çokkk teşekkkürrrlerr:)))
73.9 kilo ile başladım ve daha 3 gün olduğu için tartılmaya korkuyorum.perşembe cuma tartılacağım.Hedef kilom 50-55 ve 168 cm boyumda.
başka bir şey gerekli mi peki?
öncelikle gecmis olsun teyzeyin yaptigi iskenceden dolayi bebegim.ben menepoza girecem o agrilardan kurtulamadim berbat biseyyy.oglumun akibetini merak edenlere duyrulur olayi fark edince hemen sildi yeni yazi yazdi ARKADASLAR ANNEM BANA 1 NISAN SAKASI YAPTI CIDDIYE ALMAYIN BENIM SAKACI ANNEM SENI SEVIYORUM yazmis ve sifresini degismis
hrmrn paylaşıp kızlar kaçıcam sorun varsa hemen yorum yapın ki listeyi değiştireyim
sabah(7:15)
bir kase nesfit light süt ile
ara(10:00)
1 elma veya 2hurma olabilir veya 1 ikuru incir (hangisi canım çekerse)
Öğlen(13:00)
sucuk ,domayes slatalık ,kk peynir,4 siyah zeytin,2-3 bardak çay,1 dilim ekmek
ara (16:00)
Akşam (19:30)
tarhana çorbası ,cacık
gece yatmadan önce yine acıkırsam ara menüsünde olanlardan birini atıştırabilirm
bu kadar nasıl sizce iyimidir :44:
günaydınlarrrrrrr
Günaydın kızlar.
İşe geldim kahvemi höpürdetiyorum.
08:45 gibi de salatamı, peynirim, zeytinimi falan yerim artık.
Ihlamur içeyim bide.
Ihlamur sayesinde form çayı içmeme gerek kalmadı.
günaydin sekerparelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayat pek gözel gizlar cicek var böcük var herkezi sevmeye basladim karsimda oturan gicik sirpi bile seviyom
öncelikle gecmis olsun teyzeyin yaptigi iskenceden dolayi bebegim.ben menepoza girecem o agrilardan kurtulamadim berbat biseyyy.oglumun akibetini merak edenlere duyrulur olayi fark edince hemen sildi yeni yazi yazdi ARKADASLAR ANNEM BANA 1 NISAN SAKASI YAPTI CIDDIYE ALMAYIN BENIM SAKACI ANNEM SENI SEVIYORUM yazmis ve sifresini degismis
Günaydınnnn herkese ben geldim nasılsınızzz??
günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün olması dileğiyle başlayalım güne
Gunaydinnnnnnnnnnnnn best of model adaylariiiiii
Gunünüz Aydın olsunnnnnnnn hep bu guzel hava gibi mutlu ve sıcak olsunnnn Rabbim bı gelemedi su yazzzz
Norammmmmm nasılsın fıstıkimmmmm ne durumdasinnnnn???? Ben zıpkın gibiyim valla cumaya Super olucammmm....
He bu arada ne dicem ben oğlumu her gün okula götürüyorum arabayala gidiyordum, Ama şimdi spor niyetine yürüyerek gidiyorum....10 dk gidiş 10 dk dönüşsi 20 dk spor sayılırım normal tempolu yürüyüşsss?????
nası olacak soğuuuuuuk. -1 derece. bugün birde bulutun biri şehre inmeye karar vermiş, araba kullanırken 3 metre önümü göremiyordum. o sinirle geldim birde binanın önünde arabadan indim daha ikinci adımda kaaydım yere yapıştım ayağa kalktım ama yürüyemiyorum yer incecik bir buz tutmuş sanki paten sahası. ay sabah sabah herşey bana karşı ya ben zati regliyim hormonlarım tavan yapmış herşey benle uğraşıyo. çenemin solunda da kocaman bir sivilce çıktı. bir kutu kapatıcı sürdüm ama hala dağ gibi yaaaaaaa . zati şişko yum.ödevin notlarını evde unutmuşum. bilgisayarı getircekim onu da unuttum. katip eşi sınava girecekti ona kaynak getirecektim onu da almadım. ay bugün ne ters gün. 2 nisanın blackcatın 13. cuması ilan ediyomGünaydın topiğin kaynanası.
Anaaa harbiden hee unuttum ben şifreni bildiğimi.
Ne biliyim müdahale etmiyim ben gene de sen boşalt bana söyle atayım mesaj.
Günaydıınn Somurtkannn Blackkk.
Erzurum da havalar nasıl
ooooofffff cnm tatli istiyor sekerpare revani tavukgögsü dilberdudagi yokmu kaynanaya tatli yapacakkk
dünkü menümü bende yazayim:
sabah: kücük bir kasede nesfit yagsiz süt ile
ara: armut
öglen: 1 yogurt biraz yulaf ezmesi
ara: 1-2 kuru erik
aksam: 2 kanat 2 nugget
doymadimbiraz tavuk tittim kücük bir kasede yogurt ile yedim
ama 3 gün cok yedigimden doymak bilmedim gittim yattim 1 saat uyuyamadim aclikdan alismis son günlerde cok yemege migdem habire yemek bekliyor
nasil olmus :44:
uyuyamadım gece stresten keşke ilaçla kurutma yöntemi falan olsacanim abababa gece girerdin girmemis bugün doktor nediycek merak ediyorum haberlerini bekliyoruz isallah biran önce yavrucuk kurtulur kistden
son halinin fotolarını çek yorumlayalım keyfin yerine gelir şekerSanırım benimde çok kilo veren diğer insanlar gibi psikolojim bozuldu.
Aynada kendimi çok çok dobiç görüyorum.
Ne yesem gözüme çok batıyo.
Hala olduğum kiloya inanmıyorum falan filan.
ıhlamur bağırsakları çalıştırıyormu yoksaaaaGünaydın kızlar.
İşe geldim kahvemi höpürdetiyorum.
08:45 gibi de salatamı, peynirim, zeytinimi falan yerim artık.
Ihlamur içeyim bide.
Ihlamur sayesinde form çayı içmeme gerek kalmadı.
amin ablacım annelik zorki ne zor allah beterinden korusungecmis olsun cnm rabbim acil sifa versin.bu annelik zor is yaaa.
canım yaaaadoktorumuz gelene kadar ben anladığımı çevirem canım. farenks nefes ve yemek borularının girişi boğaz kısmıdır. bu kist boğaz veya ağız içinde çıkabilir diyor. semptom yani belirti vermez diyo. yani ateş ağrı falan yapmıyormuş kızını rahatsız etmezmiş. bölgesel cerrahi müdahele ile alınabilir diyor. diğeri de lazer le silmek sanırım. cerrahi kelimesi korkutmasın seni çok basit bir işlemle alırlar. ilaç sıkıp iğne yapar en fazla canı acımaz kızının bistüri ucu ile yavaşça alınır. zaten o bölge ölü dokudur. bunu mukoza da çıkan sivilce gibi düşün. kist içi su dolu yada ölü dokudan oluşa dışı zarlı vücudun oluşturduğu bir kesedir. ağız içi de bazen çıkıyo. daha da büyümeden aldır canım . çok geçmiş olsun
sağol canımHerkese günaydınlarrr,
Minecim geçmiş olsun kızına.
Black sana da geçmiş olsun, ağrıdan uyuyamamışsın.
Geçmişe göülüp geliyom, gelebilirsem.
kahvaltı neden öğlen? sabah nesfit yiyorsun madem öğlende sebze yemeği yesen yada çorba içsen daha iyi olur sankihrmrn paylaşıp kızlar kaçıcam sorun varsa hemen yorum yapın ki listeyi değiştireyim
sucuk ,domayes slatalık ,kk peynir,4 siyah zeytin,2-3 bardak çay,simitin 1/4
tarhana çorbası ,cacık
gece yatmadan önce yine acıkırsam ara menüsünde olanlardan birini atıştırabilirm
kolay gelsin canimKizlar ben cikiyorummmm...yemek yapayimmm evimi topliyayimmmm biliyorsunuz esim öğle yemeğine geliyooo... Malum is yeri 2 sokak ötede:)))))
Herkese kacamaksizzzzz guzel bol sulu bol hareketli hafif bir gün diliyorummmm.....
hosgeldin canimmerhaba ben de güya 10 gündür rejimdeyim ama gr veremiyorum. 25 senedir al ver al ver metabolizmamı bozmuşum. 44 yaşındayım. bu diyet gruplatına nasıl katılınıyor? cuma günü mü? burada da diyet listelerini paylaşıyorsunuz sanırım? ben de bu sabah 72,8 dim. zaten 10 gündür 72,5 civarı dolaşıyorum :84:
bende bilemedim canim kabisliga iyi gelir diye yedim:26: ben en iyisi kuru erikden cikmayayimGuzel olmuş suzimmmm ama armutu pek önermiyorlar..diye biliyorummmm yanlismi biliyorum acaba????
Günaydın
Biz iyiyizz seni sormalı?
Nasıl oldun??
minecim bi sor belki öyle bir firca vardir agiza sürülmek icin yani yara oldumu vardin bizde firca sürüyorduk agiza :26:
uyuyamadım gece stresten keşke ilaçla kurutma yöntemi falan olsa
bu seferde çok az yemişsin sankidünkü menümü bende yazayim:
ama 3 gün cok yedigimden doymak bilmedim gittim yattim 1 saat uyuyamadim aclikdan alismis son günlerde cok yemege migdem habire yemek bekliyor
ilaçla geçseydi önceki gittiğimizde verirdide işteminecim bi sor belki öyle bir firca vardir agiza sürülmek icin yani yara oldumu vardin bizde firca sürüyorduk agiza :26:
ay allah korusun canim kötü düsünmeDaha iyiyim cnm.İşimi özledim sizleri özledim.
Evde zaman pek geçmiyor.Tv ye hiç bir şey yok.
Kadon proğramlarını izliyorum akşam kocişe anlatıyorum.
Oda bunaldı.Bana bir şey olursa evlenir misin kociş diyorum
cocukdan fazla seni rahatsiz ediyor biliyorum minecim
bu seferde çok az yemişsin sanki
açlıktan uyuyamaman normal
ilaçla geçseydi önceki gittiğimizde verirdide işte
alınsada kurtulsak habire gözüme batıyor çünkü
hrmrn paylaşıp kızlar kaçıcam sorun varsa hemen yorum yapın ki listeyi değiştireyim
sucuk ,domayes slatalık ,kk peynir,4 siyah zeytin,2-3 bardak çay,simitin 1/4
tarhana çorbası ,cacık
Daha iyiyim cnm.İşimi özledim sizleri özledim.
Evde zaman pek geçmiyor.Tv ye hiç bir şey yok.
Kadon proğramlarını izliyorum akşam kocişe anlatıyorum.
Oda bunaldı.Bana bir şey olursa evlenir misin kociş diyorum
son halinin fotolarını çek yorumlayalım keyfin yerine gelir şeker
merhaba ben de güya 10 gündür rejimdeyim ama gr veremiyorum. 25 senedir al ver al ver metabolizmamı bozmuşum. 44 yaşındayım. bu diyet gruplatına nasıl katılınıyor? cuma günü mü? burada da diyet listelerini paylaşıyorsunuz sanırım? ben de bu sabah 72,8 dim. zaten 10 gündür 72,5 civarı dolaşıyorum :84:
dünkü menümü bende yazayim:
nası olacak soğuuuuuuk. -1 derece. bugün birde bulutun biri şehre inmeye karar vermiş, araba kullanırken 3 metre önümü göremiyordum. o sinirle geldim birde binanın önünde arabadan indim daha ikinci adımda kaaydım yere yapıştım ayağa kalktım ama yürüyemiyorum yer incecik bir buz tutmuş sanki paten sahası. ay sabah sabah herşey bana karşı ya ben zati regliyim hormonlarım tavan yapmış herşey benle uğraşıyo. çenemin solunda da kocaman bir sivilce çıktı. bir kutu kapatıcı sürdüm ama hala dağ gibi yaaaaaaa . zati şişko yum.ödevin notlarını evde unutmuşum. bilgisayarı getircekim onu da unuttum. katip eşi sınava girecekti ona kaynak getirecektim onu da almadım. ay bugün ne ters gün. 2 nisanın blackcatın 13. cuması ilan ediyom
yok sana tatlı falan bak zati sinirliyim bide tatlı saymış.
kriz girdi biri bana snikers getirsin assoliste bağladım adresi veriyom erzurumun girişinde büyükçek bi bina sinirimden çıkan dumanla şehir sis altında dumanın merkezine gelin beni bulacanız
ay allah korusun canim kötü düsünme
cocukdan fazla seni rahatsiz ediyor biliyorum minecimkacda gideceksin doktora :26:
3 gün fazla yiyince kendimi dizginlemeye calisdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?