70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada yeni gelen ama ben yokken eskiyen kızçeler hoşgeldiniz tanışalım kaynaşalım :119:

günaydiiiiiiiiiiiiinnnnn

ne habersiniz canlaarr

dilekim tamamdir anlastik ama bizi ayri aciklican demi :26:tabi sana zahmet olmazsa

naaaff hos geldin baciim cok pis geliyom demissin gelmeden bi yikanaydin eyiydi bacim

suziiiiiiiiiii nerdesin cik karsimaa

Hoşgördüm ballıkaymakım ahahahah koptum

Akşam bi hamam partisi yaparsınız dediydim ama

Ben de 10 senedir aynı yerdeyim, insan dediğin gibi dış ortama adım atmaya korkuyor, bu kadar uzun aynı yerde olunca. Herşeyi Allaha bırakmak en güzeli, sıkma canını. İnşallah güzel günler gelecek.

Günaydın dobiçç
Msnden bana sardın dün ye ye sonrada moralim bozuktu de

Vllahi elinden bir uçan birde kaçan kurtulur kanka seviyorum seni çok

Valla Suzi hala kaçıyo Viyana'ya gitme kararı aldım dün.

Günaydın sumocuk
Tamam açıklarım siz verinde kiloları.

Günaydın canım. Ben de artı gibiyim bu hafta, sıkalım bakalım bugün. İnşallah olmaz ama hayırlısı. Burayı bırakmamak lazım.

Ben de 10 senedir aynı yerdeyim, insan dediğin gibi dış ortama adım atmaya korkuyor, bu kadar uzun aynı yerde olunca. Herşeyi Allaha bırakmak en güzeli, sıkma canını. İnşallah güzel günler gelecek.

Sağol canım amin inşallah

Ne kadar zamandır o doktora gidiyormuş?
Bide kaç kilo vermiş doktor ile birlikte?
Canım her hafta kilo gitmiyo bazen 1.500 gidiyo bazen + oluyo bazen yerinde sayıyosun.:26:
Bide sürekli kendini kasıp cıss yemezsen sonunda saldırabilrisin.
Bide bizim özel günlerimiz var malum.:26:
O dönemlerde cıssız atlatan pek görmedim.
55 olmayıverde 60 ol canım benim.

Valla Suzi hala kaçıyo Viyana'ya gitme kararı aldım dün.

Suziii hala 300 - 500 mü yoksa :118::118:

Suziii alttan okuyomusun yine özledimmm bak ben geri geldim sende gel kapışalım bebek

Gerçi ballıkaymak ile bir kapışma sezdim ben

:84::84::84::84:

ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim

olmaz dilek 55 şart
o yıllardır aynı doktora gidiyor listelerine baktım bnm listemin 2 katı nerdeyse
fiyat olarak daha pahalı bide 2 haftada bir gidicem.
ben her hafta gidince acayip motive oluyodum acaba 2 haftada bir gidersem motivemmi düşer?
ben özel günlerimde tam aksine cnm hiç bişe istemez
bide her gün spora başlarsam cısslarıda ödül gibi yersem belki olur be dilek :44:
hem temmuz olmasında Ağustos olsun beklerim ben
hep böle istekli kalabilirsem tabi

Olur öyle arada sırada kaynar bazı mesajlar sen cevap alamadın mı daha çok sor canım hemen vazgeçme

yeşil çay hakkında ne sormuştun ben yeşil çay hastasıyım çok severim yardımcı olayım

günaydın tatlım bende yeniyim burda çok hızlı ileliyo sayfalar görmüyolardır canım. çünkü buradaki kızlar çok şeker emeinm yardımcı olurlar. görmedim ben yeşil çayla ilgil sorunu. ben her gün içiyorum hatta şu an yeni yaptım içiyorum sorabilirsin bildiğim bişeyse yardımcı olurum canım, kızlarda biliyosa onlarda olur tabi :)

Günaydın canım. Ben de artı gibiyim bu hafta, sıkalım bakalım bugün. İnşallah olmaz ama hayırlısı. Burayı bırakmamak lazım.

Yaaa burayı bırakmam da kendime bir söz vermiştim hiç + olmayacağım diye ahanda bozdum daha 1 ay olmadı topiğe geleli

Bende sallama yeşil çay içiyorum demleme fırsatım olmadığı için bence arasında çok bir fark yok çaykur' un yeşil çayı son favorim

bir ayda 2 paket garanti bitiriyorum 3. paketi bile açıyorum günde 3 fincan demişti benim diyetisyenim ama ben sabah ve öğleden

sonra 2 kupa içiyorum yeşil çay seni tek başına zayıflatmaz hızlı zayıflarım diye 3-4 bardak içeyim diyorsan bence 2 bardak yeter

canım

Hoşgördüm ballıkaymakım ahahahah koptum

Akşam bi hamam partisi yaparsınız dediydim ama
yapariz bacim sen o göbeeni acik yana ikizleride omuzdan arkaya at altlarina bi kese atam ben :112:

tamam canimcim

Suziii alttan okuyomusun yine özledimmm bak ben geri geldim sende gel kapışalım bebek

eevet canim suzi hala 300 500

olurmu öyle sey canim gözden kacmistir :26:

Burda olursan kalırsın emin ol canım.
Bide doktora 2 haftada bir gitmek bence daha mantıklı niye dersen;
Sürekli doktor kontrolünde olunca insan biraz daha kasılıyo ödevini yapmaya çalışan bi öğrenci gibi düşün.
Bütün ödevler sıkıcıdır ve can sıkar. Bi zamandan sonra kaytarmanın yolunu ararsın.

Benim doktor ilk başta yediklerimi yazdırıyordu.
Sonra haftada 2-3 kere yaz dedi.
Bunun nedeni de bi şekilde yaşam şekline dönüştürmeye çalışıyor sağlıklı beslenmeyi.
Sürekli yazdığında da süper oluyor ama yazmayıpta bunu uyguladıgın zaman - ben bu hafta bunu uyguluyorum - normal yemek yediğini diyet yapmadığını düşünüyorsun.
Bunlar senin normal yemen gerekenlermiş gibi geliyor ve kasılmıyorsun.

iyilik bendende güzelcim ya şimdik bide bişey sorcam :26: bildirim yarın ya ben bidahaki haftaya başlayabilirmiyim :26: bu arada adın dilek dimi :) bide sana dilek diyebilrmiyim :))

Bana Dilekkk deeeeeeeeeeee
Bildirimi bu hafta yap derim niye dersen bu hafta liste altında olacaksın kilon yazmıcak.
Haftaiçi dikkat edersin diğer cuma da bildirim yaparsan listede olursun.

ne sordun bacım bunların çenesi bi durmuyoo kii cevap yetiştiremiyorm herkese.

Ay sormaaa bi alıyo bi veriyoo listelerin altına bile adını yazdım rezil ettim yok anam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…