70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün eşimle karar aldık
artık her akşam yürüyüşe gitcez birlikte...
şu parklardaki aletleri de kullanırız artık

saol tatlım
bişiler baktım gönderdiğin linkden ama
şişko avatarlar bulamadım ilginç

Bi ara vardı bakem bi ben.

naber dilek pıtırcığım iyimisin iyimisiniz bütün güzel kızlarcım öpüyom hepinizi internetim çook yawaş okuyamıyom doğru düzgün gömecem şimdi bilgisayarın ekranına

İyidir canım yedim yedim toparlanma vakti diyip başldım işte.
Regl olucam onun şişliği var.

canım ya işin çok zor Allah sabır versin. çocuk halinden memnunsa yapacak birşey yok tabi. iyi davranıyorlarsa sevindim. dövüyorlar falan deyince üzülmüştüm.
ben de eşimden ne hikayeler dinledim insan çok kötü oluyor. çocukların çektikleri anlatılacak gibi değil. kızında iyi olur inşallah canım. git doktora sonuçtan haberdar et mutlaka.
kızlar ntim çok yavaş alıntı yapamıyorum herkesi aklımda kalanları yazayım
dileeeeeeek bak gelirsem yanına sana ineği gösteririm. akşam halsizdim yükleyemedim benim şişko fotoları görsen anlarsın dobiçliği. hatunda ne toto kalmış ne göbek hala kiloluyum diyo ya. kızlar gelin bi dövek şunu belki zayıfladığını görür o zaman.
suziiiiiiiim sen nasısın bacım. öle yulafla falan olmaz kız bu işler at mıyız biz yulaf falan ha dilek o çiftliği kurup bizi alırsa da vallah otların hepsini yer binalara geçeriz. havada uçan kulşu bilem yerik ya
ssecemm hoşgeldim topiğe. takıl bize zayıfla. ha ben mi pek zayıflayamadım ama suçlu topik değil benim iradesizliğim
günaydın monam ne yedin de doydun kız o kadar bakim.
neskuik sende git yat uyu acık bacım. valla bu karın ağrısı ile ben şurda kıvrılacak bir yer bulsam hemen yatacam. senin imkanın varsa benim yerimede uyu. gece de uyuyamadım ağrıdan çok uykusuzum
ay_nil bacım adet olamamak çok zor ya. hem kilo hem de stres açısından. doktor ilaç falan başlamadı mı. bir de doğum kontrol hapı iyi gelir genelde ama farklı bir marka deneseydin keşke
kaynanaaaaaa no ra size de slmlar ne yazdığınızı unuttum yorum yapamıyom idare edin artık
gelelim benim bildirimime
ben kara kedi olarak tanınan zat. kadınlıktan istifamı açıklıyorum. bir kere çalışma saatlerim çok kötü. devamlı çalışmam bekleniyor. her akşam yemek yapmaktan temizlikten ve evin düzenini sağlamaktan yoruldum, ayrıcana her ay regl olmak ve karın ağrısı çekmek heç bana göre değil. bir de bu karın ağrısı ile işe gelmek eyice bıktırdı. devamlı güzel görünmeye çalışmak makyaj kıyafet saç tara falan sıkıldııııııııııııım kilo derdine girmiyom bile. erkek olan zatlar yiyip yiyip kilo almaz iken benim 2 çiko 2 poça ile kilo almam adalete uygun değil. ben bu vücudu bir erkek vücudu ile değiştirmek istiyorum. yemek temizlik vb ile uğraşmamak. sabah yüzümü yıkayıp bir pantolan bir gömlek geçirip işe gelmek önüme geleni tıkınıp kilo almamak aldığımda ise türk kası diye gülümsemek istiyorum. mümkünse 190 boylarında iri kaslı bir erkek olmak ve çevremde hem takdiz hem korku yaratmak istiyorum. bu dilekçeyi nereye vermem gerek bulamadığımdan burada yayınladım. ilgili yerin görüp hakkımda düzenleme yapacağını umaraktan saygılarımla dilekçeme son veririm. Eski kara kedi Yeni Kara Yağız yakışıklı panter

21 yaşında ewlendim.3 senede 2 çocuk yapmayı başardımya brawo bana dimi..

supersinnnnn super tebrik ederim

bende 2. yi düşünüyorum allah nasip ederse kilo vermeyede bu nedenle basladım dogum öncesi kiloma 4-5 kilo var ineyim bir kac ay dengeliyeyim hemen 2. yi düşünecegim. Kaza oruclarım var bitirmem gereken ptesi perşembeleri halledeyim diyorum ama zor ya bu mevsimde Allah yardım etsin benim gibilere 56 gün kolay degil

Bende 1.69 um canım benimde hedefim 55 ama genelde menülerimi cuma gününe odaklanarak seçiyorum ve sadece o haftayı başarılı geçirmek için uğraşıyorum..Kafamda 55 i hayal edersem karşıma çıkan en ufak şeye saldırırım çünkü yerim affetmem yani

Yemiceksin evet doğru ama yememen gerekenleri yemiceksin, yoksa biz burada gayet iyi yiyoruz yani...

Salatamız etimiz ekmeğimiz bile var ... meyve sebze eksik etmiyoruz..
Günde en az 2 lt su tüketmeye çalış canım..
Akşamları eğer çok acıkmazsan ekmek yeme ..
vs. vs. burada kaldıkça püff noktalarını göreceksin

umay mesleginde Allah sabır verisn ben yapamazdım hele anne olduktan sonra cocuklara karsı cok hassaslastım böyle haberler okuyunca aksama kadarda kendime gelemiyorum

doymadım pisim ya
dişimin kovuğuna yetmedi

ayrıca dilekçene bittim
mümkünse isimleri değiştirip aynısını gerekli
mercilere ben de ulaştırmak istiyorummm

nasıl yapcam bu kilo çizelgesini

Günaydın canlarrr!

nerdesin sen kaçak orti. küstüm sana hiç ilgilenmiyon benle. diğer ortide yok ortalıkta. iki ortim var ama ikiside benle ilgilenmiyooooooooo
ben dobiç dobiç duruyom. foto yükledim bak onlara gerçi sen beni görmüştün ama.
ben 3-5 orti daha istiyom duyurulur beni zaıflatmaya ancak yeter zira 3-5 kişi

Ayy napiiim bugün ara öğünlerimi evde unutmuşum nasıl geçicek günü bilmiyorum...
Ofiste şu an kimse yok ki marketime gideyim alayım birşeyler...
Sen napıyorsun bakem

cips kola çikolata al ara öğün süperr olur
mutsuzum nie bilmiyom

Tam çıkıyordum ki bu yazıyı okudum koptummmm :):)
Anlatım tarzına hayranımm :):)

Adet olamamak gerçekden zor inan ben o ağrılara seve seve razıyım.
Sorun çıkmadığı için ilaç önermedi.Diyet yap,spora git kilo ver dedi.

21 yaşında ewlendim.3 senede 2 çocuk yapmayı başardımya brawo bana dimi..
maşallah ben de annen yaşındayım (belki o benden gençtir ) ama çocuğu ancak yaptım. bana da bravo

çok hoşuma gitti. valla ben bir sonraki yaşamımda erkek olmaya karar verdim çoktan. her bakımdan. işleri çok rahat. hangi ülkede yaşarsan yaşa öyle

yaa ben nezaman uzman olucam milletin menüsüne olmamis olmus dicem saclarini baslarini yolup burunlarini kiricam ben nezaman uzman olucammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…