benim senelerdir aradığım kardeşim senmiydin yoksaaaaay inanmiyorum ya kardesiiimm kardesiimmmbiliyordum sana farkli bi isinmisti kanim kardesiiiimm bulduum senii
regllerimiz ayni gün seninki bitmemis benimkide bitmediay bukadari tesadüf olamaz yaaa
ımmmm şeyyyyPirinçle mi yapılmıştı:26:
benimki yozgatlı değil ozamanhahahha yozgat irkegii garisina iyi bakar
merhabalar..
ben de hayatımda ilk kez 78 kiloya çıktım ve en azından 10 kilo verebilmek için kendi çapımda bir diyete başladım... gramajlı, sınırlı, belli bir çerçevede uyulması gereken diyetleri uygulamakta pek başarılı olamıyorum. o yüzden kendimce bir sistem geliştirdim. sabah kepek ekmeği ile hazırladığım tost ve domates salatalık, arada meyve, öğlen herhangi bir sebze yemeği, ara meyve veya badem, akşam da ya sebze yemeği ve yoğurt ya da köfte veya tavuk yanında salata şeklinde...
böylelikle 1 haftada 2 kilo kadar verdim. umarım devam edebilirim ve sonuçları da burada paylaşırım...
bu arada önceden de birkaç kez diyet yapmıştım ama bilmiyordum... mantar meğer bildiğiniz marul kadar az kalorili birşeymiş... şu anda diyette bol bol mantar da yiyorum bu yüzden. size de tavsiye ederim. 100 gramında sadece 14 kalori varmış. bol bol yiyebileceğimiz harika bişey bence :)
cnm benim bildigim kadar mantar kilo almak isteyenler icin iyi bir besin ben mantarin kilo aldirdigini biliyorum yanlisimda olabilir
hosgeldin canimmerhabalar..
ben de hayatımda ilk kez 78 kiloya çıktım ve en azından 10 kilo verebilmek için kendi çapımda bir diyete başladım... gramajlı, sınırlı, belli bir çerçevede uyulması gereken diyetleri uygulamakta pek başarılı olamıyorum. o yüzden kendimce bir sistem geliştirdim. sabah kepek ekmeği ile hazırladığım tost ve domates salatalık, arada meyve, öğlen herhangi bir sebze yemeği, ara meyve veya badem, akşam da ya sebze yemeği ve yoğurt ya da köfte veya tavuk yanında salata şeklinde...
böylelikle 1 haftada 2 kilo kadar verdim. umarım devam edebilirim ve sonuçları da burada paylaşırım...
bu arada önceden de birkaç kez diyet yapmıştım ama bilmiyordum... mantar meğer bildiğiniz marul kadar az kalorili birşeymiş... şu anda diyette bol bol mantar da yiyorum bu yüzden. size de tavsiye ederim. 100 gramında sadece 14 kalori varmış. bol bol yiyebileceğimiz harika bişey bence :)
hahahha yozgat irkegii garisina iyi bakar
benim senelerdir aradığım kardeşim senmiydin yoksaaaa
adın neydi kız? kardeşimle aynıysa tamamdır
ımmmm şeyyyy
benimki yozgatlı değil ozaman
cnm benim bildigim kadar mantar kilo almak isteyenler icin iyi bir besin ben mantarin kilo aldirdigini biliyorum yanlisimda olabilir
benim senelerdir aradığım kardeşim senmiydin yoksaaaa
adın neydi kız? kardeşimle aynıysa tamamdır
ımmmm şeyyyy
benimki yozgatlı değil ozaman
ben de bakıyorum da alamıyorum zayıflarım diye
dışarda beğeniyorum o zaman da sevgilim diyo zayıflayınca bol gelir sonra alırız filan diye.. sonuç.. yine bişey almıyorum
ya ben de her sabah avatarımdaki gibi oluyorum genelde ama bu sabah çok fena bi hocanın dersine geç kalmak üzereydim resmen uyandıktan 6 dk. sonra evden çıktımderste hoca mola da vermedi öğlene kadar aç kaldım
selam yavrular,hemen bugunku menumun hepsini yaziyim,
bugün protein diyetimin ilk günü
sabah
bi leğen salata yaptımiçinde marul,maydonoz,dereotu,nane,domates,salatalık,tere hirşey koydum
5-6 tane sosis
5-6 tane zeytin
1 kk peynir
1 kupa filtre kahve
ara
4-5 tane karpuz çekirdeği
1 türk kahvesi
1 açık çay
1 su
öğle
yaptığım salata ve fırında pişmiş tavuk göğsü
ara
1 bitki cayi
1 sise su
aksam
canim istemedi,cok dolu hissettim kendimi,yatmaya dogru acikirim diye
5-6 yaprak marul
1 kucuk domates
4 findik yedim
sonra da spor salonuna gittim..650 kalori yaktimm:119::118::122: ya bilmiyorum ama bu protein beni acaip tok tuttu arkidisler..azcik tukurun bana nazar degmesin..
simdi yarin icin eti ince ince kesip firinda pisirmeyi planliyorum..bir de yesil cay icerim diyorum.sut icebilir miyiz protein diyetinde:26: opuyorum nannaktannn
selam kızlar:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 parça peynir
1 haş. yumurta
domates, salatalık
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 kase ezogelin çorba
ara
10 fındık
10 kuru üzüm
akşam
1 tabak pırasa yemeği
salata
ara
1 tane topkek
10 tane fındık
1 tane browni intense
3 tane petibör
kiz varya sacini basini yoilarim hemde sen has gelinsin bizim oglana laf etmee
hosgeldiiin
Ufuuuuuuuu:26:
Yaırn 61 çıkarsan önce kendimi sonra seni fururumm.
Ben şimdi gidiyorum sabah 07:50 gibi Allah izin verirse geleceğum.
Bu saatten sonra gırtlağına bişi sokanı da yolarım.
Çok acıkan olursa yatsın uyusun.
Öptüm sizi iyi geceler.
kiz varya sacini basini yoilarim hemde sen has gelinsin bizim oglana laf etmee
ben has deyilmiyim sahtemiyim yoksa aman allahim
bu arada kac gündür zerrami göremiyom :26:
Erken yatcan erken kaldırcan o totoyu yawrum
anaaaa hemen sattı beniiiii
kaynana kaynanaaa
eli maşalı gelinim ben heeee
Seren Serengil haftasonu magazin dergisine şu açıklamayı yaptı :
Hamilelikten dolayı 25 kilo almıştım. Bunun son 12 kilosunu 45 gün içinde verdim. Diyete üç ay önce başlamıştım. Tabii psikolojik sıkıntılarım da oldu. Bebeğimi yitirdikten sonra psikoloğum bana diyet yapma izni vermedi. Çünkü zaten yarı deli haldeydim. Ne zaman ki kızımın mezarını bulup, onu alıp babamın yanına defnettim, o zaman başladım hayata 80 kiloya kadar çıkmıştım. Ama kızımı babamın yanına gömdükten sonra, ertesi gün iç huzuruyla diyetime başladım. Öncelikle şekeri kestim. Çok çikolata yerim ben. Çok kola içerim ve su hiç içmem. Bunları değiştirdim diye anlatmaya başlıyor Seren Serengil. Ardından devam ediyor: Asitli içecekleri, çikolatayı ve tatlıyı kestim. Sonra bir spor merkezine yazıldım, her gün düzenli olarak 45 dakika yürümeye başladım. 1.5 ay içinde 8 kilo verdim. Son 12 kiloyu 45 gün içinde nasıl verdiğime gelince Bodrumda Osman Müftüoğlunun otelinde kaldım. VIP lüksü yaşadım. İnsanlarla temasa geçseydim yine Vah vah yazık sana deyip yaralarıma tuz basacaklardı. Bunu engellediler; beni tecrit ettiler adeta. Bana özel ve sadece benimle ilgilenen bir görevli verdiler. Hiç kimseyle konuşmadım. Ruhumun yüreğimin de iyileşmesi gerekiyordu
İŞİN SIRRI BİTKİ KÖKLERİ SUYUNDA
Gelelim uyguladığım diyet programına:
Sabah öncelikle dişlerimi ve dilimi fırçaladım. Ağızdaki toksinleri temizlemek çok önemli. Bu diyetle çok alakalı bir durum. Bu temizliğin ardından bir büyük bardak su içtim. Suyu sevmediğim için içine limon attım.
Kahvaltı (saat 08.30da):
Kesinlikle peynir yemedim, çünkü yasaktı. Genel kahvaltım şu oldu: Yulaf, yabanmersini, yoğurt ve tarçın Bunları karıştırıyordum, içine ahududu koyuyordum. Hem doyurucu, hem de lezzetli oluyor. Kahvaltı sonrası 45 dakikaya yürüyüp, bisiklete bindim.
Ara öğün (Saat 11.00de): Bitki kökleri suyu içtim. Osman Müftüoğlunun bilgisi dahilinde hazırlandı. Kerevizden tut da maydanoza ve melise çayına kadar, müthiş bir karışım. Bunları içerken bir tane de şeftali yedim.
Öğle (saat 12.30da): Izgara tavuk ve bol salata değişmez mönüm oldu.
Ara öğün (saat 16.00da): Yine bitki kökleri suyu içtim büyük bir bardakta. Bir de meyve yedim. Ardından aquagym yaptım. Yani suyun içinde jimnastik hareketleriyle vücudumu forma soktum. Bu da 45 dakikalık bir hareket süresi oldu.
Akşam yemeği (saat 19.30da): Izgarada yağsız balık ve bol salata yedim. Yiyeceğin balık avucunun içi kadar olacak, ölçü bu.
Ara öğün (saat 22.00de): Yine bitki kökleri suyu içtim.
BİTKİLERİ ÇİĞ YEDİM
Seren Serengilin yeniden doğuş öyküsü böyle. Oyuncu, Bitkilerin hepsini çiğ yedim. Tuz ve şeker hiç kullanmadım. Bu yalnız bedenimi değil, aynı zamanda ruhumu da arındırdı. Çok spor yaptım, çok hareket ettim. Yoga da yaptım. Birkaç kilo daha vereceğim. Bu söylediklerimi ev hanımları rahatlıkla uygulayabilirler diyerek sözlerini tamamlıyor.
anaaaa hemen sattı beniiiii
kaynana kaynanaaa
eli maşalı gelinim ben heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?