enişte sakın hiç şişmansın falan demesin canım gayet iiyisin bence geldiğindeSelam dinazor
Ihh yoktu canım.:26:
Regl olmuşsun çok pis kıskandım
Evet canım ben dediydim bende beğeniyorum tadını.
Çok şükürr
Açlıktan zafiyet geçirecektin yoksa.
Selam şeker
Onunla tanıştığımızda 68-69 falandım yanlış hatırlamıyorsam yada 72 falan bilemedim tam.:26:
ayyy çok üzücü bir durum intihar falan Allah sana ve öğrencilerine sabır versin canım çok zor bir meslek ama sonuçları iyi olunca da gerçekten çok gurur verici bir şey
gününü hesaplamadan niye söz verdin kız kocişine
heveslendirdin boşuna adamcağızı
canım bazenöyle problemler geliyorki
elden bişeyde gelmiyor çok çaresiz kalıyorum
bu çocuğuda takip edeceğim
geçen haftalardada bikız intihar etmeye kalkıştı
babası dövmüş falan
ben hiç hatırlamam diyor babamla oturup konuştuğumu, beni sevdiğini falan
çok üzülmüştüm onada
allahtan şimdi iyi o kız
hergün diyorum zaten neler var hayatta
tek derdimiz kilo olsun oda gidiyor işte
Kizzzz norisşsşşş Zero içme selulit yapıyo yani asıllı olan hersey ben soda hariç herseyi bıraktım ....send bırak bence....
Biri bana mı dedii.
Nasılsın şeker bu hafta listeye gireceksin kilo vermeye devam dimi.
fotolar çok güzel duruyorda ablacım yazı olarak tarif yok :44:http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/516857-havuz-borek.html
kızlar tarif vermiştim görünüyormu tarif açıklaması
ben göremiyorumda
boş görünüyor
enişte sakın hiç şişmansın falan demesin canım gayet iiyisin bence geldiğindeböyle olucaktır ,bu arada tavsiye bir erkeğe evlenmeden önce çektirin çektirebildğiniz kadar
valla ben kocişe diyorum bazen ''keşke sana daha çok çektireydim '',çünkü çektirince daha bir kıymetli oluyorsun sankim
ayyy çok üzücü bir durum intihar falan Allah sana ve öğrencilerine sabır versin canım çok zor bir meslek ama sonuçları iyi olunca da gerçekten çok gurur verici bir şey
canımmm
fotona yorum da yaptım ama seni tebrik ediyorum maşallahh çok güzel kilo vermişsin. çok güzelleşmişsin
ewet fıstığım sana dedimiyiyim güzelcim ya sen nasılsın :) ewettt kesinlikle dewam ediyorum ya heycanlıyım gircem listeye :18:
bir haftada 3 kilodan fazlası bence iyi değil. böyle bir programda nasıl bu şekilde oluyor çok şaşırdım. tabi ben uzman değilim vardır bir bildikleri belki ama ben haftada 3 kilodan fazla vermek istemem. umarım insanlara bu şekilde kötü örnek olmuyordur bu program...
ewet fıstığım sana dedimiyiyim güzelcim ya sen nasılsın :) ewettt kesinlikle dewam ediyorum ya heycanlıyım gircem listeye :18:
ama dilek şimdiden söylüyorum listede ilk benim ismim ptty olcak sonra 2ee olcak tamm mı çünkü ben daha fazla vericem kilo inş.havadaa iddia kokusu varrrrrrrrrrrr
teşekkür ederim canımöğrencin adına çok üzüldüm ama ne kadar şanslıki senin gibi bir öğretmenleri var dertlerini paylaşabiliyorlarbazen biz insanoğlu şükretmeyi unutup hep daha fazlasını istioyruz Allah'ım herkesin hakkında en hayırlı neyse onu versin umarım çok başarılı bir öğrenci olur ve hayatını kurtarır
sanırım ben alınganlık yaptım dediğin gibi üni mezunu olup ing bilmeyen ,okuyup hala cahil olabilen insanlar var günümüzde ,ama sonuçta hepimiz insanız huzurperisi beni yanlış anladı sanırım kardeşini anlatmış :mesela bende kendi annemden örnek vereyim annem ilkokul mezunu babası okutmamış fakat sağolsun beni ilkokulda 8 sene boyunca hep okula götürüp getirirdi hiçde sıkılmazdı bu durumdan çantamı taşırdı hep annem ve benimle birlikte derslerime yardım ederdi benden daha çabuk kavrar öğrenirdi (kendi kendine şiir bile yazardı)hatta öğretmenim dışardan okumayı dahi önermiştiki ona babam ne yazıkki izin vermedi ,ama ben hayrandım anneme o yaşta herşeyi öğrenebiliyordu ki böyle eminim milyonlarca insan vardır günümüzde , o yüzden kimseyi hiçbir zaman ayırma gibi bir durumum yok asla ,geldiğimiz yer belli şu dünyada gideceğimiz yer belli
bu arada kendimi öğrenci gibi hissettim bir an bana tavsiye verince ,çok hoşuma gitti açıkçası sağolasın ablacım eminim mesleğini çok iyi yapıyorsun ki buraya dahi yansıyorAllah her okula böyle öğretmen nasip etsin son olarak gerçekten üzülme sakın ben seviyorum seni sadece fazla alınganlık olmuş şen şakrak topiğe devam edelim ,huzurperisi senide seviyorum sende sakın beni yanlış anlama öpüyorum hepinizi
rehber öğretmenim canımmesleğin ne ablacım böyle konuşunca merak ettim. kolay gelsin... bu arada abla demem de bir sakınca var mıı ?
geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindimAy sorma cnm ya cok şükür ağır kaldırmaktan olmussss ama bizim ailede kemik erimesi var doktorumuz ondan şüphelendi özellikle annemde ve teyzemde o yüzden icim cok rahat yaaaaa
ben çok koşturdum peşimde canımenişte sakın hiç şişmansın falan demesin canım gayet iiyisin bence geldiğindeböyle olucaktır ,bu arada tavsiye bir erkeğe evlenmeden önce çektirin çektirebildğiniz kadar
valla ben kocişe diyorum bazen ''keşke sana daha çok çektireydim '',çünkü çektirince daha bir kıymetli oluyorsun sankim
beceremedim demekki canım yaa neyse tekrar deneyeyimfotolar çok güzel duruyorda ablacım yazı olarak tarif yok :44:
5 yıl maşallah5 yıldır çekeceğini çekiyor zaten benden.
Arada bi isyan ediyo yawrumm
En son Ocak ayında gördü işte 66 kiloyken o zamandan beri pek bi mutlu.
Bişey demiyoo sağlıklı kilo ver demek dışında.
Kilo ekstra külfet insanda.
Bugün servisten bakıyorum öyle dışarı servis bekleyenlere.
Ukalalık olarak algılamayan ben dobiçkende kendimi çok sert eleştiren biriydim.
3-4 tane kız gördüm elbise giymişler, saç baş makyaj falan da tamam.
Ama ne biliyim kızların yüzleri de cidden güzel.
Bişeylerrr bozuyo ama o da kilo işte.
Öncelikle sağlık açısından sonrada insanın kendini mutlu hissetmesi için kilo vermesi gerek bence.
Yeni başladığın için dikkat edersen daha çok gider zaten.
Bende iç güveysinden hallice işte.
6 olsa da evime gitsem diye bekliyorum.
H.sonu kaçamaklarımı yaptım bitti.
Bakalım Cuma kaçı görücem.
amannnn tanrımmmm ne dedin sen ne dedinn
Bak birde yaptım bitti diyo yaa ali ağaoğlu gibi...
Dileeek seni seviyorum biliyorsun
napiimm şeker kuru kuruya olmuyorki böyle azcık kızşsınki ortalık iddianın tadı çıksın ve anlamı olsun dimi amaamannnn tanrımmmm ne dedin sen ne dedinn
Yeni başladığın için dikkat edersen daha çok gider zaten.
Bende iç güveysinden hallice işte.
6 olsa da evime gitsem diye bekliyorum.
H.sonu kaçamaklarımı yaptım bitti.
Bakalım Cuma kaçı görücem.[/QUOTE
bende her gün sabah akşam olsada bi yatsak diye geliyom işe
ben 75+ dan indim buralara :44: sen de 76 ben diyeyim 78 :18:
bende merak ediyorumm kaç çıkıcam :18:
özelmi olur bilmiyom ama askerden gelcek war galiba bekliyosunbende seninle aynı duyguları paylaşıyodum yaklaşık 2 ay öncesine kadar geldiAllaha şükür. seni iyi anlıyorum :)
Ben geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine
5 yıl maşallahAllah inş. sevenleri bir an önce kavuşturur kıskançlık falanda başladımı azıcık pek de güzel olur valla (tabi dozunda kıskançlık iyidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?