70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar öff ya su yatakdan kalkmak herzaman bir iskence gibi

bencede dogruluk payi var sankim uzun zamandir cigköfte kisir yemedim tadinida unuttum bidaha ki kriz animda canim ne isterse ona 40 gün yememe karari alcam makarnada dene sende canim bakalim 40 gün sonra sonuc bildir merak ettim
hosgeldin
hayirli ugurlu olsun canim
neslicim ben cocukluk arkadasimi bile sildim yanlis yapan arkamdan dolap ceviren birisiyle isim olmaz öyle insanlari kafaya takmayada deymez
napıyosunuz kızlar göbişler nasıl umarım az yemişizdir
göbis iyi selami var bugün ciss vermedim ona cezali

ay korkulur senden
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz benim karnım ağrıyoooooooooooooo

ya kızlar 3 haftadır çok iyi gidiyordum 2 gün girmedim daha doğrusu giremedim siteye, hafiften cozutma belirtileri başladı, bir an önce dönmem lazım bu yoldan, bana birşeyler söyleyin noluuurrr!
canim sen 1inci olmusdun toparla kendini yine yaparsin

Bir KADIN ne ister..?
Yıllar geçtikçe YAŞLANMASIN, her yıl GENÇLEŞSİN ister..!
Ve sorar AYNAYA:
-Ayna ayna söyle bana....
Ayna cevap verir:
-Ne söyliyim abla, HERŞEY ortada..

hosgeldin dilek kac yasindasin
yeter kı yemek ıste..yaprak sarma,cips,cuklata,bürek,çürek,tatlılar....bu liste uzar da gider suzimmm
ana saydirmissin ben onlari hicde sevmem
canim abababa gece girerdin girmemis bugün doktor nediycek merak ediyorum haberlerini bekliyoruz isallah biran önce yavrucuk kurtulur kistden
günaydınlarrrrrrr

günaydin lequimcimm

ben kactim kizlar dogru is e

ayy ne varki bu manüde
gayette güzel, sabah dışında
sen enresine takıldınkiii, haaa kapuska fazla kaçmış sanırım olsun cıss değil o

çok güldüm yaaa
alemsin ablacım yaaa

Sanırım benimde çok kilo veren diğer insanlar gibi psikolojim bozuldu.
Aynada kendimi çok çok dobiç görüyorum.
Ne yesem gözüme çok batıyo.
Hala olduğum kiloya inanmıyorum falan filan.

guzum sen de mi sabah uyuyakaldın bakıyımm yemek yiyeydin ben gibi sabahın köründe :76:kahvaltıyı sağlam yapmazsam kendime gelemiyorum yaa

Ay bu sabahta geç kalıyodum ama bi kuvvetle kalktım salatalarımı hazırladım.
Aç kalmıcammmm.:119:
Sabahın köründe kapuska yediğimi düşünemiyorum.
Ay gazdan ölücemmm.

günaydınlarrrrrrr

Günaydın lequuu

günaydin sekerparelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayat pek gözel gizlar cicek var böcük var herkezi sevmeye basladim karsimda oturan gicik sirpi bile seviyom

sevgili dilekcigim mektubuma baslamadan önce gözlerinden öper yanaklarini minciklarim.lennnnn kutu doluysa bosaltsana beni delirtme cnm silinmiyor site degisiklik yapmis sen bir el atsan

gecmis olsun cnm rabbim acil sifa versin.bu annelik zor is yaaa.

günaydın kızlar hala karnım ağrıyo bu kadınlık ne gıcık iş gece boyu ağrıdan uyuyamadım
sanki regl değil çocuk doğuruyoz

slm dilek iki hoş geldin

doktorumuz gelene kadar ben anladığımı çevirem canım. farenks nefes ve yemek borularının girişi boğaz kısmıdır. bu kist boğaz veya ağız içinde çıkabilir diyor. semptom yani belirti vermez diyo. yani ateş ağrı falan yapmıyormuş kızını rahatsız etmezmiş. bölgesel cerrahi müdahele ile alınabilir diyor. diğeri de lazer le silmek sanırım. cerrahi kelimesi korkutmasın seni çok basit bir işlemle alırlar. ilaç sıkıp iğne yapar en fazla canı acımaz kızının bistüri ucu ile yavaşça alınır. zaten o bölge ölü dokudur. bunu mukoza da çıkan sivilce gibi düşün. kist içi su dolu yada ölü dokudan oluşa dışı zarlı vücudun oluşturduğu bir kesedir. ağız içi de bazen çıkıyo. daha da büyümeden aldır canım . çok geçmiş olsun

ben surat bi karış işe gidem bari ama karnım ağrıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

Son düzenleme:
günaydın kaynana dün okudum oğluna yaptıklarını.
he he he korkulur kız senden

öncelikle gecmis olsun teyzeyin yaptigi iskenceden dolayi bebegim.ben menepoza girecem o agrilardan kurtulamadim berbat biseyyy.oglumun akibetini merak edenlere duyrulur olayi fark edince hemen sildi yeni yazi yazdi ARKADASLAR ANNEM BANA 1 NISAN SAKASI YAPTI CIDDIYE ALMAYIN BENIM SAKACI ANNEM SENI SEVIYORUM yazmis ve sifresini degismis

günaydin sekerparelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayat pek gözel gizlar cicek var böcük var herkezi sevmeye basladim karsimda oturan gicik sirpi bile seviyom

Günaydın topiğin kaynanası.

sevgili dilekcigim mektubuma baslamadan önce gözlerinden öper yanaklarini minciklarim.lennnnn kutu doluysa bosaltsana beni delirtme cnm silinmiyor site degisiklik yapmis sen bir el atsan

Anaaa harbiden hee unuttum ben şifreni bildiğimi.
Ne biliyim müdahale etmiyim ben gene de sen boşalt bana söyle atayım mesaj.

günaydın kızlar hala karnım ağrıyo bu kadınlık ne gıcık iş gece boyu ağrıdan uyuyamadım
sanki regl değil çocuk doğuruyoz

Günaydıınn Somurtkannn Blackkk.
Erzurum da havalar nasıl

günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün olması dileğiyle başlayalım güne

Herkese günaydınlarrr,
Minecim geçmiş olsun kızına.
Black sana da geçmiş olsun, ağrıdan uyuyamamışsın.
Geçmişe göülüp geliyom, gelebilirsem.

Herkese günaydınlarrr,
Minecim geçmiş olsun kızına.
Black sana da geçmiş olsun, ağrıdan uyuyamamışsın.
Geçmişe göülüp geliyom, gelebilirsem.

Günaydın şeker.
Sen ne yedin ne içtin paylaşmıyon herhalde artık.

Günaaaaydııın kızlaaaaarrr :119: :119: :119:

Günaydın fukara.

günaydın kızlar hepinize sağlıklı bir gün olması dileğiyle başlayalım güne

Günaydın inşaallah güzel bir gün olur.:119:

Günaydınnnn herkese ben geldim nasılsınızzz??

Günaydın
Biz iyiyizz seni sormalı?
Nasıl oldun??

Gunaydinnnnnnnnnnnnn best of model adaylariiiiii
Gunünüz Aydın olsunnnnnnnn hep bu guzel hava gibi mutlu ve sıcak olsunnnn Rabbim bı gelemedi su yazzzz
Norammmmmm nasılsın fıstıkimmmmm ne durumdasinnnnn???? Ben zıpkın gibiyim valla cumaya Super olucammmm....
He bu arada ne dicem ben oğlumu her gün okula götürüyorum arabayala gidiyordum, Ama şimdi spor niyetine yürüyerek gidiyorum....10 dk gidiş 10 dk dönüşsi 20 dk spor sayılırım normal tempolu yürüyüşsss?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…