hayırlısı diye bakalım sonumuz ne olacak :26: 12
senedir aynı işyerindeyim o yüzden iş değiştirmek çok tuhaf gelicek bana :26: neyse bakalım zaman bize ne gösterecek
Fırsat buldukça burdayım artık gitmem
Günaydın canımm aynen sonn günnn
Kesinlikle 4-5 yk sebze ( ıspanak, kapuska, karnabahar, pırasa vs.)
Ve salata
DÜdün öğlen salata akşam karnabahar sabah maydonuz bugün öğlen yine salata:)
sözünü dinliyorum merak etme.bizim iş yerinde benim gibi tombik biri daha var erkek
o çok verip almış kilo deneyimli yani şimdide bir doktora gidiyormuş 2 haftadır banada ısrar ediyor git diye benimde çok
kafam karıştı sizce nasıl olurki doktor değiştirsem
bide ben hesap yaptım her hafta 1 kilo verirsem yani ortamaylada olsa bir hafta 1.4 bir hafta 600 gr. gibi 21 Temmuz 55 teyimmm
ay bunu hesaplayınca çok mutlu oldum içimde yenidem bir umut doğdu sizcede mümkünmü bu? yoksa hayalperetmi oldum:2:
Günaydın dobiçlerdü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz
Vllahi elinden bir uçan birde kaçan kurtulur kankaseviyorum seni çok
günaydiiiiiiiiiiiiinnnnn
ne habersiniz canlaarr
dilekim tamamdir anlastikama bizi ayri aciklican demi :26:tabi sana zahmet olmazsa
naaaff hos geldin baciimcok pis geliyom demissin gelmeden bi yikanaydin eyiydi bacim
suziiiiiiiiiii nerdesin cik karsimaa
Eki Görüntüle 378169
Günaydın dobiçlerdü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz
Ben de 10 senedir aynı yerdeyim, insan dediğin gibi dış ortama adım atmaya korkuyor, bu kadar uzun aynı yerde olunca. Herşeyi Allaha bırakmak en güzeli, sıkma canını. İnşallah güzel günler gelecek.
DÜdün öğlen salata akşam karnabahar sabah maydonuz bugün öğlen yine salata:)
sözünü dinliyorum merak etme.bizim iş yerinde benim gibi tombik biri daha var erkek
o çok verip almış kilo deneyimli yani şimdide bir doktora gidiyormuş 2 haftadır banada ısrar ediyor git diye benimde çok
kafam karıştı sizce nasıl olurki doktor değiştirsem
bide ben hesap yaptım her hafta 1 kilo verirsem yani ortamaylada olsa bir hafta 1.4 bir hafta 600 gr. gibi 21 Temmuz 55 teyimmm
ay bunu hesaplayınca çok mutlu oldum içimde yenidem bir umut doğdu sizcede mümkünmü bu? yoksa hayalperetmi oldum:2:
Valla Suzi hala kaçıyo Viyana'ya gitme kararı aldım dün.
İyidir şeker sen nasılsın???
iyilik bendende güzelcimya şimdik bide bişey sorcam :26: bildirim yarın ya ben bidahaki haftaya başlayabilirmiyim :26: bu arada adın dilek dimi :) bide sana dilek diyebilrmiyim :))
Ne kadar zamandır o doktora gidiyormuş?
Bide kaç kilo vermiş doktor ile birlikte?
Canım her hafta kilo gitmiyo bazen 1.500 gidiyo bazen + oluyo bazen yerinde sayıyosun.:26:
Bide sürekli kendini kasıp cıss yemezsen sonunda saldırabilrisin.
Bide bizim özel günlerimiz var malum.:26:
O dönemlerde cıssız atlatan pek görmedim.
55 olmayıverde 60 ol canım benim.
:84::84::84::84:
ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim
ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim
Günaydın canım. Ben de artı gibiyim bu hafta, sıkalım bakalım bugün. İnşallah olmaz ama hayırlısı. Burayı bırakmamak lazım.
ben hergün 2 bardak yeşil çay içiyorum sallama çaylardan ama sizce aynı etkiyi verirmi kurutulmuşuyla yada garantiye alıp aktardan doğalınımı almak gerekir ?
birde 3-4 bardak içsek zararı olurmu ki?:44::26:
yapariz bacim sen o göbeeni acik yana ikizleride omuzdan arkaya at altlarina bi kese atam ben :112:Hoşgördüm ballıkaymakımahahahah koptum
Akşam bi hamam partisi yaparsınız dediydim ama
tamam canimcimGünaydın dobiçç
Msnden bana sardın dün ye ye sonrada moralim bozuktu de
Valla Suzi hala kaçıyo Viyana'ya gitme kararı aldım dün.
Günaydın sumocuk
Tamam açıklarım siz verinde kiloları.
eevet canim suzi hala 300 500Suziii hala 300 - 500 mü yoksa :118::118:
Suziii alttan okuyomusun yineözledimmm bak ben geri geldim sende gel kapışalım bebek
Gerçi ballıkaymak ile bir kapışma sezdim ben
olurmu öyle sey canim gözden kacmistir :26:
olmaz dilek 55 şart
o yıllardır aynı doktora gidiyor listelerine baktım bnm listemin 2 katı nerdeyse
fiyat olarak daha pahalı bide 2 haftada bir gidicem.
ben her hafta gidince acayip motive oluyodum acaba 2 haftada bir gidersem motivemmi düşer?
ben özel günlerimde tam aksine cnm hiç bişe istemez
bide her gün spora başlarsam cısslarıda ödül gibi yersem belki olur be dilek :44:
hem temmuz olmasında Ağustos olsun beklerim ben
hep böle istekli kalabilirsem tabi
iyilik bendende güzelcimya şimdik bide bişey sorcam :26: bildirim yarın ya ben bidahaki haftaya başlayabilirmiyim :26: bu arada adın dilek dimi :) bide sana dilek diyebilrmiyim :))
Suziii hala 300 - 500 mü yoksa :118::118:
Suziii alttan okuyomusun yineözledimmm bak ben geri geldim sende gel kapışalım bebek
Gerçi ballıkaymak ile bir kapışma sezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?