70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canim benim,Allah yardimciniz olsun cok uzuldum isallah karsi taraf sikayetci olmaz iste insanin basina gelmeyince anlamiyo,kaybedince farkina variyo herseyin..dedigin gibi saglikli yasamak icin kilo vermeliyiz..

Kendimden nefret ediyorum.

anamm bacim nettin sen yauvvbugun gunlerden pazar tamam mi,sen cislarini yedin ..yarin protein diyetinin ilk gunu..bugunu unut artik bosver,mideye indi..kuscak halin yok

hani yesil cay,hani salata,hani su..nerde sole cabuk
ayy haftasonu ben de dayanamıcam sanırımmmm
ya ciğer ya iskender yicem üstüne de künefeeee
hd'de iki dobiç
he garsonu azarla bi de ne münasebet ne tereyağı bakışı at
iskender ama diyet olcak tereyagsiz olcak ya ciddi bi soru sorcam gulme ama ciger yemek yasak mi:26:

hayatimda ilk defa duydum dolmanin içinin açılip ketçap mayonez sıkildiginiinsan misin sen

ufff ya iskendere bile dayanirim,ama pizzaya zaafim var..reklamlari bile cikinca agzimin sulari akti..tam bugday unlu,ya da cavdar bugday unlu pizza yapsalar diyet pizza olurmu acibaa

ufff ya iskendere bile dayanirim,ama pizzaya zaafim var..reklamlari bile cikinca agzimin sulari akti..tam bugday unlu,ya da cavdar bugday unlu pizza yapsalar diyet pizza olurmu acibaa

Bilmiyorum nerede oturuyosun canım ama realde buna benzer ürünler var:)ben bi kere almıştım.ama sebzeliydi:)

olmadı kendin yapıverrrr:):):)

Son düzenleme:
:):):):):):) ama maksat yememek...bugün tam 2 tabak makarna yedim kendimi çok kötü hi,ssediyorum zaten

Yemeyelimm yemeyelimmmmmmmmm:))))

2 tabak makarna mııı??? dayağı haketmişsin
ben yediklerimi saysam dayaktan hastanelik olurum burda
üzülme canım yarından itibaren dikkat edersin

Gormusken yiyeydim bari
Ayy oda kilo yaparmi acep

Evet ya iyi oluyo erken diş fircalamak

bende kesin yapar
bu hafta artıda çıkcam da o yüzden iyice cozuttum artık

Bilmiyorum nerede oturuyosun canım ama realde buna benzer ürünler var:)ben bi kere almıştım.ama sebzeliydi:)

olmadı kendin yapıverrrr:):):)

real 10 dk bana,yarin ugruycam zaten bakayim bi kac kalori,olmadi oyle cavdar unu ile yapabilrimmm pizzaaa
canim su linkten bakarak yapabilirsin,sana yaptigim linki tiklayinca dogru cikiyor ama anlamadim sorun nerde:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:
zerracim seni gordum bide
neyse ben kacar,yarin yogun bi gun beni bekliyo yine,ugrayamassam kismayin bana iyi geceler!

Süpriz :) minderbob :))) telefondan yazarken zorlaniyom yatarken okuyordum yazdiklarinizi :)
Güya saat 10da yatacakdum arkadas aradi 1saatde onlan konusdum gözlerim yanmaya basladi geri kaciyom :)))

Zerram yarin görüsürük canikom ozman persembe ye kadar :)
isallah xeker telefonun canim ya

hadin iyi künefeler ;-) yani iyi geceler ...

Peri deyine bende cinli minli diyin sandim :) gizli gizli okudumu nerden cakti kurnaz kiz diyom :) halbuki sen bizim peri kaynanayu diyorsun dimi
Uykum gelfi sanirsam aclikda basima vurdu türkün akli sonradan calisir benim gibi :))) yatayim ben iyisime hehe:)))

Son düzenleme:
ben de çıkayım kızlar iyi geceler hepinize..
sevgilimin annannesi vefat etmiş abisi haber verdi kötü haberi vermek de bana düştü
artık yatmalıyım sabaha muhtemelen yoğun bi gün beni bekliyor.. öpüldünüz..

kizlaaar

oyy suziim merak etmisiniz benii

Zor birkac gün yasadim biraz problemler oldu canim skkindi buralarada ugrayamadim:26: simdi iyiyim sükür diyet de yalan oldu tabi :26: kesin yine 7 leri görürüm bu hafta sizden ne haber ?Herkes iyi umarim

günaydin kizlar

ababa wcye giriyor bi tedirgin ya yapamazsam falan
sonra çıkıyor koşuo tartıda ohh bugün de hasılat iyi 300 gr eksideyim diyor

bakma suzi sen bize uyma sen çıtır ol biz ettik sen etme
sade künefeden citir olcagimi bilsem yememde birtek o degilki
daha gencmissin simdi topikimizde 2 tane dilegimiz oldu ikinizin arasina bir msj sIkIstirsamda bi dilek tutsam diye düsünüyom
ay minecim ne güzel anlatmissin ama sicak yapmiyorlardir onun icin bi lokantaya gitmem lazim yiyemezsem kesin geldigimde bi künefe yerim daha kelebkde yiycem
hadi bakalim merak ettim kocissin verebilcekmi gerci erkekler daha cabuk veriyorlar
sagol zerram annem alisdirdi armutu ac karnina yedinmi daha cok etki yapiyor diyo hep
yazamiycak olursam sanmam ben yine firar mirar yazarim da diyelim yazamadim sana hayirli yolculuklar zerram allaha emanet olun
naptin yedinmi zerram pizzayi
basiniz sagolsun canim benim...
canim benim ya cok merak ettik seni ama simdi iyi demissin iyi olsun aman sIkma canini ballim cauk gelen cabuk gider allah baska dert vermesin öptüm canimcim

Bu kadar yesem vicdan azabından giderim herhalde.
Valla dün evdekileride deli ettim.
Anneme diyorum gittiğinden beri zayıflamışmıyım farkediyo musun.
Vermişsin diyo emin misin tekrar bak diyorum.

Göbeğime bakma ama regl olucam ondan şiş diyorum bide
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı.

Aynen regl + maddi anlamda sıkıntıdayım biraz ondan sanırım.
Psikolojim bozuldu iyice.
Karnım, ağzım, gözüm çok pis şiş bu sabah.

kizlar ben künefe yemedim herhalde hic
cuma günü eksi cikarsam türk firinci var orda varsa bi tadina baksammi ki

6 yı görde ondan sonra ye Suzim

Dün proteine başlamıştım ne güzel yalan oldu.
Bugünde işe geç kaldım zaten.

Sağol ablacım.
Ya sonuca bakınca evet öyle bugün bile o kadar şişliğe rağmen ve kabızlık sorunuma rağmen 63.5 çıktım.
Normalde 63 olmak bi hayaldi.
Şimdi onu beğenmiyorum.
Bugün dengeliycem inşaallah regl olsaydım rahatlayacaktım ama.

Nerdesin bacım sen kaç kere yazdm nerelerde bu balkaymak diye.

Sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun...

Günaydın suzicimm

Günaydın kızlar.
Sabah geç kaldım gene. Saatler ileri alındıktan beri uyanamıyorum.:26:
Bugünde pek parlak geçmeyecek.
Yanıma domates, maydanoz, peynir, zeytin bide zero aldım.
Sabah da öğlende kahvaltı tarzında yiyeceğim.

Şişlikten patlamazsam iyidir bide.

Son düzenleme:
yok canım yemedim
zaten ben pizzayı hemen sıcağına severim
2 hamur arasındaki peynir akıcı kıvamdayken..

valla kociş ben yokken verebilirmi bilmiyorum
yemekleri düzenli olmıcak annesine gitse annesinin yemekleri yağlı ve hamur işi oluyo genelde
geçen gün kv deydik salata da istedik diyetteyiz diye ben severimde
onlarda pek salata alışkanlığı yok
salata yapmış ama içi vıcık vıcık yağ
süzdürerek yedim salatayı
yarın yada cuma sabahı gidiyoruz bursaya canım
hiçte sevmem yolculukları
çocukla zor oluyo hadi hayırlısı
Sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun...

Eki Görüntüle 382314
sağol canı seninde

sanada gny canım
benim bende saatler değiştkten sonra ayak uyduramadım
önceden sabah namazından sonra uyumaz akşamda 10-11 gibi yatardım iyi oluyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…