- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
bencede dogruluk payi var sankimhayırdır cANIM KIZInın bişeyimi var? gecmıs olsun ben kacırdım orayı :26:
ben tatlıyı keserek başlamak istiyorum ozaman
gercekten şaka bıyana eşin dogru sölemiş.mesela ben beyaz ekmegı cok severdım
sabah kahvaltıda, gun arasında velhasıl tüm öğünlerde bolca tükettıgım,
özellıkle sıcaksa yarım ekmegı götürdüğümü bilirim
1 aydır tek ıyı yapabıldıgım sey ekmegı kesmek sanırım.ilk zamanlar cok zorlandım
ama şimdi aramıyorum nerdeyse.günde sadece 3 dilim tb ekmegı yıyorum oda şu tost şekılde olan 40 kalorıcık
benım sorunum dayanamayıp çiko vs yemek ve pilav makarnayı tam manasıyla kesemedım
bugunden itibaren bende bu deneyı makarnayla başlatmak istiyorum ozaman
hosgeldinkk yi sürekli takip ediyordum ama nedense üye olmamistim (artik üyeyim)
bende 3 ay oldu dogum yapali ve emzirdigim icin dogru düzgün diyet yapamiyorum kendime engel olmaya calisiyorum fazla yememek icin ama nerdeee!!! emzirdikten sonra hemen biseyler yeme ihtiyaci duyuyorum.su anda 78 kiloyum bakalim nasil vercem kilolari??
hayirli ugurlu olsun canimslm arkadaşlar
menümü yazmıyacağım çünkü faydası olmaz....
ben bi süre menü paylaşmayacağım..
çünkü ev satın aldık taşınma işleriyle fln uğraşacağız..
o zamanlar inşallah kilo almam çünkü nekadar olsa ne bulsam yiyim olurum.
dışardan fln yemeler olacak. hakkımda hayırlısı olsun bakalım :18:
bu arada bu sabah 59.7yi gördüm
neslicim ben cocukluk arkadasimi bile sildim yanlis yapan arkamdan dolap ceviren birisiyle isim olmaz öyle insanlari kafaya takmayada deymezElin kirlenir değmezbebeimmm
zamanında iyi dövdüm cezasını verdim canım saol
Geçmiş olsun canım bende bir zamanlar bu gıcık olduğum kişiden duymuştum
ağız kistini dişinde çıkmışdı onunda ameliyatla almışlardı öyle anlatmıştı
dikkat et canım
ayy tıngır tıngır yirim seniii
inşallah pilavı yememişindir canım afiyet olsun güzel menü
sen varya sennn cidden aradım ben'i
canım suzim sadece yemekler deilki hayatımızdaki herşey göz görmeyince gönül katlanır derler
gözden uzak gönüldende ırak olurmuş
birgün karşılaşırsan sadece külleri kıvılcıma dönüştürebilirsin
sen sen ol pilav ve makarnayla karşılaşsanda kendini bil ne ettiğini bil tadında kalsın bebeimm
canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun
bu arada tbrk ederim kiloda vermişsin
ev telaşındanda verirsin dikkat edersen
güzel menü afiyet olsun canım
göbis iyi selami varnapıyosunuz kızlar göbişler nasıl umarım az yemişizdir
Selam beybiler.
Makine de çamaşırlar son sıkmasını yaparken bi bakıyım dedim.
Hiçbirinizin menüsünü beğenmedim ne o öyle sağlıklı beslenilmiş.
Kendime şu şekildeyim
Bende yazaym da vurun PuCCaaa'ya.
Eve geldimm.
Adım 1: Salatayı yap
Adım 2: Yemeği ısıt.
Adım 3: Masayı hazırla
Adım 4: Biber, yoğurt vs vs ekipmanları topla masaya koy.
Adım 4: Salatanın yağınıi limonunu at.
Adım 5: Ekmek ısıt
Adım 6: Babaaa yemek hazır de.
Adım 7: 2 dk da hüplet.
Adım 8: Masayı topla, ekipmanları dolaba yerleştir.
Adım 9: Bi yandan tabakları durula makineye yerleştir.
Adım 10: Odanı topla
Adım 11: Kalan çamaşırları makineye at.
Adım 12: Dünden kalan çamaşırları topla, katla, yerleştir
Adım 13: Kendini yıka.
Adım 14: Yediğinin hesabını ver.
Adım 15: Makineden çamaşırları çıkar.
Adım 16: Çamaşırları as.
Adım 17: Gel iki lak lak et
Adım 18: Sevdicekle iki msjlaş
Adım 19: Mona'nın azarlamaları içine otursun Cuma'nın vicdan azabını şimdiden çek
Adım 20: Zıbar uyu..
Bi programcının eve geldikten sonraki algoritması.
ayohhh acayip rahatladim kücük oglumun fece sifresini buldum ve onu rezil ettimnedenmi tuvaletten sonra sifonu cekmiyor yemekden önce ellerini yikamiyor jöleli saclarla yatiyor bana karsi geliyor ve bende bu yaptiklarini fece duvarina yazdim parantez icindede annen yazdim ohhhh
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz benim karnım ağrıyoooooooooooooo
canim sen 1inci olmusdun toparla kendini yine yaparsinya kızlar 3 haftadır çok iyi gidiyordum 2 gün girmedim daha doğrusu giremedim siteye, hafiften cozutma belirtileri başladı, bir an önce dönmem lazım bu yoldan, bana birşeyler söyleyin noluuurrr!
Bir KADIN ne ister..?
Yıllar geçtikçe YAŞLANMASIN, her yıl GENÇLEŞSİN ister..!
Ve sorar AYNAYA:
-Ayna ayna söyle bana....
Ayna cevap verir:
-Ne söyliyim abla, HERŞEY ortada..
hosgeldin dilek kac yasindasinİnşallah yaaa:) Şu vizelerimi halledeyim doktora gideyim:)
Bugün spor salonuna gittiğimde hocam programımı değiştirmiş ve ben ilk kez program esnasında resmen sırılsıklam oldum terden.Çok iyi bir şeymiş bu terleme olayı.Uzun uzun spor yaptım üstüne pilates dersine girdim.ve yediklerime çok dikkat ettim.
sadece öğle yemeği niyetine yağsız peynirli domatesli tost yedim.Akşam bir kepçe mercimek çorbası ve 2 kaşık kapuska yedim sadece.yaklaşık bir saat önce de bir tane ekşi elma yedim.
Acaba çok kalorili mi bunlar?
Bana hoşgeldin diyen arkadaşlar çok teşekkürler hoşbuldummm:)
Bu arada ben Dilek:)
yeter kı yemek ıste..yaprak sarma,cips,cuklata,bürek,çürek,tatlılar....bu liste uzar da gider suzimmm
canim abababa gece girerdin girmemis bugün doktor nediycek merak ediyorum haberlerini bekliyoruz isallah biran önce yavrucuk kurtulur kistdenkızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla
abababaa duy sesimi burda yazanlar ne anlama geliyor bitercüme et yaaaa
Vallekula veya farenksin herhangi bir yerinde de görülebilirler. Genellikle asemptomatik olup, tedavileri total eksizyon veya marsüpiyalizsyondur.
kızlar bakın kızımın ağzında çıkan bu, azcık daha küçük bundan, netten aldım bunu
Eki Görüntüle 381462
günaydınlarrrrrrr
ayy ne varki bu manüde
gayette güzel, sabah dışında
sen enresine takıldınkiii, haaa kapuska fazla kaçmış sanırım olsun cıss değil o
çok güldüm yaaa
alemsin ablacım yaaa
guzum sen de mi sabah uyuyakaldın bakıyımmyemek yiyeydin ben gibi sabahın köründe :76:kahvaltıyı sağlam yapmazsam kendime gelemiyorum yaa
günaydınlarrrrrrr
günaydin kizlaröff ya su yatakdan kalkmak herzaman bir iskence gibi
kızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla
Vallekula veya farenksin herhangi bir yerinde de görülebilirler. Genellikle asemptomatik olup, tedavileri total eksizyon veya marsüpiyalizsyondur.
kızlar bakın kızımın ağzında çıkan bu, azcık daha küçük bundan, netten aldım bunu
Eki Görüntüle 381462
slm dilek iki hoş geldinİnşallah yaaa:) Şu vizelerimi halledeyim doktora gideyim:)
Bugün spor salonuna gittiğimde hocam programımı değiştirmiş ve ben ilk kez program esnasında resmen sırılsıklam oldum terden.Çok iyi bir şeymiş bu terleme olayı.Uzun uzun spor yaptım üstüne pilates dersine girdim.ve yediklerime çok dikkat ettim.
sadece öğle yemeği niyetine yağsız peynirli domatesli tost yedim.Akşam bir kepçe mercimek çorbası ve 2 kaşık kapuska yedim sadece.yaklaşık bir saat önce de bir tane ekşi elma yedim.
Acaba çok kalorili mi bunlar?
Bana hoşgeldin diyen arkadaşlar çok teşekkürler hoşbuldummm:)
Bu arada ben Dilek:)
doktorumuz gelene kadar ben anladığımı çevirem canım. farenks nefes ve yemek borularının girişi boğaz kısmıdır. bu kist boğaz veya ağız içinde çıkabilir diyor. semptom yani belirti vermez diyo. yani ateş ağrı falan yapmıyormuş kızını rahatsız etmezmiş. bölgesel cerrahi müdahele ile alınabilir diyor. diğeri de lazer le silmek sanırım. cerrahi kelimesi korkutmasın seni çok basit bir işlemle alırlar. ilaç sıkıp iğne yapar en fazla canı acımaz kızının bistüri ucu ile yavaşça alınır. zaten o bölge ölü dokudur. bunu mukoza da çıkan sivilce gibi düşün. kist içi su dolu yada ölü dokudan oluşa dışı zarlı vücudun oluşturduğu bir kesedir. ağız içi de bazen çıkıyo. daha da büyümeden aldır canım . çok geçmiş olsunkızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla
Eki Görüntüle 381462
gecmis olsun cnm rabbim acil sifa versin.bu annelik zor is yaaa.
günaydın kaynana dün okudum oğluna yaptıklarını.
he he he korkulur kız senden
günaydin sekerparelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayat pek gözel gizlar cicek var böcük var herkezi sevmeye basladim karsimda oturan gicik sirpi bile seviyom
sevgili dilekcigim mektubuma baslamadan önce gözlerinden öper yanaklarini minciklarim.lennnnn kutu doluysa bosaltsana beni delirtmecnm silinmiyor site degisiklik yapmis sen bir el atsan
günaydın kızlar hala karnım ağrıyo bu kadınlık ne gıcık iş gece boyu ağrıdan uyuyamadım
sanki regl değil çocuk doğuruyoz
Herkese günaydınlarrr,
Minecim geçmiş olsun kızına.
Black sana da geçmiş olsun, ağrıdan uyuyamamışsın.
Geçmişe göülüp geliyom, gelebilirsem.
Günaaaaydııın kızlaaaaarrr :119: :119: :119:
günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün olması dileğiyle başlayalım güne
Günaydınnnn herkese ben geldim nasılsınızzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?