slm kizlar iyi aksamlar ne örüyonuz
kendine dikkat et canim benim güle güle git güle güle gel canim arkadasim
sagol canim haplarimi aliyorum daha reglde gelmedi dr demisdin regllen birlikte atilir kist diye ama tik yok simdilik isallah düser canim cok sagol
kizlar cuma günü dolunay varmis istah patlamalari olabülür aman dikkat edelim :18:
:44:benim iki kati fazlam var
birde herkes yarismacilara bakiyor hani isim yazdiklari yerde isimlerinin arkasinda dolapda hamburgerleri gördüm
bende gitemiyom wcye kac gündür ya
moralin bozulduysa sana 100 gr dondurma ismarliyim yawrum, 181 gramregl oldugun icin odul
sen o hatuna 6 ay olur,10 ay olur,1 yil olur.. ne kadar gecerse gecsin o laflari yedirttireceksinntamam mi canim,moralini bozma..o hatunu aklina getir yeme,kullan o hatunuu
aynen noramm ben de oleyimm yaaa,klozetle baris yapmak istiyommm
zerram canim benim bursadan giremiyonmu 3 hafta cok amaHErkese iyi akşamlar hatunlar
Vınn kotası çok az kaldığı için giremiyorum
Ama cepten takip ediyorum
Gözüm üstünüzde haaaaaa
Ben uyuyun yine cissli günler oluyo tabi
Ama ben anladimki bu kilomla mutluyum
Yinede bı üç kilo versem fena olmaz heee
Yeme payım olsun
Suzi canım sagol ben iyiyim
Telden girince zor oluyo
Senide yakın markaja aldım bak
Cisslari götürme
Mine, black gecmis olsun
Yeni gelenler hoş geldiniz
Burayı takip ederseniz ve önerileri uygularsanız emin olun
İstediğiniz kiloya inersiniz
Ama kısa sürede mucizeler beklemeyin
Dilek ben bu hafta ve sonraki bıkac hf sanırım
bildirim yapamicam
Bu süre zarfında umarım su anki kilomu korurum
Yeğenimin nisani var haftaya büyük ihtimal
3 hf civarında Bursa'da olucam
Perşembe veya cuma yola cikicaz
Sizleri seviyor ve öpüyorum
canim 1 kilo az degil ki niye morelini bozuyorsun 1kilo demek 7000 kalori demekmis bence gayet iyi sIkma caniniben geldiiiiimm :80:
ama kötüyüm çok çok kötüyümmoralim çok bozulduuu
teşekkür ederiim ama nazar deydi bile galibaa. bu sefer sadece 1 kilo vermişiiiiiiiimmm
teşekkür ederimm ama canım çok sıkıldı. çünkü bu sefer sadece 1 kilo vermişimm
ama ben biliyorum neden böyle olduu. çok fazla kaçamak yaptım ben çooook
o koca totom ve koca göbüş hala duruyo !!
ama yoo böyle gitmezz ders oldu bu bana!! doktorum ne diyorsa o bundan sonra !!
yaaaaaaa
menü iyi ama canın çok tatlı isterse sütlü tatlı tercih etmelisin tabi az miktarda şerbetli tatlı önermiyoruz
yok yemicem zaten. kararlıyım. çiko bnm için cısdan da beter artık. bakalım neler olacak...
randevum da iyi geçmedi pek bozuldu moralim. aslında bir o kadar da motive oldum...
merak etme durumlardan haberdar ederim...
senin kistin vardı dimi yanlış hatırlamıyorum. nasıl gidiyor tedavin ?
çok çok çok ayıp etmış !! hele ki bayan... ama ona inat vazgeçmeyip zayıflamalısınn onun da gözüne sokmalısın bunu
dileeek sen güçlüsün yapmazsııın. yok kaçamak ı ıh ehh o kaka
bugünkü randevum feci ders oldu bana !!
sagol canim
offf börek kokuyor dayanamadim bir dilim yedim fazla yememeliyimm
yedim valla bugün ekmek türü hic yememisdim birde regl yaklasiyor(klasik bahane) ben sisko kaynana olucam
kötüyüm
adet oldum ama tam olamadım içimde bi sıkıntı... ne bulsam ağzıma atıyorum canım sürekli bir şeyler çekiyor..
dobuşların efendisi olmaya devam yani
kizlar
hosgeldin canimbende geldimm.. uzun zamandır zayıflamak için ugrasıorum ama hep tek basımayım.. bakalım bu sefer ne kadar yol katedicemm:)
gel kardeş gel
her gün yaz buraya boğazından ne geçtiyse tek tek
ben yazamıyorum utancımdan bana benzeme
ay tamam iyice saçmaladım gören de büyük bi derdim var sancak topu topu 8-10 kilo fazlam var
ne yedin bakem anlat merak ettimİyi akşamlar kızlarrr,
Ben de geldim, napıyonuz bakem????
biz aylarca uğraşiyoz adamlar bir haftada veriyo ya 8-9 kiloyu. beni alsalar oyarışmaya bir ylunu bulur yine kaçamak yaparım kız
gecmis olsun monam havadandir bi hap yut ilerlemeden canim :26:offf başım ağrıyor, ateşim var, halsizlik bitkinlikk
hasta oluyorum sanırım
bugün dışarı çıktım havaya aldandım inceydi üstüm
sonucu bu işte....:18: