http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/516857-havuz-borek.html
kızlar tarif vermiştim görünüyormu tarif açıklaması
ben göremiyorumda
boş görünüyor
anammm kız sendemiiii 5,5 yıl aboovvvv askerdemi şu an yoksa,bu arada dileğim sahi sende asker yolu bekleyenlerden misin :44:aminnn aminnn inşallah yaaa 5buçuk yıl oldu bekliommm
ooo cok pratikmiş böreğin cnm tesekkürler denerim ben bunu
neyse çok konuştum bugün ben size ii muhabetler kızlar kaçayım artık evdeki işlerimi halledeyimnora ,bursa86,2ee bol bol kaçamk yapın olurmu canlarım bak şöyleee börekler ,pastalar,dondurmalar,çikolatalarr ohhhhhhhhhh ne güzel bu havada gider hepsi şimdi
benim şey gelmeden ağrı yapıp haber verirdi. ilk kez böle pat diye oldum ya. hep 2 gün önceden ağrı başlardı
gününü hesaplamadan niye söz verdin kız kocişine
heveslendirdin boşuna adamcağızı
canım bazenöyle problemler geliyorki
elden bişeyde gelmiyor çok çaresiz kalıyorum
bu çocuğuda takip edeceğim
geçen haftalardada bikız intihar etmeye kalkıştı
babası dövmüş falan
ben hiç hatırlamam diyor babamla oturup konuştuğumu, beni sevdiğini falan
çok üzülmüştüm onada
allahtan şimdi iyi o kız
hergün diyorum zaten neler var hayatta
tek derdimiz kilo olsun oda gidiyor işte
aman yerim seni kaynana . kız şakasına takılıyorumkedim be ben seker gibiyim bir tanisan cocukla cocuk olurum büyükle büyük ins kaynanaligimda iyi olur.ayrica ben kaynanami cok severim oda beni cok sever
nasıl beğendin mi alcan mı beniBlackk Blackkk sonunda gördüm seni
Net yoktu şirktte o yzden aranızda yoktum yettim gari.
geçmiş olsun canım çok sevindim iyi birşey çıkmamışBen geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine
resimhttp://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/516857-havuz-borek.html
kızlar tarif vermiştim görünüyormu tarif açıklaması
ben göremiyorumda
boş görünüyor
anammm kız sendemiiii 5,5 yıl aboovvvv askerdemi şu an yoksa,bu arada dileğim sahi sende asker yolu bekleyenlerden misin :44:
5 yıl maşallahAllah inş. sevenleri bir an önce kavuşturur kıskançlık falanda başladımı azıcık pek de güzel olur valla (tabi dozunda kıskançlık iyidir)
Bak birde yaptım bitti diyo yaa ali ağaoğlu gibi...
Dileeek seni seviyorum biliyorsun
bende her gün sabah akşam olsada bi yatsak diye geliyom işe
ben 75+ dan indim buralara :44: sen de 76 ben diyeyim 78 :18:
bende merak ediyorumm kaç çıkıcam :18:
özelmi olur bilmiyom ama askerden gelcek war galiba bekliyosunbende seninle aynı duyguları paylaşıyodum yaklaşık 2 ay öncesine kadar geldiAllaha şükür. seni iyi anlıyorum :)
askerden geldi tatlım. kpss ye çalışiiy. çok ağladım gitti askere geldi ama şükürrr. o gidince bende kilo werdim
nasıl beğendin mi alcan mı beni
asker beklemek demeyin offfffffffff çok dertliydim bir zamanlar hem evliydim hem kocam askerdeydigerçekten çok zorrrrrrrr hergün ağlardım ,uyurdum 2ee nin dediği gibi kilo vermişliğim bile olmuştur sonrada bayaa aldım tabi kiloları ,o günleri hatırlmak dahi istemiyor insan ,şükürler olsunki her gece yastığa başımızı birlikte koyabiliyoruzz Allah asker bekleyene sabır versin hadi ben kaçtım artıkın okumaktan ayrılamadım
Sende bendensin.:13:
Bide yalandan diyorum ki hasretinden eridim bittim.
O zaten zayıftı ameliyat falan filan oldu daha da zayıfladı o da diyo aşkından eridim diye
Alacağummm seniiii cidden ben daha sert hatları olan birini bekliyordum.
Gayet güzelsin yani. Dert edicek hiçbişeyin yok kilodan başka.
dördümüzün arasında birinci belli, siz kendi aranızda kapışın haha
offf ya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallahbiraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu
nice senelere canım allah her daim ayırmasın birbirinizden güzel kaynanacığımmmmmmmmmslm citirlarrr hafta sonum süper kecamakli gecdicumartesi esimle alisverise cikdik eve geldik kapinin önünden baslamis salona kadar güller var ve masa hazirlanmis cocuklar bize süpriz yapmis yatak odasinda güller ve mumlar süperdi yemekleride döner ve cola kendileride arkadaslarina gittiler pazargünü esim ise gitti ben mevlüde aksam esim gelince cin lokantasina gittik offf cok güzel bir ortamdi Allah herkezi böyle mutlu etsin 2 gün cisss doluydu ama ben cok mutluydumm
anaaaaaakızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım çok sevindikkkBen geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine
Evet kıskançlıklarda başladı herkes farkındadır kilo verdiğinin vs vs diye.
Hoşuma da gitmiyo değil hani.
1-2 günden bişi olmaz beaa sık sıkk nereye kadar.
Bende seni seviyorummmm yawrımmmm.
Hıı çizelgende yeni başlamış gördüm de
Oh ne güzel gözünaydın.
Ben hala bekliyorum son 37 günümüz Allah'tan o yokken kiloları hallediverdim bende.
çok mu sert konuşuyorum ki :26: akşam resimlerimi bir arayayım zayıf hallerimi yükleyeyim size fıstıktım o zamanlar
ah ah kilo insanı çok yaşlı gösteriyor ya. ki ben 65 kilo da bile hafif butlu ama hoş bir hatundum ama 80 e geliyordum neredeyse ya ucuz kurtuldum.
dün akşam misafirler tatil fotolarımıza bakıyorlardı. bu bayan kim dediler ay çok hoşuma gitti o resimlerde o kadar dobiçimki benzetememişler bana. 75 -77 falandım o zamanlar . demek ki ben sahiden değişmişim ya. 4 kilo bile değiştiriyormuş. dün arkadaşım face de düğün fotolarını paylaşmış. bende varım tabii. kasım daydı düğün. gece kıyafetinin içinde sıkışmış salam gibiyim yaakşam o kıyafeti giyip foto çekecem bakalım gerçekten değişmiş miyim
Ayyyblack resimmi koydun bacım zor alıntı yaptım çatlıyacammmm
bende ekliydin dimi bi bakemmmm
Sende bendensin.:13:
Bide yalandan diyorum ki hasretinden eridim bittim.
O zaten zayıftı ameliyat falan filan oldu daha da zayıfladı o da diyo aşkından eridim diye
Alacağummm seniiii cidden ben daha sert hatları olan birini bekliyordum.
Gayet güzelsin yani. Dert edicek hiçbişeyin yok kilodan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?