canım en çok beğendiğin ve etkisinde kaldığın kitaplar neler
tabi herkesin zevki farklı ama
ejderha dövmeliyi falan herkes beğenir sanırım
bin muhteşem güneş kitabı çok etkilemişti mesela benii
hepsini tek tek not aldım canım
ben netten yorumlara bakayım
hepsiburadadan yorumları okumadan kitap almıyorum
okula getiriyorlar hemen nete girip okuyorum sonra alıyorum
yorumlara bakmadan elif şafağın firarperest diye bir kitabını almıştım sonradan baktım hep olumsuz şeyler yazılmış
şimdide okuyasım gelmiyor
sağol canım öneriler için
canım nazar falan değer çok fazla anlatma bence
eşinle çocuğunu övmeyeceksin derler
mutluluğunuz daim olsun
çocuk olduktan sonra çok şey değişiyor
sarılsan bile hemen çocuk dibinde bitiyor
ama öyle devamlı sarılır vaziyette, kucak kucağa sıkılmıyormusun yaaa
ben hiç sevmem öyle
atatürk gibisin der eşimde
i
ay ne güzeltekrar evlenesim geldi :111:
aynen şeker biz senle çok şanslı olanlardanız ve aynı kafadanızsevdim seni benimde kıskançlığım kendime olan güvenim yerine gelince yani zayıflayınca gidecek inş.ve sorunsuz bir hayat yaşıcam kocişle Allah'ım dert tasa vermesin başka neyse sağlıklı yaşama geçelim artık :
ben bu hafta az vericem kilo ,vücut durdu sanırım tartı hiç 72 yi görmedi ya geçen hafta bugünlerde 73ü görmüştümpes etmek yok azimle yola devammmmmmmmmmm
Ay_nil doğum günün kutlu olsun şeker, yıllandıkça şarap gibi güzelleşir emi
Eşinle beraber uzun ve sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun
bugünkü menüm
sabah:
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tarcınlı cay
ara: kahve
öğle:
etli nohut yemegi
yarım kase cacık
salata
yarım kadayıf tatlısı
ara:
1 kayısı
1 incir
bitki cayı
aksam:
meyveli yogurt
ara:
1 meyve
bitki cayı
pisim al bak bakem kitap okumak kac kalori yakiyormus
• Alışveriş yapmak 10 Kcal.
• Banyo yapmak 23 Kcal.
• Bulaşık yıkamak 28 Kcal.
• Elde çamaşır yıkamak 30 Kcal.
• Enstrüman çalmak (piyano) 24 Kcal.
• Salınarak dans etmek 31 Kcal.
• Ders ve ödev yapmak 15 Kcal.
• Giyinip – soyunmak 17 Kcal.
• Kitap, dergi, gazete okumak 10 Kcal.
• Makyaj ve cilt bakımı yapmak 12 Kcal.
• Merdiven çıkmak 150 Kcal.
• Örgü, el işi, dikiş, nakış 14 Kcal.
• Saç kurutmak 14 Kcal.
• TV izlemek, müzik dinlemek 9 Kcal.
• Toz almak 22 Kcal.
• Uyumak 9 Kcal.
• Ütü yapmak 40 Kcal.
• Yerleri silmek 33 Kcal.
Gelelim baylara. Zamanı yine 10’ar dakikalık periyotlara ayarlarsak, 70 – 80 kg. ağırlığında bir erkeğin harcadığı enerji miktarı;
• Araba kullanmak 34 Kcal.
• Bilgisayar, playstation v.s. oynamak 22 Kcal.
• Boya yapmak 33 Kcal.
• Çocuk bakımı 39 Kcal.
• Davul v.b. enstrüman çalmak 47 Kcal.
• Ders vermek 24 Kcal.
• Dövüşmek 59 Kcal.
• Heyecanla maç izlemek 21 Kcal.
• Kâğıt, masa oyunları oynamak 16 Kcal.
• Kavga etmek ve tartışmak 25 Kcal.
• Merdiven inmek 76 Kcal.
• Odun kesmek 96 Kcal.
• Tıraş olmak 16 Kcal.
• Yatakta istirahat 12 Kcal.
iyi fikir önce benimkini keselim 95 kilo sobada iyi yanar bizde epey kolari yakarız bu sayedeodun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim
slm kızlar bomba gibi geldim 79 dan 77 ye inmişim bizimki tam bir hödük gene damarıma bastı tam gaz devam edecem görsünböyle kalacak ne yediğime gelince dün akşam 7 gibi yemek yedim kıvırcığn üzerine yoğurt döküp yedim tuz da katmadım saat 10 gibi bir kupa sirkeli sıcağa yakın su içtim
sabah ilk işim yine sıcak sirkeli su içmek oldu sonra kahvaltıda vbir dilim ekmek bir kaç zeytin küçücük bir parça peynir yedim
ara öğünde küçücük bir parça börek sıcak sirkeli su
öğlen maydonoz kekik ve limonlu çay yemekten önce içtim yemektede 2 çatal pilav ara öğünde bir kaç fındık yiyecem akşamada yoğurtlu haşalanmış ıspanak yiyecem herşeyden yiyorum ama sık ve az az ben böyle yapıyom bakalım şimdilik bu gün birde bir saat yürüyüş yaptım karar verdim bir gün yürüyüş yaparsam ertesi gün evde egzersiz yapacağım şimdi moralim çok yerinde acıktıkça sıcak su içiyorum hem vücudun su ihtiyacını dengeliyorum hemde tok tutuyor beni birde yağ yakımına çok faydası varmış inşalla hepimiz bir an önce istediğimiz kiloya ineriz
he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyoodun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim
boşver + olursan ,sağlığın daha önemli sağlıkta kiloyu dert etme kendine kilo nedirki verirsin güzelim daha önümüzde çok haftalar varBende yorumları okur öyle alırım genelde.
Bencede tatlım ben zaten söz konusu kocişse hiç susmam anlatırda anlatırım:) Yazarken geçmişe dönüyorum ya güzel oluyor.
Çocuk farklı bir sorumluluk zaten başlı başına.Onu bildiğim için henüz erken diyorum.
Kociş ilgimin farklı yönlere dağılmasına hazır değil bence.O yüzden beklemedeyim.
Yapı olarak bende eşime göre soğuğum.İlk zamanlar yatakda o kadar dip dipe olmakdan sabaha kadar uyuyamıyordum.
Ama benim kocişde sevgisini öyle belli ediyor.Bunu o kadar şeker yapıyorki dayanamıyorsun:)
Benimde
O kıskançlık bendede var.Benim kociş maşallah boylu poslu uşak.
Özellikle (bende tabi) sakalları uzayınca çok karizmatik oluyor.
Geçende yolda yürüyoruz ben minübüsün arkasında kaldım karşıdan kız geliyor ay nasıl bakıyor kocişe.
Sonra beni gördü başını çevirdi.Bende kocişe şakayla karışık anlattım.Sen benimsin yapcek bişi yok ben kaptım seni diye
Maşallah bizlere
Bende hastalığımda çok cozuttum daha tartıya çıkmadım ama + gelicem kanımca
he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo
odun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim
iyi fikir önce benimkini keselim 95 kilo sobada iyi yanar bizde epey kolari yakarız bu sayede
boşver + olursan ,sağlığın daha önemli sağlıkta kiloyu dert etme kendine kilo nedirki verirsin güzelim daha önümüzde çok haftalar var
iyiyim sekersu artilardan kurtulsam daha iyi olcemde bakalim artik sen nasilsin bakem
ay bayildim dügünden sonra tekrar dombik olma canim
ay ne güzeltekrar evlenesim geldi :111:
yok yok bahane yok artik
neslicimsanada birsey diycekdim sekretärin yanina gidince unuttum :26:
Bugün doğum günüm diye kendime izin verdim.
Akşam pasta yicem azcık.
Ama perşembeden itibaren yine sıkı başlıcam inşallah.
Haftalar var deme kız en azından mayısın ilk haftasında normal kiloya ulaşalım da azcık rahat giyinelim.
Kendimizi böyle motive edelim.Deniz sezonundan bahsetmiyorum bile
he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo
off aynen bende suzim bi kurtulsaydım şu kilodanya çok umutsuzum ben anlamadım bi huysuzluğum üstümde
doğum günün kutlu olsun şekerim nice mutlu yıllaraBugün doğum günüm diye kendime izin verdim.
Akşam pasta yicem azcık.
Ama perşembeden itibaren yine sıkı başlıcam inşallah.
Haftalar var deme kız en azından mayısın ilk haftasında normal kiloya ulaşalım da azcık rahat giyinelim.
Kendimizi böyle motive edelim.Deniz sezonundan bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?