- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
ay ben senin avatarini yeriiiiimmmm
ye cnaım ye zarasız sonuçta
ayy canim benimii geceler aslicimm
günaydın suzicim
duygularımı anlatmışsın moacımdoğum günüm benim doyduğum gündürrrrr
içimdeki yeme aşkını söndürrrrr
bu şarkı benden tüm doymayanlara gelsinnnnnn
Geçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştumVe nihayet bitirdim
aynen canım geçmişi okumadaki azmi kiloda gösterseydim 65 ttim şimdi
gebelik geçirdim..ama dış gebelik.. halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
bende yatayım kızlar.. valla özlemişim sizlkerle sohbeti ...bu arada kilo da aldım..hepinize cümleten iyi geceler...
geçmiş olsun canım
üzülme yeniden sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inş
kiloyu kafana takma şimdi zor zamnlarını atlat biz burdayız yine verirsin
Oyyy sabah sabah iyi güldürdünüz beni kısçeler.
Geldim işyerine bi açtım 12 sayfa okunacakkaldım yani.
Eğlene eğlene bitirdim geçmişi.
Balkaymak'la Suzi'nin çekişmesi süper.
Bakalım kim kazanacak.
Buraya yazmazsınız yarın bana bildirim atarsınız sadece.
C.tesi çalışıyorum zaten sabah yayınlarım listeyi bi aksilik olmazsa
Dün işten çıkarken müdürle atıştık. Kapıyı çarptım.
O da niye çarpıyorsun falan filan.
Daha gelmedi gelince 2. raund başlar.
Çok sıkılıyorum burda.
Bugün dayanamadım tartıldım wc yoktu ama güzel bi rakam gördüm.
Tek sevindirik olduğum bu.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.
günaydın dileğim
bende çekişmelrini okudum koptum burda
suzinin kadayıflara bögg yapmasınada güldüm
benle tartı sabah dalga geçti
önce 1 kg eksik tarttı
sonra gerçk rakamı görünce
bu hafta artıdayım
senn adına sevindim
günaydım pisi pisimGÜNAYDIN KIZLAAAAAAR dilek sana da günaydııııııııın
başım ağri yine sabah sabah ya. şu çayı içem de işe gideyim. ya her sabah iş şimdiden sıkıldım daha emekliliğe yıllaaaaaaaaaaaar var nasıl geçecek bu süre ev hanımımı olsaydım ki kocişi çocukları yollayıp uyurdum ne güzelsabah sabah sapıttım gene öptüm hepiniziiiii
dileeeeeeek kaç gündür tartılamıyorum ya yeni bir eğlence buldum sabah akşam belimi ölçüyom mezura ile sanki bir günde 5 cm incelecek
ya beli tam nereden ölçüyonuz. göbek deliği üstü mü daha yukarı mı. o kadar bıngıl ki oralar bel çizgisini bulamıyom
hadi tartılsan anlıcamda sabah akşam belini ne dye ölçen çatlak kısce
Herkese günaydınlarr,
Güzel ve kaçamaksız br gün diliyorum.
Blackcat elini tam beline koyuyosun, elini koyduğun yerden ölçüyorsun. Ben de her cuma, bel-basen-göğüs ölçü alıyorum, başladığımdam beri. İyi oluyor.
gunaydn güzellıkler nasılsınız
cumaya son gun ayy cooook heycnlıyım kı ama ben
günaydın kızlarcımmnasılsınız :)
günaydın kızlarrgünaydınnnnn kızlarrr izmirde harika güneşli bir gün var inşallah akşama bozmaz
:44::119::119::119:
Öhömm Öhömm
Günaydın kızçelernasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi
az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın
İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimibir de diyet olayından soğudum ki
(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten
Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçasıhep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye
istemediğim biri olmak istemedim.
Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam
vermiyorum diye :26:
Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen
kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa
Neyse duygusala bağlamayayımHepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler
ayy ayy naf gelmiş hoşgelmiş
Hoşbuldum naber tuğbacımmeraklı taze hemende kilomu soruyo başlangıç kiloma kadar dönmedim ama 4-5 kilo aldım
yarın tartılıp bildirim yapıcam ama bundan sonra çok pis geliyorumDilek acayip gaza getirdi beni hatun 63 kilolarda
dolanıyo ben 67-68 lerde sürünüyom
Canımı sıktığım konu işyeriydi canım işten çıkabilirim daha doğrusu çıkartılabilirim. Şirket biraz karışık 2-3 aydır :26: herşey muamma
haziran sonu temmuz başı gibi belli olur sanırım :26:
hakkında hayırlısı olsun nafcım
günaydınGünaydın dobiçlerdü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz