- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.
Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!
Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...
Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.
Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...
Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...
Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...
Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...
Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...
Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...
Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...
Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...
Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...
Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...
Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...
Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!
ayy canim benim,Allah yardimciniz olsun cok uzuldum
07:50
1 Şekersiz Türk kahvesi
08:50
Göbek, kırmızı lahana, maydanozlu salata (içine yarım limon sıktım)
3 dilim peynir,
10 tane zeytin,
Limonlu ıhlamur
11:00
10 tane fınduk
13:00
80 gram light ton balığı,
Göbek salata
Zero
16:00
10 tane badem
19:30
1 tabak tavuklu bezelye,
1 kase yoğurt,
1 bardak zero,
Domates,
Acı biber
20:30
6-7 tane hoşbeş
7-8 tane biscolata
Şekersiz çay
Protein de hop güm oldu.
Kendimden nefret ediyorum.
anamm bacim nettin sen yauvv
bende yazayim menümü:
sabah: kücük kase (cekirdek kasesibenim birde isyerinde koca göbekli kasem var yarim paket nesfit girer icine rahatlikla onu kulanmadim ) nesfit yagsiz süt ile anca 1 bardaklikdir
ara: 2 kuru erik
öglen: tonbalik salatasi 1 dilim ekmek
ara: 2 kuru erik
aksam: dünkü yarim tavuk yaninda cacik bir kasik makarna
hani yesil cay,hani salata,hani su..nerde sole cabuk
iskender ama diyet olcak tereyagsiz olcakayy haftasonu ben de dayanamıcam sanırımmmm
ya ciğer ya iskender yicem üstüne de künefeeee
hd'de iki dobiç
he garsonu azarla bi de ne münasebet ne tereyağı bakışı at
off ben de bayılırım sabah kalkar gitmez
yarım kilo şerbetli tatlı yediğim günleri bilirimmm
benim diyetten önceki ebslenme tarzımı bilseniz sen yine iyi kilo almamışsın dersinizz
dolmaya bile içini açıp ketçap mayonez sıkardım:86:
ufff ya iskendere bile dayanirim,ama pizzaya zaafim var..reklamlari bile cikinca agzimin sulari akti..Canım iyi yapiyolarsa kendini odullendir eksi çıkarsan
Kızlar napiyonuzyaaaaa
Gece gece zaten gündüz oturmada yedim diye aksamı
musli yourtla geçiştirdim
Kocis dom... pizzadan pizza almış onu bilem yemedim bı isirik
aldım
şimdide kanıma giriyonuz bak 2 dilimi duruyo daha