naparsın baalım
saol tatlım
bişiler baktım gönderdiğin linkden ama
şişko avatarlar bulamadım ilginç
saol tatlım
bişiler baktım gönderdiğin linkden ama
şişko avatarlar bulamadım ilginç
naber dilek pıtırcığım iyimisiniyimisiniz bütün güzel kızlarcım öpüyom hepinizi internetim çook yawaş okuyamıyom doğru düzgün gömecem şimdi bilgisayarın ekranına
canım ya işin çok zor Allah sabır versin. çocuk halinden memnunsa yapacak birşey yok tabi. iyi davranıyorlarsa sevindim. dövüyorlar falan deyince üzülmüştüm.blackcim bugün yine geldi dün bahsettiğim çocuk
bakan kişileri sordum
ilk zamanlar annem para gönderiyordu
şimdi alıştığımız için parasız bakıyorlar diyor
çocuk memnun bazen sıkılıyorum ama seviyorum diyor
adama baba diyor bide
öyle işte
şimdide bikadın geldi kocası evlendiği günden beri dövüyormuş
çocuğu 1. sınıf ama geçen gün civciv öldürüp üzerinde zıplamışlar
1 saattten fazla konuştuk kadınla
ama yapılacak hiçbişey yok
çocuklarım için ayrılamam diyor
ayrılmazsan cani yetişiyor dedim bende
çok çok üzüldüm
bu meslek bana göre değil sanırım
geçtiğimiz haftalardan birindede bikadın geldi kucağında bibebek
kendisinin sandım kardeşimiz kızı dedi
annesi göğüs kanseri ben bakıyorum dedi
doğduğundan beri annesinin yanında değil bu gelen kadının yanındaymış
anne sütüne bile hasret,
öylede güzel bakıyordukii
kadın gitti bigüzel ağladım arkasından
çok etkilendim
kızlar kusura bakmayın uzun yazdım ama çok doluyum
Nutellamsı bişiler de mi yemedin.
.
21 yaşında ewlendim.3 senede 2 çocuk yapmayı başardımya brawo bana dimi..
Dün eşimle karar aldık
artık her akşam yürüyüşe gitcez birlikte...
şu parklardaki aletleri de kullanırız artık
hadi inşallah.walla 1 gr spor yapmıyorum.bide yapabilsem çok sewerim kız spor yapmayı.ama zaten çocuk peşinde koşmaktan..boyum 60 ben 55 olmak istiyorumama şaşılcak bi durum ben 60 kiloyken 36 beden oluyorum dal gibi kalıyorum herkes 55 olma diyor ama ben olcam..yemiceeeeeemmmm..HEDEFİMİ YILDIZLARA KOYDUM ULAŞAMASAM BİLE YÜKSELİRİM...
canım ya işin çok zor Allah sabır versin. çocuk halinden memnunsa yapacak birşey yok tabi. iyi davranıyorlarsa sevindim. dövüyorlar falan deyince üzülmüştüm.
ben de eşimden ne hikayeler dinledim insan çok kötü oluyor. çocukların çektikleri anlatılacak gibi değil. kızında iyi olur inşallah canım. git doktora sonuçtan haberdar et mutlaka.
kızlar ntim çok yavaş alıntı yapamıyorum herkesi aklımda kalanları yazayım
dileeeeeeek bak gelirsem yanına sana ineği gösteririm. akşam halsizdim yükleyemedim benim şişko fotoları görsen anlarsın dobiçliği. hatunda ne toto kalmış ne göbek hala kiloluyum diyo ya. kızlar gelin bi dövek şunu belki zayıfladığını görür o zaman.
suziiiiiiiim sen nasısın bacım. öle yulafla falan olmaz kız bu işler at mıyız biz yulaf falanha dilek o çiftliği kurup bizi alırsa da vallah otların hepsini yer binalara geçeriz. havada uçan kulşu bilem yerik ya
ssecemm hoşgeldim topiğe. takıl bize zayıfla. ha ben mi pek zayıflayamadım ama suçlu topik değil benim iradesizliğim
günaydın monam ne yedin de doydun kız o kadar bakim.
neskuik sende git yat uyu acık bacım. valla bu karın ağrısı ile ben şurda kıvrılacak bir yer bulsam hemen yatacam. senin imkanın varsa benim yerimede uyu. gece de uyuyamadım ağrıdan çok uykusuzum
ay_nil bacım adet olamamak çok zor ya. hem kilo hem de stres açısından. doktor ilaç falan başlamadı mı. bir de doğum kontrol hapı iyi gelir genelde ama farklı bir marka deneseydin keşke
kaynanaaaaaa no ra size de slmlar ne yazdığınızı unuttum yorum yapamıyom idare edin artık
gelelim benim bildirimime
ben kara kedi olarak tanınan zat. kadınlıktan istifamı açıklıyorum. bir kere çalışma saatlerim çok kötü. devamlı çalışmam bekleniyor. her akşam yemek yapmaktan temizlikten ve evin düzenini sağlamaktan yoruldum, ayrıcana her ay regl olmak ve karın ağrısı çekmek heç bana göre değil. bir de bu karın ağrısı ile işe gelmek eyice bıktırdı. devamlı güzel görünmeye çalışmak makyaj kıyafet saç tara falan sıkıldııııııııııııım kilo derdine girmiyom bile. erkek olan zatlar yiyip yiyip kilo almaz iken benim 2 çiko 2 poça ile kilo almam adalete uygun değil. ben bu vücudu bir erkek vücudu ile değiştirmek istiyorum. yemek temizlik vb ile uğraşmamak. sabah yüzümü yıkayıp bir pantolan bir gömlek geçirip işe gelmek önüme geleni tıkınıp kilo almamak aldığımda ise türk kası diye gülümsemek istiyorum. mümkünse 190 boylarında iri kaslı bir erkek olmak ve çevremde hem takdiz hem korku yaratmak istiyorum. bu dilekçeyi nereye vermem gerek bulamadığımdan burada yayınladım. ilgili yerin görüp hakkımda düzenleme yapacağını umaraktan saygılarımla dilekçeme son veririm. Eski kara kedi Yeni Kara Yağız yakışıklı panter
nasıl yapcam bu kilo çizelgesiniNutellamsı bişiler de mi yemedin.
Selam sosyetem.
Allah analı babalı büyütsün canım.
Genç yaşta anne olmuşsun ilerde kaymağını yicen.
Kilo çizelgeni yapsana
Akşamları da menülerini paylaşırsın.
Kalıcı olursan emin ol zayıflanılıyo burda.
Günaydın canlarrr!
Ayy napiiim bugün ara öğünlerimi evde unutmuşum nasıl geçicek günü bilmiyorum...
Ofiste şu an kimse yok ki marketime gideyim alayım birşeyler...
Sen napıyorsun bakem
ay_nil bacım adet olamamak çok zor ya. hem kilo hem de stres açısından. doktor ilaç falan başlamadı mı. bir de doğum kontrol hapı iyi gelir genelde ama farklı bir marka deneseydin keşke
kaynanaaaaaa no ra size de slmlar ne yazdığınızı unuttum yorum yapamıyom idare edin artık
gelelim benim bildirimime
ben kara kedi olarak tanınan zat. kadınlıktan istifamı açıklıyorum. bir kere çalışma saatlerim çok kötü. devamlı çalışmam bekleniyor. her akşam yemek yapmaktan temizlikten ve evin düzenini sağlamaktan yoruldum, ayrıcana her ay regl olmak ve karın ağrısı çekmek heç bana göre değil. bir de bu karın ağrısı ile işe gelmek eyice bıktırdı. devamlı güzel görünmeye çalışmak makyaj kıyafet saç tara falan sıkıldııııııııııııım kilo derdine girmiyom bile. erkek olan zatlar yiyip yiyip kilo almaz iken benim 2 çiko 2 poça ile kilo almam adalete uygun değil. ben bu vücudu bir erkek vücudu ile değiştirmek istiyorum. yemek temizlik vb ile uğraşmamak. sabah yüzümü yıkayıp bir pantolan bir gömlek geçirip işe gelmek önüme geleni tıkınıp kilo almamak aldığımda ise türk kası diye gülümsemek istiyorum. mümkünse 190 boylarında iri kaslı bir erkek olmak ve çevremde hem takdiz hem korku yaratmak istiyorum. bu dilekçeyi nereye vermem gerek bulamadığımdan burada yayınladım. ilgili yerin görüp hakkımda düzenleme yapacağını umaraktan saygılarımla dilekçeme son veririm. Eski kara kedi Yeni Kara Yağız yakışıklı panter
maşallah ben de annen yaşındayım (belki o benden gençtir21 yaşında ewlendim.3 senede 2 çocuk yapmayı başardımya brawo bana dimi..
çok hoşuma gitti. valla ben bir sonraki yaşamımda erkek olmaya karar verdim çoktan. her bakımdan. işleri çok rahat. hangi ülkede yaşarsan yaşa öylegelelim benim bildirimime
Bi ara vardı bakem bi ben.
İyidir canım yedim yedim toparlanma vakti diyip başldım işte.
Regl olucam onun şişliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?