70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemiş bulundum bikere...
ama diyete girmeye daha yeni karar verdim sabah böle bi planım yoktu yani

ben yidimmmmmmm bide qüzel qitti ki sorma
daha yemicem inşallah canım şimdi bitki çayımı yaptım zararın neresinden dönsek kardır..
ya bir türlü kararlılığımı koruyamıyorum istemeden kopuyorum çok üzülmeme rağmen qeri dönemiyorum
benim bu halim ne olucak bilmem
kilolarımı vermek istiyorum hemde bir yandan yiyorum benim orta kararım yok malesef
ya diyete qirip sıkcam kendimi yada diyeti bırakıp yemeğe vercem kendimi
az yiyip formumu koruyayım diyemiyorum yanii:26:

Son düzenleme:

bende atıyorum güzelcim müdürüme trip hatta geçenlerde bi trip atmışımmm haklıydım amma 10 kere fln kusura bakma dedi ayyyy kaynaşalım tabii hepiciğinizi tanımak istiyomm yok şekerim söylemedin bana ama istanbulda olduğunu okumuştum. adım elif :) afyonda oturuyorum. 24 yaşındayım. çalışıyom. ama ewsizim bekarım yani ewlenmek üzere beekliyorum bekliyorum we hala bekliyorummm

İnşaallah ekside çıkarsın.
Akşamda güzel olur sebze yemen.

Oyy suziii oyyyyyy
bal aradim bulamadim aslinda bal atacakdim kalmamis
ben tuhaf bi insanim canim öyle kolay kolay birsey icemiyorum hap versinler igne vursunlar sesim cikmaz ama öyle icmelik seyler de zorlaniyorum
canim ben öyle diyorum ki bidaha yemeyelim diye hem sizi hem beni beyinimiz onun kötü oldugunu düsünürse yemez belki

Ahh bendee bendeeeeee bekliyorum halaaa
2 yaş büyükmüşsün.
Ahh müdürlerrr maaleseff çekmek zorundayızz.

Ezeli rekabet varrr çok keyifli blackkk

Son düzenleme:
2 yaş büyükmüşsün.

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim ama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok

suziiiiiiiiiiiiii suzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sogan suyuna bile seker atip iciyon ben sana ne diyeyim yahuuuuuuuuu

kiz ona sekermi atiliiiirrr

Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.

2 yaş büyükmüşsün.

turşumu kurcaklar bekliyom halaaaa turşuyum bennn sewdiceğinmi war seninde malesef tatlım ya mecburuz sewdim burayı ben ya

canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR

bende memnun oldum elifcim adim suzan daha 30 yasindayim ispartaliyim afyonun kaymagini severdim deee artik sevmiyorum cok tatli tadi hic hos degil

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim ama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok

Bu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra

Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.

babam tansiyon için içiyodu tatlım kalp için flnda. belki tansiyonunu düşürmüş olabilirmi acaba :26:

bende memnun oldum elifcim adim suzan daha 30 yasindayim ispartaliyim afyonun kaymagini severdim deee artik sevmiyorum cok tatli tadi hic hos degil
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

bende memnun oldumm :)) anaaaaamm aynı toprak sayılırız babam ıspartalıdır benim tüm sülalem ordaaa ayyy sorma sorma bende hiç sewmem ballı kaymak fln hiç sewmem

Millet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.

neslicim 15 gün demisdin sen öyle deyince sanki benimde basim dönmeye basladi
hahayyy benim mutlu evliliyimi anlatmissin hehehe benim kaynanaa benden 3 yas büyük onu unuttun arkadas gibiyiz kendisiyle hiccc arkamdan attip tutmazz kilo aldinmi sen demez
Bu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra
yapmadigim sey kalmadi yesil cay ictim form cay ictim simdi de bir fincan isirgan otu cayi iciyom tik yok aksam wc den cikamaya bilirim

çok hossun ya kawuşsaydık iyiydi ama ya biliyom bu sıkıntılar olcak

Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
menun oldum fadimecimm
bende memnun oldumm :)) anaaaaamm aynı toprak sayılırız babam ıspartalıdır benim tüm sülalem ordaaa ayyy sorma sorma bende hiç sewmem ballı kaymak fln hiç sewmem
ayy negüzel hemserimi buldum
Millet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.
ben yemeye korkuyom anam aklimin bir ucu hep balkaymakda ana hayal mi görüyom asagida gördüm sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…