70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay maşallah ya ne güzel kilo wermişsin az kalmış hedefinede ne güzel

sağol bebem ..
ewet az kaldı ama 1 aydır 3 aşağı 5 yukarı aynı yerde sürünüyorum..
dikkat ediyomusun dersen4-5 gün yiyip 2-3 günde kurtarmaya çalışıyom..
sizde ulaşırsınız sabredince oluyo aslında...

ben bu sefer gerçekten kaçıyom..

ah kızlaryaa iyi kötü yine gidiyo kilom,hedefide görürüm inşallahta,,ama moralim çok kötü bugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm eşime,dedim ''senin yüzünden mahfettim kendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye'' dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,--iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dediya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo,neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyakhiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha

heşerimcimmm seninde hemşerin war üzülmee gülümm werceksin sendeee ben sana güweniyommm balkaymakada nazr değmesin maşallah yapcaksınn sonra burda yaptımmmm diye bağırcaksınnn
sagol hemserim
çabuk o alıntılarınızı yok edin nen,,geri dönüp bakarsanız giden yazdım,pardon yanlış olmuş,,hazır bildirime rakam değiştirdiğimden geçen haftaki gelen yerini değiştirmeyi unutmuşuuummm
gec kaldin tugbis ortaligi toparlayayim derken zaman asimina ugradi hehe tebrik ederim ye ye zayifla
hakkeden ohaaa napalim kendim kasindim sagol canim
ayy ne güldüm zerram gözlerimin önünde canlandirdim o sahneyi zerram ben bu isden hic birsey anlamadim adam su ne su ne diye fazlaliklarimi gösteriyo ondan sonrada sapote etmeye kalkiyo beni hain kocalar :113::113:
v tusunu cikart bidaha tak zerram bende de cizelgedeki adam kayboldu bende degistirem cizelgemi cevaplara da bak ilk basda yazacaklarimi sondan baslayip basa dönüyom :111:

kızlar bende vericem çok azimliyim heryerimi yolabilirsiniz sorun yok yeterki zayıflıyım

bende değerlerimi söylüyorum

başlangıç : 85 kg
hafta başı : 77 kg
şuanda: 76 kg
verilen : 1 kg
toplam verilen : 9 kg
hedef : 65 kg ( şimdilik )

:)) ne diyosunuz kızlar devamını getirebilirmiyim acaba ??

Valla benimde benimkine söyleyemeye hiç niyetim yok diyetteyim fln diye..Bu işe karışsın, sorular sorsun, bu konudan bahsetsin istemiyorum nedense ...Yani herkes okey ama onunla bu muhabbet hiç çekilmez
Yani bi de kilo veripte morali bozulan bi seni gördüm, çıtırlığının keyfini çıkar canım, sen artık tamamen estetiksel sorunlardan dolayı kilo veriyorsun..Keyfine bak, sağlığın herşeyden önemli, çünkü üstüne düşen görevi yaptın..Yine ver kilo ama çok yüklenme vücuduna bence tubik

Son düzenleme:
tebrikler canim bende mi öyle yapsam :44:hosuma gitti
:80:

tugbis dikkat et kelebegim :26: birde düsük tansiyona tuzlu ayran iyi geliyor canimcim cok da zorlama kendini :26:

tebrik ederim canim böyle devam
bence de en iyisi söylememek

diyorumyaa eşime dert yanıpta belki azcık iyi niyetli olurda 56 yapar hedefi dedimdi,faso çıktıoyüzden moralim bozuk yoksa,aynanın karşısında heryeni gün dahada mutlu oluyorum,,gerçi görenler bu iyi bak yüzün iyice çökücek falan diyolar moral bide ona bozuluyo ama,şu iddaa bitsin hiç takmıycam artık,normal yiycem sıkmadan57 kafi benim için o kilomu korumaya çalışıcam,,artık eşime kilomla ilgili bişey söylemiycem moralim düzelir belkii,hele bide onu yenersem varyaaa,benden mutlusu olmıycaak
tebrikler canim bende mi öyle yapsam :44:hosuma gitti

:80:

tugbis dikkat et kelebegim :26: birde düsük tansiyona tuzlu ayran iyi geliyor canimcim cok da zorlama kendini :26:

küçük 9 çıktı,büyük 14 anlamam ki tansiyonum çıkmışmı düşmüşmüü,eczaneciler tuzlu limon suyu içirdiler,,ordaki sağlıkçıda bana tatlı şeyler ye dedi,kafam karıştııçok zorlamıyorum zaten kendimi,gündüz yeterince herşeyden yiyorum,,sadece akşamı nesfitle kapattığım için 4gün o iyi geliyo kilo vermeme ,çünkü ben akşam yemek yiyince kilom sabit kalıyoo,e bide akşam nerde zararlı yemek ben onların başındaaa

ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz kızlar karnım zil çalıyoo,bugün makarna günüüüüümmmmmmmmmmm

hahahha senden citirim sen zayiflayamazsin simdi gidince börekler tatlilar yiyecen cünkü sen siskosun dayanamazsin
sen mi benden çıtırsın 1-2 kılo farkla
yavrum haftaya cuma görüşürükkkkkkk.en az 1.5 kg vermeyen nolsun!!!
benım gibi bı rakiben oldugu için cok pişman olacaksın,yazık sana
minikkelebek ben olsam huzunperisini aklima getirirdim sofrada
puhahahaaaaa
saolsun bugun kabus gibi çöktü üstüme,aklımdan cıkması mümlünmüüü o dobişinnnnn
süpersinn kaymakkkkkkkkkkkkkkkkk cok azımlı gördüm seniiiiii.valla daha 10 gun öncesınde beterböcektın şimdikuş gibi hafıflıyorsunnn
suzimmm sen de üzülme enazından 800gr gitmiş bile.her hafta bu azımle ayda 4 kıo gıder be yavrummmmm

yavfffff eridin be yavfffff.da bukadar abur cubur yemege 57.1 cıktın.helal valla helal yanııııı.saygıyla eğiliyorum önünüzde

canım tansiyonun yükselmiş küçüğün 8 olması lazım
dikkat et düzenli ölçtür yükseliyorsa doktora git
tansiyon ihmale gelmez
bide bu şekilde hedefe gitmeye çalışıyorsun hem hasta olacaksın hemde yemeye başlayınca geri gelecek
normal yemeklerden ye az gitsin ama kalıcı olsun
boşver iddiayıda, hep diyorsun sağlık önemli diye
kaç kere yazılarında okudum sağlıktan önemlisi yokmuş diye
şimdi sen önemsemiyorsun
tansiyon hastası olursan neolcek
benim annemde var zor biliyorum dikkat et derim ama yinede sen bilirsin tabiii

Çatlak yaa
Tebrikler Yaşasın protein kardeşliği:13:

Ya Tuğbik tebrikler gene bana bildirim yapmamışsın.
Bide siz neyine iddaaya girmiştiniz unuttum ben.

Kızlarrrrr yemekten önce fabrikanın yanında benzinci var.
Marketi 1 yıldır kapalıydı bugün baktım açmışlar.
Dedim gidem de ayran alıyım.:86:
Neysee gittim gittimmmm otomatik kapı açıldı kapının hemen karşısındaki rafta bişiii gözümü aldı.
Bi baktımmmmm çiko kaplı hoşbeşşş. oldummmm bi yutkundummmm.
Bitterlisi de vardı.
Elime aldım paketi bıraktım,
Aldım, bıraktım,
Aldım, bıraktım..

Sonra ayran sordum yokmuş zero kaptım kasaya gidicem bu sefer de diğer çikolar yapıyo
Kendimle binbir şey konuştuktan sonra zeromu kaptım nefesimi tuttum çıktım benzinciden.

Keşke bu meretler yedikçe zayıflatsa yaa.:90::90::90::125:

Son düzenleme:

böyle kocaya böyle azım helal yanı.ne anlayışsız bı eşin var.cok sınır oldum.hem 2 cocuk yap hem buyut hem dıyet yap hemde 60 ın altına düş.halada 55 desın.valla yolarım ben öyle adamı.20 kusur kılo vercemde benı el üstünde tutmıcak.enseya bı patlatcan kendıen gelcek
yüklenme buıkadar kendıne ya,maazallah bunye munye yerlerde sonra
bencede dogru bı karar vermıssın.öncelıkle senı görüp şok olması mükemmle olcak.nekadar kaldı buyuk bulusmaya

kızlar öğlen yemeğimi yedim ve geldim yemekte yarım kase yoğurt 2 küçük parça karnıbahar yidimmm.. ama karnım aççççç ((((

bende okul kantinine gittim
çikolata alayım diye
kalmamış
giderkende gitmesemmi diye düşünüyordum
hep dandik markalar vardı
hiç güzel bşey satmıyorlar zaten
karşıda bakkal var oraya gitmeyede gözüm yemedi
ödül verecektim kendime oysaaaa

bencede dogru bı karar vermıssın.öncelıkle senı görüp şok olması mükemmle olcak.nekadar kaldı buyuk bulusmaya

Maysın ilk haftası dönüyor canım, çok hevesli başladım şok etcem onu fln diye de şimdi hiç umrumda değil valla ben kendimi şok etmek istiyorum
Onun bu konuyla yakından uzaktan alakası yoktur artık canım benim için..Çünkü geçen gün aramıza baya bi bozuldu, çok tartıştık ve ben sinirden cıss götürdüm zaten o yüzden bu hafta sadece 100 gram gitti..Valla seviyorum onu ama kendimden çok değil açıkçası..bilmiyorum biraz enteresan durumlar

kızlar öğlen yemeğimi yedim ve geldim yemekte yarım kase yoğurt 2 küçük parça karnıbahar yidimmm.. ama karnım aççççç ((((

Çünkü az yemişsin canım , çorba içebilirdin 1 kase, sebze mutlaka bulundur salata yeme seçeneğin yoksa..Çalışıyor musun sen ? Bence bu şekilde bugünü bitiremezsin canım çok az olmuş

O alıp bırakmalar bana da çok oluyor
Komutan dediğin böyle askerlere örnek olcak

merhaba kızlar

bu hafta kilo veren herkesı kutluyorum veremeyenlerde ınsallah haftaya verır dıyerek kılo bıldırımı yapacagım.ama oncelıkle ballkı kaymakım rakıbem ...tebrıkler senın kadar veremesemde azcıkın verdım.bu hafta lıste cıksın kendıme rakıb belırleyecegım sana 6 lı rakamlarda ıyı eglenceler haftaya bende yanındayım ....

baslangıc kılo:76
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,7
gıden kılo:600 gr.
hedef sımdılık :65
toplamda gıden:4,300 gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…