70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım

Kız balkaymak ne ettinde 2 kilo gitti kııııııııız kesin günde 1 kilo verdiren o sihirli çorbadan yaptı bak kaçmışta olaaaaaa gel de açıkla bakim ne ettin...
suzi seni de tebrik ederim ya 800 gr az değil mühim olan gitmesi
veren herkesi çooooooooook tebrik ederim

balkaymakk tebrik ederim hemşerim toprağam senide tebrik ediyorumm
tesekkür ederim canim
gece 12 mi neydi 24 saat acik olan yerler var ordan siparis etti canim bi güzel de yedi
he ballikaymak öyle totlarimizi koyup duruyor
annem hep at bi boncuk der ne koyarsaniz koyun yeterki saglikli büyüsünler der

Benim wc yan binada olsa ayvayı yerdim herhalde saat başı tuvaletteyim yaa
Tebrikler bu arada ciciş

tebrikederim gelinnnn inc hedefine ulasirsin cnm

pisim bu sihirli corba ne bende tarifini istiyorum

slm canımm :) tebrik ederimm dewamı gelir hedefine ulaşırsıcaksınn

kilo bildirimim kızlaaarrr

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg

Giden:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg

sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermiigittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadımama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaaöyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yaniidurum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş

Son düzenleme:
Kaç tabi ..utanmadan bir de iki kilo vermiş
dimi nasil verdi
hemserime laf etme gelin sacini basini yolarim kiz ayip 1 yildir 3 kilo verdin.neyine güveniyonda balkaymakla yarisiyon haa neyine güveniyon gelinnnnnn.
ühüüü
tebrik ederim canim
ay meraktan çat diye ikiye ayrılcaktım iyi oldu açıkladın dilek

bu gece yi rahat geçirebim bari..

bal tebrikler canım..
suzim senide tebrik ediyorum bebeğim..
haftaya ikinci bölümü bekiyoruz
ben onlan basa cikamiyorum zerram baksana 2 kilo vermis ben ömrümde 1 hafta da 2 kilo vermedim hic 1inci oldugumda da 1.800 cikmisdim oda zar zor dilegin baskisiyla
sagol canim benim anam birde kendi kendime seviniyom 300-500 den kurtuldum ne güzelde vermissim diye

hemserime laf etme gelin sacini basini yolarim kiz ayip 1 yildir 3 kilo verdin.neyine güveniyonda balkaymakla yarisiyon haa neyine güveniyon gelinnnnnn.
balkaymaktamı yozgatlı
Benim wc yan binada olsa ayvayı yerdim herhalde saat başı tuvaletteyim yaa
Tebrikler bu arada ciciş
bende sıkıntıdayım yaaa
sıkmaktan bihal oldum
sağol canım buarada
tebrikederim gelinnnn inc hedefine ulasirsin cnm
teşekkür ederim kaynanacım
inşallah hepimiz ulaşırız

Şimdi sen kilo mu verdin kilo aldın mı tuğbik anlamadım ben gelen demişsin ama bu hafta geçen haftadan daha azsın
Dalga mı geçiyon kız bizlen

Son düzenleme:

tugba aldinmi verdinmi canim :111:

heşerimcimmm seninde hemşerin war üzülmee gülümm werceksin sendeee ben sana güweniyommm balkaymakada nazr değmesin maşallah yapcaksınn sonra burda yaptımmmm diye bağırcaksınnn

çabuk o alıntılarınızı yok edin nen,,geri dönüp bakarsanız giden yazdım,pardon yanlış olmuş,,hazır bildirime rakam değiştirdiğimden geçen haftaki gelen yerini değiştirmeyi unutmuşuuummm

ohaaa gaymak hem suziyi geçmiş hem de birinciliğe oynamış yaaa hay maşallahh suzicim seni de tebrik ederimm + olmadığımız sürece çok iyi fıstık

de get yaa hem abur cubur yiyo hem kilo veriyoo:111::111: bu ne yaa
tebrik ederim yawrucummm

verirsin sen de suzim olsun 2 kg olmasın yeterki ver..
hadi bkem haftaya 72 leri görelim
sonra 71 leri
ve 6 lı rakamlar
hadi bacım gayret...
kocişinin tahriklerinede kapılma..
benimkide beni sabote ediyo gıcık..
sevdiğim şeyleri eve taşıyıp duruyo..
yeter artık diyo..
kötü görünüyomuşum
tabi kıyafetler bol gelince biraz öyle ama
dedimki akşam: küçük bebeyle nasıl çıkamda alışeriş yapam
geçen de factoya gittim tek başıma. kabinde giyinirken oğluşu arabadan indirmiştim sıkıldı diye..
az kalsın kabinin altından firar ediyordu ben tabi yarı cıbıl
bacaklarından zor yakaladım sıpamı..

çabuk o alıntılarınızı yok edin nen,,geri dönüp bakarsanız giden yazdım,pardon yanlış olmuş,,hazır bildirime rakam değiştirdiğimden geçen haftaki gelen yerini değiştirmeyi unutmuşuuummm

Leeen puding yedin 50 küsürlerdesin ve bu kadar kilo verdin hee??
almıyoom alıntı mı

ay maşallah ya ne güzel kilo wermişsin az kalmış hedefinede ne güzel

çizelgemide değiştirmemişim..
wereydim ilk işim çizelge değiştirmek olurdu..
bak çizelge sana diyom haa
kendine gel..
bu ibre sola değil sağa kaycak tamammı..

sonrada zerra kaçar
biraz işleri toparlıyayım sonra komşulardan biri umreden gelmiş ona gitcem..
öpüldünüz..

ha bu arada listede sondan birinciyim beni geçen olmadı bu hafta..
kıskandım alla
bu hafta herkes kilo vermiş..
ay sinir oldum v tuşu iyi basmıyo..

ah anacım bünyeme bu denli çok tatlı girmeyeli okadar olduki,ondandır o kıskanmayalım lütfeeen

Son düzenleme:
Kilo bildirimim:

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 69.4
Giden: 600gr
Toplam verilen: 5600gr

Hedef: 65

600gr oolsun bizim olsun diyorum tabii ki

Kızlar farkettiyseniz verilen kısımları gr cinsinden diğerlerini de kg cinsinden yazıyorum ki sıfırlar fazla olunca daha çok vermişim gibi gözüksün istediğimden Hiç gülmeyin kısçeler dikkat ediyorum da her hafta bu yaptığımı çok kişi yapıyor topikce kafayı sıyırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…