70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mine' cim afiyet olsun bebeem ne kurabiyesi yaptın bakim

Kızlae nrb bende yeni katıldım aranıza çizelge için yardımcı olanlara teşekkürler. Ben diyetisyen yardımı ile zayıflamaya başladım merak ettiğiniz birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım hatta benim doktorumada sorabilirim. Gerçi benden çok tecrubelı olanlar var burada 15 - 20 kilolar vermiş arkadaşlar var hayretle çizelgelerineze bakıyorum hepinizi tebr,k ediyorum varsa bir sırrı paylaşın lütfen

dun aksam NTV de diyet savaşları programı vardı
kac gundur aklımdaydı denk geldım izledim
mantıklı seyler söledıler.3-4 doktorla röportaj yapılmıstı(ayça kaya falan vardı)
insülin direnci die bı durum varya şimdi bizde
diyete baslamadan önce diyetısyene basvurmasanızda mutlaka insülin direncinizi
guatırınızı ve metonuzu ölçtürün dio aclık sekerımızı falan işte
bırde ara ögün zorunlu oolarak kesınlıkle yapmayın dio
mesela 8 de kahvaltı yaptınız,kendınızı 10da mutlaka ara ögün yapmalıyım dıe şartlandırmamamlıymısız
bu şekılde olursa beynızmız süreklı yemek düşünüyor olurmus
ve yag yakımı tam baslıycakken bız acıkmadan bıseler atarsak agzımıza insüln salgılarmıs vucud ve yag yakımı baslayamazmıs
8 de kahvaltı yapan bırı 11.30 bır aclık hıssedıyorsa, makul sayıda kuruyemiş
veya 1 fıuncan kahve yada cay ıcerek aclıgınız bastırın yanına belkı 1-2 form bisküvi gibi
ama acıkmadıysanız kesınlıkle "aa ara yapmalıyız die yemeyin!" dedi
artı spor kesınlıkle sart dedı
spor yapmadan verılen kıloyu mutlaka gerı alırsınız,belkı 2-3 ay ıcınde
belkı 1 yıl sonra... kas oranınız artmadan kılonuzu sabıtlemenız tıbben mümkün degıl dedı
mide küçülmesi die bı olayda yokmus,sadece mıde az yemege alısırmıs bellı bı zaman sonra
yada süreklı yıyerek dahada yemek istermıs vs vs vs baya konular vardıdaa aklıma bunlar geldı

Hoş geldin canım aramıza
Tabikide deneyimlerinizden diyetsyeninizin tavsiyelerinden faydalanmak
İsteriz...

hosgeldın canım,demısmıydım hatırlayamadım
sen nekadar zamanda verdın 4 kılouy

Hoş geldin canım aramıza
Tabikide deneyimlerinizden diyetsyeninizin tavsiyelerinden faydalanmak
İsteriz...

hoşbulduk canım yani bir deneyimim yok aslında sadece doktorun anlattıklarını anlatabilirim ama seninde maşallahın var canım ya 20 kilo nasıl verilir ne kadar zamanda verdin böyle

Teşekkür ederim siz nereye gidiyorsunuz doktor size kaç kalorilik bir diyet verdi, uyabiliyormusunuz hepsine

ben ılkdefa gıdıcem mart basında takıldım buraya martın basından berı güya dıyetteyım işte
gecen hafta dıyetısyene gıtmeye karar verdım,izindeymıs. gidememdım kaldı öle
burasıda kucuk yer fazla secenek yok.enazından bı tahlıllerımı yaprıtıryım da bıde yol göstersın bakalım

Nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama umarım gideceğiniz doktor faydalı olur.

Benim diyetim 1600 kalorilik bende sizin gibi 79 kg ile başladım ve hiç aç kalmıyorum yiyerek zayıflamak bu olsa gerek. tabiki kurallarım yeme saatlerim ve yememem gereken şeyler var. ben çalıştığım için programıda buna göre ayarladık doktorumla. Gerçekten çok şeker ve motıve eden bir doktorum var istanbuldayım bu arada.

Önemli olan neyi ne zaöan ve ne kadar yiyeceğini öğrenmek. Ha birde tabi neyin yerine ne kadar başka bir şey yiyebileceksin. Örneğin 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçer gibi offff ne uzun yazdım

gicik iste erkek ne var sanki 56 ya cikarsa ama gözü korkmus demekki yapacagini biliyor ya yüksek cikmis minenin dedigi gibi dikkat et canim benim
ballikaymak ve huzunperisi ömrümüzü yedi ömrümüzü
sagol tatlim ama devami gelse keske

sagol canim
evet suzim gördüm gördümmm sagol suzim devaaammmm
benim senden gözüm korktu

kizlar kizlar evet 6 lari gördüm

suziim haksizlik olmasin canim biliyosun benim regl 3 hafta sonrasi geldi ondanda bukadar gitti ayrica sende 800 gr. verimissin süpersin
dur sen su kistim bi düssün sen görürsün ama negüzel bir duygu dimi ballim hakk ettin canimcim

tesekkür ederim monam senden bi süpriz bekliyordum ama haftaya o süprizi yapacan gibime geliyo
geçen bi çekilişte şal kazandım ya o geldi az önce.. bek beğendim
güle güle kulan canim
işteee bu haber için kurcalıyordum geçmişii
balgaymak çok iyi vermişsin canım tebrikler:119::119::119::119::119::119:
suziicim rövanşını bekliyoruz tatlım
bilmem gözüm korktu 2 gündür homini girtlak yiyorum ama yarindan ihtibaren plan kurdum uygulayabilirsem

ben oğluşu uyutam sonrada yemek yapam..
ben k.bahar brokoli haş. ve yoğurt yicem..
çocuklarada makarna
kociş evde yok ona bişey yok..
ayy bayildim kocis evde yok ona birsey yok
bende izliycem cok merak ediyorum neler yaptilar

toto yu duvara mi vurcen bende karnimi vursam :44:
nasil oldun canim belin gectimi :26:
selam kısçelerim nasılsınız bakem
slm canim görükmüyordun bayadir :26:
eger bende veremezsem benide cagir bende atliycam
netden bakdim canim ama hic duymamisdim sagol bilgin icin aslicim senin dedigin sampuani aldim bunu diyordun dimi

bende aldim o ayakkabilardan 1 sene oluyor zayiflatmissmi ama rahat yürüyorsun
hasta oluyorummmmmmmmmmmmm üsüyorummmm donuyorummmmmmmmmmmmm offff
gecmis olsun canim benim

balimmmm D M bir cayini aldim elmali tarcinli cok güzel dene tavsiye ederim özellikle kabizlik icin
bende istiyorum markasi ne adi ne

ahanda bu da benim kıslar kaç gösteriyom?

Not: resimdeki 2 sene önceki halimdir...
cok hos gözüküyorsun yasini göstermiyorsun bencede

haha dün esimlen de onu konusuyorduk diyordum okadar param olcak ev alirim neyapayim uzayda oda diyordun o zenginler icin ama diyelim topladim verdim okadar parayi ya uzaydan geri gelemzsem

rezzancim sIkma okadar canini insan bazen bunaliyor cik disariya cocuklari yarim saatligine esine birak temiz hava al sonra yine calis kendine dikkat et canimcim

hosgeldin canim
gecmis olsun canim

sagol canim amiin ..

sagol canim gecerim bacim gecerim sen dayan acik büfeye tamammi

tamamdir suziim hadi bakalim önümüzdeki cuma neler olceek

ye suziimm yee afiyet olsun

naber suzimmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmm
bazen aclik doklukdan siskinlikden daha iyi tatlim yaa bende patliyorum ama mutsuzum
gecmis olsun canim isallah düzelir canim belin

google chrome dan baya memnunum canim isyerindede mozilla internet explorer takiliyo fazla sevmiyorum he cözdüm ama esimide cileden cikardim

kızlar gidiyorum ben
10 nisan salı görüşmek üzere
öpüyorum hepiciğinizi
güzel tatiller aslicim

anaaamm tam yanlizim diycektimki minik ama sisman kelebee gördüüüm
minikkelebegi kendime yakin buluyorum off off oda huzunperisinden benim senden cekdigim gibi iskence cekiyo
anam dur be yaww gecmis akmisssoku oku bitiremedimmm
nabiyonuz be yawww? simdi kanald de diyet ile ilgili bi skec var onu izliyommsopayla kadinin totoya vuruyolar,yaglari kirdiriyolar
esime desem söyle karnima karnima vur diye gerci canim acirsa oklavayla kovalarim onu
yeni bir hayat programını mı diyorsun ? cumartesi 23.10 daymış
bende erken basliyor sanediyordum iyi olmus önce survivora sonrada onlara bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…