70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence farketmez bende her çeşidini denedim nerdeyse :26: ben azcık limon sıkıyorum içine daha güzel geliyor

Bugün İzmir' de hava çok güzel dışarı bakıp bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimi

İşyeri huzuru çok önemli canım :26: neden konuşmuyolar ki :26:

günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım

Neskuikimmm nasılsınn

Evet kocalara bakmak yok tamam anlaştık bebik önce zayıflıycaz sonra haziranda doğum günüm var ve ben o gün 60 kilo olmak istiyorum.

anammmm nafda gelmiş
kısçem nerdfesin sen yaaa özledik seni pötüşşş

Bende çok özledimmm döndüm dolandım geldimm dadlımmm

ahhhh ahhhhhhh ondan korkmayan mi var bacim

yedi ömmrümüzü yedii

bisey yemiyelim agzimizla yiyoz burnumuzdan getiriyo

skiyosa ye bakalim sonra

bir kerede görmezden gelse ses cikarmasa olmaz

Bana telefondan yada msj yoluyla bile yetişiyodu valla sizi düşünemiyorum

Yaz geldi kadınlar coştu Allah iş versin canım bana uzak kalmak ve bunalım halleri hiç yaramadı bende eski NaF olmaya karar verdim Dilomun katkısı yadsınamaz tabi

tamam tatlım aynen uyguluyorum dediklerini

Yarın 62 i görürmüşüm.:82::86::108::103::118:
O zaman daha bi kıskanıp gaza gelir misin ki.

Kıskanmak ne kelime orta yerimden çatttttttt diye çatlarım

ahada nafim gelmis hosgeldim bebegim gelmis

hayirlisi nafim tabii insan alisdigi ortamda kalmak ister ama düzen gidiyse eskisi gibi de olmaz

Hoşgördüm suzimmm suzimmmm sağol bebişim hayırlısı

canim benim bende seni özledim is e gitmedim kaytardim ballikaymak dün monayla idaaya girisdi 300 mü 500 mü diye bende 300-500 neki sollar gecerim dedim yani durum vahim :86: ama kazanacam

Ohh iyi yaptın vayy işin ucunda iddaa var kazanırsın sen suzimm

Ahahahahhaa
Puahhahahah
Zuhahahahha
(Dilek gülüşü)

bende limonla deneyim bari canım sadesini alıp teşekkür edermmm

günaydın neskuikim
akşam tatlı yemişsin nazaramaı geldin annem sen
hiç böle cozutmazdın
valla bilmiyom be tatlım
ama artıkın eskisi gibi dikkat edicem
son zamanlarda kaplumbağa hızında gitmeye başlayınca
heralde bir bunalma geldi
ama kilo ne kaldıki hızlı gitsin yavaş yavaş vercez datlummm

çek saçlarını kısçelerin

hoşgelmişinnnnn datlummmm sen olmadan olmuyorrrr aramızda biri eksik diyoruz
okim o kim nafff
kilo aldınmı ki bacımmm
diyetisyene gidiyordun en son naptınn

yapariz bacim sen o göbeeni acik yana ikizleride omuzdan arkaya at altlarina bi kese atam ben :112:

tamam canimcim

eevet canim suzi hala 300 500

olurmu öyle sey canim gözden kacmistir :26:
suzi degisime ugradi canim yedinmi dün dolmalari ballikaymak yazik ziyan olmasin ye gitsin
degistim ben dilek ben ben deyilim artik
günaydin aslicim yok artik bundan sonra cisslar benden korksun
Ahahahahah çok özlemişim yaa şimdi daha iyi anladım

Beni de yazıcaktın tırstım geldim Dilo senden korkuyom ben bide kıskanıyom
nafim kafamda sac kalmadi ceke ceke
günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım
neslicimmm sogan suyunu yaptim 1 tane sogan koydum 4 e böldüm suyun icinde kaynatim ama daha icmedim :18:
üzülme tabii
ahhhh ahhhhhhh ondan korkmayan mi var bacim

yedi ömmrümüzü yedii

bisey yemiyelim agzimizla yiyoz burnumuzdan getiriyo

skiyosa ye bakalim sonra

bir kerede görmezden gelse ses cikarmasa olmaz

hic de bile dilek melek gibi iyi yapmis sana
kandirma sana ballikaymak topuzlu olan sensin ben hep atkuyrugu yapiyom saclarimi ondan belli

günaydıın,,moral bozuğun konu herneyse inşallah düzelmiştir,sıkma canını bak burda olduğuna göre geçmiş gitmiş bileee
günaydıın
ben sallamanın faydalı olduğunu hiç düşünmüyorum,en doğalı kendin demlediğin çaydır canım,,ve ben hiçbi uzmanında sallama içebilirsiniz dediğini duymadım,,hani arada falan demleme imkanın olmaz içersinde,,ama devamlı sallamanın hiçbifaydası yok zayıflamaya ve bazı şeylereee
mesela ben devamlı sallama içen biriydim hiçbifayda görmedim,,ama demleme çayının faydasından eminim çok fark ediyo bencee,,2-3gündür demleme yapıyorum çok daha tatlı bi tadı var
hem,,içindeki yararlı maddeleri yok oluyo çoğunlukla sallama yapılırken,üretilirken yanii,,yinede sen bilirsin,nette araştır istersen sallamayı kimse tavsiye etmiyoo,boşuna içmek bence buuherkezin tercihi tabi bu benim görüşüm,çok araştırdımçünküü

bende limonla deneyim bari canım sadesini alıp teşekkür edermmm

Rica ederim cnm

hoşgelmişinnnnn datlummmm sen olmadan olmuyorrrr aramızda biri eksik diyoruz
okim o kim nafff
kilo aldınmı ki bacımmm
diyetisyene gidiyordun en son naptınn

Ayy canım benimm

Kilo aldım almazmıyım stres sıkıntı mutsuzluk yedim yedikçe mutsuz oldum mutsuz oldukça yedim :26: kısır döngüye düştüm ama artık mutsuz olmak istemiyorum

Diyetisyen hamileydi ya doğum iznine erken çıktı yerine de başka diyetisyen gelmedi bende gidemedim izne çıkmasaydı en azından ona devam ederdim kilo verirdim

ben aslında epey artıdaydım pazartesi
şimdi pazartesiden 800 gram az ım
ama geçen cumadan 700 gram fazlayım
yani hafta sonu 1.5 kg almışım
bu hafta haftasonu çok cozutunca toparlayamadım
yoksa reglden sonra süper veriyordum ben:26:

Evet kocalara bakmak yok tamam anlaştık bebik önce zayıflıycaz sonra haziranda doğum günüm var ve ben o gün 60 kilo olmak istiyorum.
evet tatlımcım önce 60 olcaz sonra bebik yapcez
inş haziranda olursun 60 kg
bende temmuz 1 e kadar 60 olmak isiyorum

su<im balım peteğemmm su kaynayınca at soğanlarını canım 3-4 dk yani bir taşım daha kaynat indir ılıyınca iç
fururummmmmm senuuuuuuuuuu ulaaaaaaaaaa çabuk iç onuuuu bak inan dua edecen çok iyi geliyor yumurtalıklara adet düzensizliklerine

verirsin canımm çabuk gelen çabuk gşder zaten biliyorsun
bilmiyorsanda dilekooo sana saçını çeke çekeeeeee öğretir bunuda biliyon
bizde saç kalmadı çeke çeke bittik tükendikkkk

;Valla suzi dilek bizi falakaya yatırcak böyle devam edersek :84:
ben dünden beri hic ciss atmadim agzima sende yeme canim bak ne diycem sen söyle caninin ne istiyo ben sana onu evire cevire kötü yaparim

tamam bidaha kaynatayim ama kokusu evi sardi iccem fayda ediyor diyorsun tatlim saglik icin ne hayal etsem acaba icerken :44:

slmm soğan suyu duydum :) ben denemedim ama annem we bi arkadaşım denemişti iyi geliyo adet düzensizliklerine we galiba zayıflamayada yarıyo. babam uzun zamandır içiyo tansiyona iyi geliyo diye duymuş hrld babam onun için içiyo :) bide çok yer sewgili babam hatta göbüşü biraz gitti sankim tartıda da eksik çıkıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…