70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kötüyüm
adet oldum ama tam olamadım içimde bi sıkıntı... ne bulsam ağzıma atıyorum canım sürekli bir şeyler çekiyor..
dobuşların efendisi olmaya devam yani

regl tuzagfına düşme.
dün ben fenalardaydım bugun kendıme geldım
arada ooluyo böyle zamanlar.umutuszluga kapıldıgum her anda buraya gırmek ıyı gelıyor
çünkü yanlız olmadıgımı bı kez daha anlıyoprum

bende geldimm.. uzun zamandır zayıflamak için ugrasıorum ama hep tek basımayım.. bakalım bu sefer ne kadar yol katedicemm:)
hosgeldin cnm takil buraya erirsin kendiliginden erimezsen altina ates yakar eritirler
kötüyüm
adet oldum ama tam olamadım içimde bi sıkıntı... ne bulsam ağzıma atıyorum canım sürekli bir şeyler çekiyor..
dobuşların efendisi olmaya devam yani

offf cnm bende ayni dertdeyim aksama kadar süperdi aksam börek yapmaya baslayinca hersey bitti

benim bilgisayar bozuk bu sıralar pek takip edemiyorum ve cumadan beri cozutma halindeyim

offf cnm bende ayni dertdeyim aksama kadar süperdi aksam börek yapmaya baslayinca hersey bitti

senin en azından küçük kaçamakların var benimkileri duysan aaahh ah...
küçük bi örnek vereyim.. sabah kahvaltıda börek ve yaş pasta yedim
devamını hiiiçç saymayayım

bosver gülüm vücut sasiriyor isde bu ne halt ediyo diye hemen yag yakiyor(zügürt tesellisi)yani öyle moralin bozulmasin

slm kızlaaaaar nasılsınıııız
gel kardeş gel
her gün yaz buraya boğazından ne geçtiyse tek tek
ben yazamıyorum utancımdan bana benzeme

ay tamam iyice saçmaladım gören de büyük bi derdim var sancak topu topu 8-10 kilo fazlam var
şu yarışmada haftada veriyorlar kız o kiloyu
arkadas korkdu sanirim cokmu üstüne gittik ne:44:

kaçırmayın bakim yeni adayları

offf başım ağrıyor, ateşim var, halsizlik bitkinlikk
hasta oluyorum sanırım
bugün dışarı çıktım havaya aldandım inceydi üstüm
sonucu bu işte....:18:

biz aylarca uğraşiyoz adamlar bir haftada veriyo ya 8-9 kiloyu. beni alsalar oyarışmaya bir ylunu bulur yine kaçamak yaparım kız

lak lak ediyoz sen de gel kızçe

onların yerinde olmak da zor ama
o kadar kilo olsak ve bize o kadar şey yaptırsalar biz de verirdik de... aman Allah korusun yavaş yavaş veririm daha iyi..

hasta oluyorum sanırım

aman canım hemen kendine sıcak bitki çayı yap meyve filan ye bişeyler yap hasta olma zor geçiyor sonra bu mevsimde hastalık...
dikkat et kendine

biz aylarca uğraşiyoz adamlar bir haftada veriyo ya 8-9 kiloyu. beni alsalar oyarışmaya bir ylunu bulur yine kaçamak yaparım kız

lak lak ediyoz sen de gel kızçe
Geldim garii, fotolarına baktım da, genelde hep siyahlar içindesin. Kilolu olduğundanmı açık renk giymiyorsun canım hiç, yazın görürüz herhalde açık renk kıyafetlerle de. Belli olmuyor o yüzden fotoların tam.

hasta oluyorum sanırım
Geçmiş olsun, havalar aldatıcı.

onların yerinde olmak da zor ama
o kadar kilo olsak ve bize o kadar şey yaptırsalar biz de verirdik de... aman Allah korusun yavaş yavaş veririm daha iyi..
Evet ya, halimize bin şükür. Enazından farkındayız kilolarımızın ve burdayız.

Bu balkaymak nerelere gitti acep, 1.ci oldum diye havalara girdide kutlamaya gitti herhalde. Verdiği kiloları da alıp gelecek geri.

Mine ve suzicim de gelmiş, ben de sizleri soracaktım, nerdeler diye. Kız suzi pilavları lüplettin mi? Ben yine yaptım bişeyler. Hadi yenecen beni.Nedense bi gaza gelemiyom bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…