70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahahaha hiç gözüm yok bu hafta listede hepinizin üstünde olcam kızım ben haydeeeee haydeee :119: :119:

benim şey gelmeden ağrı yapıp haber verirdi. ilk kez böle pat diye oldum ya. hep 2 gün önceden ağrı başlardı

kedim be ben seker gibiyim bir tanisan cocukla cocuk olurum büyükle büyük ins kaynanaligimda iyi olur.ayrica ben kaynanami cok severim oda beni cok sever
aman yerim seni kaynana . kız şakasına takılıyorum kızıyorsan bir daha uğraşmam.:26: bence her kaynana kötü değil zaten. benimki de kötü değil de pek mizaçlar uyuşmuyo. evlenirken ve ilk yıllar çektrdi biraz bana. ama şimdi uğraşamıyor. izin vermiyorum artık geçti o toy günlerim. cadı oldum gari. ama senin gibi genç kaynana isterdim . kafamız uyuşurdu ne güzel beraber alışveriş falan yapardık sohbet ederdik.

Blackk Blackkk sonunda gördüm seni
Net yoktu şirktte o yzden aranızda yoktum yettim gari.
nasıl beğendin mi alcan mı beni
geçmiş olsun canım çok sevindim iyi birşey çıkmamış
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/516857-havuz-borek.html

kızlar tarif vermiştim görünüyormu tarif açıklaması
ben göremiyorumda
boş görünüyor
resim ben resmi yerim tarife gerek yok

anammm kız sendemiiii 5,5 yıl aboovvvv askerdemi şu an yoksa,bu arada dileğim sahi sende asker yolu bekleyenlerden misin :44:

askerden geldi tatlım. kpss ye çalışiiy. çok ağladım gitti askere geldi ama şükürrr. o gidince bende kilo werdim

5 yıl maşallah Allah inş. sevenleri bir an önce kavuşturur kıskançlık falanda başladımı azıcık pek de güzel olur valla (tabi dozunda kıskançlık iyidir)

Evet kıskançlıklarda başladı herkes farkındadır kilo verdiğinin vs vs diye.
Hoşuma da gitmiyo değil hani.

Bak birde yaptım bitti diyo yaa ali ağaoğlu gibi...

Dileeek seni seviyorum biliyorsun

1-2 günden bişi olmaz beaa sık sıkk nereye kadar.
Bende seni seviyorummmm yawrımmmm.

Hıı çizelgende yeni başlamış gördüm de
Oh ne güzel gözünaydın.
Ben hala bekliyorum son 37 günümüz Allah'tan o yokken kiloları hallediverdim bende.

askerden geldi tatlım. kpss ye çalışiiy. çok ağladım gitti askere geldi ama şükürrr. o gidince bende kilo werdim

Sende bendensin.:13:
Bide yalandan diyorum ki hasretinden eridim bittim.
O zaten zayıftı ameliyat falan filan oldu daha da zayıfladı o da diyo aşkından eridim diye

nasıl beğendin mi alcan mı beni

Alacağummm seniiii cidden ben daha sert hatları olan birini bekliyordum.
Gayet güzelsin yani. Dert edicek hiçbişeyin yok kilodan başka.

asker beklemek demeyin offfffffffff çok dertliydim bir zamanlar hem evliydim hem kocam askerdeydigerçekten çok zorrrrrrrr hergün ağlardım ,uyurdum 2ee nin dediği gibi kilo vermişliğim bile olmuştur sonrada bayaa aldım tabi kiloları ,o günleri hatırlmak dahi istemiyor insan ,şükürler olsunki her gece yastığa başımızı birlikte koyabiliyoruzzAllah asker bekleyene sabır versin hadi ben kaçtım artıkın okumaktan ayrılamadım

Amin canım aminnn zor şeyyyy.

çok mu sert konuşuyorum ki :26: akşam resimlerimi bir arayayım zayıf hallerimi yükleyeyim size fıstıktım o zamanlar
ah ah kilo insanı çok yaşlı gösteriyor ya. ki ben 65 kilo da bile hafif butlu ama hoş bir hatundum ama 80 e geliyordum neredeyse ya ucuz kurtuldum.
dün akşam misafirler tatil fotolarımıza bakıyorlardı. bu bayan kim dediler ay çok hoşuma gitti o resimlerde o kadar dobiçimki benzetememişler bana. 75 -77 falandım o zamanlar . demek ki ben sahiden değişmişim ya. 4 kilo bile değiştiriyormuş. dün arkadaşım face de düğün fotolarını paylaşmış. bende varım tabii. kasım daydı düğün. gece kıyafetinin içinde sıkışmış salam gibiyim ya akşam o kıyafeti giyip foto çekecem bakalım gerçekten değişmiş miyim

offf ya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah
canım ilgilen elinden geldiği kadar
blackınde dediği gibi eğer bir durum varsa blacın eşide yardımcı olur
senin işinde zor ya
ben dayanamazdım heralde

nice senelere canım allah her daim ayırmasın birbirinizden güzel kaynanacığımmmmmmmmm
kızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa
anaaaaaateyzesi gelmişşşş böööööööööööööööğğğğğğğğğ işin zorrrr hadi bakalım iyisin hafta sonuna iyi kilo gider eğer cısda yapmazsan pisim
geçmiş olsun canım çok sevindikkk

yeni başlamış gibi olayım dedim tatlım ya
sağol güzelcim inş tez zamanda gelirr. az kalmış tatlım sağ sağlim kawuşunn inşallah

Koptumm yaaaaaaaaaaa
Gece kıyafetine sıkışmış salam.

Ya konuşmalarından falan nedense daha büyük daha sert bi hatun beklemiştim.:26:
Bazen çok net tavrını koyuyorsun ya ondan sanırım.

Ayyy black resimmi koydun bacım zor alıntı yaptım çatlıyacammmm
bende ekliydin dimi bi bakemmmm

Selam pötüşüm nasılsınn?

bende canım aynen öyle diyodum sen orda nöbet tutarken sen orda kötü yemekler yerkene ben buralarda nası lap lap yemekleri götüreyim oda zayıfladı geldi zaten dombiliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…