70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu balkaymak nerelere gitti acep, 1.ci oldum diye havalara girdide kutlamaya gitti herhalde. Verdiği kiloları da alıp gelecek geri.
almanyada tatil ondan gelemedi belki tatiller tehlikeli kilo alip gelmesin
Mine ve suzicim de gelmiş, ben de sizleri soracaktım, nerdeler diye. Kız suzi pilavları lüplettin mi? Ben yine yaptım bişeyler. Hadi yenecen beni.Nedense bi gaza gelemiyom bu ara.
yok kiz pilav yokdun da makarna vardin cocuga yapinca esime de yaptim o yemeyince 1 kasik aldim tabaga baktim tabak bana bakti bakisdik bi mühtet
sonracima esim ertesi gün ayni yemegi yemiyor düsündüm acaba o makarnayi alsam kaba koysam yarin öglen mi yesem diye
ondan sonracima allahim günahimi affet dedim attim ya ben cok zorluk cekiyorum öyle büyüdüm yemek atilmaz diye icim aciyor ama yemek de istemedim mecbur gitti artik napalim allah affetsin
minecim adam yasli olunca daha tecrübeli olmazmi gerci karismayayim canim sen daha iyi bilirsin almanlarin bayramlari canim yumurta bayrami kaynanmis yumurtayi renklere boyayip sakliyorlar bi yerlere ondan sonra bulup yiyorlar
ayy canim benim kiyamam isallah düzelirsin canim ya
ben gider kizlar hayatimin anlami askitom geldi yemegini hazirlayim ilgileneyim birazsize hos sohbetler yoklugumda sacinizi basinizi yolmayinbyyyy
hadi git bakalim askitona görüsürük kaynanam
sen tam dayaklıksın zaten kaç aydır burdaymışsın hala vermedin dilek sana ne yapsa haklı
cıss kardeşim benim ben de mi senin gibi veremicem acabaa
dolunay bana bi hafta erkenden geldi herhalde
birak bir haftayi dolunay hep icimde heran patlamaya hazir
ahahayy kulaklari cinlar gelir belki

keşke daha çok şey bilsem de yardımcı olabilsem canım.. ayrıntılarıyla anlatabilmek isterdim de ben de pek bişey bilmiyorum.. inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız bu durumu.. kızına bi öpücük kondur benim içn pek tatlı maaşallah

paskalya bayramımı oluyodu o yaaa
saol suzim kolay kolay ahsta olmam arada bi yoklar böyle
kesin çınlıodur şimdi kabusun olcam dilekkkk

minecim adam yasli olunca daha tecrübeli olmazmi gerci karismayayim canim sen daha iyi bilirsin almanlarin bayramlari canim yumurta bayrami kaynanmis yumurtayi renklere boyayip sakliyorlar bi yerlere ondan sonra bulup yiyorlar

yok canım karışmak olurmu
estağfurullah
yaşlı olunca gözü görmez eli titrer mazallah
gençler daha iyi, tecrübe daha az olsada bilgiler taze, teknolojiyi daha iyi kullanırlar diye düşünüyorum
gideceğimiz doktorda genç, yeni mezun değil orta yaşlı, netten fotosuna baktım
yumurta bayramınıda ilk defa duydum
paskalya değil demi?
ilginçmiş ama

canım zaten yardımcı oldun
çok teşekkür ederim
eşimede bahsettim anlattıklarını
neyse dedik dişçiye gidelim o yönlendirsin bizi
allah razı olsun canım
çok makbul geçti
neyapacağını, kime gideceğini bilmemek zor oluyor
öptüm bile kızımı senin için

Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.

Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!

Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...

Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.

Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...

Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...

Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...

Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...

Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...

Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...

Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...

Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...

Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...

Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...

Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...

Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!

gene alıntılarım çıkmıyoooooooooo
ee daha daha nasılsınız
kiz sen isyerindemissin halen
portakaldan birsey olmazda muz da birsey varmis gizli sekermi dediler cok karbonhydrat mi dediler ama bir muz kaynananin yedi börekden abababanin yedi yas pastadan
daha iyidir
vallah bende anlamamak almanca mı bunlar acep karşısında normal değerlerinde yazması lazım. hormon teste sanırsam ne için yaptırmıştın canım.
bu arada balkaymak nerede yav
ya onu bende cok merak ediyorum :26: canim orda yazanlari yazdim bende anladigim yok ki :26: benim adet düzensiz geliyor 3-4 ayda bir bazen doktora dedim hem düzensiz hem ben normal sekilde hamile kalamiyorum diye oda bu teste gönderdi beni :26:
yumurtluyormuyum yani
OEST 229 yaziyo ama normali kac bilmiyom TSG 1.2 yaziyo FSH 3.5 prL 10.5

çok kötü şeyler yaşamışsınız
hem vefat eden amca için hem de eşinin kardeşi için üzüldüm
gerçekten zor bir durum, allah yardımcıları olsun.....

çok üzüldüm yaşadıklarınıza
Allah rahmet eylesin vadesi yetmiş demekki
kayının ne durumda peki, hapiste falanmı?
her iki taraf içinde çok zor çok haklısın
diyecek söz bile bulamıyor insan
kilo konusunda yazdıklarında haklısın
ama ateş düştüğü yeri yakıyor malesef
insan başına gelmedikçe bilmiyor
bizde kilo derken hayatımızın merkezine koymuyoruz tabii
ben şahsen öyle
sadece dahada mutlu olmak için uğraşıyorum
herzamanda söylüyorum
tek sıkıntımız kilo olsun
tekrar geçmiş olsun , allah yardımcısı olsun kayınının
ölen amcanın ailesinede sabır versin

hihihohoooo dilek gelmişşşş
bukadar çabuk olacağını düşünmemiştimmm

yumurtluyormuyum yani

bilmemkii
speak eklemişler bide
yumurtalar çene çalıyor sanırım
burada tahlil sonuçlarında olması gereken değerleride yazarlar
hastalarda kendilerinin doktoru olup çok bilir gibi yorumlarlar

hamileyken bende bideğer yüksek çıkmıştı netten biaraştırdım
bebeklerde spina bifida diye bişey var bel açıklığı
allahım nasıl üzüldüm ağladım falan
sonra doktor dedi boşuna üzmüşsün endini hamilelerde o değer fazla çıkar
önemli olan yüzdelik kısmı
hee tamam ozaman dedim, üzüldüğümle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…