70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a slm hg bebegim cok takilma erken uyu erken kalk
nereye canım erken uyumak bu hafta haram bize çünkü kocişi beklemedeyim işten daha yeni dönecek ve sofra hazırlayacağım daha ona o yüzden geç yatacağım yine

ballikaymak yokken rahat rahat konusabilürüm Anam herseye laf yetistiriyo

Yok yemedim keske pazartesinden baslasaymiz ama ben bunu revanjini isterim Suan karnim ariyo heran regl gelebülü :18:

kız sizin ikinizin laf atışması güzel oluyor aranızdaki muhabbete gülmekten bayılıyorum önümüzdeki haftada girin iddiaya ,yokmu benim kilomda olan biri bende onla gireyim iddiaya vaala iddialarla zayıflıcaz galiba biz ne dersiniz daha eğlenceli oluyor öyle

karsimda suan yarim paket cikolata yedi muz yedi ardindan armut yedi yedide yedi

huzunperisi kiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo

sorma bacim esim yemekden kalkmadan cayini ister cayin yaninda kesin cips bisküvü kek olur cerezi 3 saat icinde neler yer sasarim adama yinede tüy siklet esime derim senin yediklerini yesem kapidan gecemem derim ama aamda masallah ne bogaz ver cebeli tarik bogazi mübarek

evet evet iyi gaza geldi maaşallah ben olsam o kadar ısrara dayanamazdım herhalde

inat iste kazanma inati survivora bakiyonuzmu kizlar orda bi hasan var gönülülerden canavar gibi birde nihat altinkaya var ünlülerden
inat etti hasani yenmisdin bende kendimi nihat gibi hissediyorum inat ettim hasani yani ballikaymaki yenecem

bune yaaaa,amma muhabbet edıyonuzzzz,hersey kactı
tam okumaya baslamıstım kı fatmagul çanı çaldı beynımde
kalktım onu ızlemeye gıttım,sonrA KIZIMI UYUTMA ÇABalarım derken bu saat oldu
hıc bıse okuyamadım
SuZİİİİİİİİİİİ ben resım falan bulmadım bacımmm yavff.barı saat kac cıvarı ekledın resmı sölede o sayfalara bakemmm
meraktan çatlıcammm

karsimda suan yarim paket cikolata yedi muz yedi ardindan armut yedi yedide yedi

huzunperisi kiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo

benimkinin yozgatlı olduğundan iyice şüphelenmeye başladım karışmışmı neolmuş

etçil olması dışında hiç öyle boğaza düşkün değil akşam yemekten sonra sadece çay içti, cips mips olsa yer belki ama benim gibi görmemiş gibi değil ölçülü yer

bu hafta olmazsa haftaya devam edin pek eğlenceli oluyor

büyük oglumda pek yemez cnm ama esim ve kücük sanki kitlikdan cikdilar.evde hamur isi eksik olmaz benim birde esim ekmek fabrikasinda calisiyor cesit cesit börekler getirir ama evde bul bulabilirsen

Neyse ii muhabettler size kocişe sofra hazırlayayım ben kaçar öpüldünüz kaçamak yok sakın yarın tartı günü bol bol su için yemek yerinegece uyuyamazsanız kızmayın bana sakın haaa

dış mihrapların oyununa aldanma bebeğim
ne etse kafi yemem yemiycem yediremez
evvveeettt sayin seyircilerrrr! yarin sabah tartinin galibi kimmm olcak suzi mi gaymak miiiiii
tabiiki de ben
yeme karakedim bosver
al canim soldaki benim

huzunperisikiz seni de alinti yapmisdim simdide kalk börek yap kek yap birseyler yap diyo sabir ya sabir

menüüüü

kahvaltı 9.00;
sucuklu omlet
denge ekmegı 1.5 dilim
2kk peynır
4-5 zeytın
catalın ucuyla bı kac kez tereyag

ara 11.00;
yarım muz

öğlen 13.00
kaçırdım kızımı gezmege cıkarmısıtım
1 adet popkek

ara 14.30(ögle yemegı)
yarım tabak pırasa
yogurt

aksam 18.00;
etsote 5-6 kasık
bol salata

ara 21.00;
muz un diğer yarısı

Son düzenleme:

cok iyi yapiyosun canim yaa,ben daha ne yedigimi not tutmaya yeni yeni basladimm:111::111:

kızlar bende yatıyorum
iyi geceler, tatlı rüyalar hepinizeeeee

yarın için heyecanlıyım
umarım yüzümüz güler tartıya çıkınca
biraz önce dolapta sarmayla bakıştım
elim gitti, geldi gitti geldi
sonra birden dilek aklıma geldi
amaneeeen dedim zaten bir tutam saçım kaldı
kapattım dolabı

şimdide yatıyorum 10dkya kalmaz dalarım

basda benimkide fazla yemezdin ama ben yemiyorum ya daha bi hefes etti sankim etcilerdir dogru yesillik fazla yemez benimki simdide cekirdek istiyo yaaa :84::84:

büyük oglumda pek yemez cnm ama esim ve kücük sanki kitlikdan cikdilar.evde hamur isi eksik olmaz benim birde esim ekmek fabrikasinda calisiyor cesit cesit börekler getirir ama evde bul bulabilirsen
ana o daha bi tehlikeli eve getirdiginde :18:
Neyse ii muhabettler size kocişe sofra hazırlayayım ben kaçar öpüldünüz kaçamak yok sakın yarın tartı günü bol bol su için yemek yerinegece uyuyamazsanız kızmayın bana sakın haaa
sende yeme canim bak ben iskence cekiyom yinede yemiyom iyi geceler canim

canim muzu aksama birakma bence 1 orta boy 125 kalori:26:

iyiki gelmis dilek isallah bana da sans dileyin iyi geceler canim
1 kadın 1 erkeği izliyorum seven varmı beyaz gelmiş bu hafta
reklamini gördüm ama izlemiyorum esim samanyolunda hayvan belggeseline bakiyo hem ben arkami döndüm ona

iyi geceler citirlarimmm!
yarin sabah guzel haberlerinizi bekliyorum
off ya firindan etin kokusu geliyo miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…