70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bu sabah ilk işim uyanır uyanmaz tartılmak oldu veee sonuç 70,9 kilo çıktım çok mutlu oldum kendimce .. ben hep burdaki yazıları takip ediyorum okadar çok yazmaya vaktim olmasa da okumaya vakit buluyorum . bende sizinle birlikteyim anlayacağınız :)... diyete 13 martta başladım başlangıç kilom 74,7 idi. şimdi 70,9 kilodayım. acaba çok yavaş mı veriyorum kilo ne dersiniz? hedef kilom 60 inşallah ulaşırım bu kiloya.

Aynen bende 1 ayda daha 3.300 kilo verebildim biz seneye fln da burada takılıyız bak diyim
deme yavfffff
yok yok ben kendıme hedef koydum herkez verıyo ben nıye veremıyommm
1 nısan benım mıladım olcak bacım, senı bılemem
sözümden dönmemek dielğiyle
işallah canım benim,havalar ısınınca ufaklıkla oyun parkına gidersiniz,ona rakip olursun kim daha fazla hareket edicek,koşucak diye yarış yaparsınız..ufaklık yorgunluktan uyuyakalır sen de kalori harcarsın

zaten evde koşturmaca yapıyoruz 25 dakıka kosuyıorum kızımın sayesınde
aslında araya haastalık gırmemeyeydı hergunn kosuyodum ama grıp elımı kolumu bagladı

Ben işe dönüyorum öptüm sizi kızlar Hayırlı cumalar
hayirli isler bebis
ne kadar çok dolmuş dimi :) avatarına bakıp bakıp gülüyom ya balkaymakınkinede aynen
he ya dövecem ben o balikaymagi
isallah o da gelirde saglikli verir canim bende ömrümce hic diyet yapmamisdim ne oldugunu da bilmiyordum tam olarak eskiden ben genc kizken bi kadin vardin eski isyerimde salami cig cig yerdin ekmeksiz derdim bu napiyo yumurta salamla onda da protein yiyormus
hamilelikden sonra neler yaptim ben face de hap kazandim kutu kutu en az 10 kisilik form doldurup gönderdim ve en az 5 tane kazanmisdim yuttum ilk günü dedim ne güzel hapmis hic acikdirmiyo beni bütün gün tok hisediyorum dedim ama 2 gün ve sonrasi kendi kendimi kandirdigimi anladim
80 euro yani 160 tl lik zayiflama sekerleri aldim sakiz gibi cigneyip tok tutuyormus hepsi palavra para tuzagi hap kulanipda zayiflayan veya zayifladikdan sonra geri almayan bir kisi tanimiyorum sahsen ben

bende söyledim ama kafaya takmis birkac gün takil sonra karar verdedim.sen beni anlayamazsin sen hic kilolu olmadin diyor.suan kiloluyum dedim sendeki kilomu diyor buraya gelmesini cok istiyorum ins gelir ilaca baslamaz

Suzi ve kaymakı protesto ediyooom ben
Merak ediyoooz yaaa

bende merak ediyom yaa :44: bi tarafta hemşerim suzim bitarafta balkaymakım yeniyim burda ama merak ettim

hehe ne diycem bak size anam diziyi bir hafta merakla bekliyoruz ya bir gün bekleyelim :84:
hosgeldin canim aramiza yavas da olsa gidecek fazlaliklarimiz ve isallah bidaha da gelmiyecek

selam kızlar bugün tartı günü sanırım. ben tartıldım ve korktugum basıma geldi. tam 1 haftadır kacamakları arttırmıstım ve kilo almısım 500 gr

haftaya rejime dönüyorum hadi inş.

merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım,

ve malesef bende kilomdan mutlu değilim tabi eskiye nazaran şimdi daha iyi ama yine de 70 kilonun altına düşmek istiyorum benide aranıza alırsanız hep birlikte mutlu mutlu zayıflayalım inşallah

Yeterki iste alım balım dileğim

Sen bizi niye çatlatıyorsun meraktan kaymakcıım

dilekcim aldin ama benimkini dimi :26:

ellesme dilege

bende bilmiyom bacim

hosgeldin canim buraya takil sen motivasyonun alasi var böyle yani

gurbetcimm nasil oldun canim iyimisin biraz daha :26:
suziii suziiii

Bende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.

Seni not ettım tatlım haftaya bana bildirim yaparsın artık.

Ha hayyyy
tamam kutumu bosaltam hemen

Suzi ve kaymakı protesto ediyooom ben
Merak ediyoooz yaaa

ay ne yapsakki dilek aciklasamai simdi :26:

hosgeldiniizz

tombul kuşlar ben haftasonu yokum muhtemelen
fazla kaynatmayın,geri kalıyorum sonraaaa
ınsallah hava guzel olur ana-kız yanı ana ve kızları gezıp tozmayı planlıyoruz
ablama gıdıcez,dıger ablam annem ben ve kız kardesim
yanı tam bı matine havasında gecıcek 2-3 gun
off ablamda cok guzel yemekler yapar napıcam bilmemmmm

amanen de zerram gelmis hosgelmis nerdesin canim sen merak ettim seni

bende söyledim ama kafaya takmis birkac gün takil sonra karar verdedim.sen beni anlayamazsin sen hic kilolu olmadin diyor.suan kiloluyum dedim sendeki kilomu diyor buraya gelmesini cok istiyorum ins gelir ilaca baslamaz
sen bidaha benim dediklerimi anlat fazlasiyla alirsan daha cok üzülürsün de sagligindan olursun de baktin olmuyor denesin ama ilaclar su zamanda malesef birde cok tehlikeli allah korusun
selam kızlar bugün tartı günü sanırım. ben tartıldım ve korktugum basıma geldi. tam 1 haftadır kacamakları arttırmıstım ve kilo almısım 500 gr

haftaya rejime dönüyorum hadi inş.
haftaya düzelir insallah
hosgeldin

suziii suziiii

tamam kutumu bosaltam hemen

ay ne yapsakki dilek aciklasamai simdi :26:

kendine o kadar güveniyon heee :18:

hahahah yandin sen cnm verdiklerini alirsin bilirim o ortami bizde bacilarla biraraya gelince ne yapsak demeye baslariz

Ayyy ayyy canım benim listede görelim istiyorsanız siz bilirsiniz tabi biz bekleriz

ay bakalim dilek ne yapicak :26:

suziii özel msj kabul edıyprum sölemem kımseye söle sen bana
kaymakkkkk kaymakkkkk bal kaymakkkkk minicik söle bakıyım verdıgın kıloyuuu:
23:

teşekkürler :) ee nerden başlıyoruz zayıflamak için anlatın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…