tüh takamiyonmu biryere :26:
ama dilek yaaicemedim nesliye kiz bana kizma neslicim kusura bakma ama pacayi kurtarmam lazimdin sucu sana atiyorum sekerim
yeme canim patates kizartmasini hicde güzel birsey degil löpür löpür yagi emmiyo cipikli yag yiyorsun sankim :120:
kim o patates yiyen bakiiiiiiiiiim hoş geldin mısır kraliçesi bi görünüp kayboloyon özletiyon bizi .
soğan suyuna şeker olayına gülmekten çatladım ya suzi
dileeeeeeeeek suzi ile balkaymak ne atıyo sana kutu kutu deyip duruyolar kim kimin kuyusunu kazıyo bacım. hadi söle pazarlık mı yapiler yoksa kim daha çok vaad etti yarışma için
rüşvet kokuları geli burnuma
Cuma öncesi anaokul fena oluyor seninde.
Akşam ne yiyeceksin peki?
Len soğan suyuna şeker mi atılır.
1 kesme şekerde 30 kalori var.
Şanslıymışsın valla.
Ayyy bi diyebilsennnn neler diceksin aslında
Allah'tan ben müdürüme trip atabiliyorum sonra unutuyoruz.
Sen nerde oturuyorsun bu arada evliydin sanırım.:26:
Topiğe yeni gelen çok tanışalım kaynaşalım.
Gidici gibi durmuyorsun
22 yasındayım ben İstanbul'dayım Temmuz'dan beri topikteyim vs vs.
Hee bide bekarım.
Söylemişimdir belki. Sanmıyorum sana yazdığımı ama.
bal aradim bulamadim aslinda bal atacakdim kalmamisİnşaallah ekside çıkarsın.
Akşamda güzel olur sebze yemen.
Oyy suziii oyyyyyy
ben tuhaf bi insanim canim öyle kolay kolay birsey icemiyorum hap versinler igne vursunlar sesim cikmaz ama öyle icmelik seyler de zorlaniyorumkim o patates yiyen bakiiiiiiiiiim hoş geldin mısır kraliçesi bi görünüp kayboloyon özletiyon bizi .
dileeeeeeeeek suzi ile balkaymak ne atıyo sana kutu kutu deyip duruyolar kim kimin kuyusunu kazıyo bacım. hadi söle pazarlık mı yapiler yoksa kim daha çok vaad etti yarışma için
canim ben öyle diyorum ki bidaha yemeyelim diye hem sizi hem beniyemiş bulundum bikere...
ama diyete girmeye daha yeni karar verdim sabah böle bi planım yoktu yani
ben yidimmmmmmm bide qüzel qitti ki sorma
daha yemicem inşallah canım şimdi bitki çayımı yaptım zararın neresinden dönsek kardır..
ya bir türlü kararlılığımı koruyamıyorum istemeden kopuyorum çok üzülmeme rağmen qeri dönemiyorum
benim bu halim ne olucak bilmem
kilolarımı vermek istiyorum hemde bir yandan yiyorum benim orta kararım yok malesef
ya diyete qirip sıkcam kendimi yada diyeti bırakıp yemeğe vercem kendimi
az yiyip formumu koruyayım diyemiyorum yanii:26:
bende atıyorum güzelcim müdürüme trip hatta geçenlerde bi trip atmışımmm haklıydım amma 10 kere fln kusura bakma dediayyyy kaynaşalım tabii hepiciğinizi tanımak istiyomm yok şekerim söylemedin bana ama istanbulda olduğunu okumuştum. adım elif :) afyonda oturuyorum. 24 yaşındayım. çalışıyom. ama ewsizim bekarım yani ewlenmek üzere beekliyorum bekliyorum we hala bekliyorummm
kim o patates yiyen bakiiiiiiiiiim hoş geldin mısır kraliçesi bi görünüp kayboloyon özletiyon bizi .
Ahh bendee bendeeeeee bekliyorum halaaa
2 yaş büyükmüşsün.
Ahh müdürlerrr maaleseff çekmek zorundayızz.
Ezeli rekabet varrr çok keyifli blackkk
Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.suziiiiiiiiiiiiii suzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sogan suyuna bile seker atip iciyon ben sana ne diyeyim yahuuuuuuuuu
kiz ona sekermi atiliiiirrr
Ahh bendee bendeeeeee bekliyorum halaaa
2 yaş büyükmüşsün.
Ahh müdürlerrr maaleseff çekmek zorundayızz.
Ezeli rekabet varrr çok keyifli blackkk
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.yemiş bulundum bikere...
ama diyete girmeye daha yeni karar verdim sabah böle bi planım yoktu yani
ben yidimmmmmmm bide qüzel qitti ki sorma
daha yemicem inşallah canım şimdi bitki çayımı yaptım zararın neresinden dönsek kardır..
ya bir türlü kararlılığımı koruyamıyorum istemeden kopuyorum çok üzülmeme rağmen qeri dönemiyorum
benim bu halim ne olucak bilmem
kilolarımı vermek istiyorum hemde bir yandan yiyorum benim orta kararım yok malesef
ya diyete qirip sıkcam kendimi yada diyeti bırakıp yemeğe vercem kendimi
az yiyip formumu koruyayım diyemiyorum yanii:26:
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayıbende atıyorum güzelcim müdürüme trip hatta geçenlerde bi trip atmışımmm haklıydım amma 10 kere fln kusura bakma dediayyyy kaynaşalım tabii hepiciğinizi tanımak istiyomm yok şekerim söylemedin bana ama istanbulda olduğunu okumuştum. adım elif :) afyonda oturuyorum. 24 yaşındayım. çalışıyom. ama ewsizim bekarım yani ewlenmek üzere beekliyorum bekliyorum we hala bekliyorummm
bende atıyorum güzelcim müdürüme trip hatta geçenlerde bi trip atmışımmm haklıydım amma 10 kere fln kusura bakma dediayyyy kaynaşalım tabii hepiciğinizi tanımak istiyomm yok şekerim söylemedin bana ama istanbulda olduğunu okumuştum. adım elif :) afyonda oturuyorum. 24 yaşındayım. çalışıyom. ama ewsizim bekarım yani ewlenmek üzere beekliyorum bekliyorum we hala bekliyorummm
gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedimama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok
Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumbende memnun oldum elifcim adim suzan daha 30 yasindayimispartaliyim afyonun kaymagini severdim deee artik sevmiyorum cok tatli tadi hic hos degil
babam tansiyon için içiyodu tatlım kalp için flnda. belki tansiyonunu düşürmüş olabilirmi acaba :26:
bende memnun oldum elifcim adim suzan daha 30 yasindayimispartaliyim afyonun kaymagini severdim deee artik sevmiyorum cok tatli tadi hic hos degil
neslicim 15 gün demisdinBen limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
Bu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
menun oldum fadimecimmBen de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ayy negüzel hemserimi buldumbende memnun oldumm :)) anaaaaamm aynı toprak sayılırız babam ıspartalıdır benim tüm sülalem ordaaaayyy sorma sorma bende hiç sewmem ballı kaymak fln hiç sewmem
ben yemeye korkuyom anam aklimin bir ucu hep balkaymakdaMillet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?