selam kızlar
minecimmm valla eksideyim ama öyle şimdilik güzel bir sonuç yok
o şoku yaptım -100 gitmiş bugğn yapcaktım yapmadım
istediğim 1.5 gitmesi ama nafile gidemez çıkmıyo yağ kalmadı anam artıkın
ideal kiloma yaklaştığımdan herhal çıkmıyo şu 3 kilocuk yağ
ayyy tuba kız o ne seksi duruş öleeee anacım o elbise çok güzel yakışmış
süper fiziğin olmuş ammaaaaaaaa ben kocişin yerinde olsam giydirmezdim
ben erkek olsam heralde eşim yanmıştı
herşeye karışırdım
ayakkabılar konusundada elbise gri görünüyo ayakkabılarıda krem gibi gördüm
güzel ama siyah alırsan hem elbisen o kadar patlamaz hemde daha sade olursun
neeee yağı uleynnnnnnnn katilmi edecen sen bizizaten heryerimiz yağ
sen bakma öle diyet yağı yazdığına hepsi kandırmaca
o basbaya yağğğğ yavrum kandırma kendini
yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnn
hahadilek yeter diye bagra bilirsin cok sIkIstiriyorum seni bugün :101:
simdi siyah ekmegin üstüne incecik diet yagi sürsem üstünede bu keten tohumunu serpistirsem olurmu
Yağın diyeti mi olurmuş len
İstiyosan baklava al bi kilo üstüne keten tohumu dök ye
Güzel fikirmiş bende magnum alıp keten tohumu kavanozuna daldırıp öyle yiyebilir miyim?
Metoyu çalıştırıyo, tok tutuyo, bağırsakları çalıştırıyo canım.
Yok yok karar verdim ben yeniden başlıyoomuşum gibi devam edicem.
ay canım benim maşallahhhÇiçeğimin üzerindede kocaman bir kalp şeklinde kırmızı balon var:)
Çocuk gibi sevindim vallahi :)
Çok güzel bir not yazmış.Bizim için önemli bir tarihdi doğum günüm.
İki yıl önce eşim buğün memleketine gitmişdi ilişkimiz belirsizdi.
Ama eşim her şeyi elinin tersiyle itti.Benim için istanbulda yeni bir başlangıç yaptı.Onu anlatmış cümlenin sonunuda.
Ben fıstığımı seçtim fıstığım beni seçti.Ve bugün karımsın iyiki doğdun bebeğim diye tamamlamış
canım sen meto bi şok et bence,hep aynı meto naz yapıyo vermiyo kilolarıalıntılardan selam vermeyi unuttum
nasılsınız kızlar?
dilek bende sendenim bugün
kaçamak yapmadım ama yinede canım sıkkın
sabah +300dün yine
bu hafta gitmeyecek galiba
insanın pes edesi geliyor valla
kaçamak yapmış olsam içim yanmayacak
sana sarı papatyalar aldım kk'nın pazarındançiçeklerine bayıldımmmmm
ben hayatımda hiç önemsediğim birinden çiçek almadım alamyı çok isterdim ama
olmadı
çok farketmiyor aslında
sırf aşk kitaplarını sevmem, çok romantik aşk sözleri bana göre değil
olasılıksızı okudunmu bilmem o tarzlarıda sevmem
en son bin muhteşem güneş hoşuma gitmişti
milenium 3lemesinide beğenmiştim
ahmet ümitin patasana isimli kitabını dün bitirdim
arkadaştan ayşe kulinin yeni kitabını istedim ama getirirmi bilmem
iskender palanın od, katrei matem ve babilde ölüm istanbulda aşk, kitapları evde var okunmamış sırasını bekleyen ama onları okumak istemiyorum
aslında sırasını bekleyen çok kitabım var ama canım istemiyor onlarııı
bilmem anlatabildimmi
valla cnım sana şöyle söyliyim evlendiğim günden beri(4seneye girdik)sadece benim kıskançlıklarım dışında öyle hiç tartışmışlığımız yoktur(hatta bazen burda da paylaştım bu kıskançlık konularımı fikir almak için sizlerden) hep canım cicim falan öyledir ki etrafımdaki insanlar yeni evlenince ben seni seneye görürüm falan derdi ama hiç öyle kaç seneler geçti değişiklik olmadı çocuklar gibi aşkımızı yaşıyoruz bazen diyorum valla çok çocuksu hareketlerimiz var bizim senle diyorum aman diyor kociş boşver hayatı yaşaçok sver gezdirmeyi yedirip içirmeyi her istediğimi alır falan çok zor günler atlattık biz ama hep birbirimize sımsıkı sarıldık anlayışla yaklaştık evlilikte budur zaten,eminim sizinde evliliğiniz hep böyle devam edicektir bir şey nasıl başlarsa öyle gider çünkü.
açıköğretim sınavım var canım dışardan muhasebe bölümünü okuyorum bakalım nasıl geçicek sınavlar pek fazla çalışmadım umutsuzum kendimden ,artık finallare daha sıkı asılmam gerekecek
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382468 Eki Görüntüle 382466
Eki Görüntüle 382465 Eki Görüntüle 382464
Eki Görüntüle 382460 Eki Görüntüle 382461 Eki Görüntüle 382469
Eki Görüntüle 382467 Eki Görüntüle 382462
canım bence platform ayakkabı al altına,daha da sexi ol
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
ben de aldım canım,ama başlamadım yemeğe:26:Bu arada yoğurtlarınızın veya salatanızın içine 1 tk öğütülmemiş keten tohumu atabilirsiniz.
Faydası çok şekerler.
ama yagsiz da ot gibi oluyor hersey ne süreyim hicbirseymi sen 3 kilo yag diyon tatlim bende 20 kilo yag daha var
şeker insanlar ben kaçıyorumkendinize iyi bakın öpüldünüz
not:
suzim yağ yemeyelim yedirtmeyelim sewiyorum seni
Olur canım olur süper fikir
Bende bu akşam keten tohumlu kebap yemeyi düşünüyorum
aferin fıstığımben o muzu yidim bu arada ya annem dün gece saat 10, ısrar ediyo muz ye ye diye yaa dedim canım annem saat olmuş 10 nası yiyeyim dedim yarım saat pisiklete binmişim şimdi dedim yapma etme dedim, sabhta tıkıştırmış çantama o muzu ye gel bak onların hepsini diyo. şimdik ben o muzu yemeseydim akşam ısrar edicek yine, bende gece yiceğime şimdi yerim dediydim :26:
ay canım benim maşallahhhah ne romantikkkkk
canım sen meto bi şok et bence,hep aynı meto naz yapıyo vermiyo kiloları
sana sarı papatyalar aldım kk'nın pazarından
canım polisiye aksiyon istermisin?Fransız yazar Jean-Christophe Grangé :98: çok hoşuma gidiyor kitapları..kurtlar imparatorluğu,taş meclisi,siyah kan.. elinden bırakamıyosunn
maşallah canım,çok yakışmış
başarılar canım
ben de aldım canım,ama başlamadım yemeğe:26:
Yağın diyeti mi olurmuş len
İstiyosan baklava al bi kilo üstüne keten tohumu dök ye
:18:Yaratıcılığının önünde saygıyla eğiliyorum canım.
Len ohaa yaniii.
Sen siyah ekmeği ve keten tohumu ye.
Diet yağ değilde vücudunda olan fazla yağlarla kaynaşır onlar mideye gidince.
Güzel fikirmiş bende magnum alıp keten tohumu kavanozuna daldırıp öyle yiyebilir miyim?
Olur canım olur süper fikir
Bende bu akşam keten tohumlu kebap yemeyi düşünüyorum
sende muzu keten tohumuyla yeseydin keskeaferin fıstığımben o muzu yidim bu arada ya annem dün gece saat 10, ısrar ediyo muz ye ye diye yaa dedim canım annem saat olmuş 10 nası yiyeyim dedim yarım saat pisiklete binmişim şimdi dedim yapma etme dedim, sabhta tıkıştırmış çantama o muzu ye gel bak onların hepsini diyo. şimdik ben o muzu yemeseydim akşam ısrar edicek yine, bende gece yiceğime şimdi yerim dediydim :26:
tamam canim tutacamcanım benim iş 3 kilo yağı verebilmekte
en kolayı 20 kiloyu vermek bence
ilk zamanlarda bile bu kadar aç kalmıyordum
genede hızlı verdim cıs yapmayınca gittiler
sende azucukun tut kendini daa
haftada 500 bile versen kar kardır datlum
vermeye başlayınca zaten artık kendini görüntünü görünce ister istemez
kendine sınır koyuyorsun
yemiyorsun öyle eskisi gibi
şeker insanlar ben kaçıyorumkendinize iyi bakın öpüldünüz
not:
suzim yağ yemeyelim yedirtmeyelim sewiyorum seni
hani gii ben görmüyomKızlar , forumda sağ tarafta devamlı cıss reklamı görüyorum ben hemde en sevdiğimden
iyi akşamlar pisimmmyoğunluktan giremedim kaçırmışım muhabbeti bende o diet yağdan istiyom diet ekmeğime sürüp yiyecem. suzi o keten tohumuda acı birşey çekirdek gibi değil tadı ümitlenme
bende eve gideyim bari hepinizi öptüm akşam gelemeyebilirim bilgisayarım program yüklenecek diye aldığım yere verdim vermedi daha gıcıklar byeeeeee
Sabah:
3 dlm tam buğday ekmek
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
Ara:
Yarım ayva
1 yeşil çay
Öğlen:
Haşlama tavuk
1 su bardağı çorba
Ara:
Yarım ayva
1 yeşil çay
Akşam:
4 yk yoğurt
4 yk mantar sote
1 su bardağı mercimek çorbası
Toplamda 2 lt su, yarım saat yürüyüş..
Yarın ekmek yemicem bugün 3 dlm yediğim için...
Perşembe günleri extra dikkat ediyorum artık
Dobiç 3 dilim ekmek senin neyine.
Geri kalan güzel
Aferim aferim 74ü görcen bu hafta sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?