70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay_nil doğum günün kutlu olsun şeker, yıllandıkça şarap gibi güzelleşir emi

Eşinle beraber uzun ve sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun

savdiğim kitapları sormulsun canım ay o kadar çok ki . ama mesela çalıkuşu benim için bir hit dir oradaki masum aşkı çok seviyorum
safiye sultan diye bir 3 lü vardı o mesela çoooook güzel, step. kingin korku romanlarının hastasyım bir de onun kara kule serisi var 7-8 cilt tam benlik oku oku doyamadım.
bilim kurgu çok severim ve 8-9 kitaplık bi dune gezegeni serisi var. ona da bayıldım. gelecekteki dünyayı çok güzel anlatmış.
cengiz aytmatovun da tüm kitaplarını okudum sayılır ve hepsi birbirinden güzel.
dünya klasikleri vazgeçilmezim zaten. rus amcalara bayılıyorum sefilleri 5 kere okuyup her seferinde ağlamışımdır.
Anna karenina içinde az zırlamadım. ama ama o sadece çok aşık bir kadındı ama niye mutlu olamadı ki
o kadar çok kitap adı geliyorki aklıma yazmaya devam edersem sayfa yetmeyecek
keşke her okuduğum kitapla 300-500 kalori yaksam ne güzel olurdu
kitabıda kiloya bağladımya tamamım ben tamam

Bende yorumları okur öyle alırım genelde.

Bencede tatlım ben zaten söz konusu kocişse hiç susmam anlatırda anlatırım:) Yazarken geçmişe dönüyorum ya güzel oluyor.

Çocuk farklı bir sorumluluk zaten başlı başına.Onu bildiğim için henüz erken diyorum.
Kociş ilgimin farklı yönlere dağılmasına hazır değil bence.O yüzden beklemedeyim.

Yapı olarak bende eşime göre soğuğum.İlk zamanlar yatakda o kadar dip dipe olmakdan sabaha kadar uyuyamıyordum.
Ama benim kocişde sevgisini öyle belli ediyor.Bunu o kadar şeker yapıyorki dayanamıyorsun:)

i

ay ne güzel tekrar evlenesim geldi :111:

Benimde

O kıskançlık bendede var.Benim kociş maşallah boylu poslu uşak.
Özellikle (bende tabi) sakalları uzayınca çok karizmatik oluyor.
Geçende yolda yürüyoruz ben minübüsün arkasında kaldım karşıdan kız geliyor ay nasıl bakıyor kocişe.
Sonra beni gördü başını çevirdi.Bende kocişe şakayla karışık anlattım.Sen benimsin yapcek bişi yok ben kaptım seni diye
Maşallah bizlere

Bende hastalığımda çok cozuttum daha tartıya çıkmadım ama + gelicem kanımca

pisim al bak bakem kitap okumak kac kalori yakiyormus

• Alışveriş yapmak 10 Kcal.
• Banyo yapmak 23 Kcal.
• Bulaşık yıkamak 28 Kcal.
• Elde çamaşır yıkamak 30 Kcal.
• Enstrüman çalmak (piyano) 24 Kcal.
• Salınarak dans etmek 31 Kcal.
• Ders ve ödev yapmak 15 Kcal.
• Giyinip – soyunmak 17 Kcal.
• Kitap, dergi, gazete okumak 10 Kcal.
• Makyaj ve cilt bakımı yapmak 12 Kcal.
• Merdiven çıkmak 150 Kcal.
• Örgü, el işi, dikiş, nakış 14 Kcal.
• Saç kurutmak 14 Kcal.
• TV izlemek, müzik dinlemek 9 Kcal.
• Toz almak 22 Kcal.
• Uyumak 9 Kcal.
• Ütü yapmak 40 Kcal.
• Yerleri silmek 33 Kcal.
Gelelim baylara. Zamanı yine 10’ar dakikalık periyotlara ayarlarsak, 70 – 80 kg. ağırlığında bir erkeğin harcadığı enerji miktarı;
• Araba kullanmak 34 Kcal.
• Bilgisayar, playstation v.s. oynamak 22 Kcal.
• Boya yapmak 33 Kcal.
• Çocuk bakımı 39 Kcal.
• Davul v.b. enstrüman çalmak 47 Kcal.
• Ders vermek 24 Kcal.
• Dövüşmek 59 Kcal.
• Heyecanla maç izlemek 21 Kcal.
• Kâğıt, masa oyunları oynamak 16 Kcal.
• Kavga etmek ve tartışmak 25 Kcal.
• Merdiven inmek 76 Kcal.
• Odun kesmek 96 Kcal.
• Tıraş olmak 16 Kcal.
• Yatakta istirahat 12 Kcal.

Aperpl sana kendi ifikirlerimi dürüstçe söylüyorum canım, menülerinde miktarı az da olsa hergün yasaklı birşeyler oluyor..

Tatlı, börek,çörek,pilav....Tamam az yiyorsun ama hafta hesabından bakarsak bütün günler içerisinde toplamda büyük miktarlara ulaşıyor...

Daha hızlı ve kalıcı kilolar vermen lazım..O yediğin tatlıyı eritmen senin en az 2 gün alacak.. düzeli spor yapan hatunlar değiliz biz, hedefimize ulaşana kadar lüks bunlar tatlım...

Ayrıca tatlı acıktırır ve tatlı yedikçe, tatlı yiyesin gelir, miğdene şekerin tadını unuttur, buna izin ver ki unutsun ...Kilo versen de sen istediğin kadar incelemezsin böyle...

O tatlıyı yemektense, bir kaba koy, haftada 1 gün belirle, o gün otur ye 1 tane tatlı , böyle gerçekten bütün günlerin boşa gidiyor

slm kızlar bomba gibi geldim 79 dan 77 ye inmişim bizimki tam bir hödük gene damarıma bastı tam gaz devam edecem görsün böyle kalacak ne yediğime gelince dün akşam 7 gibi yemek yedim kıvırcığn üzerine yoğurt döküp yedim tuz da katmadım saat 10 gibi bir kupa sirkeli sıcağa yakın su içtim
sabah ilk işim yine sıcak sirkeli su içmek oldu sonra kahvaltıda vbir dilim ekmek bir kaç zeytin küçücük bir parça peynir yedim
ara öğünde küçücük bir parça börek sıcak sirkeli su
öğlen maydonoz kekik ve limonlu çay yemekten önce içtim yemektede 2 çatal pilav ara öğünde bir kaç fındık yiyecem akşamada yoğurtlu haşalanmış ıspanak yiyecem herşeyden yiyorum ama sık ve az az ben böyle yapıyom bakalım şimdilik bu gün birde bir saat yürüyüş yaptım karar verdim bir gün yürüyüş yaparsam ertesi gün evde egzersiz yapacağım şimdi moralim çok yerinde acıktıkça sıcak su içiyorum hem vücudun su ihtiyacını dengeliyorum hemde tok tutuyor beni birde yağ yakımına çok faydası varmış inşalla hepimiz bir an önce istediğimiz kiloya ineriz

odun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim

Tebrikler arkadaşım.Azim,kararlılık,zaman yapılamıyacak şey değil.

boşver + olursan ,sağlığın daha önemli sağlıkta kiloyu dert etme kendine kilo nedirki verirsin güzelim daha önümüzde çok haftalar var

he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo

offf evet yaa ütü o kadar saçma birşey ki ütülüyon ütülüyon gene kırış kırış oluyo zaten ne saçma

Bir an önce kırışık gömlekler fln moda olsun yaa

Ütü yapanları ayıplasınlar hatta o derece

boşver + olursan ,sağlığın daha önemli sağlıkta kiloyu dert etme kendine kilo nedirki verirsin güzelim daha önümüzde çok haftalar var

Bugün doğum günüm diye kendime izin verdim.
Akşam pasta yicem azcık.
Ama perşembeden itibaren yine sıkı başlıcam inşallah.
Haftalar var deme kız en azından mayısın ilk haftasında normal kiloya ulaşalım da azcık rahat giyinelim.
Kendimizi böyle motive edelim.Deniz sezonundan bahsetmiyorum bile

off aynen bende suzim bi kurtulsaydım şu kilodan ya çok umutsuzum ben anlamadım bi huysuzluğum üstümde

iyiki doğdunnn nice mutlu yıllara canım

he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo

bilmem yazmiyordun herhalde 10 dakikalik :44: benim en cok hosuma giden merdiven inmek oldu
ama yukariya nasil cikacam geri asansör yok binada yoksa inerken yürüyerek cikarkende asansörü kulanirdim

Son düzenleme:
off aynen bende suzim bi kurtulsaydım şu kilodan ya çok umutsuzum ben anlamadım bi huysuzluğum üstümde

Canım her hafta geçen haftaki kilonla kendini kıyasla ve bu cumaya adapte ol

Bende şimdi 55 kiloyu hedefliyorum ama ona yoğunlaşsam oturur ağlarım yani, hatta olmuyo değil bazen :26:

Bak 3 tane de rakibin var kendine gel len

doğum günün kutlu olsun şekerim nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…