70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çatlarız yarına kadar söleee nolurrrr
Ay avatarına baktıkca gülüyorum.
Suzi de değiştirmiş yarına bol eğlence var.

Minderbob yazdığına bayıldımmm ve sizi bırakmama kararı verdim.
Şaka ettim zaten accık benlen ilgilen istedim.

dilom suzi ile gaymağı açıkla bugün nolurrr,yarına nasıl dayanırızz:26: iskelotor gaymak mı yoksa fantazili suzi misen bırakma ben sana hep serenat yaparımmmmmmm

dilek e msj atacam puccaaa yazacagima alinti ya dilek yaziyorum :111: baskasina gidecekdin bildirimmim

suziiiiiiiimm

nasil beklicez biz yarina kadar ya

ben kendimden çok sizi merak ediyom yahhh

süpersin canım yaaa süperrrr.
1 haftada 2200 cok ıyımış
kötü olmus verdıgın kıloları alman ama tekrar vermeye baslamıssın bıle
vuhuuu bugun 1 kg üzerinde veren baya arkadas var
tebrık edıyorum banada nasip olsun, diliyorum...

Puccaaa dikkatine

19 mart 2012 başlama günüm 75 kg ile
bugun itibariyle 72,5kg

yani bu hafta 500gr gitti
bilginize

vuhuuu bugun 1 kg üzerinde veren baya arkadas var
tebrık edıyorum banada nasip olsun, diliyorum...

işallah canım benim,havalar ısınınca ufaklıkla oyun parkına gidersiniz,ona rakip olursun kim daha fazla hareket edicek,koşucak diye yarış yaparsınız..ufaklık yorgunluktan uyuyakalır sen de kalori harcarsın

bende catlayacam kaymak napti acaba
Bende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.
benimki dolu degil dilek onunkini bana gönder ben söylerim ona
iyi sayılırım canım sağoll ama hala gebelik sonlanmadı o biraz sıkıntı yapıyo..
cok sürüyormus canim ya isallah atlatirsin canim benim

Dün kü menüm dobiçleer

Sabah: 2 dlm tam bğday ekmek
5 adet siyah zeytin
1 salatalık
2 kk yarım yağlı peynir

Ara: 10 adet leblebi
1 küçük boy yeşil elma

Öğlen: 1 kase menemen
1 kase yğurt
1 bardak çorba
Ara: 1 yeşil elma

Akşam: 5 kaşım yeşil fasulye
1 kase salata
1 zero
yarım kase yoğurt

Toplamda : yarım saat yürüyüş + 1,5 lt su

kızlar ya benide aranıza alın bende vercem kilo bak görürsünüz bana hediye alın taammı 20 kilo verirsem söz mü
hosgeldin cnm yasin genc tabiki verirsin ben bu yasda vericem diyorumda ama sabir az olsun zemiz olsun

cnmmm cok sevindim ne mutlu sana tebrik ederim Allah devaminin gelmesini nasip etsin ins

Çoook geçmiş olsun, Allah acil şifalarrrr versin. Diyeti boşver, önce sağlık, iyileş bi devam edersin.
Dilek maşallah, yine güzel vermişsin, hedefine az kaldı. Hayırlısı bakalım.
Kİlo veren tüm arkadaşlara tebriklerrr, veremeyenler tembellik etmeyin kalkın spor yapın.

Son düzenleme:
evlilik güzel gidiyorr.. ama bi dış gebelik durumum oldu.. çok canım sıkıldı...onun dışında herşey yolunda...

Üzüldüm canım geçmiş olsun :26: Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin

Ya bu kk ikide bir beni atıyo dövücem he

Ben işe dönüyorum öptüm sizi kızlar Hayırlı cumalar

kilo veren vermeyen herkezi tebrik ediyorum sonucda bu yola cikilmisiniz ve basaracaginizi biliyorsunuz topikde pek cok arkadasimiz var basaran örnegin dilek.ben buraya gelene kadar kilo vermenin bu denli zor oldugunu bilmiyordum cünkü hic diyet yapmadim bir kacgün dikkat eder sonra birakirdim ama burda sabretmeyi ögrendim sizlere sorumlulugu ögrendim ve saglikli beslenmeyi ögrendim hepinize ayri ayri tesekkürediyorum dün eltimle konusduk 90 kilo kendisi ve yillarca sok diyet yapti verdi aldi burayi anlattim gel dedim motive olursun hem saglikli hemde kalici kilo verirsin dedim ama kafayi zayiflama ilacina takmis alicam diyor cok konusdum ama ikna edemedim ilacin iyi olmadigina dair ins oda dogru yolu bulurda aramiza katilir​

Puccaaa dikkatine

19 mart 2012 başlama günüm 75 kg ile
bugun itibariyle 72,5kg

yani bu hafta 500gr gitti
bilginize
tebrikler canim
Üzüldüm canım geçmiş olsun :26: Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin

Ya bu kk ikide bir beni atıyo dövücem he
bebegim düsceni fark etseydim tutardim seni

kaymak kiz nörüyon bakem simdi dilegin yerinde olmak isterdim ikimizin sonuclarini bir tek o biliyo

Bende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.

Seni not ettım tatlım haftaya bana bildirim yaparsın artık.

Ha hayyyy

tamam şekerim teşekkür ederim weriyorum bi kere kiloları dewam edicem kaçmazz artık burdayımm yaa bide ben bişiy sorcam :26: kilo çizelgemi nası değiştircem cahilliğime werin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…