cilekli yok dilekcim burda daha gelmedihep annemin yüzünden misafirlikde görmüs yemis yediysen yedin anam ne yapiyon birde illa bak nasil olmus ilk kez yaptim dedi
özelden dilege baski mi yapiyon balli
ayy canım bende olsam bende çıkamazdm heralde kayması korku yaratmıştr tabi yokuş çıkmak zaten zor bide kayarsa daha zor erkekler işte birtek onlar iyi kullanıolar arabayı malum araba sürerek çıkıolar ya annelerinin karnından:90::90:
haahaaaYa tam wc den çıktım karşımda o da odasından çıkıyormuş
Sonra bi kişi daha var yazılımdan onun yanına gidiyodu Dilek sende gel bi dedi.
Gittim gene konuşmak için konuşuyo alakasız bi iş yaptırcak.
Konuyu ne desemde değiştirsem diye düşündüm.
Çünkü cidden gereksiz bi işyükü olcaktı.
Her yaptığımız işi saatini, sebebini, ne yapıyosak yazcakmışız programa ne saçma
Bi telefon çaldı sonra kapattı bu baktım yeni telefon almış.
Hayırlı olsun telefonunuz diye bi başladım.
Şöyle güzel böyle güzel
Özelliklerini anlattı durdu en son televizyonunu anlatıyordu.
Sonra biri geldi de kaçtım ben.
korkmuyom senden
özelden dilege baski mi yapiyon balli
he senin toton yeterdin ballikaymak senin fotoda toton büyük gibi duruyordun
Eki Görüntüle 378258
Bişey sormuş be yawrı ne baskısı yapcek o ballı.
Ondan çok sana yardım etmişimdir ayrıcana ben.
haahaaaay gercekden korkuyorum ben sendeen
suziiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiii 300 500 suziiiiiiii
Ya tam wc den çıktım karşımda o da odasından çıkıyormuş
Sonra bi kişi daha var yazılımdan onun yanına gidiyodu Dilek sende gel bi dedi.
Gittim gene konuşmak için konuşuyo alakasız bi iş yaptırcak.
Konuyu ne desemde değiştirsem diye düşündüm.
Çünkü cidden gereksiz bi işyükü olcaktı.
Her yaptığımız işi saatini, sebebini, ne yapıyosak yazcakmışız programa ne saçma
Bi telefon çaldı sonra kapattı bu baktım yeni telefon almış.
Hayırlı olsun telefonunuz diye bi başladım.
Şöyle güzel böyle güzel
Özelliklerini anlattı durdu en son televizyonunu anlatıyordu.
Sonra biri geldi de kaçtım ben.
elkaldiransmileama örtmenim örtmenim bak balli benlen dalga geciyo cek sacini cek
elkaldiransmileama örtmenim örtmenim bak balli benlen dalga geciyo cek sacini cek
haahaaaay gercekden korkuyorum ben sendeen
suziiiiiiiiiiii suziiiiiiiiiiiiiiiii 300 500 suziiiiiiii
ya bu müdürlerin hepsimi aynı olur ya birde çeşit çeşit insan var derler yok anacığım bütün müdürler aynı
bnmkide biraz önce çağırdı beni vizeye evrağı eksik göndermişim anammmm 2 saat bağrık yedim ya:)
Bu dediğine katılmıyorum Tuğbik.
Neden dersen en basiti form çaylarını genel olarak hemen hemen herkes Doğuş'un çayını alıp içiyor.
Kendi adıma söylüyorum tuvalete çıkarmakta işe yarıyor.
Sonuçta bu da sallama bi çay.
Etkisi olmasa bunda da etkisi olmaz.
Ben ofiste olduğum için sallama içiyorum. 7 otlu ve yeşilçay.
Doktora da söyledim bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.
Evde demlenen çay daha mı faydalıdır bilemem ama poşet çaylarında işe yaramayacagını düsünmüyorum.
Çatlak kısçemmm özlemişimmm bi çokk seniii.
Bu haftada böyle olsun canım hep kilo vericez diye bi kural yok ya.
Böyle dediğime bakma genede saçını çekerim
Aferim aferimmm yola geliyon sen
hahahaa:) bnm altımda golf olsaydı bak nasıl öttürürdüm o yolları:)
neyse sıkma canını ehliyeti bu defada manavdan değilde marketten al belki daha iyi olur ozaman:):)
şaka şaka şaka
akşam uyuyakaldım canım yaaaminder, balkaymak, mine, huzun, suzi, ptt
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
canım sıkılıyo benim bu hafta çok cozuttum
offffff
kayınalidemde yapmıştı bikereslm bacim bugün yediklerimi utancimdan yazamiyorumsabah kahvalti süperdi tam listeye uygun arkadasa baklava yapmaya gittim baklava isi bitince yemek yapayim dedi bizim oranin bulgur pilavi ünlüdür yufka ekmekle ohh pilav ayran ve yufka ekmek yedim ama 4de yemisdim sonrasinda birsey yemedim yatmadan kefir icicem
neoldu bacım sizin çocukların durumu ayrıldılar demiştinpötüsümmmmmmmmmmmmmmm topikde benden baska kaynana yokki heralde en güzel kaynana ben en citir kaynana bennsaka bir yana 1 nisanda yüzük yapacakdik evlilik yildönümümde cocuklar öyle istemisdi offff zormus kizlar rabbim ikisi hakkinda hayirlisini versin
çok geçmiş olsun canım zor bir durumdur eminimgebelik geçirdim..ama dış gebelik.. halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...
hoşgeldiiiiiinÖhömm Öhömm
Günaydın kızçelernasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi
az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın
İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimibir de diyet olayından soğudum ki
(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten
Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçasıhep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye
istemediğim biri olmak istemedim.
Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam
vermiyorum diye :26:
Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen
kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa
Neyse duygusala bağlamayayımHepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler
uykuya yenik düştüm canım yaaaaumaaayy
dün yokdun canim :26:
bende yazdıklarına katılmıyorum canımben sallamanın faydalı olduğunu hiç düşünmüyorum,en doğalı kendin demlediğin çaydır canım,,ve ben hiçbi uzmanında sallama içebilirsiniz dediğini duymadım,,hani arada falan demleme imkanın olmaz içersinde,,ama devamlı sallamanın hiçbifaydası yok zayıflamaya ve bazı şeylereee
mesela ben devamlı sallama içen biriydim hiçbifayda görmedim,,ama demleme çayının faydasından eminim çok fark ediyo bencee,,2-3gündür demleme yapıyorum çok daha tatlı bi tadı var
hem,,içindeki yararlı maddeleri yok oluyo çoğunlukla sallama yapılırken,üretilirken yanii,,yinede sen bilirsin,nette araştır istersen sallamayı kimse tavsiye etmiyoo,boşuna içmek bence buuherkezin tercihi tabi bu benim görüşüm,çok araştırdımçünküü
Pekii.
Bozma mar kısçenin moralini.
Suziii bu ballı seni psikolojik olarak çökertmeye çalışıyo
Aynı aynı arkadaşlarıma bakıyorum onlarında müdürleri kıl.
Bide kendi yaptıklarını kabul etmiyorlar ya en cok ona sinir oluyorum.
Böyle dediniz diyosun hayır ben demedim diyo.
börekleri yiyen o sen hala benim sacimi cekiyon amaaBozma mar kısçenin moralini.
akşam uyuyakaldım canım yaaa
kaçırdım onca muhabbeti
kayınalidemde yapmıştı bikere
bulgur pilavı, yufkayla yediler
garip gelmişti ama ekmekle pilav yemekama güzeldi tadı
neoldu bacım sizin çocukların durumu ayrıldılar demiştin
çok geçmiş olsun canım zor bir durumdur eminim
hoşgeldiiiiiin
uykuya yenik düştüm canım yaaaakaçırdım valla kapışmanızı
bende yazdıklarına katılmıyorum canım
hiç faydası yok ve boşuna içmek laflarına
tamam asıl demelenen gibi değildir belki ama tamamen faydasız olduğunuda düşünmüyorum
ben çaykurun fabrikasını gezdim içim rahat
yallllaaaan üleeeennyalanmi haa yalanmiiver artik veer kilo veer suzii neyse yarina kadar vermede yarindan sonra verirsin
cökertiyo gercekden dilekcimm yaa :84:kabuz oldu rüyama giriyo ben kaciyom o beni kovaliyoPekii.
Bozma mar kısçenin moralini.
Aynı aynı arkadaşlarıma bakıyorum onlarında müdürleri kıl.
Bide kendi yaptıklarını kabul etmiyorlar ya en cok ona sinir oluyorum.
Böyle dediniz diyosun hayır ben demedim diyo.
banane banane ellerim ellerimhissssssstt elleme örtmenin kutusunuu
sallayan sallar sallamayan sallamaz ay bayildimcanım bende form çayı sallama içiyorum,7otlu çayıda sallama içerdim,,herseferinde kim yapcek 7tane otu atcek kaynatcekk
form çayı etkili oluyodu banada arada,,ama ben onlara lafım yok ben yeşil çay etkisini kaybediyo sallama poşetlerde olunca,,yani %50 yarı etkili diyim sana en azından,,ben nette yorumlara artı uzman yazılarından yola çıkarak öyle söyledim,,ve cidden inanıyorum demlemenin daha iyi olduğuna çünkü zaten tadındanda bu belli,sallama çayının tadı kötü demlemenin daha rahat içilişi var,,tabi sallama içe içe o berbat tada bile alışmıştım ama,,neyse bu benim daha hoşuma gittii,,herkezin demleme imkanı olmuyo gibi düşünülsede,bi cam demlik götürseler işyerine sende dahilnasılsa kaynar su buluyosunuz,onu bardağa değilde cam demliğe kuyarsınız 2-3dk sonra süzerek bardağa hooop,,bukadar basit yani,,cam demlikte işyerinde kalır eve götürüp getirmenize gerek yok bence,ayrı bi dolabınız varsa orda tabii bu olay okadarda zor olmasa gerek,,hadi 7otlu veya form çayının içinde olan bütün otları tek tek alıpta götürüp işyerinde demleyin desem saçma olur ve zor yani,,ama yeşil çay bitanecik bişey çokta pratik,,tadıda cidden daha güzel,,e bide sallamalarda yeşilçayın içinde bulunan kertaşin mi neydi o madde bence çok azalıyo veya oluyomu onuda bilmiyorum amaaan kafam ağrıdı çok uzatmışım ,hep senin yüzündeeen
isteyen sallar içer isteyen sallamadanyetErki yararlı bişeyler içelim,kola gazoz olucana dimi AMAAAAAAAA
kiz testere al testerebak sana da geliyo kör meyve bıçağuuuuuuuu
hosgeldin minecim gözlerimiz seni aradu ruweydaa yani nejat da seni sordu dün
akşam uyuyakaldım canım yaaa
kaçırdım onca muhabbeti
kayınalidemde yapmıştı bikere
bulgur pilavı, yufkayla yediler
garip gelmişti ama ekmekle pilav yemekama güzeldi tadı
neoldu bacım sizin çocukların durumu ayrıldılar demiştin
çok geçmiş olsun canım zor bir durumdur eminim
hoşgeldiiiiiin
uykuya yenik düştüm canım yaaaakaçırdım valla kapışmanızı
bende yazdıklarına katılmıyorum canım
hiç faydası yok ve boşuna içmek laflarına
tamam asıl demelenen gibi değildir belki ama tamamen faydasız olduğunuda düşünmüyorum
ben çaykurun fabrikasını gezdim içim rahat
baka aynı tatlım ya müdürlerin hepsimi aynı olur :44: aynen ya ben öyle söylemedim dio bizimkidebalık hafızamısın kardeşim nası unutuyosun sölediğini diceksin ezikmiyim ben diceksin isyan etceksin yolda görsen aaa eziğe bak mı dersin diceksin ama diemiyosun işte
balli benlen ugrasiyo neyaptim ben ona ki hühüüüükızlar kızlar gelemmi
yananızdan öpemmiii
güldürdünüz beni valla bol bol
2 saattir geçmişi okuyorum
gecede uyuyakalmıştım yarım kaldı
geçmişi okumadanda gelemiyorum
suzicim bahanelerine bayıldım valla
ip ye daha iyi heee
çekişmelerde süperdi valla
çok şey kaçırmışım
muhabbetin dibine vurulmuş
kiz balli ama benim senden farkim varbörekleri yiyen o sen hala benim sacimi cekiyon amaa
yarin görücez bakalim sonuclari
balli benlen ugrasiyo neyaptim ben ona ki hühüüüü
kiz balli ama benim senden farkim varbenim kistim düsmedi yarina düsse bari söyle bi 69 a düssem de sende söyle baksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?