70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar 3 haftadır çok iyi gidiyordum 2 gün girmedim daha doğrusu giremedim siteye, hafiften cozutma belirtileri başladı, bir an önce dönmem lazım bu yoldan, bana birşeyler söyleyin noluuurrr!

küstüm gidiyom iyi geceler!

aaaa neden öyle oldun canım
boşlama bundan sonra burayı
uzaklaşınca gerçekten dağıtıyor insan
zayıflama öykülerini oku
fotolara bak
belki iyi gelir
küsme bacım küsmeee

ya kızlar 3 haftadır çok iyi gidiyordum 2 gün girmedim daha doğrusu giremedim siteye, hafiften cozutma belirtileri başladı, bir an önce dönmem lazım bu yoldan, bana birşeyler söyleyin noluuurrr!

siteden uzak kalmak iyi gelmiyor cidden..
mümkün olduğunca girmeye çalış..
ve şu da var bikere ipun ucu kaçtımı gerisi geliyor..
ama sen 2 gün hiç olmamış gibi tekrar başla bence..
sonuçta nefis bu herzaman diyet olmuyor haftasonu kaçamakları da normal

Bir KADIN ne ister..?
Yıllar geçtikçe YAŞLANMASIN, her yıl GENÇLEŞSİN ister..!
Ve sorar AYNAYA:
-Ayna ayna söyle bana....
Ayna cevap verir:
-Ne söyliyim abla, HERŞEY ortada..

kesinlike bi uzmana başvurmalısın..
umarım bi sorun varsa hallolur ve güzel güzel kilolar verirsin

İnşallah yaaa:) Şu vizelerimi halledeyim doktora gideyim:)

Bugün spor salonuna gittiğimde hocam programımı değiştirmiş ve ben ilk kez program esnasında resmen sırılsıklam oldum terden.Çok iyi bir şeymiş bu terleme olayı.Uzun uzun spor yaptım üstüne pilates dersine girdim.ve yediklerime çok dikkat ettim.
sadece öğle yemeği niyetine yağsız peynirli domatesli tost yedim.Akşam bir kepçe mercimek çorbası ve 2 kaşık kapuska yedim sadece.yaklaşık bir saat önce de bir tane ekşi elma yedim.
Acaba çok kalorili mi bunlar?

Bana hoşgeldin diyen arkadaşlar çok teşekkürler hoşbuldummm:)

Bu arada ben Dilek:)

Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))

Bir KADIN ne ister..?
Ve sorar AYNAYA:
Ayna cevap verir:

yediklerin güzel bence
spor yapman da çok güzel..
memnun oldum canım...

bidileğimiz daha oldu
tekrar hoşgeldin
spor yapman güzel
biben yapamıyorum onu

yeter kı yemek ıste..yaprak sarma,cips,cuklata,bürek,çürek,tatlılar....bu liste uzar da gider suzimmm

menun guzel yawrumders yazmışsın da canım,sen okuyo musun?yoksa hem okuyo hem çalışıyo hem de spor mu yapıyosunnn

canım yemeğin ucunu eccuk kaçırınca spor yapmak bi nebze pişmanlığını alıyoo ben de güya bugün zumba yapıcaktım spor salonunda..koşu,eliptik,bisiklet derken löp gibi terlemişimm:118:
vakit kalmadı zumbaya..kızlar salonda plates,aerobik falan da var.normal kendı kendıme koşu falan mı yapıyım,yoksa platese de katılıyım mı ne dersinizz:26::26: fikirleriniz önemli benim için
bugun yanımda bı adam tam 60 dakıka koştu ve 600 kalori yaktı ben oldum..vay anasını o nası bi cenavar didimm

ay ne guzel bir haber,hayırlı olsun tatlım..Allah evinde sağlıklı,sıhhatli,huzurlu bir ömür nasip etsin işallah..darısı başımıza diyelim ben de çok istiyorum bir ev sahibi olmayı ama istanbulda evler çok pahalıı

menü şok alaabacım ben bu brokoli salatasını sevemedim bi türlü..siz nası yapıyosunuz anlatıven hele bi şu garip dobiçee

guzum sen de mi sabah uyuyakaldın bakıyımm yemek yiyeydin ben gibi sabahın köründe :76:kahvaltıyı sağlam yapmazsam kendime gelemiyorum yaa

nası bişeysin sen yaakopardın beni gece gece..oğlanın karizma yerlerde..yarın sınıfta herkes..sifonu çekkkkk diye bağırır arkasından walla tam kaynana olcek gadınsın..gadınsınnn!!gadınların hasısın!!![
ben rahatladim valla simdi kuduruyo.hepinize iyi aksamlar bebekler esim geldi onla ilgilenmeliyim
tüy sikletin nörüyooo
aaaaa monarosa da gelmiş... nerden buluyorsunuz bu isimleri hepsi ayrı bir orjinal çok hoşuma gidiyor ben de bulmak istiyorum...

walla heryerde süngerbob aşağı sünger bob yukarı..bu ne lan didimmbizim töremizde sünger yok didim.bizde hakiki yer minderi var didim..bundan sonra benim adım minderbob olcek didimm

Son düzenleme:

menü şok alaabacım ben bu brokoli salatasını sevemedim bi türlü..siz nası yapıyosunuz anlatıven hele bi şu garip dobiçee

[/FONT]

canım ben iki şekilde yapıyorum..
1. brokolileri 10 dk haşlayıp ayrı bir kasede az zeytinyağı 2 diş dövülmüş sarımsak, sumak, pul biber,tuz ve limonla sos yapıp
brokolilerle karıştırıyorum..
2. yine brokolileri ve 1 küçük havucu haşlıyorum küçük parçalara ayırıyorum..kırmızı lahana, dereotu ve taze soğanları da doğarayıp
brokolilere karışıtırıyorum. az zeytinyağı ve limon ekliyorum

yediklerin güzel bence
spor yapman da çok güzel..
memnun oldum canım...

İnşallah bu sefer bu spor programı işe yarar:)

bidileğimiz daha oldu
tekrar hoşgeldin
spor yapman güzel
biben yapamıyorum onu

Tekrar hoşbuldummmmmm:):)
Ahh bir de işeee yarasaa:))

Spora gitmek ayrı bir olay yaevine çok yakın olmalı,yürüme mesafesinde olmalı ki kendini daha rahat kandırabilesin:)

Ahh birde şu kilo çizelgesini becerebilseydimmmm daha fazla motive olacaktımmm

Bir KADIN ne ister..?
Ve sorar AYNAYA:
Ayna cevap verir:

Herkes kadınların hayalinin doğru insanı bulmak olduğu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz YİYİP YİYİP KİLO ALMAMAK!.. :))

Bunlar süperdii yaaaa,yiyelim yiyelim kilo almayalımmm...
Böyle arkadaşlarım var veee bazen boğasım gelıyoo kılo alamıyorum diye sızlandıklarında:):):)

slm kızlar
moralim çok bozuk
öğlenden beri bişe yemeğe fırsatım olmadı bi türlü
akşam yemeğini gece 11 de yedim
mısır gevreği ve süt

kızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla

abababaa duy sesimi burda yazanlar ne anlama geliyor bitercüme et yaaaa
Vallekula veya farenksin herhangi bir yerinde de görülebilirler. Genellikle asemptomatik olup, tedavileri total eksizyon veya marsüpiyalizsyondur.

kızlar bakın kızımın ağzında çıkan bu, azcık daha küçük bundan, netten aldım bunu

canım haberim yoktu,çokçok geçmiş olsun..işallah ciddi birşey diildir:26:
küstüm gidiyom iyi geceler!
küsme yaa,geçmişi okuyodum ben daha maşallah forumumuza akıyo akıyoonörüyon,nerlere gittin..biliyom ziyaretçilerden biri sensin
temem yiwrummm,çok sağol brokoli alınca deniycemm

canım ya inş ameliyata falan gerek kalmaz..
bir de çok büyüyormu ki acaba bu kist?

canım ya inş ameliyata falan gerek kalmaz..
bir de çok büyüyormu ki acaba bu kist?

bilmiyorum canım yaaa
acısı falan yok ama patlatırda canı acır diye korkuyorum
habire gözüme çarpıyor
nette falan araştırdımda neler var neler fotolara bakamadım bile
allah beterinden korusun

tatlım bilgilerini yaz ben yapıyım sana,bir ay önce ben de bilmiyodum..öğrenirsin yapmayı zaten
kaç kilo ile başladın,kaç kilo verdin,hedef kilon,boyun yazarsan yaparız

çokkk teşekkkürrrlerr:)))
73.9 kilo ile başladım ve daha 3 gün olduğu için tartılmaya korkuyorum.perşembe cuma tartılacağım.Hedef kilom 50-55 ve 168 cm boyumda.

başka bir şey gerekli mi peki?

Son düzenleme:

bilmiyorum canım yaaa
acısı falan yok ama patlatırda canı acır diye korkuyorum
habire gözüme çarpıyor
nette falan araştırdımda neler var neler fotolara bakamadım bile
allah beterinden korusun

gititğinz doktorlar da alıveririz falan diye konuşmuşlar..
bence ciddi bişey yoktur canım..
amin beterinden saklasın....

kızın en yakın zamanda iğleşir inşallah

çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…