Sağol canım
Bak forumda başbaşa kaldık napiim len ben şimdi seni
Ne istersen yap bana yawrummm.
şu diyetisyenini bana ayarla diloş nolur yaaa
Vay arkadaş yaa burdan da yazmış.
Karar verdim aksam bişey Yemicem cay Fln içerim güneyimin var bu aksam onuda izlerimmmm ohhhhh mis gibi cay yaparimmmm kendimeeeeeNorammmmm Nabr beybiiii
Buuuseee ilkeri sevvviiiyoooooorrr
Evlencem kızım onunla
Yavru olmaz öyle ama meyve-yoğurt ye, yada salata-yoğurt ye...
Miğdene bişiler atmazsan miğde çalışmaz ki durur
İyiyim canım eve gitcem şimdi bende işten çıkıp yürüyerek
Son 1 gününüz kaldı üçünüzünde
Portakal la yogurt karıştırıp yesem olurumu aceppppp???? Evet yaaa son 1 gunnnn
Buuuseee ilkeri sevvviiiyoooooorrr
Evlencem kızım onunla
Yavru olmaz öyle ama meyve-yoğurt ye, yada salata-yoğurt ye...
Miğdene bişiler atmazsan miğde çalışmaz ki durur
İyiyim canım eve gitcem şimdi bende işten çıkıp yürüyerek
Son 1 gününüz kaldı üçünüzünde
eve geldim oh be kendime bi kayfe yaptim biraz oturayimgülee güleee suziciiikkk
yoğunluktan giremedim kaçırmışım muhabbeti bende o diet yağdan istiyom diet ekmeğime sürüp yiyecem. suzi o keten tohumuda acı birşey çekirdek gibi değil tadı ümitlenme
bende eve gideyim bari hepinizi öptüm akşam gelemeyebilirim bilgisayarım program yüklenecek diye aldığım yere verdim vermedi daha gıcıklar byeeeeee
ay ne güzel olur dilek ya yeni resim koysanBende yazayım akşam Kuzey Güney var malum belki giremem.
Belki de girer size resim atarım bilemiyorum.
09:00
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
4 tane zeytin,
Ihlamur
11:30
10 tane fındık
13:30
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
6 tane zeytin,
16:00
10 tane badem
19:30
Salata
21:00
Şekersiz Türk kahvesi
Kizlarrrrr ben geldim elektrikler gittik resmen yaaaa jeneratör almak lazımmmm
bak bende merak ettim simdi su diyetisyeniVay arkadaş yaa burdan da yazmış.
görüsürüz noracimBen kaçar dobiçler yarın görüşürüz
Öptüm hepinizi kocaman
Bende muhteşem yüzyıl izlicem akşam her hafta kaçırmam
öptüm dilekcimBende kaçarrr...
İyi akşamlarrr.:115:
iyi aksamlar canimBende ciktimmmmmmm byeeee
günaydin kizlar
sade künefeden citir olcagimi bilsem yememde birtek o degilki
daha gencmissinsimdi topikimizde 2 tane dilegimiz oldu ikinizin arasina bir msj sIkIstirsamda bi dilek tutsam diye düsünüyom
ay minecim ne güzel anlatmissinama sicak yapmiyorlardir onun icin bi lokantaya gitmem lazim yiyemezsem kesin geldigimde bi künefe yerim daha kelebkde yiycem
hadi bakalim merak ettim kocissin verebilcekmigerci erkekler daha cabuk veriyorlar
sagol zerramannem alisdirdi armutu ac karnina yedinmi daha cok etki yapiyor diyo hep
yazamiycak olursam sanmam ben yine firar mirar yazarim da diyelim yazamadim sana hayirli yolculuklar zerram allaha emanet olun
naptin yedinmi zerram pizzayi
basiniz sagolsun canim benim...
canim benim ya cok merak ettik seniama simdi iyi demissin iyi olsun aman sIkma canini ballim cauk gelen cabuk gider allah baska dert vermesin öptüm canimcim
Bu kadar yesem vicdan azabından giderim herhalde.
Valla dün evdekileride deli ettim.
Anneme diyorum gittiğinden beri zayıflamışmıyım farkediyo musun.
Vermişsin diyo emin misin tekrar bak diyorum.
Göbeğime bakma ama regl olucam ondan şiş diyorum bide
Yediğim herşey gözüme batmaya başladı.
Aynen regl + maddi anlamda sıkıntıdayım biraz ondan sanırım.
Psikolojim bozuldu iyice.
Karnım, ağzım, gözüm çok pis şiş bu sabah.
6 yı görde ondan sonra ye Suzim
Dün proteine başlamıştım ne güzel yalan oldu.
Bugünde işe geç kaldım zaten.
Sağol ablacım.
Ya sonuca bakınca evet öyle bugün bile o kadar şişliğe rağmen ve kabızlık sorunuma rağmen 63.5 çıktım.
Normalde 63 olmak bi hayaldi.
Şimdi onu beğenmiyorum.
Bugün dengeliycem inşaallah regl olsaydım rahatlayacaktım ama.
Nerdesin bacım sen kaç kere yazdm nerelerde bu balkaymak diye.
Günaydın suzicimm
başınız sağolsun tatlımnasıl açıklayacaksın,Allah yardımcın olsun
noldu yawrum anlat bakıyımmm,moraliniz bozulunca topikten ayrılmayın yaa,anlatın rahatlayınn,huzur bulun
günaydın kurabiyemmmm
günaydın dilom,yap bi kahve uykun açılsın
abababa başınız sağolsun canım
bararse kardeşine ve tabii ölen amcaya da çok üzüldüm ceza davası açılır ama kusur oranlarına bakılır. kaza da amcanında kusuru varsa ona göre az ceza alır sicili de temizse büyük ihtimalle erteleme alır inşallah çözülür canım. savcı görüşme için çağırdığında uzlaşma istediğinizi belirtein. ölenin yakınları ile aranızda arabuluculuk yapılır o zaman şikayetlerini geri alırlar anlaşırsanız. çok üzüldüm canım. yardımcı olacağım birşey olursa çekinme sor.
dileeeeek akşam götürdün cısları ağlıyon demi bir de . kız sen zaten çıtır oldun sayılır her kaçamağa ağlama bakayım . gece kıyafeti giymiş salam fotolarımı koydum baktın mı
şuan ki halimle olanları yükleyemedim ışık çok kötü net çıkmıyor. eşimi kandırıp bir çektirmem lazım.ç ama yayınlamama kızar sanırım nasıl belli etmeden çektireceğiz bilemedim.
suziiiiiiii uyandın mı sabah ne oldu. eşin tel kapatıyormuş. bizde de tersi var. benim uyku çok hafif eşim hiç uyanmaz saate ben kaldırırım hep onu. ben çalışmıyo olsamda onu uyandırmak için hep mecbur uyanıyorum.
mona kız ben de iskendere tereyağı koydurmam ve de zero içerim.
pazar misafir vardı ani baskın olunca yemek yoktu pizza söyledik tabii. ben hemen zero aldım 1 dilim pizza ile zero şişirdim mideyi işte.onlar löp löp götürdü pizzaları
aşağıdaki herkes günaydınlaaaaaaaaaar
balkaymak kız sende gelde anlat hele ne oldu
Bizde çok merak ettik balkaymak
muhabbetlerini, esprilerini özledim
bugün gelirsin umarım
tedaviyle ilgilimi bir sıkıntı oldu?
canım zaten künefeyi sipariş verince pişiriyorlar
hazır oluyor onların özel tabak gibi bişeyleri var onda pişiyor
hemen şerbetini döküp ikram ediyorlar
lokantada olurmu bilmem
burada bazı pastanelerde oluyor bide sadece künefe yapılan yerler var
maddi sıkıntıda varsa zor tabii
işin içinden nasıl çıkacam düşüncesi
bizim durumları anlatsam sana
1200 ev kredisi+780 araba kredisi + 2000 kredi kartları
diğerlerini hiç saymyayım
ama takmıyorum kociş düşünsün diyorum
sende öyle bişey olmayınca zor tabii
bide evlilik planları var
allah bir yoluna koyar canım yaa kredi çekme durumun yokmu
bibanka 500 lira veriyormuş faizsiz, masrafsız 3 ayda geri ödemeli
bana çok uygun geldi
günaydın tatlım
zeroda şişkinlik yapmazmı canım
ben kola hiç içemem karnım şişer hemen
çizelgen doğruysa çokta sermiş gibi görünmüyorsun
ben 1 aydır uğraşıyorumda neoluyor çok fark yok aramızda
suzicim sende bişey farkettim
kaçırdım diyorun yaaa
çok farkediyor sanki
nerdeyse 1,5 kilo nerdeyse diyorum tam hatırlayamadım kaç olduğunu
ben kaçamak yapsam 500 gr falan farkediyor
hoş dikkat ettiğim halde şuan +300üm ama neyseee
s.a.
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa
masallah 55 olurduk topikcenek
oyy canlarim merak etmisiniz beni
hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:
biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildimalu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani
neyse sonra kocs benim gönlümü aldibenim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :78: neyysseee
ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiiiaklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum mutlulukdan yok böyle bisey yaaa ilk duydugumda böyle oldum mutlulukdan dellendim resmen hic unutmuyorum o cümleyi bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn ay ne dedi biliymusunuz ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee
senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii
ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee
ay bayildim ballim yaneyse mutlu son ile bitmis bak ne güzel
senin neseni özledik kipir kipir msjlarini özledik bak bidahakine bizi merak da birakma gu
öğütülmüş olmazmı canım yaaaBu arada yoğurtlarınızın veya salatanızın içine 1 tk öğütülmemiş keten tohumu atabilirsiniz.
Faydası çok şekerler.
margarinmiiiigecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin
kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin
evet yaa inat etti benim metocanım sen meto bi şok et bence,hep aynı meto naz yapıyo vermiyo kiloları
canım polisiye aksiyon istermisin?Fransız yazar Jean-Christophe Grangé :98: çok hoşuma gidiyor kitapları..kurtlar imparatorluğu,taş meclisi,siyah kan.. elinden bırakamıyosunn
oyy canlarim merak etiniz beni
hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:
biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildimalu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani
neyse sonra kocs benim gönlümü aldibenim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :78: neyysseee
ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiiiaklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum mutlulukdan yok böyle bisey yaaa ilk duydugumda böyle oldum mutlulukdan dellendim resmen hic unutmuyorum o cümleyi bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn ay ne dedi biliymusunuz ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee
senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii
ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee[/SIZE]
suziiim suziimcanim haklisin aslinda ama kac kere actim kizlara bi haber vereyim dedim ama inan hic icimden gelmedi :26:
neyse suzicim nerde kalmistik biz hii
cumaya az kaldiiii ona göreee
öğütülmüş olmazmı canım yaaa
aklıma gelirse yoğurda katıyorum ama öğütülmüşünü
margarinmiiii
evet yaa inat etti benim meto
not aldım canım kitapları sağol
ay bende heyecanlı heyecanlı okuyorum
alemsin yaa
valla
meraklandırma bidaha biziii
ne yedin bakalim sencanim 3 rakip olduk ona göre artik sadece ben degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?