70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence baban engüzelini yapmis annenle ingilizce konusarak.bence kültür her toplumdan ve her seviyeden insanla konusup anlasmakdir.benim erkek kardesim doktor ilceye gelince biner traktörün üzerine tarlayada gider iscisiyle oturu yemeginide yer.okumusluk baska ukalalik baska.minecim bence sen süpersin herkezle ayri ayri ilgileniyor cvp veriyorsun sen özelsin bebek

ay kızla<r durun itiraf edem benim halim daha feci cahil benim valla kabul ediyorum. niye derseniz hukuk fakültesi mezunuyum yüksek lisans yapıyorum iyi bir işim var. ama ingilizce sıfııııııııııır çat pat kelime bilgim var ama ne konuşabilirim ne de konuşulanı anlarım. çok rezilim çok. geçen sene tatilde otelde biri ile sohbet ediyo eşim. rus tu sanırım. adam ingilizce anlatıyo birşeyler eşim yanıtlıyo falan çok utandım bende öğrenecem. şu yüksek lisans bitsin valla ilk işim ingilizce olacak
eşim orada da çalışmıştı canım tanıdık arkadaşları vardır orada. gerekirse yardımcı oluruz sana. sen çocukla birkaç kez daha konuş bakan kişiyi falan bir sor. bu tip olayları o kadar dinledimki eşimden bende uzman oldum. bu çocuk şayet kötü muamele görüyorsa onun için en iyisi kurumda bakılması. 18 ine kadar güvende olur en azından. dediğim gibi annesini bahane edip çocuğu taciz falan edebilirler. ne yazık ki bilinmese de türkiyede çocuk istismarı ve cinsel taciz çk yaygın. birden sen ağlıyo falan deyince endişelendim çocuk içi.

Şimdilik bizimlesın

Bu hafta rakibim var, onu eleyeyim haftaya seni de geçerim sollarım ha ha
Sende katıl bize bu hafta, bursa86, sen ve ben...oooo var mı benim gerimde kalmak isteyen başkaaa

Kızlar unutun şu pilavı yaa valla ülkede ne kadar pirinç varsa yaktırcaksınız bana uleeeen

ben yanlış anlaşıldım sanırım :26:

vavvvvvvvvvvvvvvvvvv bayaaa iddiaaaa diosunnnnnnnnnnnnnnn bende varım başkasıyla da girmiştim iddiaya ama senlede varım sonuçta işin ucunda zayıflamak olsunda kız gözüm korktu bak şimdi

Son düzenleme:
kızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa

kızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsunn. duramadığım zamanlar mecbur ağrı kesici içiyorum ben ya yoksa geçmiyoo

ay ben oturur ağlardım heralde ya

Tatlım hemen bi ağrı kesici buluyorsun majezik fln yoksa çekersin yatana kadar

ayyy çok güzel yaaa amin yaa ne güzel herkes mutlu olsun

az önce öğle yemeğimi yedim yazıyorum kızlar
4 kaşık mantarlı domatesli bulgur pilavı
3kaşık tavuk ciğeri
haşlama ot(salata niyetine)
yarım dilim uno dengem ligt ekmek
üstüne yeşil çay içeceğim şimdi..
16.00 da ara öğün var 200gr (4kaşık)yoğurt...
öptüm hepinizii

Resmen kıskandım şu an da hemm cısslarla dolu birgün hemde mutluluklarla

Hoşgeldin canım , diyetisyenle başlaman güzel olmuş

Bana diyetisyenim çubuk krakeri yasaklamıştı zamanında... Ben anlamıyorum yaa hepsi aynı eğitimi alıyor ama hepsi farklı takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…