70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ay ay utandım bak şimdi
sağol şekerim sende öylesin benim için
kayınlaidem sen olurmusun beniim
hem hemşerisiniz
ben seni istiyoruuuuum
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler bizi
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimde pratik lazım öyle gramer bilmeyle olmuyor
evet canım çok haklısın ben bikaç kere daha görüşeyim olmazsa yardım alırım
ilgilendiğin için çok sağol canım
çocuk anne babasını istediği için ağladı daha çok
erkek çocuk yaa bide yaramazlık falan
babası gibi olmaması için cabalamak lazım
derslerini çalışması tek çıkarı
annesi evlenecekmiş bide çok iyi bir abi dedi,
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı
şükretmemiz için okadar çok sebep çıkıyorki karşımıza

ben yanlış anlaşıldım sanırım :26:
hayır yanlış anladın canım
bak üni mezunu olupta ingilizce bilmeyen bisürü insan var
gerçi okumakta kültürlü anlamına gelmiyor
okuyan cahilde çokta
kendini cahil falan hissetme bidaha tamammı
yada sorgulama kendini
ben üzüldüm seni düşündürdüğüm için

Son düzenleme:
Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kk peyniir
5 zeytin
maydanoz
1 şekersiz çay

Ara:

1 yeşil çay
1 yeşil elma

Öğlen:

1 su bardağı tarhana
5 adet fırında köfte
1 yağsız ayran

Ara:

1 avuç leblebi
1 yeşil çay

Akşam:

Mantar sote ( 5 yk yerim sanırım)
1 kase salata (küçük boy)
1 zero

Toplamda 2 lt su, ama bugün yürüyüş yapamadım ankara buz gibi sağolsun ...

Son düzenleme:
yeni başlıyorsan bulgur pilavı olmamış gibi geldi
ben hedefime yaklaştım ama yinede pilav yemeye korkuyorum
yersemde 2 kaşık sadece
salata olarakta normal salata ye bence çiğ olanı daha iyidir sanırım

heyt o başkası benimm
neden alıntıladığımı unuttum :26:
minemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin4:
ablam ol benim ablam yok
benim hiç ablam olmadıkiii
abimde olmadı

Selam dinazor

hani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum

Ihh yoktu canım.:26:
Regl olmuşsun çok pis kıskandım

Evet canım ben dediydim bende beğeniyorum tadını.

Çok şükürr
Açlıktan zafiyet geçirecektin yoksa.

Selam şeker
Onunla tanıştığımızda 68-69 falandım yanlış hatırlamıyorsam yada 72 falan bilemedim tam.:26:

geçmiş olsunn. duramadığım zamanlar mecbur ağrı kesici içiyorum ben ya yoksa geçmiyoo

gecmis olsun cnm ins hazirlikliydin.bol sicak seyler ic

Tatlım hemen bi ağrı kesici buluyorsun majezik fln yoksa çekersin yatana kadar
çok sağolun kızlar çantamda hazırlığım var dı Allahtan majeziği de i
çtim ama benimki bir gıcıktır sormayın ağrı kesiciyi başlamadan atmam lazım başladıktan sonra atınca etki etmiyor hemen. arkama elektrik sobasını açtım belime de şalımı doladım elimde çayım hazırım sancıya . of of akşam ede bilirsem iyidir bugün.
battaniye altına girip birde karnıma sıcak su ayaklarıma kalın çorap bitki çayı da elimde tv karşısına geçsem
eşime de sözüm vardı bugün bozulacak şimdi
Dileeeek nerdesin len seeen ???
he ya dileeeeeeeeeeek nerdesin kız.
balkaymakta yok baaaaaaaaaaaaal nerdesin
alov nerdesiniz gelin çabuk bakın resim koydum bakın diye yaaaaaaaa
inşallah iyi olur sonu ya. ben çocuklara çok üzülüyorum. eşim 5 sene çocuk şubedeydi. onun anlattıkları falan beni mahvetti. aileler yüzünden o masum yavrular neler neler çekiyo. uyuşturucu kötü şeyler yazmaya elim varmadı umarım o çocuk mutlu olur ve iyi bir hayatı olur. tabi emin değiliz ama ben onun annesinin yaptığı işi yapan kadınlara da çok üzülüyorum. çok zor hayat onlar için. hiç biri o yolu isteyerek seçmezki. ALLAHIM HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜR. Bazen ne kadar küçük şeylere takılıp üzülüyoruz değil mi oysaki neler var hayatta
minemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin4:

şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı
he he kendi kaynanamla uğraşamıyom hazır burda bi tane var bende bunla uğraşam

oyyy minem kiyamam ablan olurum bak onu cok iyi yaparim cünkü 5 kiz 1 erkekge ablalik yapiyorum amca kizlarida var ablaligim cok iyidir

gününü hesaplamadan niye söz verdin kız kocişine
heveslendirdin boşuna adamcağızı
canım bazenöyle problemler geliyorki
elden bişeyde gelmiyor çok çaresiz kalıyorum
bu çocuğuda takip edeceğim
geçen haftalardada bikız intihar etmeye kalkıştı
babası dövmüş falan
ben hiç hatırlamam diyor babamla oturup konuştuğumu, beni sevdiğini falan
çok üzülmüştüm onada
allahtan şimdi iyi o kız
hergün diyorum zaten neler var hayatta
tek derdimiz kilo olsun oda gidiyor işte

kedim be ben seker gibiyim bir tanisan cocukla cocuk olurum büyükle büyük ins kaynanaligimda iyi olur.ayrica ben kaynanami cok severim oda beni cok sever

oyyy minem kiyamam ablan olurum bak onu cok iyi yaparim cünkü 5 kiz 1 erkekge ablalik yapiyorum amca kizlarida var ablaligim cok iyidir

tamam anlaştık ablam ol benim
oley

hırsından çatlasın düşmanlar benimde artık bir ablaaam vaaaaar
biz 2 kardeşiz sadece ablam olsun isterdim
ablacım isminide öğrenebilirmiyiz acep??
blackin, ballında ismini bilmiyorum

bu hafta çok kararlıyım şekerim beni yıldıramazsınn

öğrencin adına çok üzüldüm ama ne kadar şanslıki senin gibi bir öğretmenleri var dertlerini paylaşabiliyorlar bazen biz insanoğlu şükretmeyi unutup hep daha fazlasını istioyruz Allah'ım herkesin hakkında en hayırlı neyse onu versin umarım çok başarılı bir öğrenci olur ve hayatını kurtarır
sanırım ben alınganlık yaptım dediğin gibi üni mezunu olup ing bilmeyen ,okuyup hala cahil olabilen insanlar var günümüzde ,ama sonuçta hepimiz insanız huzurperisi beni yanlış anladı sanırım kardeşini anlatmış :mesela bende kendi annemden örnek vereyim annem ilkokul mezunu babası okutmamış fakat sağolsun beni ilkokulda 8 sene boyunca hep okula götürüp getirirdi hiçde sıkılmazdı bu durumdan çantamı taşırdı hep annem ve benimle birlikte derslerime yardım ederdi benden daha çabuk kavrar öğrenirdi (kendi kendine şiir bile yazardı)hatta öğretmenim dışardan okumayı dahi önermiştiki ona babam ne yazıkki izin vermedi ,ama ben hayrandım anneme o yaşta herşeyi öğrenebiliyordu ki böyle eminim milyonlarca insan vardır günümüzde , o yüzden kimseyi hiçbir zaman ayırma gibi bir durumum yok asla ,geldiğimiz yer belli şu dünyada gideceğimiz yer belli

bu arada kendimi öğrenci gibi hissettim bir an bana tavsiye verince ,çok hoşuma gitti açıkçası sağolasın ablacım eminim mesleğini çok iyi yapıyorsun ki buraya dahi yansıyor Allah her okula böyle öğretmen nasip etsin son olarak gerçekten üzülme sakın ben seviyorum seni sadece fazla alınganlık olmuş şen şakrak topiğe devam edelim ,huzurperisi senide seviyorum sende sakın beni yanlış anlama öpüyorum hepinizi

Ben geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine

geçmiş olsun tatlım sewindim bi sorun olmadığına

Kizzzz norisşsşşş Zero içme selulit yapıyo yani asıllı olan hersey ben soda hariç herseyi bıraktım ....send bırak bence....

bütünn azimli,başarılı,kararlı,güzel hemcinslerime selam olsuun :80:

tamam canım abla demem sana

hoşgeldin :80:
burdan öğreneceğin çok şey olduğu kesin. eğleirken birşeyler öğrenecek bi yandan da oldukça motive olacaksın. cidden çok güzel bir ekip
zayıflamak için alışkanlık haline getirmen gereken 3 şey var bence... bol bol su içmek spor yapmak az az sık sık yemek... bunların yanında da var tabi yapman gerekenler ama bunlar öncelikli.
bitki çayı içmye de alışmalısın bazı çaylar zayıflamada çok yardımcı oluyor. metabolizmaya hızlandırıyor. su atılımını artırıyor. yağ yıkımını kolaylaştırıyor vs
eh şimdiden kolay gelsin bakalım ve de tebrik ederim böyle bir karar verdiğin için

bir haftada 3 kilodan fazlası bence iyi değil. böyle bir programda nasıl bu şekilde oluyor çok şaşırdım. tabi ben uzman değilim vardır bir bildikleri belki ama ben haftada 3 kilodan fazla vermek istemem. umarım insanlara bu şekilde kötü örnek olmuyordur bu program...

evet yaa bende de kaçamak yaptım mı bir şişkinlik oluyor. ama kaçamaklarımı 2 haftada bir yapıyorum en fazla insan dayanamıyor yaa ister istemez yapıyor böyle kaçamaklar :26:

diyetisyene gidiyor olman gayet güzel bence o sana gereken yolu gösterir. aklına takılan şeylerde de burdan yardım alır ayrıca motive olursun. çok eğlenceli bir ekip burası ben de yeniyim bu arada

Anam salmışım iyice kendimi ben ne zamandan beri böyle spor görmedi bu vücut her gün yaparsam dahada faydası olur inş. Da yapçak adam nerde :18::44:spor mana ile beni susattırdı bak şimcik

selam :80:
spor yapmak bana da çok zor geliyor yaa... çok tembelim anca toto büyütüyorum :26:

mesleğin ne ablacım böyle konuşunca merak ettim. kolay gelsin... bu arada abla demem de bir sakınca var mıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…