70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaaa hiç iş yapasım yok burdan çıkasımmm yokk öğleden sonra yapsam ne olur ki.
Kendime izin veriyorum azcık daha sonra başlıcammm

iyiymiş ben de başlayayım. çalışıyorum. işte de düzenli okuyayım sizi. faydası olur. bir de hafta sonlarını atlatırsam yaşadım demektir
evet baslayalim canim yeteri kadar durdu kilolar artik verme zamani geldi :101:
bak simdi dilekcim inek dedigin koca memeli göbegi cikik birsey dir sen yeni dogmus kuzu gibisin
hadi cek bakalim anam derlerdinde inanmazdim zayifladikca bunalima mi giriyon gii
hayda business istiyo birde bende su cartel martellere bakacakdim aktarmali falan birde bakmissin dilek yanlis ucaga binmis survivor adalarinda

evet canım aynen öyle
15:30da randevumuz canım
hayirlisiyla git gel bakalim belki hemen alir ikinizde kurtulursunuz canim benim
Günaydınnnn lokumlarrrrrrrr:80::80:
kahvaltımı yaptım geldimmmm
ohh çok doydum
affiyet olsun monam ne yedin bakem
nora dilek sanirsam bizide kus tüyü yapmak istiyor
Bunu da yazdın ya suzi helal olsun
zor yetisdim
Koş Suziii koşşş.:122:
yanimdaki birde lafa tutmazmi sonra anlat geliyom dedim anam dilek kurtar beni benlen oyun oynamak istiyor birde
kelime veriyor kelimeyle uyduruk sözler söyleyelim diyo babaannem bile bunun kadar degil ya
triendy yok kaç gündür nerelerde tuubik haberi olan var mı kızlar yaa :97:
tubik artik eskisi gibi gelemiyor sanirsam
Günaydın canlarrr!
günaydin canim
nesli sogan suyu iyi geliyor dedi canim sen dene istersen bi :26:
ilgini çekecek bişey yoktu bebeim
bildiğin gayfelti işte
ne öğleni len ben öğlene öğlen demem saat 12 olmayınca

az değilsin sen haaa senin gibi rakibim varken yermiyim onları ben

hemen giyin çık bi dolaş balım iyi gelir

işteyim gülüm ya nası çıkcam dışarı
içim yanar içim kanarrrr isyeannn ben dün börek yedimmmm yarım dilim amaaaaa

hahahha kedi bayildim dilekcene bende sinir oluyorum bu erkeklere len benimkilerin yedigini ben yesem kapidan gecemem
bende benimkine gıcığım ya. akşam yemeğinde bir ekmeği yer sonrasında da kekler çikolar çekirdekler götürür. dün ben yatıyom saat 12 adam o kadar yemiş birde snikers yiyo ya. o tek başına kaç kalori ben onu yemeyeli ne kadar oldu yaaaaaaaaa
bilgisayar tek alıntıya izin veri kızlar yoksa hepinizi okuyom öptüm herbirinizi tek tek öğlen olsa da eve gitsem ya. hani diş ağrıyınca rakı koyarlar ya bende eve gidince karın ağrısı için bi küçük devirsem mi ki

Hoşgeldin bebek

Valla ben seviyorum kadın olmayı , onlar gibi dağınık, tembel olmak istemezdim açıkçası..
Çok boş geliyo bana erkekler o yönden

haaa yiyip yiyip kilo almıyolar ona bende sinir oluyorum, böyle çığlık atasım geliyo bazen

Çok kötü kokuyorr ama yaa.
Sabah akşamdı o.Ben otobüse biniyorum filan olmuyor.
Akşamda kociş var olmuyor.Tadıda pek iyi değil denedim ama ama içemedim.
Bakdım olmuyor içicem artık ne yapayım

canım iyi geliyo soğan suyu zorlada olsa iç bence inşallah şifa olur

yaa ben nezaman uzman olucam milletin menüsüne olmamis olmus dicem saclarini baslarini yolup burunlarini kiricam ben nezaman uzman olucammmmm

Daha çok çalışman gerek beybi.

bende dün yedim yaaa yarım dilim ıspanaklı börek hemdee

Anammm hiçte sesini çıkarmıyorsun he

nasıl yapcam bu kilo çizelgesini

Linkten bakabilrisin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

yoo yemedimm
dedim dilek yemiyodur şimcik
ne diye yiyip de şişiyim dedim

Bende yedimm amaa olmiyy ki böyle zaten h.sonu çozuttum biliyon ye de aradaki farkı kapat canımm.

Dilekçe süper
Bi nüshasını da ben alıcam ilerde lazım olur.

Ya valla şımarıklık değil yaptığım.
Resimleri ekleyince bana hak vericeksiniz.
Benim boyum zaten 1.58
Tıfılım ve bacaklarım löpüm löpüm hala

senin boy uzun ne güzel.yiyorum bende hemde ne kaçamaklar yapıyorum ya..ama zayıfladım yinede.en önemlisi kaçamak yapıp yiyince kilo aldıracak diye düşünmüyorum .bol meywe yiyorum.et süt ne warsa yiyorum ekmeği hayatımdan çıkardım pilawıda.benim sorunum sabahtan akşama kadar süper diyet yapıyorum ama akşam 9u geçtimi aç olmadığım halde yiyesim geliyor we dayanamayıp yiyorum..ama artık dayan midem dayn..

İşe gelip müdürün yanağından makas alma sonra.

kedimmm aynisindan bendede var adam yatana kadar yiyor hala tüy siklet birde bana nedese ot yiyerek zayiflansa inekler zayif olur et yiyenler zayifliyo gülüm diyo töbe töbeee

Akşam işin yoksa gel topikte laflarız.
Ben sana o yiyeceklerinin totonda, bacaklarında, göbeginde nasıl löp löp ete, yağa dönüşeceğini anlatırım.
Akşamları kendini sıkman gerek.
Haftada 1-2 gün çozutmak iyidir yoksa.

Bunu bende yapıyorum diye demiyorum yanlış anlaşılmasın.

O zaman mutfağa girme 9dan sonra, başka şeylerle uğraş, ve düşün ...

9dan sonra yediğinde bütün günün boşa gitmiş olucak ve sen ertesi sabah mutsuz uyanacaksın

İşe gelip müdürün yanağından makas alma sonra.

olabiliiiiiiiiiiir he he he naralar atarak girerim artık. heeeeeeeeeeeyt ben geldüm leyn kahvem nerede. o başkana söyleyin bana dosya falan yollamasın o dosyaları alsın kendi halletsin. ben regliyim leyyyyyyyyyyn mazeretim vaaaaaaaaaaar çekilüüüün bak yıkarım binayı kafanıza

o avatara da bayıldım ne güzel hamur açıyo pisicik böörek mi yapacak bize de versin ya

Dillllllllloooşşşş ben o avataarında ki kediyi yirim yaaa ne dadlıııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…