70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inanmiyorum ya kardesiiimm kardesiimmm biliyordum sana farkli bi isinmisti kanim kardesiiiimm bulduum senii
regllerimiz ayni gün seninki bitmemis benimkide bitmedi ay bukadari tesadüf olamaz yaaa
benim senelerdir aradığım kardeşim senmiydin yoksaaaa
adın neydi kız? kardeşimle aynıysa tamamdır
Pirinçle mi yapılmıştı:26:
ımmmm şeyyyy
hahahha yozgat irkegii garisina iyi bakar
benimki yozgatlı değil ozaman

hosgeldiiin

cnm benim bildigim kadar mantar kilo almak isteyenler icin iyi bir besin ben mantarin kilo aldirdigini biliyorum yanlisimda olabilir

100 gr mantar 14 kalori
1 porsiyon mantar sote 98 kalori
1 porsiyon tavuklu mantar sote 200 kalori
1 porsiyon mantarlı et sote 270 kalori

mişşşş....

hosgeldin canim
hahahha yozgat irkegii garisina iyi bakar

bakmasin öyle bakmasin istemiyom

kizlar bugün disariya cikdigimda bi etek gördüm cok güzeldin ya alasim vardin püskülü altlari dislerime kadar baktim baktim 38 den büyügü yokdun

cnm benim bildigim kadar mantar kilo almak isteyenler icin iyi bir besin ben mantarin kilo aldirdigini biliyorum yanlisimda olabilir

yok yok, ben araştırdım bunu... hatta şimdi netten bir yazı da buldum aşağıya kopyalıyorum. gönül rahatlığıyla yiyebiliriz diyette mantarı. ben çok sevdiğim bi yiyecek olduğu için çok mutlu olmuştum bu bilgiyi öğrenince :)

-----

Doğal zayıflama ilacı: Mantar

İçeriğinde yağ oranı yok denecek kadar düşük olan ve kolesterol bulunmayan mantar, sağlıklı bir diyet listesinin ilk sırasında yer almalı...

Doğada, karbon, oksijen, azot ve fosfor gibi organik maddelerin bileşenlerine ayrılmasında önemli bir rol oynayan mantarlar, insanlar için de önemli bir gıda maddesi özelliği taşıyor.

Rüzgarla bile taşınabilen sporlar yardımı ile uygun yetişme ortamının bulunduğu alanlarda kolaylıkla yetişebilen mantarlar, değişik lezzetiyle birçok kişinin vazgeçemediği damak tatları arasında yer alıyor.

Selçuk Üniversitesi Mantarcılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Celalettin Öztürk, mantar içinde yoğun olarak bulunan A, C, D vitaminleri ve zengin minerallerin, sağlıklı beslenmede önemli bir yeri olduğunu kaydetti.

Öztürk, hafif lifli yapısıyla midede hazmı ve bağırsaklar tarafından emilmesi kolay olan mantarların önemli bir besin kaynağı olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Ülkemizde yetişen pek çok mantar türünde, enerji kaynağı olan karbonhidrat miktarı oldukça yüksektir. İçeriğinde yağ oranı yok denecek kadar düşük olan ve kesinlikle kolesterol içermeyen mantarlar, sağlıklı bir diyet listesinin ilk sırasında yer almalıdır. Çünkü, zayıflama, şeker ve yağ gibi bazı maddelerin alınması yasak olan diyet programlarında ortak özellik, besin değeri yüksek, ancak kolesterol oranı düşük gıda maddeleri tüketmektir. Mantar ise bu özellikleriyle hemen her çeşit diyete son derece uygun bir besin maddesidir.''

Kaynak: MLLYET NTERNET - DYET

benim senelerdir aradığım kardeşim senmiydin yoksaaaa
adın neydi kız? kardeşimle aynıysa tamamdır

ımmmm şeyyyy

benimki yozgatlı değil ozaman

Hazır mısınnnnnnnnnn??
GeliyooooOoOOOOoOo
GeliyoOoOOoOOooOoOOOOoO

Erken yatcan erken kaldırcan o totoyu yawrum

Kıçını kaşı minderbobum
Bende 3 nugget+salata yedım coktokum

Ufuuuuuuuu:26:
Yaırn 61 çıkarsan önce kendimi sonra seni fururumm.

Seren Serengil haftasonu magazin dergisine şu açıklamayı yaptı :

“Hamilelikten dolayı 25 kilo almıştım. Bunun son 12 kilosunu 45 gün içinde verdim. Diyete üç ay önce başlamıştım. Tabii psikolojik sıkıntılarım da oldu. Bebeğimi yitirdikten sonra psikoloğum bana diyet yapma izni vermedi. Çünkü zaten yarı deli haldeydim. Ne zaman ki kızımın mezarını bulup, onu alıp babamın yanına defnettim, o zaman başladım hayata… 80 kiloya kadar çıkmıştım. Ama kızımı babamın yanına gömdükten sonra, ertesi gün iç huzuruyla diyetime başladım. Öncelikle şekeri kestim. Çok çikolata yerim ben. Çok kola içerim ve su hiç içmem. Bunları değiştirdim” diye anlatmaya başlıyor Seren Serengil. Ardından devam ediyor: “Asitli içecekleri, çikolatayı ve tatlıyı kestim. Sonra bir spor merkezine yazıldım, her gün düzenli olarak 45 dakika yürümeye başladım. 1.5 ay içinde 8 kilo verdim. Son 12 kiloyu 45 gün içinde nasıl verdiğime gelince… Bodrum’da Osman Müftüoğlu’nun otelinde kaldım. VIP lüksü yaşadım. İnsanlarla temasa geçseydim yine “Vah vah yazık sana” deyip yaralarıma tuz basacaklardı. Bunu engellediler; beni tecrit ettiler adeta. Bana özel ve sadece benimle ilgilenen bir görevli verdiler. Hiç kimseyle konuşmadım. Ruhumun yüreğimin de iyileşmesi gerekiyordu…”

İŞİN SIRRI BİTKİ KÖKLERİ SUYUNDA

Gelelim uyguladığım diyet programına:
Sabah öncelikle dişlerimi ve dilimi fırçaladım. Ağızdaki toksinleri temizlemek çok önemli. Bu diyetle çok alakalı bir durum. Bu temizliğin ardından bir büyük bardak su içtim. Suyu sevmediğim için içine limon attım.
Kahvaltı (saat 08.30’da):
Kesinlikle peynir yemedim, çünkü yasaktı. Genel kahvaltım şu oldu: Yulaf, yabanmersini, yoğurt ve tarçın… Bunları karıştırıyordum, içine ahududu koyuyordum. Hem doyurucu, hem de lezzetli oluyor. Kahvaltı sonrası 45 dakikaya yürüyüp, bisiklete bindim.
Ara öğün (Saat 11.00’de): Bitki kökleri suyu içtim. Osman Müftüoğlu’nun bilgisi dahilinde hazırlandı. Kerevizden tut da maydanoza ve melise çayına kadar, müthiş bir karışım. Bunları içerken bir tane de şeftali yedim.
Öğle (saat 12.30’da): Izgara tavuk ve bol salata değişmez mönüm oldu.
Ara öğün (saat 16.00’da): Yine bitki kökleri suyu içtim büyük bir bardakta. Bir de meyve yedim. Ardından ‘aquagym’ yaptım. Yani suyun içinde jimnastik hareketleriyle vücudumu forma soktum. Bu da 45 dakikalık bir hareket süresi oldu.
Akşam yemeği (saat 19.30’da): Izgarada yağsız balık ve bol salata yedim. Yiyeceğin balık avucunun içi kadar olacak, ölçü bu.
Ara öğün (saat 22.00’de): Yine bitki kökleri suyu içtim.

“BİTKİLERİ ÇİĞ YEDİM”

Seren Serengil’in yeniden doğuş öyküsü böyle. Oyuncu, “Bitkilerin hepsini çiğ yedim. Tuz ve şeker hiç kullanmadım. Bu yalnız bedenimi değil, aynı zamanda ruhumu da arındırdı. Çok spor yaptım, çok hareket ettim. Yoga da yaptım. Birkaç kilo daha vereceğim. Bu söylediklerimi ev hanımları rahatlıkla uygulayabilirler” diyerek sözlerini tamamlıyor.

ben de yediklerimi yazayım..
sabah geç kaldığım için öğlene kadar bişey yemedim
öğlen:
az yağlı kaşarlı tost yedim ve ayran içtim

ara:
eti formun mısır patlaklısı var ya ondan 3-4 tane yedim

akşam:
1 tabak kabak yemeği
3-4 kaşık yoğurt

ara:
ceviz-badem-fındıktan azar azar attım ağzıma

bi de arkadaşlar yemek yiyodu 1 kaşık aldım sadece canım çekti:26:

suyumu da bitki çayımı da içtim bugün
hatta bitki çayı 1 litreden fazla olmuştur wc'den çıkamaz oldum
haftasonu yediklerimi kurtaramıcam + da çıkcam gibi geliyor ama bakalım

bu bitki kökü karışımı tam olarak ne ki acaba:26:
bi tarifi olaydı iyiydi
kereviz filan karaciğere muhteşem faydalı diye biliyorum..
kilolularda yağlanma oluyor ya o yüzden iç yağlara iyi gelmiş olabilir belki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…