çok geçmiş olsun canımSelam kizlar ...
Benim kg yine aynı anlamadım gitti takili kaldimmmm
Belim cok ağrıyı dün resmen ağladım belimin ağrısından gece acile gittik Kocamla....
Bugün öğleden sonra film çekilecek of of anlatamam size kizlar öyle böyle değil resmen sanki icinden çiviler batıyor gibi...
Diyet Fln kalmadi valla söyleyeyim regl de oldu, karnımda bı tarafdan ağrıyor bu ay ilk defa bu kadar cok geldi hayret ettim kız ken bile ne ağrım olurdu nede bu kadar gelirdi......
Neyse ben çıkıyorum uğraya bilirsem yazarım.....
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 70.2
Gelen yok gidende yok
Hedef 60
Zor gibi gözüküyor belim düzesinde baksa bişey istemem.....
tesekkür ederim canimbalkaymakk tebrik ederimhemşerim toprağam senide tebrik ediyorumm
gece 12 mi neydi
sizin orda saat kaç kiii bu saatte pizzamı olur :44:
kıyamam yaaa
bende biara elimde kaşığa elini vurmuştu
yağlı yemek yere döküldü
bende eline vurmuştum
ağladı içim parçalandı ama sarılmadımda
sonra ben öpene kadar ağladı
suçlu yaa öpünce sustuu
bende özür diledim
aaaa totolarını sergilemişler millete kocişleriniz görmesin kız yıkarlar ortalığı, olan bize olur
yozgatlı olduğunu belli ediyor hee
erkek olsa benimkide alperen isterdi ama yeğeninin adı eren
selam kızlaaaaar
sabahtan beri oku oku bitiremedim
habire öğrenci geliyor
sıkıştım wcye gidecem ama bitireyim öyle diye bekliyorum wcde diğer binada zor geliyor
neyse bende bildirimimi yapayım
yarışmadan arada kaynarmı bilmem
kızlar ikinizide tebrik ederim eksidesiniz en azından
balkaymak seni ayrıcana öperim güzel vermişsin 6lıyıda görmüşsün
başlangıç : 70,2
geçen hafta 63
bu hafta 62,2
giden 800 gr
toplamda giden 8 kilo
heden 58
tebrikederim gelinnnn inc hedefine ulasirsin cnmselam kızlaaaaar
habire öğrenci geliyor
sıkıştım wcye gidecem ama bitireyim öyle diye bekliyorum wcde diğer binada zor geliyor
geçen hafta 63
bu hafta 62,2
giden 800 gr
toplamda giden 8 kilo
heden 58
çok geçmiş olsun canım
Kız balkaymak ne ettinde 2 kilo gitti kııııııııız kesin günde 1 kilo verdiren o sihirli çorbadan yaptı bak kaçmışta olaaaaaa gel de açıkla bakim ne ettin...
suzi seni de tebrik ederim ya 800 gr az değil mühim olan gitmesi
veren herkesi çooooooooook tebrik ederim
selam kızlaaaaar
habire öğrenci geliyor
geçen hafta 63
bu hafta 62,2
giden 800 gr
toplamda giden 8 kilo
heden 58
dimi nasil verdiKaç tabi ..utanmadan bir de iki kilo vermiş
ühüüühemserime laf etme gelin sacini basini yolarim kiz ayip 1 yildir 3 kilo verdin.neyine güveniyonda balkaymakla yarisiyon haa neyine güveniyon gelinnnnnn.
tebrik ederim canimselam kızlaaaaar
habire öğrenci geliyor
geçen hafta 63
bu hafta 62,2
giden 800 gr
toplamda giden 8 kilo
heden 58
ben onlan basa cikamiyorum zerram baksana 2 kilo vermisay meraktan çat diye ikiye ayrılcaktım iyi oldu açıkladın dilek
bu gece yi rahat geçirebim bari..
bal tebrikler canım..
suzim senide tebrik ediyorum bebeğim..
haftaya ikinci bölümü bekiyoruz
sagol canim benimçok geçmiş olsun canım
Kız balkaymak ne ettinde 2 kilo gitti kııııııııız kesin günde 1 kilo verdiren o sihirli çorbadan yaptı bak kaçmışta olaaaaaa gel de açıkla bakim ne ettin...
suzi seni de tebrik ederim ya 800 gr az değil mühim olan gitmesi
veren herkesi çooooooooook tebrik ederim
balkaymaktamı yozgatlıhemserime laf etme gelin sacini basini yolarim kiz ayip 1 yildir 3 kilo verdin.neyine güveniyonda balkaymakla yarisiyon haa neyine güveniyon gelinnnnnn.
bende sıkıntıdayım yaaaBenim wc yan binada olsa ayvayı yerdim herhalde saat başı tuvaletteyim yaa
Tebrikler bu arada ciciş
teşekkür ederim kaynanacımtebrikederim gelinnnn inc hedefine ulasirsin cnm
kilo bildirimim kızlaaarrr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg
Gelen:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
Gelen:1.700gr
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
dimi nasil verdi
ühüüü
tebrik ederim canim
ben onlan basa cikamiyorum zerram baksana 2 kilo vermisben ömrümde 1 hafta da 2 kilo vermedim hic 1inci oldugumda da 1.800 cikmisdim oda zar zor dilegin baskisiyla
sagol canim benimanam birde kendi kendime seviniyom 300-500 den kurtuldum ne güzelde vermissim diye
Suziiii ve Balkaymakk arasındakii yarışmayıııııı BALKAYMAKKKKK kazanmıştırrrrr.
Balkaymak ............. Suzi
Başlangıç: 78.0 ....... 76.3
Geçen hafta: 71.4 ....... 73.8
Bu hafta: 69.4 ....... 73.0
Giden kilo: 2.000 ........ 0.800 Gram
Giden:1.700gr
dimi nasil verdi
ühüüü
tebrik ederim canim
ben onlan basa cikamiyorum zerram baksana 2 kilo vermisben ömrümde 1 hafta da 2 kilo vermedim hic 1inci oldugumda da 1.800 cikmisdim oda zar zor dilegin baskisiyla
sagol canim benimanam birde kendi kendime seviniyom 300-500 den kurtuldum ne güzelde vermissim diye
çabuk o alıntılarınızı yok edin nen,,geri dönüp bakarsanız giden yazdım,pardon yanlış olmuş,,hazır bildirime rakam değiştirdiğimden geçen haftaki gelen yerini değiştirmeyi unutmuşuuummm
verirsin sen de suzim olsun 2 kg olmasın yeterki ver..
hadi bkem haftaya 72 leri görelim
sonra 71 leri
ve 6 lı rakamlar
hadi bacım gayret...
kocişinin tahriklerinede kapılma..
benimkide beni sabote ediyo gıcık..
sevdiğim şeyleri eve taşıyıp duruyo..
yeter artık diyo..
kötü görünüyomuşum
tabi kıyafetler bol gelince biraz öyle ama
dedimki akşam: küçük bebeyle nasıl çıkamda alışeriş yapam
geçen de factoya gittim tek başıma. kabinde giyinirken oğluşu arabadan indirmiştim sıkıldı diye..
az kalsın kabinin altından firar ediyordu ben tabi yarı cıbıl
bacaklarından zor yakaladım sıpamı..
ohaaa gaymak hem suziyi geçmiş hem de birinciliğe oynamış yaaahay maşallahh suzicim seni de tebrik ederimm + olmadığımız sürece çok iyi fıstık
de get yaa hem abur cubur yiyo hem kilo veriyoo:111::111: bu ne yaa
tebrik ederim yawrucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?