yaaa öyle deme şimdi, yanlış anlaşıldım sanırım
benim annemde ilkokul mezunu ama kendini çok geliştirmiş
babam ingilizce öğretmeni evde bazı şeyleri ingilizce söyler ve annem anlar
mesela şeker isteyeceği zaman sugar der annem kalkar getirir
ben tabi kızarım hep babama türkçe konuş diyee
konu dağılıyor ama lisedeyken en gıcık olduğum şeydi
arkadaşlarım arardı babam hemen ingilizce konuşurdu çok utanırdım
ben lisede sırf ingilizce gördüm ingilizce biliyorum diye süper kültürlü biri olduğum anlamına gelmez
eşim bilmiyor diye cahil anlamına gelmediği gibi
gerçekten takıldım sadece kötü bir niyetim yoktu
birliktede girdim ablacım yaaa yok yani banamısın demiyor
ama tekrar deneyeceğim belki o gün gününde değilmiştir
sağol şekercim
ay kızla<r durun itiraf edem benim halim daha feci cahil benim valla kabul ediyorum. niye derseniz hukuk fakültesi mezunuyum yüksek lisans yapıyorum iyi bir işim var. ama ingilizce sıfııııııııııır çat pat kelime bilgim var ama ne konuşabilirim ne de konuşulanı anlarım. çok rezilim çok. geçen sene tatilde otelde biri ile sohbet ediyo eşim. rus tu sanırım. adam ingilizce anlatıyo birşeyler eşim yanıtlıyo falan çok utandım bende öğrenecem. şu yüksek lisans bitsin valla ilk işim ingilizce olacak
yaaa öyle deme şimdi, yanlış anlaşıldım sanırım
benim annemde ilkokul mezunu ama kendini çok geliştirmiş
babam ingilizce öğretmeni evde bazı şeyleri ingilizce söyler ve annem anlar
mesela şeker isteyeceği zaman sugar der annem kalkar getirir
ben tabi kızarım hep babama türkçe konuş diyee
konu dağılıyor ama lisedeyken en gıcık olduğum şeydi
arkadaşlarım arardı babam hemen ingilizce konuşurdu çok utanırdım
ben lisede sırf ingilizce gördüm ingilizce biliyorum diye süper kültürlü biri olduğum anlamına gelmez
eşim bilmiyor diye cahil anlamına gelmediği gibi
gerçekten takıldım sadece kötü bir niyetim yoktu
birliktede girdim ablacım yaaa yok yani banamısın demiyor
ama tekrar deneyeceğim belki o gün gününde değilmiştir
sağol şekercim
eşim orada da çalışmıştı canım tanıdık arkadaşları vardır orada. gerekirse yardımcı oluruz sana. sen çocukla birkaç kez daha konuş bakan kişiyi falan bir sor. bu tip olayları o kadar dinledimki eşimden bende uzman oldum. bu çocuk şayet kötü muamele görüyorsa onun için en iyisi kurumda bakılması. 18 ine kadar güvende olur en azından. dediğim gibi annesini bahane edip çocuğu taciz falan edebilirler. ne yazık ki bilinmese de türkiyede çocuk istismarı ve cinsel taciz çk yaygın. birden sen ağlıyo falan deyince endişelendim çocuk içi.
canım anne ve baba ayrı
çocuk başka birinde kalıyor
bakıcı gibi, sanırım para gönderiyor anne onlarda bakıyor
bakan kişide bazen iyi bazen kötü davranıyormuş
kötü derken dedim dövüyorlar dedi
akrabalarıda anne verem diye bunu istemiyorlarmış
annesinin kötü yolda olduğunuda çocuk söylemedi
öğretmeni dedi nekadar doğru bilmiyorum
ilk etapta sadece konuştuk çocuk isterse bişeyler yapmaya çalışacağım
çünkü çok üzüldüm
gözleri hala gözümün önünde
zor tuttum kendimi
evden kaçabilcek biçocuk gibi durmuyor ama tabii bellide olmaz
dersleride iyi
bakalım inşallah faydam dokunur kaybetmek istemem çünkü
mersindeyim buarada canım ben
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 tatlı kaşığından accık fazla kahvaltılık sos
yarım kk beyaz peynir
4 tane siyah zeytin
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 kupa çilekli yeşilçay
öğlen
6 yemek kaşığı menemen ama yumurtasız ( dün akşam menemen yapmıştım yumurtasını kırmadan önce ayırdım o şakilde yiyecem bugün)
1 küçük kase yoğurt
sonrasını bilmiyorum
zaman ne gösterecek
biz de senlemi girsek kız iddiaya gözüme seni kestirdim msjlarını okurken kilolalrımızda yakın ne dersin başka birinle iiddia yoksa bizde girek iddiaya en azından birbirimize faydamız olur eninde sonunda vermiş oluruz (hoş illaki birimiz çok vericek ama )
kızlar bu arada bende sanki bir şişkinlik var ya sebebini anlaamdım acaba son 2 günden beri yaptığım kaçamaklardanmı bu durum ,zaten akşamda kaçırdım keşkek,pilav , yedim offf çok güzel di ki hayatımda hiç sevmezdim keşkeğiama yedim
neyse sabredicem yok bana yemek falan 4 gün hafiif geçirmem gerek yoksa 73 ü göremeyip yine 74 lü rakamda çıkmaktan çok korkuyorum
bugünkü menüm
sabah(7:15)
domates ,salatalık,kk peynir, 4siyah zeytin,1 yumurta, 2 bardak çay ,1 dilim çavdar ekmeği
ara(10:45)
2 hurma
öğlen sabahki gibi yapamyı planlıyorum
ara(16:00)
2 hurma veya bir elma
akşam(19:00)
dün akşamki menü değiştiği için bu akşam ıspanak ve yoğurt yicem kesinlikle1 dilim ekmek
böyle işteee şimdilik cıss yok gibi ama akşama doğru ya olursaa
ASLA OLMAYACAK CISSS SÖZ VERDİM KENDİME
bence baban engüzelini yapmis annenle ingilizce konusarak.bence kültür her toplumdan ve her seviyeden insanla konusup anlasmakdir.benim erkek kardesim doktor ilceye gelince biner traktörün üzerine tarlayada gider iscisiyle oturu yemeginide yer.okumusluk baska ukalalik baska.minecim bence sen süpersin herkezle ayri ayri ilgileniyor cvp veriyorsun sen özelsin bebek
vavvvvvvvvvvvvvvvvvv bayaaa iddiaaaa diosunnnnnnnnnnnnnnn bende varım başkasıyla da girmiştim iddiaya ama senlede varım sonuçta işin ucunda zayıflamak olsunda kız gözüm korktu bak şimdiŞimdilik bizimlesın
Bu hafta rakibim var, onu eleyeyim haftaya seni de geçerim sollarım ha ha
Sende katıl bize bu hafta, bursa86, sen ve ben...oooo var mı benim gerimde kalmak isteyen başkaaa
Kızlar unutun şu pilavı yaa valla ülkede ne kadar pirinç varsa yaktırcaksınız bana uleeeen
vavvvvvvvvvvvvvvvvvv bayaaa iddiaaaa diosunnnnnnnnnnnnnnn bende varım başkasıda vrdı ama senlede varım sonuçta işin ucunda zayıflamak olsunda kız gözüm korktu bak şimdi
gel bacım gellll öğlene dondurma ısmarlayemmi sana bak bendensin kızheyt o başkası benimm
kızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa
evet canım rehber öğretmenim
çok üzüldüm elimdende bişey gelmiyor
babamla annem birleşsin istiyorum diyor
ama öyle mutlu olamazsınki dedim
o mutlu ama şimdi diyor
evlenmiş çocuğu olmuş diyor
içim gitti valla
daha 12 yaşında
pırıl pırıl gözleri
ağlamaktan anlatamadı bile
kızlar ilk kez böle pat diye regl oldum ya. sizle mesajlaşırken karnıma ağrı girdi wc ye gittim ne görem regliyi. ay karnım çok kötü nasıl duracağım işte ben yaaaaaaaaaaaaa
slm citirlarrr hafta sonum süper kecamakli gecdicumartesi esimle alisverise cikdik eve geldik kapinin önünden baslamis salona kadar güller var ve masa hazirlanmis cocuklar bize süpriz yapmis yatak odasinda güller ve mumlar süperdi yemekleride döner ve cola kendileride arkadaslarina gittiler pazargünü esim ise gitti ben mevlüde aksam esim gelince cin lokantasina gittik offf cok güzel bir ortamdi Allah herkezi böyle mutlu etsin 2 gün cisss doluydu ama ben cok mutluydumm
Dileeeek nerdesin len seeen ???
ayyy çok güzel yaaaamin yaa ne güzel herkes mutlu olsun
slm citirlarrr hafta sonum süper kecamakli gecdicumartesi esimle alisverise cikdik eve geldik kapinin önünden baslamis salona kadar güller var ve masa hazirlanmis cocuklar bize süpriz yapmis yatak odasinda güller ve mumlar süperdi yemekleride döner ve cola kendileride arkadaslarina gittiler pazargünü esim ise gitti ben mevlüde aksam esim gelince cin lokantasina gittik offf cok güzel bir ortamdi Allah herkezi böyle mutlu etsin 2 gün cisss doluydu ama ben cok mutluydumm
selam kızlar ben bugün başldım diyete...79 kiloyum bu arada10 da uyandım... 20dk koşu bandında yürüdüm.. diyetisyene gittim.. ona normal kahvaltı yapmayı (yumurta,domates vs) sevmediğimi söyledim oda alternatif olarak 3 kaşık nestle nesfit, 3 kaşım yulaf ezmesi, 3 kayısı,3 ceviz ve üzerine light süt döküp ye dedi sabahları. sabah geç uyandığım için kahvaltı öğününden sonra ara öğün koymadı direkt 13.30 da öğle yemeğim var sonra 16.00 da bir meyve sonra akşam yemeği sonra da 9 da yine ara öğün var yani günde toplam 5 öğün.. :) bir öğünü uykuda yemiş oluyorum :) hadi bakalım bol şans hepimize .......
Slm cnm.bugün pzt acayip yoğunum topiğe çok uğrayamnıyorum.
cmt doktora gittim tartıya çıktım - 900 çıktım :) yani 71.7.
ve hafta içi konuştuklarımızın hepsini konuştum.
bu haftaki listem şöyle yorumlarını merak ediyorum
sabah:
büyük bir bardak limonlu su
kahvaltı;
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kadar beyaz peynir
5 ad zeytin
domates salatalık çay
hafta sonları yumurta
ara;
15 ad. sade çubuk kraker yada 1 ad. kepekli galeta
öğle;
1 büyük kase salata (üzerine yarım küçük tavuk ızgara veya 3 yumurta büyüklüğünde biftek ızgara veya
1 küçük kutu ton balık ile)
1 dilim çavdar ekmek
1 paket ayran
veya
2 dilim ekmek arası avuç ayası kadar tavuklu veya etli veya ton balıklı sandviç
sade soda
ara;
2 porsiyon meyve
akşam;
8 çorba kaşığı z.yağlı kabak kalye/patlıcan satası/fırında imam bayıldı/karnabahar/brokoli haşlama/ıspanak yemeği gibi)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya (haftada 1-2 kez)
1 kase mercimek çorba yağsız
1 yemek tabağı sebze haşlama veya salata
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya
1 tabak dolusu etsiz z.yağlı sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
ara:
1 porsiyon meyve
1 yemek kaşığı dolusu tuzsuz kabak çekirdeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?