döwün beni :18:
olabiliiiiiiiiiiir he he he naralar atarak girerim artık. heeeeeeeeeeeyt ben geldüm leyn kahvem nerede. o başkana söyleyin bana dosya falan yollamasın o dosyaları alsın kendi halletsin. ben regliyim leyyyyyyyyyyn mazeretim vaaaaaaaaaaar çekilüüüün bak yıkarım binayı kafanıza
o avatara da bayıldım ne güzel hamur açıyo pisicik böörek mi yapacak bize de versin ya
Dillllllllloooşşşş ben o avataarında ki kediyi yirim yaaa ne dadlıııııııııııııııııııı
canım iyi geliyo soğan suyu zorlada olsa iç bence inşallah şifa olur
ahahahha gene yemek peşinde.
Bırak bari onu yemeee.
Taştan yumuşak ne varsa yiyosun zaten.
Vurun 2ee ye
Bu vicdan azabıyla 50-100 yarım mekik çekersin bence sen.
İçeyim o zaman yarından itibaren ne yapayım.
Peki kabuklu mu kabulsuz mu?
Kociş saolsun kabukları soyulmuş hazırlıyordu bana :)
Evdeyken hazır denemişdim ama içmek zor yani.
bisiklet çewiririm, mekik çekerim, işe gelirken yürüdüm, başımla totomu duwarlara wururum gitmesi gerekiyo bu lyağların :18:
yaşasın yemek yemek
canım ya işin çok zor Allah sabır versin. çocuk halinden memnunsa yapacak birşey yok tabi. iyi davranıyorlarsa sevindim. dövüyorlar falan deyince üzülmüştüm.
ben de eşimden ne hikayeler dinledim insan çok kötü oluyor. çocukların çektikleri anlatılacak gibi değil. kızında iyi olur inşallah canım. git doktora sonuçtan haberdar et mutlaka.
kızlar ntim çok yavaş alıntı yapamıyorum herkesi aklımda kalanları yazayım
dileeeeeeek bak gelirsem yanına sana ineği gösteririm. akşam halsizdim yükleyemedim benim şişko fotoları görsen anlarsın dobiçliği. hatunda ne toto kalmış ne göbek hala kiloluyum diyo ya. kızlar gelin bi dövek şunu belki zayıfladığını görür o zaman.
suziiiiiiiim sen nasısın bacım. öle yulafla falan olmaz kız bu işler at mıyız biz yulaf falanha dilek o çiftliği kurup bizi alırsa da vallah otların hepsini yer binalara geçeriz. havada uçan kulşu bilem yerik ya
anam benim bitane bile kalmadinerdesin sen kaçak orti. küstüm sana hiç ilgilenmiyon benle. diğer ortide yok ortalıkta. iki ortim var ama ikiside benle ilgilenmiyooooooooo
ben dobiç dobiç duruyom. foto yükledim bak onlara gerçi sen beni görmüştün ama.
ben 3-5 orti daha istiyom duyurulur beni zaıflatmaya ancak yeter zira 3-5 kişi
kiz niye mutsuzsum bakemcips kola çikolata al ara öğün süperr olur
mutsuzum nie bilmiyom
yaa ben nezaman uzman olucam milletin menüsüne olmamis olmus dicem saclarini baslarini yolup burunlarini kiricam ben nezaman uzman olucammmmm
icebilseydim bende keskeÇok kötü kokuyorr ama yaa.
Sabah akşamdı o.Ben otobüse biniyorum filan olmuyor.
Akşamda kociş var olmuyor.Tadıda pek iyi değil denedim ama ama içemedim.
Bakdım olmuyor içicem artık ne yapayım
bak onu bende merak ettim simcikkedimmm aynisindan bendede var adam yatana kadar yiyor hala tüy siklet birde bana nedese ot yiyerek zayiflansa inekler zayif olur et yiyenler zayifliyo gülüm diyo töbe töbeee
nabim hemsom bol bol su iciyomsuziiiiiim nabann
Ben duvara totomu vursam duvar yıkılır garanti.
Aferim aferimmmm ben kısçenin spor yapanını severim.
Benim gibi olmayın siz.
Ahh bide hep sağlklı şeyler yesek.
görüsürüz monamben kaçtım şekerler
öperimmm
anam hizinisa yetisemiyom
hahay at gibi olduk herseyi deniyok bende hersey yerim gözüm dönmüs durumda
anam benim bitane bile kalmadiortilerim kayboldu gitti bidaha da gelmedi
kiz niye mutsuzsum bakem
amanen korkdum
icebilseydim bende keske
bak onu bende merak ettim simcikinekler niye sisman acep
nabim hemsom bol bol su iciyomsizi takip ediyom laf yetisdirmeye calisiyom
görüsürüz monam
anabenim begen tusum nereye gitti
ay benim icimde kipir kipir degilbende yetişemiyom hemşom hıza ya bide net yawaş gıcık oldummbilmiyorum içimin kıpır kıpır olmasını istiyorum olmuyo olmuyo iç iç suzim su bende börek yedim dün biliyonmu herkese sölüyom bende ha börek yediğimi
tüh niye aldilarsa elimizdenbenimkide gitti
seve seve olurum canım ama uzaktan uzağa nasıl olcakRehberimmm olsanaaaa....
Valla ukalalık için demiyorum kendimi çok fena görüyorum.:97:
zor geliyor bazen böyle şeylercanım ya işin çok zor Allah sabır versin. çocuk halinden memnunsa yapacak birşey yok tabi. iyi davranıyorlarsa sevindim. dövüyorlar falan deyince üzülmüştüm.
ben de eşimden ne hikayeler dinledim insan çok kötü oluyor. çocukların çektikleri anlatılacak gibi değil. kızında iyi olur inşallah canım. git doktora sonuçtan haberdar et mutlaka.
öyle canım anne olduktan sonra insan daha çok etkileniyoumay mesleginde Allah sabır verisn ben yapamazdım hele anne olduktan sonra cocuklara karsı cok hassaslastım böyle haberler okuyunca aksama kadarda kendime gelemiyorum
bugünkü randevuyu iptal ettik canımhayirlisiyla git gel bakalim belki hemen alir ikinizde kurtulursunuz canim benim
ben foto ekleyince kızlar iyisin falan dedilerYa valla şımarıklık değil yaptığım.
Resimleri ekleyince bana hak vericeksiniz.
Benim boyum zaten 1.58
Tıfılım ve bacaklarım löpüm löpüm hala
Anaaaam diyet diyet diye diye tırlatttı kızcağız..ben ne bulsam yerim taşıda yerim onu acık yumurtalı sosa bulayacan sonra yağda kızartacan üstüne de sarımsaklı yoğurt
Duvara vurmak sıkılaştırıyomuş ama, bir iyi bir kötü diyolarr, lifler mi parçalanıyomuş neymiş. Ağzı olan konuşuyo, benim sorun göbekte. Ona da mekik çekmek lazım, ama çekemem bu aralar, dikişlerim patlar çatlar. Bi kaç ay daha ben sadece yürüyüş tarzı yapmam lazım, koca totmu kaldırabilirsem. Ahh ah ameliyat olmayaydı, bi gazla gidiyodum. Tembelliğe alıştım valla, ne yapcez bilmem, bana da bi azim lazım. Var mı benle de yarışcak olan, boyu buyuma, huyu huyuma dermişimBen duvara totomu vursam duvar yıkılır garanti.
Aferim aferimmmm ben kısçenin spor yapanını severim.
Benim gibi olmayın siz.
Ahh bide hep sağlklı şeyler yesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?