slm cannn,hoşgeldınn
ben paylastım :18::18::18:
yeni bir hayat programını mı diyorsun ? cumartesi 23.10 daymış
öylemıiiiii
bende dıyorum 19.30da
amma geçmiş yavvfffff
Kızlae nrb bende yeni katıldım aranızaçizelge için yardımcı olanlara teşekkürler. Ben diyetisyen yardımı ile zayıflamaya başladım merak ettiğiniz birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım hatta benim doktorumada sorabilirim. Gerçi benden çok tecrubelı olanlar var burada 15 - 20 kilolar vermiş arkadaşlar var hayretle çizelgelerineze bakıyorum hepinizi tebr,k ediyorum varsa bir sırrı paylaşın lütfen
Kızlae nrb bende yeni katıldım aranızaçizelge için yardımcı olanlara teşekkürler. Ben diyetisyen yardımı ile zayıflamaya başladım merak ettiğiniz birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım hatta benim doktorumada sorabilirim. Gerçi benden çok tecrubelı olanlar var burada 15 - 20 kilolar vermiş arkadaşlar var hayretle çizelgelerineze bakıyorum hepinizi tebr,k ediyorum varsa bir sırrı paylaşın lütfen
Hoş geldin canım aramıza
Tabikide deneyimlerinizden diyetsyeninizin tavsiyelerinden faydalanmak
İsteriz...
hosgeldın canım,demısmıydım hatırlayamadım
sen nekadar zamanda verdın 4 kılouy
hoşbulduk ben 07.03.2012 tarihinde başladım
şimdilik bir iki kaçamağım var ama ıyı gidiyor.
aa harbiden cok ıyı gıdıyorsunnn ozaman maşallahhh,
3 haftada 4 kılo.bi ben veremıyorum galıba
doktor ıns vardır bu hafta gıderımmm, ne dıycek bakalım dıyetısyen teyzemız[/T
Teşekkür ederim siz nereye gidiyorsunuz doktor size kaç kalorilik bir diyet verdi, uyabiliyormusunuz hepsine
Teşekkür ederim siz nereye gidiyorsunuz doktor size kaç kalorilik bir diyet verdi, uyabiliyormusunuz hepsine
ben ılkdefa gıdıcemmart basında takıldım buraya martın basından berı güya dıyetteyım işte
gecen hafta dıyetısyene gıtmeye karar verdım,izindeymıs. gidememdım kaldı öle
burasıda kucuk yer fazla secenek yok.enazından bı tahlıllerımı yaprıtıryım da bıde yol göstersın bakalım
diyorumyaa eşime dert yanıpta belki azcık iyi niyetli olurda 56 yapar hedefi dedimdi,faso çıktıoyüzden moralim bozuk yoksa,aynanın karşısında heryeni gün dahada mutlu oluyorum,,gerçi görenler bu iyi bak yüzün iyice çökücek falan diyolar moral bide ona bozuluyo ama,şu iddaa bitsin hiç takmıycam artık,normal yiycem sıkmadan57 kafi benim için o kilomu korumaya çalışıcam,,artık eşime kilomla ilgili bişey söylemiycem moralim düzelir belkii,hele bide onu yenersem varyaaa,benden mutlusu olmıycaak
küçük 9 çıktı,büyük 14 anlamam ki tansiyonum çıkmışmı düşmüşmüü,eczaneciler tuzlu limon suyu içirdiler,,ordaki sağlıkçıda bana tatlı şeyler ye dedi,kafam karıştııçok zorlamıyorum zaten kendimi,gündüz yeterince herşeyden yiyorum,,sadece akşamı nesfitle kapattığım için 4gün o iyi geliyo kilo vermeme ,çünkü ben akşam yemek yiyince kilom sabit kalıyoo,e bide akşam nerde zararlı yemek ben onların başındaaa
ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz kızlar karnım zil çalıyoo,bugün makarna günüüüüümmmmmmmmmmm
ballikaymak ve huzunperisi ömrümüzü yedi ömrümüzüsen mi benden çıtırsın 1-2 kılo farkla
yavrum haftaya cuma görüşürükkkkkkk.en az 1.5 kg vermeyen nolsun!!!
benım gibi bı rakiben oldugu için cok pişman olacaksın,yazık sana
puhahahaaaaa
saolsun bugun kabus gibi çöktü üstüme,aklımdan cıkması mümlünmüüü o dobişinnnnn
sagol tatlim ama devami gelse keske
öperim şekerAllah sana da zamanında bebiş sahibi olmayı nasip etsin
verirsin peteğemmmm takma okadar önce sağlık
wuuuuuuuuuuuu kaymakkkk uleynnn ne yaptın tebrik ederim
suzim senide tebrik ederim 300-500'den kurtuldun bacımm
benim senden gözüm korktusagol canim
evet suzim gördüm gördümmmsagol suzim devaaammmm
dur sen su kistim bi düssün sen görürsünkizlar kizlar evet 6 lari gördüm
suziim haksizlik olmasin canim biliyosun benim regl 3 hafta sonrasi geldi ondanda bukadar gittiayrica sende 800 gr. verimissin süpersin
tesekkür ederim monamSelam kızlarrrrr:80:
net yoku sabahtan beri resmen çatladım ortadan ikiye ayrıldımmmmm
balkaymak suzi kapışması noldu, dilek acaba kaç kilo oldıu
diye düşün düşün durrrr
balkaymak tebrik ederim canım süper kilo vermişsin
suzi seni de tebrik ederim 800 grm da süper bence
devamını bekliyorum bu kapışmanın
dilekkkkkkkkkk
çat diye çatlamak üzereyim
neresinden tutup da düzeleyim
müptelası olmuşum yemeklerinnn
kendimi boğasımmmm varrrrrrr
62.5 ne yaaa 62.5 neeeeeeeeeeeee:18::18:
yapmıom bildirim mildirimmmmm işteeeeee
güle güle kulan canimgeçen bi çekilişte şal kazandım ya o geldi az önce.. bek beğendim
bilmem gözüm korktu 2 gündür homini girtlak yiyorum ama yarindan ihtibaren plan kurdum uygulayabilirsemişteee bu haber için kurcalıyordum geçmişii
balgaymak çok iyi vermişsin canım tebrikler:119::119::119::119::119::119:
suziicim rövanşını bekliyoruz tatlım
ayy bayildimben oğluşu uyutam sonrada yemek yapam..
ben k.bahar brokoli haş. ve yoğurt yicem..
çocuklarada makarna
kociş evde yok ona bişey yok..
bende izliycem cok merak ediyorum neler yaptilarKızzzllaaaar ben kaçıyorum
Malum haftasonu uğrayamıyorum pek...
Umarım hepimiz için sağlık dolu ve hafif bir haftasonu olur...
Hepinizi öptüm kocaman...
Akşam stardaki yarışmayı izleyin derim, onlarda tartılcak
Seviyoruuum siziii
kızlar yaaa toto nasıl erir totoooo
duvara vurmak gerçekten faydalımı acaba
göbek gözüme batmaz oldu okadar
nasıl olsa her doğum yapanda var
ama toto canımı sıkıyor çok geriden geliyor
çok terletmeyen biregzersiz lazım bana hızla eriten
nasil oldun canim belin gectimi :26:Kizlar doktordan geldim....birsuru ilaç kel krem verdi.....
Hiç böyle olmamıştım ben yaaaa.....
Menum
Sabah nesfit
Ara elma yemiştim yarısını yiyebildimmm...
Öğle Tost yedim yagsiz kasarli hastaneden sonra yedik
Aksam karnibahar yemeği yogurt yedim
1.5 su ictim
slm canimselam kısçelerim nasılsınız bakem
eger bende veremezsem benide cagir bende atliycambı arkadası yönlendırdım buraya bakem gelcekmı
öve öve bıtıremedım,motıvasyon, hırs, menüler dedım bu sıtede, bizim topıkte
günden arkadasım,bugun konusuyoruzda dedım ben cok kararlıyım
onlada yarısa gırdık bakalım sonuc ne olcak
önüme gelenle yarışa giriyorum,artık bu haftada gıtmezse 1-2 kılo
atlıyım en yakın yerden
netden bakdim canim ama hic duymamisdimyok canımkaçamklardan oldu
karın mumbar sakatat yemeği canım belki siz sevmezsiniz görseniz ama biz adanalılar bayırız
biliyorum anamda karın mumbar yiceğim için cuma tartılmak istemedim bugün tartılmadım yani
[/B][/COLOR]
bugun orda daa cumartesi miiiii? sen de benim gibi cislari yedin miii
aynalardan gecerken zayif olmayi beklemek..ne kadar diyete bagli degil miii
bugun ne cislari goturdunuz? dokulun bakalimmmben cisimi yarin yicem, dondurmaaa
bende aldim o ayakkabilardanzayıflatan ayakkabışimdi ben bunu ayama giysem gece uyusam onla zayıflarmıyııııııııııııım
ilaç bitki şort krem giysi ya bu zayıflama pazarı nası bişey böle ne bulsalar zayıflatan diye yayınlıyorlar.,
ben zayıflatan çikolata istiyom birde pasta bir de cips her paketle 100 gr verem mesela. bak nasıl alırım ondan paket paket
gecmis olsun canim benimhasta oluyorummmmmmmmmmmmm üsüyorummmm donuyorummmmmmmmmmmmm offff
bende istiyorumbalimmmm D M bir cayini aldim elmali tarcinli cok güzel dene tavsiye ederimözellikle kabizlik icin
cok hos gözüküyorsun yasini göstermiyorsun bencedeahanda bu da benim kıslar kaç gösteriyom?
Not: resimdeki 2 sene önceki halimdir...
hahagünaydın kızlar ne kaynatmışsınız gece öyleee
ayyyy turkannnn nuriye bayıldımmmm
pisim ya 1 nisan da keşke dediğin olsa hepimiztopikçene 60 olarak uyansak
ben rüyamda 60 olmuşumartıkın hayaller görmeye başladım
zatiiiiii dilekooooda solladı geçiyooooo hızına ulaşamıyozzz yaaaa
çatlıyacam orta yerimden
bu hafta benimle yarışa giren varmı bacılarrr
kazananı uzaya gönderem 61000eu12 taksitte yapılırrr
ciddi söyliyorum artıkın uzaya seyehatta yapabilecekmişiz ayy ne koptummmm
topikçene uzaya gittiğimizi düşünüyorumda
kıyameti koparırdık heralde
cem yılmaz'ın rekoru tarih olurdu
evet benle rakip olan varmı
şöyle boyu boyuma kilosu kilomaaaa uleynnn
aama yeni başlamış kısçe olmuyacak onlardan fazla gidiyor haksızlık olmasınnnn
anaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ay ben birinci olmusuummmm
gercekden inanamiyorum ya
dileeeek dileeeek o sacimi cekenkafama saplak patlatan ellerin dert görmesin baciim
ay günaydiin bu arada hepiciginize
ee ne duruyok hadi kutlayak
nanennee nanee nanee naneee
nannnaa nannneee
sanane benden sanane
sahaneyim sahane
bundan sanenneeeeeeee
:118::118: :118: :118: :118: :118: :118:
rezzancim sIkma okadar caniniKızlaarr selam, valla ilk 5i tebrik etmeden edemeyeceğim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim arkadaşlar. Çok tebrik ederim.
Bu hafta bildirimde bulunmadım. Sizlerle bir paylaşım yapamadığım için belki arkadaşlar rahatsız olur dedim onun için Dilekcim göndermedim bildirimimi. Haftaya sınavıma gireyim de damlarım yine buraya. Bu hafta regl oldum zaten + 300üm. Bakalım haftaya ne olacak.
Kızlar çok zorlanıyorum gerçekten hem kurs, hem sınav, aradan çok zaman geçmiş hatırlamakta bile zorlanıyorum matematikten tekrar nefret ettim. Geçmem lazım ama nasıl bilemiyorum. Birde bunlar 2 çocuk ve ev işlerini koyun haa bu arada kocayı da unutmamak lazım. Bu ara zaten depresyona girdim galiba. Bir an çoook mutsuzum, sonra birden neşeleniyorum. Kendimi toparlamam lazım canlar.
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar bende diyetteyim bu aralar aranıza katılmak istiyorum.
Baktım biraz topiğe Gerçekten birbirinize destekle çok güzel sonuçlar çıkmış benimde böyle bir atraksiyona ihtiyacım var açıkçası
Benide listeye eklerseniz gerçekten çok sevinirim
Başlangıç Tarihi : 07.03.2012
Başlangıç Kilo :78,9
Şimdiki Kilo 75,4 / 31.03.2012
Verilen :3,3 kg.
Hedef : 60 kg.
gecmis olsun canimselam kızlar
saatlerce uyudum çok hastayım öksüre öksüre bi hal oldum
o kadar şiddetli öksürüyorum ki belim bile ağrıyor...
sizden ne var ne yok dünden beri girmedim bi hızlıca bakayım geçmişe bakabildiğim kadar...
sagol canimamiin ..
sagol canimgecerim bacim gecerim sen dayan acik büfeye tamammi
tamamdir suziim hadi bakalim önümüzdeki cuma neler olceek
ye suziimm yee afiyet olsun
bazen aclik doklukdan siskinlikden daha iyi tatlim yaa bende patliyorum ama mutsuzumnaber suzimmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmm
gecmis olsun canim isallah düzelir canim belin
iyi diyelim iyi olalım canım..belim ağrıyo biraz..dr a gittim..MR istedi.randevu aldımda bakalım ne olucak.
ne okuduğunu merak ettim canım..öyle deme walaabenimde iki çocum var ama içimde kaldı üni okumak..yarınki sınava bende giricem..hiç çalışmadım.bu sene öylesine deniycem kendimi..eğer kafama yatarsa seneye tekrar hazırlanıcam..artık kendim için bişeler yapmak istiyorum..çocuklar epey büyüdüler..şimdi sıra bana geldi..düşündüm ne yapabilirim diye okumak istediğimi farkettim..tekrardan zor olacak biliyorum..şu sınav geçsin.kesin kararımı ozaman vericem..malum okumanın yaşı yok..böyle evde olmakda bana göre değil..kendimi aşmam lazım...
ayyy kıyamammmm yerim seni şaka yapmıştım gerçekten
ay biliyoduuum biliyoooduuum :18::18:
bukadar ac kalma dedim sana :18::18:
ababaa kac baciimmm kaaaccccc
google chrome dan baya memnunum canim isyerindede mozilla internet explorer takiliyo fazla sevmiyorum he cözdüm ama esimide cileden cikardim
bende bendeeee.... bizde soğan, tere roka maydanoz domates salatalık ve biber ektik komşularda aynı kocaman bibahçemiz oldu önceden balkona ekerdik seviyoruz bahçe işlerini
ben görmedim resmini, neden hemen kaldırdın kaynanacım yaaaa
ben senle boy ölçüşemem valla
banada rakip lazım
ama hergün en az 1 cıss yapan biri lazım bana
ancak olur
dileğim eline sağlık liste çok güzel
kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlere bişey edemiyorum valla
vereydiniz iyiydi sonra ben gibi kaplumbağa hızında ilerlersiniz
bende bigün ilk 5e girebilecekmiyim acep
bende google chrome kullanıyorm ama sorun yaşamadım
diyecektimki çözmüşsün zatiiiii
güzel tatiller aslicim
kızlar gidiyorum ben
10 nisan salı görüşmek üzere
öpüyorum hepiciğinizi
minikkelebegi kendime yakin buluyorum off off oda huzunperisinden benim senden cekdigim gibi iskence cekiyoanaaamm tam yanlizim diycektimki minik ama sisman kelebee gördüüüm
anam dur be yaww gecmis akmisssoku oku bitiremedimmm
nabiyonuz be yawww? simdi kanald de diyet ile ilgili bi skec var onu izliyommsopayla kadinin totoya vuruyolar,yaglari kirdiriyolar
bende erken basliyor sanediyordum iyi olmusyeni bir hayat programını mı diyorsun ? cumartesi 23.10 daymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?