70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

enişte sakın hiç şişmansın falan demesin canım gayet iiyisin bence geldiğinde böyle olucaktır ,bu arada tavsiye bir erkeğe evlenmeden önce çektirin çektirebildğiniz kadar
valla ben kocişe diyorum bazen ''keşke sana daha çok çektireydim '',çünkü çektirince daha bir kıymetli oluyorsun sankim

ayyy çok üzücü bir durum intihar falan Allah sana ve öğrencilerine sabır versin canım çok zor bir meslek ama sonuçları iyi olunca da gerçekten çok gurur verici bir şey

Kizzzz norisşsşşş Zero içme selulit yapıyo yani asıllı olan hersey ben soda hariç herseyi bıraktım ....send bırak bence....

yaa bizim ailede selilüt yok canım bende yapmaz herhalde annem 102 kilo onda bir gram selülit yoktur...

Ki ben kahve manyağıyım, ayda bir bira içerim fln ve hala tık yok, sanmıyorum bişi yapacağını canısı

Zaten bu ay sonu mayıs başında platese başlıyorum eheh :119:

Son düzenleme:

5 yıldır çekeceğini çekiyor zaten benden.
Arada bi isyan ediyo yawrumm

En son Ocak ayında gördü işte 66 kiloyken o zamandan beri pek bi mutlu.
Bişey demiyoo sağlıklı kilo ver demek dışında.

canımmm
fotona yorum da yaptım ama seni tebrik ediyorum maşallahh çok güzel kilo vermişsin. çok güzelleşmişsin

Kilo ekstra külfet insanda.
Bugün servisten bakıyorum öyle dışarı servis bekleyenlere.
Ukalalık olarak algılamayan ben dobiçkende kendimi çok sert eleştiren biriydim.

3-4 tane kız gördüm elbise giymişler, saç baş makyaj falan da tamam.
Ama ne biliyim kızların yüzleri de cidden güzel.
Bişeylerrr bozuyo ama o da kilo işte.

Öncelikle sağlık açısından sonrada insanın kendini mutlu hissetmesi için kilo vermesi gerek bence.

ewet fıstığım sana dedim iyiyim güzelcim ya sen nasılsın :) ewettt kesinlikle dewam ediyorum ya heycanlıyım gircem listeye :18:

ama dilek şimdiden söylüyorum listede ilk benim ismim ptty olcak sonra 2ee olcak tamm mı çünkü ben daha fazla vericem kilo inş.havadaa iddia kokusu varrrrrrrrrrrr

Tatlım kilon ne kadar fazlaysa o kadar verirsin yarışmada 10 kilo verenler 200ün üstünde insanlar..
Ayrıca inanılmaz derecede spor yapıp çok sağlıklı besleniyorlar o yüzden normal

ewet fıstığım sana dedim iyiyim güzelcim ya sen nasılsın :) ewettt kesinlikle dewam ediyorum ya heycanlıyım gircem listeye :18:

Yeni başladığın için dikkat edersen daha çok gider zaten.
Bende iç güveysinden hallice işte.
6 olsa da evime gitsem diye bekliyorum.

H.sonu kaçamaklarımı yaptım bitti.
Bakalım Cuma kaçı görücem.

teşekkür ederim canım
elimden geleni yapıyorum işte
benim babamda üni mezunu annem ilkokul ailesi okutmamış annemi
ama o kendini geliştirmiş
hiç ilkokul mezunu gibi değil
babamdan daha çabuk kavrar bişeyleri
neyse problem yok
olur arada böyle yanlış anlaşılmalar
duygularımızı yazıya döktüğümüz için normal yanii

mesleğin ne ablacım böyle konuşunca merak ettim. kolay gelsin... bu arada abla demem de bir sakınca var mıı ?
rehber öğretmenim canım
bi ilköğretimde çalışıyorumda
arada böyle çözümsüz sorunlarla karşılaşıyoruz işte
bende kimseye anlatamadığım için buraya yazdım
rehberlikte gizlilik esas
ama siz nasıl olsa ne beni nede çocuğu tanımıyorsunuz
Ay sorma cnm ya cok şükür ağır kaldırmaktan olmussss ama bizim ailede kemik erimesi var doktorumuz ondan şüphelendi özellikle annemde ve teyzemde o yüzden icim cok rahat yaaaaa
geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına sevindim
ben çok koşturdum peşimde canım
az çekmedi
ama öyle aman aman bir düşkünlüğü yoktur
rüyasında görse inanmazdı benle evli olduğunu
bende inanmazdım gerçide
şimdi kızımız bile var
eski günler unutuluyor yaniii

evet geçen haftalarda 2 tane intihar vakamız oldu
allahtan sadece hastanede yatıp çıktılar
delilik yaa
daha 8. sınıflar
amin canım zor valla

fotolar çok güzel duruyorda ablacım yazı olarak tarif yok :44:
beceremedim demekki canım yaa neyse tekrar deneyeyim

5 yıl maşallah Allah inş. sevenleri bir an önce kavuşturur kıskançlık falanda başladımı azıcık pek de güzel olur valla (tabi dozunda kıskançlık iyidir)

Bak birde yaptım bitti diyo yaa ali ağaoğlu gibi...

Dileeek seni seviyorum biliyorsun

gecmiş olsun hadi gözün aydın

neyse çok konuştum bugün ben size ii muhabetler kızlar kaçayım artık evdeki işlerimi halledeyim nora ,bursa86,2ee bol bol kaçamk yapın olurmu canlarım bak şöyleee börekler ,pastalar,dondurmalar,çikolatalarr ohhhhhhhhhh ne güzel bu havada gider hepsi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…