ay ay ay utandım bak şimdibence baban engüzelini yapmis annenle ingilizce konusarak.bence kültür her toplumdan ve her seviyeden insanla konusup anlasmakdir.benim erkek kardesim doktor ilceye gelince biner traktörün üzerine tarlayada gider iscisiyle oturu yemeginide yer.okumusluk baska ukalalik baska.minecim bence sen süpersin herkezle ayri ayri ilgileniyor cvp veriyorsun sen özelsin bebek
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler biziay kızla<r durun itiraf edem benim halim daha feci cahil benim valla kabul ediyorum. niye derseniz hukuk fakültesi mezunuyum yüksek lisans yapıyorum iyi bir işim var. ama ingilizce sıfııııııııııır çat pat kelime bilgim var ama ne konuşabilirim ne de konuşulanı anlarım. çok rezilim çok. geçen sene tatilde otelde biri ile sohbet ediyo eşim. rus tu sanırım. adam ingilizce anlatıyo birşeyler eşim yanıtlıyo falan çok utandım bende öğrenecem. şu yüksek lisans bitsin valla ilk işim ingilizce olacak
eşim orada da çalışmıştı canım tanıdık arkadaşları vardır orada. gerekirse yardımcı oluruz sana. sen çocukla birkaç kez daha konuş bakan kişiyi falan bir sor. bu tip olayları o kadar dinledimki eşimden bende uzman oldum. bu çocuk şayet kötü muamele görüyorsa onun için en iyisi kurumda bakılması. 18 ine kadar güvende olur en azından. dediğim gibi annesini bahane edip çocuğu taciz falan edebilirler. ne yazık ki bilinmese de türkiyede çocuk istismarı ve cinsel taciz çk yaygın. birden sen ağlıyo falan deyince endişelendim çocuk içi.
hayır yanlış anladın canımben yanlış anlaşıldım sanırım :26:
yeni başlıyorsan bulgur pilavı olmamış gibi geldiaz önce öğle yemeğimi yedim yazıyorum kızlar
4 kaşık mantarlı domatesli bulgur pilavı
3kaşık tavuk ciğeri
haşlama ot(salata niyetine)
yarım dilim uno dengem ligt ekmek
üstüne yeşil çay içeceğim şimdi..
16.00 da ara öğün var 200gr (4kaşık)yoğurt...
öptüm hepinizii
neden alıntıladığımı unuttum :26:heyt o başkası benimm
ablam ol benim ablam yokminemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin4:
gunaydınlaaaaaaaar, pazartesi şerifleriniz mübarek olsun :)))
ay kapanışları fln, bir yogun ama bi gelip selam çakıyım dedim, gerçi siz beni bilmiyosunuz sevmiyosunuzzz yeniyim sanıyosunuzzz ama ben bu topiğin dinazorlarındanım :))
beni de sevin, beni de sarınn noluyyyy
hani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum
günaydın güzeller
güzel bir hafta diliyorum
burada hava çok güzel
ince bir hırkayla çıktım
buarada nesliiiii sabah +300düm
buhafta sen kazanacaksın sanırım
neyse daha bitmedi 4 kocaman gün var
dilek bu çilekli yeşilçay güzelmiş
senden duymuştum sanırım
Slm cnm.bugün pzt acayip yoğunum topiğe çok uğrayamnıyorum.
cmt doktora gittim tartıya çıktım - 900 çıktım :) yani 71.7.
ve hafta içi konuştuklarımızın hepsini konuştum.
bu haftaki listem şöyle yorumlarını merak ediyorum
sabah:
büyük bir bardak limonlu su
kahvaltı;
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kadar beyaz peynir
5 ad zeytin
domates salatalık çay
hafta sonları yumurta
ara;
15 ad. sade çubuk kraker yada 1 ad. kepekli galeta
öğle;
1 büyük kase salata (üzerine yarım küçük tavuk ızgara veya 3 yumurta büyüklüğünde biftek ızgara veya
1 küçük kutu ton balık ile)
1 dilim çavdar ekmek
1 paket ayran
veya
2 dilim ekmek arası avuç ayası kadar tavuklu veya etli veya ton balıklı sandviç
sade soda
ara;
2 porsiyon meyve
akşam;
8 çorba kaşığı z.yağlı kabak kalye/patlıcan satası/fırında imam bayıldı/karnabahar/brokoli haşlama/ıspanak yemeği gibi)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya (haftada 1-2 kez)
1 kase mercimek çorba yağsız
1 yemek tabağı sebze haşlama veya salata
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya
1 tabak dolusu etsiz z.yağlı sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
ara:
1 porsiyon meyve
1 yemek kaşığı dolusu tuzsuz kabak çekirdeği
sen evlenince yandın şeker bütün işler sana bakıyor olucak anneler arkamızdan bizi toplamıyacakbulaşık ,çamaşır, ev temizliği, yemek ,koca birde çocuk olursaaa uuffffffffff maşallah kendine zaman bul bulabilirsen ,şaka bir yana sevdikten sonra herşey bir yana
bu arada dileğim sevdiceğinle bu en şişman halinle falanmı tanıştın eğer öyleyse şu an sana tapması gerekiyor fotolarını gördümde şu an daha güzelsin ve sakın eski o haline dönme (fotolarında da farkettim o halinde biraz mutsuzluk varmış sankim yüzünde :44: )
geçmiş olsunn. duramadığım zamanlar mecbur ağrı kesici içiyorum ben ya yoksa geçmiyoo
gecmis olsun cnm ins hazirlikliydin.bol sicak seyler ic
çok sağolun kızlar çantamda hazırlığım var dı Allahtan majeziği de iTatlım hemen bi ağrı kesici buluyorsun majezik fln yoksa çekersin yatana kadar
he ya dileeeeeeeeeeek nerdesin kız.Dileeeek nerdesin len seeen ???
inşallah iyi olur sonu ya. ben çocuklara çok üzülüyorum. eşim 5 sene çocuk şubedeydi. onun anlattıkları falan beni mahvetti. aileler yüzünden o masum yavrular neler neler çekiyo. uyuşturucu kötü şeyler yazmaya elim varmadı umarım o çocuk mutlu olur ve iyi bir hayatı olur. tabi emin değiliz ama ben onun annesinin yaptığı işi yapan kadınlara da çok üzülüyorum. çok zor hayat onlar için. hiç biri o yolu isteyerek seçmezki. ALLAHIM HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜR. Bazen ne kadar küçük şeylere takılıp üzülüyoruz değil mi oysaki neler var hayatta
ay ay ay utandım bak şimdi
sağol şekerim sende öylesin benim için
kayınlaidem sen olurmusun beniim
hem hemşerisiniz
ben seni istiyoruuuuum
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler bizi
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimdepratik lazım öyle gramer bilmeyle olmuyor
evet canım çok haklısın ben bikaç kere daha görüşeyim olmazsa yardım alırım
ilgilendiğin için çok sağol canım
çocuk anne babasını istediği için ağladı daha çok
erkek çocuk yaa bide yaramazlık falan
babası gibi olmaması için cabalamak lazım
derslerini çalışması tek çıkarı
annesi evlenecekmiş bide çok iyi bir abi dedi,
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı
şükretmemiz için okadar çok sebep çıkıyorki karşımıza
hayır yanlış anladın canım
bak üni mezunu olupta ingilizce bilmeyen bisürü insan var
gerçi okumakta kültürlü anlamına gelmiyor
okuyan cahilde çokta
kendini cahil falan hissetme bidaha tamammı
yada sorgulama kendini
ben üzüldüm seni düşündürdüğüm için
minemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin4:
gününü hesaplamadan niye söz verdin kız kocişineçok sağolun kızlar çantamda hazırlığım var dı Allahtan majeziği de i
çtim ama benimki bir gıcıktır sormayın ağrı kesiciyi başlamadan atmam lazım başladıktan sonra atınca etki etmiyor hemen. arkama elektrik sobasını açtım belime de şalımı doladım elimde çayım hazırım sancıya . of of akşam ede bilirsem iyidir bugün.
battaniye altına girip birde karnıma sıcak su ayaklarıma kalın çorap bitki çayı da elimde tv karşısına geçsem
eşime de sözüm vardı bugün bozulacak şimdi
inşallah iyi olur sonu ya. ben çocuklara çok üzülüyorum. eşim 5 sene çocuk şubedeydi. onun anlattıkları falan beni mahvetti. aileler yüzünden o masum yavrular neler neler çekiyo. uyuşturucu kötü şeyler yazmaya elim varmadı umarım o çocuk mutlu olur ve iyi bir hayatı olur. tabi emin değiliz ama ben onun annesinin yaptığı işi yapan kadınlara da çok üzülüyorum. çok zor hayat onlar için. hiç biri o yolu isteyerek seçmezki. ALLAHIM HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜR. Bazen ne kadar küçük şeylere takılıp üzülüyoruz değil mi oysaki neler var hayatta
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıyandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
he he kendi kaynanamla uğraşamıyom hazır burda bi tane var bende bunla uğraşam
kedim be ben seker gibiyim bir tanisan cocukla cocuk olurum büyükle büyük ins kaynanaligimda iyi olur.ayrica ben kaynanami cok severim oda beni cok severçok sağolun kızlar çantamda hazırlığım var dı Allahtan majeziği de i
çtim ama benimki bir gıcıktır sormayın ağrı kesiciyi başlamadan atmam lazım başladıktan sonra atınca etki etmiyor hemen. arkama elektrik sobasını açtım belime de şalımı doladım elimde çayım hazırım sancıya . of of akşam ede bilirsem iyidir bugün.
battaniye altına girip birde karnıma sıcak su ayaklarıma kalın çorap bitki çayı da elimde tv karşısına geçsem
eşime de sözüm vardı bugün bozulacak şimdi
he ya dileeeeeeeeeeek nerdesin kız.
balkaymakta yok baaaaaaaaaaaaal nerdesin
alov nerdesiniz gelin çabuk bakın resim koydum bakın diye yaaaaaaaa
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıyandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
he he kendi kaynanamla uğraşamıyom hazır burda bi tane var bende bunla uğraşam
oyyy minem kiyamam ablan olurum bak onu cok iyi yaparim cünkü 5 kiz 1 erkekge ablalik yapiyorum amca kizlarida var ablaligim cok iyidir
bu hafta çok kararlıyım şekerim beni yıldıramazsınn
öğrencin adına çok üzüldüm ama ne kadar şanslıki senin gibi bir öğretmenleri var dertlerini paylaşabiliyorlar
ay ay ay utandım bak şimdi
sağol şekerim sende öylesin benim için
kayınlaidem sen olurmusun beniim
hem hemşerisiniz
ben seni istiyoruuuuum
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler bizi
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimdepratik lazım öyle gramer bilmeyle olmuyor
evet canım çok haklısın ben bikaç kere daha görüşeyim olmazsa yardım alırım
ilgilendiğin için çok sağol canım
çocuk anne babasını istediği için ağladı daha çok
erkek çocuk yaa bide yaramazlık falan
babası gibi olmaması için cabalamak lazım
derslerini çalışması tek çıkarı
annesi evlenecekmiş bide çok iyi bir abi dedi,
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı
şükretmemiz için okadar çok sebep çıkıyorki karşımıza
hayır yanlış anladın canım
bak üni mezunu olupta ingilizce bilmeyen bisürü insan var
gerçi okumakta kültürlü anlamına gelmiyor
okuyan cahilde çokta
kendini cahil falan hissetme bidaha tamammı
yada sorgulama kendini
ben üzüldüm seni düşündürdüğüm için
Ben geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine
Blackk Blackkk sonunda gördüm seni
Net yoktu şirktte o yzden aranızda yoktum yettim gari.
Sabah:
2 dlm tam buğday ekmek
2 kk peyniir
5 zeytin
maydanoz
1 şekersiz çay
Ara:
1 yeşil çay
1 yeşil elma
Öğlen:
1 su bardağı tarhana
5 adet fırında köfte
1 yağsız ayran
Ara:
1 avuç leblebi
1 yeşil çay
Akşam:
Mantar sote ( 5 yk yerim sanırım)
1 kase salata (küçük boy)
1 zero
Toplamda 2 lt su, ama bugün yürüyüş yapamadım ankara buz gibi sağolsun ...
evet o haberi ben de izledim ve içim cız etti.
çocukluğumuzu, gençliğimizi, tüm hayatımızı sınavlar yönetiyor malesef..
ben de 23 yaşındayım canım abla demesen olur heraldec
cidden anlamak zor eşleri...
kiloluyken de sorardım çok mu şişmanım falan die
yoo iyiysin derdi..
sonra zayıflamaya başladım, kilo verdiğime sevindiğine dair imalarda bulundu
şimdi de komplekse girdi
tuhaf yani...
evet ya yoklar ölzedim kaç gündür...
selam
foruma henüz bu akşam kaydoldum,aranıza yeni katıldım yani.bir kaç gündür takip ediyordum herkes bir şekilde başarılı oluyormuş gibi gözüküyordu ,benimde kilo problemim var tek başıma zorlanıyorum kilolarımdan kurtulmakta ortamda çok hoş gözüküyor :) hemen kaydoldum.
bana yardım edeceğinizi umuyorum 74 kiloyum 58 falan olmak istiyorum.malum acemiyim neler yapmam gerekiyor siz neler yapıyorsunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim
STAR TV YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARININ 1 HAFTADA VERDİKLERİ KİLOLAR !!!
Mavi takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı 6 kg ya yakın vermiş 1 haftada.
2. Tartıya çıkan yarışmacı Kevser 7 kg vermiş
3. Tartıya çıkan yarışmacı Mert Ali 8kg vermiş
4. Tartıya çıkan yarışmacı Sedef 107,7 den 103,4 ya inmiş
5. Tartıya çıkan yarışmacı Ömer 184,6 dan 176,6 ya inmiş
6. Tartıya çıkan yarışmacı Semra 102,7 den 99,3 e inmiş
7. Tartıya çıkan yarışmacı Ayhan 178,7 168,2 10,5 kg vermiş
Mavi takım toplam 47,3 kg kaybetmiş bi haftada
Kırmızı takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı Hakan 144,3 135,8 (- 8,5)
2. Tartıya çıkan yarışmacı Fulya 148,8 142,3 (- 6,5)
3. Tartıya çıkan yarışmacı Gözde 137,6 132,8 (- 4,8)
4. Tartıya çıkan yarışmacı Macit 168,7 161,6 (- 7,1)
5. Tartıya çıkan yarışmacı Deniz 106,9 103,3 (- 3,6)
6. Tartıya çıkan yarışmacı Fatih 239,9 229,4 ( 10,5)
7. Tartıya çıkan yarışmacı Halil 143,4 134,5 (- 8,9)
Kırmızı takım toplam 49,9 kg kaybetmiş bi haftada !!
YA BENDE HAFTADA 10 KİLO VERMEK İSTİYORUM
kızlar bu arada bende sanki bir şişkinlik var ya sebebini anlaamdım acaba son 2 günden beri yaptığım kaçamaklardanmı bu durum ,zaten akşamda kaçırdım keşkek,pilav , yedim offf çok güzel di ki hayatımda hiç sevmezdim keşkeğiama yedim
neyse sabredicem yok bana yemek falan 4 gün hafiif geçirmem gerek yoksa 73 ü göremeyip yine 74 lü rakamda çıkmaktan çok korkuyorum
bugünkü menüm
sabah(7:15)
domates ,salatalık,kk peynir, 4siyah zeytin,1 yumurta, 2 bardak çay ,1 dilim çavdar ekmeği
ara(10:45)
2 hurma
öğlen sabahki gibi yapamyı planlıyorum
ara(16:00)
2 hurma veya bir elma
akşam(19:00)
dün akşamki menü değiştiği için bu akşam ıspanak ve yoğurt yicem kesinlikle1 dilim ekmek
böyle işteee şimdilik cıss yok gibi ama akşama doğru ya olursaa
ASLA OLMAYACAK CISSS SÖZ VERDİM KENDİME
selam kızlar ben bugün başldım diyete...79 kiloyum bu arada10 da uyandım... 20dk koşu bandında yürüdüm.. diyetisyene gittim.. ona normal kahvaltı yapmayı (yumurta,domates vs) sevmediğimi söyledim oda alternatif olarak 3 kaşık nestle nesfit, 3 kaşım yulaf ezmesi, 3 kayısı,3 ceviz ve üzerine light süt döküp ye dedi sabahları. sabah geç uyandığım için kahvaltı öğününden sonra ara öğün koymadı direkt 13.30 da öğle yemeğim var sonra 16.00 da bir meyve sonra akşam yemeği sonra da 9 da yine ara öğün var yani günde toplam 5 öğün.. :) bir öğünü uykuda yemiş oluyorum :) hadi bakalım bol şans hepimize .......
Anam salmışım iyice kendimi ben ne zamandan beri böyle spor görmedi bu vücuther gün yaparsam dahada faydası olur inş. Da yapçak adam nerde :18::44:spor mana ile beni susattırdı bak şimcik
biraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu
hoşgeldin güzellik
geçmiş olsun tatlım sewindim bi sorun olmadığına
Blackk Blackkk sonunda gördüm seni
Net yoktu şirktte o yzden aranızda yoktum yettim gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?