nereye canım erken uyumak bu hafta haram bize çünkü kocişi beklemedeyim işten daha yeni dönecek ve sofra hazırlayacağım daha ona o yüzden geç yatacağım yinea slm hg bebegim cok takilma erken uyu erken kalk
kız sizin ikinizin laf atışması güzel oluyor aranızdaki muhabbete gülmekten bayılıyorumballikaymak yokken rahat rahat konusabilürümAnam herseye laf yetistiriyo
Yok yemedim keske pazartesinden baslasaymiz ama ben bunu revanjini isterimSuan karnim ariyo heran regl gelebülü :18:
karsimda suan yarim paket cikolata yedi muz yedi ardindan armut yedi yedide yedi
huzunperisikiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo
evet evet iyi gaza geldi maaşallah ben olsam o kadar ısrara dayanamazdım herhalde
valla bilmiyorum canım yaaa
alıntı yaptığım yerde yoktu bilgi
karsimda suan yarim paket cikolata yedi muz yedi ardindan armut yedi yedide yedi
huzunperisikiz sizin yozgatlilarin erkekleri hep mi böyle yemek yerler bu ne ya doymak bilmiyo
sorma bacim esim yemekden kalkmadan cayini ister cayin yaninda kesin cips bisküvü kek olur cerezi 3 saat icinde neler yer sasarim adama yinede tüy siklet esime derim senin yediklerini yesem kapidan gecemem derim ama aamda masallah ne bogaz ver cebeli tarik bogazi mübarek
inat iste kazanma inati survivora bakiyonuzmu kizlar orda bi hasan var gönülülerden canavar gibi birde nihat altinkaya var ünlülerden
inat etti hasani yenmisdin bende kendimi nihat gibi hissediyorum inat ettim hasani yani ballikaymaki yenecem
benimkinin yozgatlı olduğundan iyice şüphelenmeye başladım karışmışmı neolmuş
etçil olması dışında hiç öyle boğaza düşkün değil akşam yemekten sonra sadece çay içti, cips mips olsa yer belki ama benim gibi görmemiş gibi değil ölçülü yer
ne etse kafi yemem yemiycem yediremezdış mihrapların oyununa aldanma bebeğim
evvveeettt sayin seyircilerrrr! yarin sabah tartinin galibi kimmm olcak suzi mi gaymak miiiiii
yeme karakedim bosverAY BENDE kilo kilo çok yedim artık gr zamanııııııııııı
mutfakta tezgahta gr a kadar ölçen bir tartım var valla peyniri bile yemeden tartıyom.biri görse güler halime
ama inat ettim bozmadım 1600 kalorilik dieti hatta alltında kalıyorum çoğu zaman bir meyve mi yesem ya ama çok geç saat boşverin vazgeçtim:)
bune yaaaa,amma muhabbet edıyonuzzzz,hersey kactı
tam okumaya baslamıstım kı fatmagul çanı çaldı beynımde
kalktım onu ızlemeye gıttım,sonrA KIZIMI UYUTMA ÇABalarım derken bu saat oldu
hıc bıse okuyamadım
SuZİİİİİİİİİİİ ben resım falan bulmadım bacımmm yavff.barı saat kac cıvarı ekledın resmı sölede o sayfalara bakemmm
meraktan çatlıcammm
AY BENDE kilo kilo çok yedim artık gr zamanııııııııııı
mutfakta tezgahta gr a kadar ölçen bir tartım var valla peyniri bile yemeden tartıyom.biri görse güler halime
ama inat ettim bozmadım 1600 kalorilik dieti hatta alltında kalıyorum çoğu zaman bir meyve mi yesem ya ama çok geç saat boşverin vazgeçtim:)
basda benimkide fazla yemezdin ama ben yemiyorum ya daha bi hefes etti sankim etcilerdir dogru yesillik fazla yemez benimki simdide cekirdek istiyo yaaa :84::84:
benimkinin yozgatlı olduğundan iyice şüphelenmeye başladım karışmışmı neolmuş
etçil olması dışında hiç öyle boğaza düşkün değil akşam yemekten sonra sadece çay içti, cips mips olsa yer belki ama benim gibi görmemiş gibi değil ölçülü yer
he heeee doğru valla
Eki Görüntüle 378805
ana o daha bi tehlikeli eve getirdiginde :18:büyük oglumda pek yemez cnm ama esim ve kücük sanki kitlikdan cikdilar.evde hamur isi eksik olmaz benim birde esim ekmek fabrikasinda calisiyor cesit cesit börekler getirir ama evde bul bulabilirsen
sende yeme canim bak ben iskence cekiyom yinede yemiyomNeyse ii muhabettler size kocişe sofra hazırlayayım ben kaçar öpüldünüz kaçamak yok sakın yarın tartı günü bol bol su için yemek yerinegece uyuyamazsanız kızmayın bana sakın haaa
menüüüü
kahvaltı 9.00;
sucuklu omlet
denge ekmegı 1.5 dilim
2kk peynır
4-5 zeytın
catalın ucuyla bı kac kez tereyag
ara 11.00;
yarım muz
öğlen 13.00
kaçırdımkızımı gezmege cıkarmısıtım
1 adet popkek
ara 14.30(ögle yemegı)
yarım tabak pırasa
yogurt
aksam 18.00;
etsote 5-6 kasık
bol salata
ara 21.00;
muz un diğer yarısı
kızlar bende yatıyorum
iyi geceler, tatlı rüyalar hepinizeeeee
yarın için heyecanlıyım
umarım yüzümüz güler tartıya çıkınca
biraz önce dolapta sarmayla bakıştım
elim gitti, geldi gitti geldi
sonra birden dilek aklıma geldi
amaneeeen dedim zaten bir tutam saçım kaldı
kapattım dolabı
şimdide yatıyorum 10dkya kalmaz dalarım
reklamini gördüm ama izlemiyorum esim samanyolunda hayvan belggeseline bakiyo hem ben arkami döndüm ona1 kadın 1 erkeği izliyorum seven varmı beyaz gelmiş bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?