almanyada tatil ondan gelemedi belki tatiller tehlikeli kilo alip gelmesinBu balkaymak nerelere gitti acep, 1.ci oldum diye havalara girdide kutlamaya gitti herhalde. Verdiği kiloları da alıp gelecek geri.
yok kiz pilav yokdun da makarna vardinMine ve suzicim de gelmiş, ben de sizleri soracaktım, nerdeler diye. Kız suzi pilavları lüplettin mi? Ben yine yaptım bişeyler. Hadi yenecen beni.Nedense bi gaza gelemiyom bu ara.
minecim adam yasli olunca daha tecrübeli olmazmi gerci karismayayim canim sen daha iyi bilirsin
pedodontist çocuklarla ilgileniyormuş sanırım
cerrahi işlemleride onlar yapıyormuş
iyi bir diş polikliniğinden randevu aldık bakalım ne diyecek
eğer yapamayacaklarsa cerrahiyede yönlendirirler sanırım
burda tanıdığımız bir kbb uzmanı lazerle alalım dedi ama adam en az 65 yaşında
nedense güvenmiyorum
pedodontist çocuğun halinden anlar herhalde
yumurta bayramı :44::44:
evet bahsetmiştim
busefer aldırma kararı aldık
ama hangi branşa gideceğimizi bilemedik
abababaya bisorayım dedim
doktorumuzda yönlendirir ama korkar ya çocuklar doktorlardan boşuna üüzmeyeyim diye direk dişçiye gideceğiz bakalım ne olacak
c vitaminine yüklen canım
özellikle kivi
geçmiş olsun ben böyle durumda hemen soğuk algınlığı ilacı alıyorum
yerleşmeden gidiyor
ayy canim benim kiyamam isallah düzelirsin canim yasaol suzim..
tamam alıyım bi ilaç...
akşam üstü yedim kivi hissettim bi kırgınlık..
saol canım ilaç da alayım...
saol kaynanacım...
ay sorma okadar bıktım ki kıştan
bi güneş görmeyeyim havalara giriorum
hadi git bakalim askitonaben gider kizlar hayatimin anlami askitom geldi yemegini hazirlayim ilgileneyim birazsize hos sohbetler yoklugumda sacinizi basinizi yolmayin byyyy
birak bir haftayi dolunay hep icimde heran patlamaya hazirsen tam dayaklıksın zaten kaç aydır burdaymışsın hala vermedin dilek sana ne yapsa haklı
cıss kardeşim benim ben de mi senin gibi veremicem acabaa
dolunay bana bi hafta erkenden geldi herhalde
ahahayy kulaklari cinlar gelir belkidilekkkkk burdan sana sesleniyorummmm
bu akşam yoksun ama yarın okursunnnn
sen şimdi annenin gelmesi şerefine
yemekleri götürüyosundur,
ablaların sana suikast planları hazırlığındadır
çiğ köfteler, sütlü nurişler falan
burdan yazıyorum ki kulakların çınlasın kendine hakim ol
ben iyi ve düşünceli bir rakibeyim biliyorsun:86:
ben iğnede, aşıda falan tutamıyorum canım zaten
eşim kurtarıcım oluyor
bakmayı geç hastaneyi terkedebilirim yani o derece
çok sağol canım çok yardımcı oldun
iyi bir poliklinik zaten onlarda bulamazsa çocuğu ikna etmenin çaresini
devlet hastanesinde hiç bişey yapamazlar ozaman
imkanlar vardır yanii
neyse bakalım sağol tekrar canım
git git ablacım
kocayı ihmale gelmez
türkçe olsaydı anlardık bişey ama
bitek Ovulation- yumurtlama onu anladım
almanyada tatil ondan gelemedi belki tatiller tehlikeli kilo alip gelmesin
yok kiz pilav yokdun da makarna vardincocuga yapinca esime de yaptim o yemeyince 1 kasik aldim tabaga baktim tabak bana bakti bakisdik bi mühtet
sonracima esim ertesi gün ayni yemegi yemiyor düsündüm acaba o makarnayi alsam kaba koysam yarin öglen mi yesem diye
ondan sonracima allahim günahimi affet dedim attimya ben cok zorluk cekiyorum öyle büyüdüm yemek atilmaz diye icim aciyor ama yemek de istemedim mecbur gitti artik napalim allah affetsin
minecim adam yasli olunca daha tecrübeli olmazmi gerci karismayayim canim sen daha iyi bilirsinalmanlarin bayramlari canim yumurta bayrami kaynanmis yumurtayi renklere boyayip sakliyorlar bi yerlere ondan sonra bulup yiyorlar
ayy canim benim kiyamam isallah düzelirsin canim ya
hadi git bakalim askitonagörüsürük kaynanam
birak bir haftayi dolunay hep icimde heran patlamaya hazir
ahahayy kulaklari cinlar gelir belki
paskalya bayramımı oluyodu o yaaa
saol suzimkolay kolay ahsta olmam arada bi yoklar böyle
kesin çınlıodur şimdi kabusun olcam dilekkkk
minecim adam yasli olunca daha tecrübeli olmazmi gerci karismayayim canim sen daha iyi bilirsinalmanlarin bayramlari canim yumurta bayrami kaynanmis yumurtayi renklere boyayip sakliyorlar bi yerlere ondan sonra bulup yiyorlar
Zaz - je veux - türkçe altyazı | İzlesene.com Video
ay ben pek seviyorum bu şarkıyı hem kulağıma hitap ediyor hem de sözleri güzelmiş.. benden size gelsin canlarım
keşke daha çok şey bilsem de yardımcı olabilsem canım.. ayrıntılarıyla anlatabilmek isterdim de ben de pek bişey bilmiyorum.. inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız bu durumu.. kızına bi öpücük kondur benim içn pek tatlı maaşallah
bayılıyorum bu şarkıya yaaa
evet sözleri de süperrrr
nabionuzz gizlar be yawcanm skliyo be yaw
kiz sen isyerindemissin halengene alıntılarım çıkmıyoooooooooo
ee daha daha nasılsınız
portakaldan birsey olmazda muz da birsey varmis gizli sekermi dediler cok karbonhydrat mi dediler ama bir muz kaynananin yedi börekden abababanin yedi yas pastadanFazladan 1 muz ve 1 portakal yedim canım. Köfte bir de fırında yapılmış,sadece çorba-salata-yoğurt yicektim evdekilere yapınca ben de duramadım yedim.
İyi yaptın canım, biraz bakayım dedim ben de. Gidecem şimdi, biraz leslie yapıp yatarım.Spor yapmam lazım, yoksa olmayacak bu iş.
Bence kilondan dolayı hepkoyu renk alıyosun sanırsam, inşallah bir gün şöyle 55-60 lara inip de gönlünce kıyafetler de giyersin. Genç yaşta da karamsarlığa düşmeyelim yav.
İnşallah canım hepimiz eksi görürüz,ben de korkuyorum göremicem diye.Hadi hep beraber spor yapak. Ben gidiyom leslie bacıyla yürümeye. Kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere.
ya onu bende cok merak ediyorum :26: canim orda yazanlari yazdim bende anladigim yok ki :26: benim adet düzensiz geliyor 3-4 ayda bir bazen doktora dedim hem düzensiz hem ben normal sekilde hamile kalamiyorum diye oda bu teste gönderdi beni :26:vallah bende anlamamak almanca mı bunlar acep karşısında normal değerlerinde yazması lazım. hormon teste sanırsam ne için yaptırmıştın canım.
bu arada balkaymak nerede yav
ben iğnede, aşıda falan tutamıyorum canım zaten
eşim kurtarıcım oluyor
bakmayı geç hastaneyi terkedebilirim yani o derece
çok sağol canım çok yardımcı oldun
iyi bir poliklinik zaten onlarda bulamazsa çocuğu ikna etmenin çaresini
devlet hastanesinde hiç bişey yapamazlar ozaman
imkanlar vardır yanii
neyse bakalım sağol tekrar canım
git git ablacım
kocayı ihmale gelmez
türkçe olsaydı anlardık bişey ama
bitek Ovulation- yumurtlama onu anladım
OEST 229 yaziyo ama normali kac bilmiyom TSG 1.2 yaziyo FSH 3.5 prL 10.5kız normal aralıkları ne ki bunların??
laboratuvardan laboratuvara farklılıklar olur.. sen normal aralığın üstünde ya da altında olanları yaz bakam sadece.. mesela FSH normalden yüksek filan öyle yaz ona göre bakayım anlamasam anlamadım derim artık
Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.
Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!
Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...
Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.
Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...
Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...
Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...
Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...
Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...
Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...
Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...
Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...
Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...
Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...
Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...
Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!
Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.
Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!
Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...
Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.
Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...
Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...
Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...
Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...
Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...
Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...
Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...
Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...
Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...
Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...
Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...
Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!
dilekkkkk burdan sana sesleniyorummmm
bu akşam yoksun ama yarın okursunnnn
sen şimdi annenin gelmesi şerefine
yemekleri götürüyosundur,
ablaların sana suikast planları hazırlığındadır
çiğ köfteler, sütlü nurişler falan
burdan yazıyorum ki kulakların çınlasın kendine hakim ol
ben iyi ve düşünceli bir rakibeyim biliyorsun:86:
hihihohoooo dilek gelmişşşş
bukadar çabuk olacağını düşünmemiştimmm
yumurtluyormuyum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?