öperim şekeroy oyy yerim ben onu bayılıyorum bebeklere yumuşacık olurlar yanazarlığımıda koyayım maşallahh
verirsin peteğemmmm takma okadar önce sağlıkcanım sen beni 64 te çokkk beklersinben 73 lerdeyim . ..bu gebeliktede hemen kilom farketti 1 ayda bu kadar kilo aldıysam 9 ay gebe olsam ne halt ederdim acaba
wuuuuuuuuuuuu kaymakkkk uleynnn ne yaptın tebrik ederimSuziiii ve Balkaymakk arasındakii yarışmayıııııı BALKAYMAKKKKK kazanmıştırrrrr.
Balkaymak ............. Suzi
Başlangıç: 78.0 ....... 76.3
Geçen hafta: 71.4 ....... 73.8
Bu hafta: 69.4 ....... 73.0
Giden kilo: 2.000 ........ 0.800 Gram
yirim ben onları kıyamam yaa
sizin orda saat kaç kiii bu saatte pizzamı olur :44:
kıyamam yaaa
bende biara elimde kaşığa elini vurmuştu
yağlı yemek yere döküldü
bende eline vurmuştum
ağladı içim parçalandı ama sarılmadımda
sonra ben öpene kadar ağladı
suçlu yaa öpünce sustuu
bende özür diledim
aaaa totolarını sergilemişler millete kocişleriniz görmesin kız yıkarlar ortalığı, olan bize olur
yozgatlı olduğunu belli ediyor hee
erkek olsa benimkide alperen isterdi ama yeğeninin adı eren
süpersin canım tebrik ederimselam kızlaaaaar
sabahtan beri oku oku bitiremedim
habire öğrenci geliyor
sıkıştım wcye gidecem ama bitireyim öyle diye bekliyorum wcde diğer binada zor geliyor
neyse bende bildirimimi yapayım
yarışmadan arada kaynarmı bilmem
kızlar ikinizide tebrik ederim eksidesiniz en azından
balkaymak seni ayrıcana öperim güzel vermişsin 6lıyıda görmüşsün
başlangıç : 70,2
geçen hafta 63
bu hafta 62,2
giden 800 gr
toplamda giden 8 kilo
heden 58
anammmm 1700 nasıl verdin tuğbişşşşkilo bildirimim kızlaaarrr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg
Giden:1.700gr
Toplamda giden:22.700 kg
Hedef:...55 kg
sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermii gittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadım ama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaa öyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yanii durum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş
Kızlarrrrr yemekten önce fabrikanın yanında benzinci var.
Marketi 1 yıldır kapalıydı bugün baktım açmışlar.
Dedim gidem de ayran alıyım.:86:
Neysee gittim gittimmmm otomatik kapı açıldı kapının hemen karşısındaki rafta bişiii gözümü aldı.
Bi baktımmmmm çiko kaplı hoşbeşşş.oldummmm bi yutkundummmm.
Bitterlisi de vardı.
Elime aldım paketi bıraktım,
Aldım, bıraktım,
Aldım, bıraktım..
Sonra ayran sordum yokmuş zero kaptım kasaya gidicem bu sefer de diğer çikolaryapıyo
Kendimle binbir şey konuştuktan sonra zeromu kaptım nefesimi tuttum çıktım benzinciden.
Keşke bu meretler yedikçe zayıflatsa yaa.:90::90::90::125:
kociş beni ev almayacak
oturduğum yerden alışveriş yapıyorum
hergün kargo geliyor eve
bende öyle mutlu oluyorum napim
nasıl ağlıyorlar değilmi kızdınmı hemen
yüzüne bakıyo annem öpsede sarılsada barışsak
kıyamıyom işte ozaman bittiğim an oluyo
ama yapmamak lazımmış öle
süpersin canım tebrik ederim
sende bacadan girersin şekerimmm
ah ah o günleri görcez mi belki torunlarımız görür. yedikçe incelten çikolar, sıfır kalori cipslerKızlarrrrr yemekten önce fabrikanın yanında benzinci var.
Marketi 1 yıldır kapalıydı bugün baktım açmışlar.
Dedim gidem de ayran alıyım.:86:
Neysee gittim gittimmmm otomatik kapı açıldı kapının hemen karşısındaki rafta bişiii gözümü aldı.
Bi baktımmmmm çiko kaplı hoşbeşşş.oldummmm bi yutkundummmm.
Bitterlisi de vardı.
Elime aldım paketi bıraktım,
Aldım, bıraktım,
Aldım, bıraktım..
Sonra ayran sordum yokmuş zero kaptım kasaya gidicem bu sefer de diğer çikolaryapıyo
Kendimle binbir şey konuştuktan sonra zeromu kaptım nefesimi tuttum çıktım benzinciden.
Keşke bu meretler yedikçe zayıflatsa yaa.:90::90::90::125:
ay sorma bende net alışverişçisiyim her ay en az 1 kargo gelmeden olmuyo:) bazen işyeri adresi veriyom ama burda dautandım ya kargocular bana çalışiiiiikociş beni ev almayacak
hergün kargo geliyor eve
ah ah o günleri görcez mi belki torunlarımız görür. yedikçe incelten çikolar, sıfır kalori cipsler
ay sorma bende net alışverişçisiyim her ay en az 1 kargo gelmeden olmuyo:) bazen işyeri adresi veriyom ama burda dautandım ya kargocular bana çalışiiiii
huzuuuuur sihirli çorbayı bal uydurdu ben değil şaka yaptı sanırsam ama varsa öle bişi boğazına çöker öğreniriz.
tubaaaa kız yeter diet sana ya. resimlerde kaybolmıuşun iyicene bak hasta olacan. boşver iddiayı falan.
bugün midem kötüydü birşey yiyemedim sabah nefsit öğlen de bir muzla bir bardak süt içtim. ama şimdide karnım acıktı bir tane hazır çorba yapayım bari bardağa
akşam ne yiycem yaaaaaaa. evliliğin en gıcık yanı bu yemek işi öf. çorba yapacam yanına ne etsem kocam olmasa kendime ıspanak düşünüyordum ama o yemez ıspanak.
ne pişirseeeeeeeem
Evet kızlar çalışıyorum bugün iş çok yoğundu canım öğlen yemeğinde bişey istemedi.. birazdan şekersiz çay içicem yanıma beyaz leblebi almıştım onla idare edicem... kızlar çaya buyrun gelin gerçi iş yerindeyim ama olsun genede beklerim edirneye :))))))
evet gözümün içine bakıyor dediğin gibi
dolanıyor etrafımda
ben bide çalışınca çok zor oluyor
sinirlenmemeye çalışıyorum ona yansıtmamaya çalışıyorum ama
insanlık hali işte
kızdığımızıda anlasınlar ama
hiç sesini yükseltmez hep sakin olursan çok hassas yetişiyorlar
etraftan görüyorum
onun için kararlı olduğumu göstermeye çalışıyorum kızdığımı anlasın
ama oda bana bende ona kıyamıyoruz
özledim yaaa 9dan beri görmüyorum
kokusu biçeksem içime eve gitsemde
sağol şeker, sen benden fazlasın ama benden zayıf görünüyorsun
haksızlık buuu
boyundan kırptır bana veeeer noluuuuur
baca olsa ordan gircem valla,
söylemeye çekiniyorum artık bişeyler aldım demeye
çünkü bu hafta gerçekten abarttım
ama napim çok uygundu sezon sonu alınır böyle şeyler
sagol canimbalkaymak tebrikederim cnm gelinnnnnn seninde sacini basini yolucammmm pc oturucana kalkda acik göbegini erit bune be cak cak cene kaldir o güzel poponuda eriiiiiiiiii
evet suzim gördüm gördümmmühüüüüballi 2 kilo vermis ben se 800 gramm tebrik ederim ballikaymak 6lilari da görmüssün ama dur ben seni yakaliycam bekle beni daha bitmedi
öyle oluyor zerram gecen hafta benimkide agriyordun simdi birsey yok cok sükür song song ediyordun allah kimseye vermesin
adi gibi büyüsünler canimcok sagol zerram
benimkide pek bi yardimci degil biliyorsun zerramisler yine bize bakiyor napalim canim arkadasim
sagol canimbalkaymakk tebrik ederimhemşerim toprağam senide tebrik ediyorumm
Kaç tabi ..utanmadan bir de iki kilo vermiş
ay meraktan çat diye ikiye ayrılcaktım iyi oldu açıkladın dilek
bu gece yi rahat geçirebim bari..
bal tebrikler canım..
suzim senide tebrik ediyorum bebeğim..
haftaya ikinci bölümü bekiyoruz
çok geçmiş olsun canım
Kız balkaymak ne ettinde 2 kilo gitti kııııııııız kesin günde 1 kilo verdiren o sihirli çorbadan yaptı bak kaçmışta olaaaaaa gel de açıkla bakim ne ettin...
suzi seni de tebrik ederim ya 800 gr az değil mühim olan gitmesi
veren herkesi çooooooooook tebrik ederim
ohaaa gaymak hem suziyi geçmiş hem de birinciliğe oynamış yaaahay maşallahh suzicim seni de tebrik ederimm + olmadığımız sürece çok iyi fıstık
de get yaa hem abur cubur yiyo hem kilo veriyoo:111::111: bu ne yaa
tebrik ederim yawrucummm
dikkat et kendine canimah kızlaryaaiyi kötü yine gidiyo kilom,hedefide görürüm inşallahta ,,ama moralim çok kötü bugünlerde,,geçen baya bi içimi döktüm eşime,dedim ''senin yüzünden mahfettim kendimi,hiç halim yok başım dönüyo,hepsi senin yüzünden sırf iddayı kazancem diye'' dedim,,benimki ne dese beğenirsiniz,--iyi ozaman bırak kilo vermeyi ben kazandım demekki dedi ya tınlamıyo,yada kaybetmeyi göze alamadığı için gıcıklık yapıyoo, neyse ben farkettirmeden sürenin bitmesini bekliyorum,bidaha ona dert yanmıycam anlamıyo manyak hiç kilomuda söylemicem,zamanı gelince eğer görürsem 55i,ozaman dicem gel tartıya gömül bakalım kaç olmuşumm hahahahahaha
sen mi benden çıtırsın 1-2 kılo farkla
yavrum haftaya cuma görüşürükkkkkkk.en az 1.5 kg vermeyen nolsun!!!
benım gibi bı rakiben oldugu için cok pişman olacaksın,yazık sana
puhahahaaaaa
saolsun bugun kabus gibi çöktü üstüme,aklımdan cıkması mümlünmüüü o dobişinnnnn
süpersinn kaymakkkkkkkkkkkkkkkkkcok azımlı gördüm seniiiiii.valla daha 10 gun öncesınde beterböcektın şimdikuş gibi hafıflıyorsunnn
suzimmm sen de üzülme enazından 800gr gitmiş bile.her hafta bu azımle ayda 4 kıo gıder be yavrummmmm
yavfffff eridin be yavfffff.da bukadar abur cubur yemege 57.1 cıktın.helal valla helal yanııııı.saygıyla eğiliyorum önünüzde
öperim şekerAllah sana da zamanında bebiş sahibi olmayı nasip etsin
verirsin peteğemmmm takma okadar önce sağlık
wuuuuuuuuuuuu kaymakkkk uleynnn ne yaptın tebrik ederim
suzim senide tebrik ederim 300-500'den kurtuldun bacımm
nasıl ağlıyorlar değilmi kızdınmı hemen
yüzüne bakıyo annem öpsede sarılsada barışsak
kıyamıyom işte ozaman bittiğim an oluyo
ama yapmamak lazımmış öle
süpersin canım tebrik ederim
anammmm 1700 nasıl verdin tuğbişşşştebrik ederim canım
öyle bakar dururuz işte
ayy millet yir yirrr almaz kilo biz su içsek yarıyoooo
sende bacadan girersin şekerimmm
muhabbetı cok kacırdıgım ıcın hızına yetısemıyorum.bi küsüyon bı barısıyon, bı azımle onu şaşırtcam dıon sımdıde umrunda degılMaysın ilk haftası dönüyor canım, çok hevesli başladım şok etcem onu fln diye de şimdi hiç umrumda değil valla ben kendimi şok etmek istiyorum
Onun bu konuyla yakından uzaktan alakası yoktur artık canım benim için..Çünkü geçen gün aramıza baya bi bozuldu, çok tartıştık ve ben sinirden cıss götürdüm zaten o yüzden bu hafta sadece 100 gram gitti..Valla seviyorum onu ama kendimden çok değil açıkçası..bilmiyorum biraz enteresan durumlar
kociş beni ev almayacak
hergün kargo geliyor eve
muhabbetı cok kacırdıgım ıcın hızına yetısemıyorum.bi küsüyon bı barısıyon, bı azımle onu şaşırtcam dıon sımdıde umrunda degıl
kafam karıstı azıcık ama herharükarda zayıfla tabı önce kendın ıcın sonra oda görsün woooowww olsun fena olmaz hanı
kizlar kizlar evet 6 lari gördüm
suziim haksizlik olmasin canim biliyosun benim regl 3 hafta sonrasi geldi ondanda bukadar gittiayrica sende 800 gr. verimissin süpersin
dilekim ellerine saglik canim
ilk defa 2 kilo birden gidiyor bendenoldum tartida
atletide cikardim tartilirken baktim 69.4 ciktioldum ay olmaz dedim hep atletle tartiliyodum belki ondan az cikti haksizlik olmasin tekrar atleti giydim öyle tartildim ama yine 69.4
tamamdir dedim vermisim vermisiimm
:119::119::119::119::119::119::119:
Afferin kız sana
Çizelgeni şimdi keyifli keyifli değiştirmek ne güzel duygu di mi
bende okul kantinine gittim
çikolata alayım diye
kalmamış
giderkende gitmesemmi diye düşünüyordum
hep dandik markalar vardı
hiç güzel bşey satmıyorlar zaten
karşıda bakkal var oraya gitmeyede gözüm yemedi
ödül verecektim kendime oysaaaa
O alıp bırakmalar bana da çk oluyor
Komutan dediğin böyle askerlere örnek olcak
SABAH:
2 dlm tam buğday ekmek
5 zeytin
5 yaprak tere
2 kk diyet peynir
ARA:
1 kahve
1 yeşil çay
10 adet leblebi
ÖĞLEN:
haşlama tavuk
1 kase yoğurt
1 kutu zero
2 salatalık
ARA:
yeşilçay
yeşil elma
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
3 adet köfte
1 kase salata
birkaç tane brokoli
maden suyu
toplamda 1 saat yürüyüş 2 lt su
Yok hayatım karçımıyorsun birşey, ilk defa bu kadar uzak kaldık telefonda habire bir tartışma halindeyiz, ben her tartışmamı buraya yazsam sayfalar boyunca bizi anlatmam lazım
O umrumda ama "1 ay sonra onun beni nasıl göreceği değil benim kendimi nasıl göreceğim önemli"..
Gerçekten onunla alakalı bir süreç yaşadığımı düşünmüyorum canım..Eskiden öyle bakıyordum olaya, ama doğrusu ve gerçeği bu ....
O artık eskisi gibi değil mesela, çok kıskanırdı ne bilim çok düşkündür bana ama şimdi bi rahatlık var adamda..
Ben ona ayrılmaz parçam gözüyle bakmıyorum ama o bunun farkında değil..Zayıflamamla herşey değişecek aramızda ki...
Ama ben benim için kilo veriyorum canım , beğenmeyen çeksin gitsin, uğraşamamen fazla 1-2 ay ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?