tartildiimmm
Ay avatarına baktıkca gülüyorum.
Suzi de değiştirmiş yarına bol eğlence var.
Minderbob yazdığına bayıldımmm ve sizi bırakmama kararı verdim.
Şaka ettim zaten accık benlen ilgilen istedim.
dilek e msj atacam puccaaa yazacagima alinti ya dilek yaziyorum :111: baskasina gidecekdin bildirimmim
suziiiiiiiimm
nasil beklicez biz yarina kadar ya
dileeek mesajlarina bak bacim
dilekim msj sayım 93 olmuş az daha gayret edersem haftaya özel msj atıwecem sana garii
ben attım mesj selam yazacağıma selma yazmışım kim bu selma deme canım
Tartı çok kararsız kaldı bugün.
Bi 62.2 gösterdi bi 62.3 ü bi 62.5 i ya da ben ... çıkardım tartılmanın.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 63.7 :95::95::95:
Bu hafta: 62.5 :96::96::96:
Giden: 1.200 :118:
Toplamdan verilen: 23.500
Hedef: 60 :82::82::82:
1 haftada 2200 cok ıyımışmerhaba kızlar, sanırım beni hatırlayanlarınız olacaktır
sena kaptan zamanında burada 77 kilodan 61 kiloya kadar inmiştim.. geçen eylülde forumu ve diyet yapmayı bıraktım ve 70 kiloya kadar çıktım, biliyorum çok ayıp
1 haftadır diyet ve spor yapıyorum, tekrar başladım ve ilk gözagrım forumuma geri döndüm :42 :
biraz utanarak geldim, tüm emeklerim çöpe gitti gibi hissediyorumm
beni de listeye alınnnnnnnnnnnnn
Başlangıç kilo:70.3
Geçen hafta: 70.3
Bu hafta: 68.1
Gelen veya Giden: 2200 gr
Toplamdan verilen: 2200 gr
Hedef: 56
vuhuuu bugun 1 kg üzerinde veren baya arkadas varGünaydın yawrularımmmmmmmm
Aman Allaım noluyor bana yauwwwwwwwwwwwww! bu bir rüyamı,göklerde uçuyomuyum neeee
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:71,3 kg
Bu hafta:69,5 kg :119::118::122::124:
Giden :1,8 kg
Toplamda Giden:5,5
Hedef : 60
Sonunda 6lı rakamlara geri döndüm..Allahım 6mı benden geri alma nolur,yalvarırımmm:2:
darısı başınıza kuzularımdiyete başlayalı tam bir ay oldu,haziran 9da eşimin kardeşi evleniyo,o zamana kadar cillop olurmuyumm:26:hepsinin böle kalmasını istiyomm,bana hep dobiç diyolaadıı günlerini göstercem onlaraaa
hep eksilerde buluşmak dileğiyle...
herşey sizin sayenizde kızlar,hakkınızı ödeyemem..ben hiç bu kadar uzun bi süre yediklerime dikkat etmemiştimm,sizin sayenizdee
seviyorum hepinizi
gurbetcimm nasil oldun canim iyimisin biraz daha :26:
vuhuuu bugun 1 kg üzerinde veren baya arkadas var
tebrık edıyorum banada nasip olsun, diliyorum...
Puccaaa dikkatine
19 mart 2012 başlama günüm 75 kg ile
bugun itibariyle 72,5kg
yani bu hafta 500gr gitti
bilginize
bende catlayacam kaymak napti acabaçatlarız yarına kadar söleee nolurrrr
dilom suzi ile gaymağı açıkla bugün nolurrr,yarına nasıl dayanırızz:26: iskelotor gaymak mı yoksa fantazili suzi misen bırakma ben sana hep serenat yaparımmmmmmm
ben kendimden çok sizi merak ediyom yahhh
benimki dolu degil dilek onunkini bana gönder ben söylerim onaBende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.
cok sürüyormus canim yaiyi sayılırım canım sağollama hala gebelik sonlanmadı o biraz sıkıntı yapıyo..
hosgeldin cnm yasin genc tabiki verirsin ben bu yasda vericem diyorumda ama sabir az olsun zemiz olsunkızlar ya benide aranıza alın bende vercem kilo bak görürsünüz bana hediye alın taammı 20 kilo verirsem söz mü
Günaydın yawrularımmmmmmmm
Aman Allaım noluyor bana yauwwwwwwwwwwwww! bu bir rüyamı,göklerde uçuyomuyum neeee
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:71,3 kg
Bu hafta:69,5 kg :119::118::122::124:
Giden :1,8 kg
Toplamda Giden:5,5
Hedef : 60
Sonunda 6lı rakamlara geri döndüm..Allahım 6mı benden geri alma nolur,yalvarırımmm:2:
darısı başınıza kuzularımdiyete başlayalı tam bir ay oldu,haziran 9da eşimin kardeşi evleniyo,o zamana kadar cillop olurmuyumm:26:hepsinin böle kalmasını istiyomm,bana hep dobiç diyolaadıı günlerini göstercem onlaraaa
hep eksilerde buluşmak dileğiyle...
herşey sizin sayenizde kızlar,hakkınızı ödeyemem..ben hiç bu kadar uzun bi süre yediklerime dikkat etmemiştimm,sizin sayenizdee
seviyorum hepinizi
Çoook geçmiş olsun, Allah acil şifalarrrr versin. Diyeti boşver, önce sağlık, iyileş bi devam edersin.Selam kizlar ...
Benim kg yine aynı anlamadım gitti takili kaldimmmm
Belim cok ağrıyı dün resmen ağladım belimin ağrısından gece acile gittik Kocamla....
Bugün öğleden sonra film çekilecek of of anlatamam size kizlar öyle böyle değil resmen sanki icinden çiviler batıyor gibi...
Diyet Fln kalmadi valla söyleyeyim regl de oldu, karnımda bı tarafdan ağrıyor bu ay ilk defa bu kadar cok geldi hayret ettim kız ken bile ne ağrım olurdu nede bu kadar gelirdi......
Neyse ben çıkıyorum uğraya bilirsem yazarım.....
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.2
Gelen yok gidende yok
Hedef 60
Zor gibi gözüküyor belim düzesinde baksa bişey istemem.....
evlilik güzel gidiyorr.. ama bi dış gebelik durumum oldu.. çok canım sıkıldı...onun dışında herşey yolunda...
Bende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.
Seni not ettım tatlım haftaya bana bildirim yaparsın artık.
Ha hayyyy
hay masallah topikimize19 üye 5 ziyaretci bende diyordum orasi doldumu nolcak diye alta geciyormus
tebrikler canimPuccaaa dikkatine
19 mart 2012 başlama günüm 75 kg ile
bugun itibariyle 72,5kg
yani bu hafta 500gr gitti
bilginize
bebegim düsceni fark etseydim tutardim seniÜzüldüm canım geçmiş olsun :26: Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin
Ya bu kk ikide bir beni atıyo dövücem he
Bende sana atıcaktım mesaj ama mesaj kutun dolu.
Seni not ettım tatlım haftaya bana bildirim yaparsın artık.
Ha hayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?