ay maşallah ya ne güzel kilo wermişsinaz kalmış hedefinede ne güzel
sagol hemserimheşerimcimmm seninde hemşerin war üzülmee gülümm werceksin sendeee ben sana güweniyommmbalkaymakada nazr değmesin maşallah yapcaksınn sonra burda yaptımmmm diye bağırcaksınnn
gec kaldin tugbis ortaligi toparlayayim derken zaman asimina ugradiçabuk o alıntılarınızı yok edin nen,,geri dönüp bakarsanız giden yazdım,pardon yanlış olmuş,,hazır bildirime rakam değiştirdiğimden geçen haftaki gelen yerini değiştirmeyi unutmuşuuummm
hakkeden ohaaaohaaa gaymak hem suziyi geçmiş hem de birinciliğe oynamış yaaahay maşallahh suzicim seni de tebrik ederimm + olmadığımız sürece çok iyi fıstık
de get yaa hem abur cubur yiyo hem kilo veriyoo:111::111: bu ne yaa
tebrik ederim yawrucummm
ayy ne güldüm zerram gözlerimin önünde canlandirdim o sahneyiverirsin sen de suzim olsun 2 kg olmasın yeterki ver..
hadi bkem haftaya 72 leri görelim
sonra 71 leri
ve 6 lı rakamlar
hadi bacım gayret...
kocişinin tahriklerinede kapılma..
benimkide beni sabote ediyo gıcık..
sevdiğim şeyleri eve taşıyıp duruyo..
yeter artık diyo..
kötü görünüyomuşum
tabi kıyafetler bol gelince biraz öyle ama
dedimki akşam: küçük bebeyle nasıl çıkamda alışeriş yapam
geçen de factoya gittim tek başıma. kabinde giyinirken oğluşu arabadan indirmiştim sıkıldı diye..
az kalsın kabinin altından firar ediyordu ben tabi yarı cıbıl
bacaklarından zor yakaladım sıpamı..
v tusunu cikart bidaha tak zerramçizelgemide değiştirmemişim..
wereydim ilk işim çizelge değiştirmek olurdu..
bak çizelge sana diyom haa
kendine gel..
bu ibre sola değil sağa kaycak tamammı..
sonrada zerra kaçar
biraz işleri toparlıyayım sonra komşulardan biri umreden gelmiş ona gitcem..
öpüldünüz..
ha bu arada listede sondan birinciyim beni geçen olmadı bu hafta..
kıskandım alla
bu hafta herkes kilo vermiş..
ay sinir oldum v tuşu iyi basmıyo..
ah kızlaryaaiyi kötü yine gidiyo kilom,hedefide görürüm inşallahta ,,ama moralim çok kötü bugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm eşime,dedim ''senin yüzünden mahfettim kendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye'' dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,--iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dedi ya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo, neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyak hiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha
tebrikler canimKilo bildirimim:
Başlangıç: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 69.4
Giden: 600gr
Toplam verilen: 5600gr
Hedef: 65
600gr oolsun bizim olsun diyorum tabii ki
Kızlar farkettiyseniz verilen kısımları gr cinsinden diğerlerini de kg cinsinden yazıyorum ki sıfırlar fazla olunca daha çok vermişim gibi gözüksün istediğimdenHiç gülmeyin kısçeler dikkat ediyorum da her hafta bu yaptığımı çok kişi yapıyor topikce kafayı sıyırdık
:80:sağol bebem ..
ewet az kaldı ama 1 aydır 3 aşağı 5 yukarı aynı yerde sürünüyorum..
dikkat ediyomusun dersen4-5 gün yiyip 2-3 günde kurtarmaya çalışıyom..
sizde ulaşırsınız sabredince oluyo aslında...
ben bu sefer gerçekten kaçıyom..
ah kızlaryaaiyi kötü yine gidiyo kilom,hedefide görürüm inşallahta ,,ama moralim çok kötü bugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm eşime,dedim ''senin yüzünden mahfettim kendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye'' dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,--iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dedi ya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo, neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyak hiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha
tebrik ederim canimkızlar bende vericem çok azimliyim heryerimi yolabilirsiniz sorun yok yeterki zayıflıyım
bende değerlerimi söylüyorum
başlangıç : 85 kg
hafta başı : 77 kg
şuanda: 76 kg
verilen : 1 kg
toplam verilen : 9 kg
hedef : 65 kg ( şimdilik )
:)) ne diyosunuz kızlar devamını getirebilirmiyim acaba ??
bence de en iyisi söylememekValla benimde benimkine söyleyemeye hiç niyetim yok diyetteyim fln diye..Bu işe karışsın, sorular sorsun, bu konudan bahsetsin istemiyorum nedense ...Yani herkes okey ama onunla bu muhabbet hiç çekilmez
Yani bi de kilo veripte morali bozulan bi seni gördüm, çıtırlığının keyfini çıkar canım, sen artık tamamen estetiksel sorunlardan dolayı kilo veriyorsun..Keyfine bak, sağlığın herşeyden önemli, çünkü üstüne düşen görevi yaptın..Yine ver kilo ama çok yüklenme vücuduna bence tubik
diyorumyaa eşime dert yanıpta belki azcık iyi niyetli olurda 56 yapar hedefi dedimdi,faso çıktıValla benimde benimkine söyleyemeye hiç niyetim yok diyetteyim fln diye..Bu işe karışsın, sorular sorsun, bu konudan bahsetsin istemiyorum nedense ...Yani herkes okey ama onunla bu muhabbet hiç çekilmez
Yani bi de kilo veripte morali bozulan bi seni gördüm, çıtırlığının keyfini çıkar canım, sen artık tamamen estetiksel sorunlardan dolayı kilo veriyorsun..Keyfine bak, sağlığın herşeyden önemli, çünkü üstüne düşen görevi yaptın..Yine ver kilo ama çok yüklenme vücuduna bence tubik
tebrikler canimbende mi öyle yapsam :44:hosuma gitti
:80:
tugbis dikkat et kelebegim :26: birde düsük tansiyona tuzlu ayran iyi geliyor canimcim cok da zorlama kendini :26:
sen mi benden çıtırsın 1-2 kılo farklahahahha senden citirim sen zayiflayamazsin simdi gidince börekler tatlilar yiyecen cünkü sen siskosun dayanamazsin
puhahahaaaaaminikkelebekben olsam huzunperisini aklima getirirdim sofrada
süpersinn kaymakkkkkkkkkkkkkkkkkSuziiii ve Balkaymakk arasındakii yarışmayıııııı BALKAYMAKKKKK kazanmıştırrrrr.
Balkaymak ............. Suzi
Başlangıç: 78.0 ....... 76.3
Geçen hafta: 71.4 ....... 73.8
Bu hafta: 69.4 ....... 73.0
Giden kilo: 2.000 ........ 0.800 Gram
kilo bildirimim kızlaaarrr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg
Giden:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
küçük 9 çıktı,büyük 14 anlamam ki tansiyonum çıkmışmı düşmüşmüü,eczaneciler tuzlu limon suyu içirdiler,,ordaki sağlıkçıda bana tatlı şeyler ye dedi,kafam karıştııçok zorlamıyorum zaten kendimi,gündüz yeterince herşeyden yiyorum,,sadece akşamı nesfitle kapattığım için 4gün o iyi geliyo kilo vermeme ,çünkü ben akşam yemek yiyince kilom sabit kalıyoo,e bide akşam nerde zararlı yemek ben onların başındaaa
ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz kızlar karnım zil çalıyoo,bugün makarna günüüüüümmmmmmmmmmm
Kilo bildirimim:
Başlangıç: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 69.4
Giden: 600gr
Toplam verilen: 5600gr
Hedef: 65
600gr oolsun bizim olsun diyorum tabii ki
Kızlar farkettiyseniz verilen kısımları gr cinsinden diğerlerini de kg cinsinden yazıyorum ki sıfırlar fazla olunca daha çok vermişim gibi gözüksün istediğimdenHiç gülmeyin kısçeler dikkat ediyorum da her hafta bu yaptığımı çok kişi yapıyor topikce kafayı sıyırdık
verirsin sen de suzim olsun 2 kg olmasın yeterki ver..
hadi bkem haftaya 72 leri görelim
sonra 71 leri
ve 6 lı rakamlar
hadi bacım gayret...
kocişinin tahriklerinede kapılma..
benimkide beni sabote ediyo gıcık..
sevdiğim şeyleri eve taşıyıp duruyo..
yeter artık diyo..
kötü görünüyomuşum
tabi kıyafetler bol gelince biraz öyle ama
dedimki akşam: küçük bebeyle nasıl çıkamda alışeriş yapam
geçen de factoya gittim tek başıma. kabinde giyinirken oğluşu arabadan indirmiştim sıkıldı diye..
az kalsın kabinin altından firar ediyordu ben tabi yarı cıbıl
bacaklarından zor yakaladım sıpamı..
böyle kocaya böyle azım helal yanı.ne anlayışsız bı eşin var.cok sınır oldum.hem 2 cocuk yap hem buyut hem dıyet yap hemde 60 ın altına düş.halada 55 desın.valla yolarım ben öyle adamı.20 kusur kılo vercemde benı el üstünde tutmıcak.enseya bı patlatcan kendıen gelcekah kızlaryaaiyi kötü yine gidiyo kilom,hedefide görürüm inşallahta ,,ama moralim çok kötü bugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm eşime,dedim ''senin yüzünden mahfettim kendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye'' dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,--iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dedi ya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo, neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyak hiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha
bencede dogru bı karar vermıssın.öncelıkle senı görüp şok olması mükemmle olcak.nekadar kaldı buyuk bulusmayaValla benimde benimkine söyleyemeye hiç niyetim yok diyetteyim fln diye..Bu işe karışsın, sorular sorsun, bu konudan bahsetsin istemiyorum nedense ...Yani herkes okey ama onunla bu muhabbet hiç çekilmez
kızlar öğlen yemeğimi yedim ve geldim yemekte yarım kase yoğurt 2 küçük parça karnıbahar yidimmm.. ama karnım aççççç((((
bende okul kantinine gittimKızlarrrrr yemekten önce fabrikanın yanında benzinci var.
Marketi 1 yıldır kapalıydı bugün baktım açmışlar.
Dedim gidem de ayran alıyım.:86:
Neysee gittim gittimmmm otomatik kapı açıldı kapının hemen karşısındaki rafta bişiii gözümü aldı.
Bi baktımmmmm çiko kaplı hoşbeşşş.oldummmm bi yutkundummmm.
Bitterlisi de vardı.
Elime aldım paketi bıraktım,
Aldım, bıraktım,
Aldım, bıraktım..
Sonra ayran sordum yokmuş zero kaptım kasaya gidicem bu sefer de diğer çikolaryapıyo
Kendimle binbir şey konuştuktan sonra zeromu kaptım nefesimi tuttum çıktım benzinciden.
Keşke bu meretler yedikçe zayıflatsa yaa.:90::90::90::125:
bencede dogru bı karar vermıssın.öncelıkle senı görüp şok olması mükemmle olcak.nekadar kaldı buyuk bulusmaya
kızlar öğlen yemeğimi yedim ve geldim yemekte yarım kase yoğurt 2 küçük parça karnıbahar yidimmm.. ama karnım aççççç((((
Kızlarrrrr yemekten önce fabrikanın yanında benzinci var.
Marketi 1 yıldır kapalıydı bugün baktım açmışlar.
Dedim gidem de ayran alıyım.:86:
Neysee gittim gittimmmm otomatik kapı açıldı kapının hemen karşısındaki rafta bişiii gözümü aldı.
Bi baktımmmmm çiko kaplı hoşbeşşş.oldummmm bi yutkundummmm.
Bitterlisi de vardı.
Elime aldım paketi bıraktım,
Aldım, bıraktım,
Aldım, bıraktım..
Sonra ayran sordum yokmuş zero kaptım kasaya gidicem bu sefer de diğer çikolaryapıyo
Kendimle binbir şey konuştuktan sonra zeromu kaptım nefesimi tuttum çıktım benzinciden.
Keşke bu meretler yedikçe zayıflatsa yaa.:90::90::90::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?