benimde basima agri girdiselam fıstıklar!
ben geldim, ya milletle konuşmak ne yoruyo beni yaa..3 tane firmayı gezdim adamlarda çene maşallah yaa cak cak konuşuyolar
başım ağrıdısizler nabıonuzzz?
dilom ben pro yu perşembe,cuma,cumartesi yapıyorum.pazar azıcık cozutuyorum,o kadar da olsun diyomm
pazartesi ilk gün diyeti bozmama psikolojisine giriyomhafta içi de çok yersem sporla cezalandırıyom kendimi
ögretmenim ögretmenimHadi bakaalım insaallah.
Görüşürüz şeker.
1 çay bardağı light süt iç canım.
Dr öyle demişti. Tatlı yiyince dengelemesi için 1 çay bardağı light süt içecekmişsin.
Dün akşam ve h.sonu kaçamaklarım vardı canım.
Regl + mutsuzluktan oldu sanırım.
keten tohumu ne olakki ben bilmiyorum :26:Bu arada yoğurtlarınızın veya salatanızın içine 1 tk öğütülmemiş keten tohumu atabilirsiniz.
Faydası çok şekerler.
benimde basima agri girdi
ögretmenim ögretmenimannem aradi yogurt corbasi ve yine tavuk var yakinda ucup gitmessem tavuk yiye yiye
hangisini yiyebilirim
ok canım bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim..regl kısmı ok de mutsuz olmana üzüldüm şuan herşey istediğin gibidir umarım canım..
keten tohumu ne olakki ben bilmiyorum :26:
gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin
kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin
Çatlak hatun
1 kepçe çorba ve tavık yiyebilirsin tabi yanına da 2-3 yk yoğurt , salata falan.
İnşaallah canımm sende bayaa kilo vermişsin he maşaallah
ilk kez görüyorum bunu :26: sagol dilekcim beni bilgilendirdin icinEki Görüntüle 382808
Uzmanlar Çeşitli hastalıklardan günde bir yemek kaşığı keten tohumu tüketilerek koruna bilineceğini söylediler.
Salata, hamur işleri ve yemeklerde kullanılan keten tohumu, insan sağlığını etkileyen birçok hastalığa engel oluyor. Oda sıcaklığında 1 yıl tazeliğini koruyan keten tohumu öğütülmesi halinde hava geçirmez kapaklı bir kavanozda 30 gün boyunca saklanabiliyor.
Keten tohumunun mide-bağırsak sorunlarına iyi geldiğini söyleyen uzmanlar, keten tohumunun bağırsakları yumuşattığını ve kabızlığı giderdiğini kaydettiler. Kemikleri güçlendirdiği için özellikle menopoz döneminde yararlı olduğunu ifade eden diyetisyenler, keten tohumunun insan sağlığına faydalarını şöyle sıraladılar:
“Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kalp-damar hastalıklarından korur. LDL kolesterol ve trigliserit seviyesini, yüksek tansiyonu düşürür. Romatizmal hastalıkları önler. Sinir sistemini ve hafızayı güçlendirir. Kan şekerini dengeler. Konsantrasyon bozukluğuna, yaşlanmaya bağlı dikkat dağınıklığına karşı iyi gelir. Haricen kullanıldığında yaraların çabuk iyileşmesini sağlar, nasırlarda kompres olarak, ayrıca egzama ve sedef hastalıklarında kullanılır. Solunum yolu hastalıklarında olumlu etki yapar. Ruhsal bozukluklara karşı iyi gelir. Öksürüğü giderir. Ağız boşluğu, boğaz ve diş eti rahatsızlıklarında gargara olarak kullanılır. Omega-3, omega-6 yağ asitlerinin iyi bir kaynağı olan keten tohumu, yüksek oranda çözünür ve çözünmez lif içerir, göğüs, kolon, prostat kanserine karşı koruyucu olan lignanların kaynağıdır.”
- Alıntı -
tamam fistik
ilk kez görüyorum bunu :26: sagol dilekcim beni bilgilendirdin icinkabak cekirdegine benziyo
he dogru sen söyliyince hatirladim cörek otuydunÇörekotu Suziii yaaa oooo
bende arastirip alayim fistikBen bi ara sürekli yoğurduma atıyordum tekrar başlıyım.
Bitmişti alayım bende cidden faydası çok.
Burçdaşım benim.:13:
Ne kadan ortak özelliğimiz var seninle.
İnşaallah canım sana 6yı göstermeden de bana rahat yüzü yok biliyon dimi.
Amin canımm bekliyoruz bakalımm.
Kaçamakları abartmasam çoktan hedefteydim de kaçamakları abartınca böyle oldu.
Yeni bi başlangıç yapıyorum bugün karar verdim.
Cuma-c.tesi-pazar protein diyeti yapıcam dr un dediği gibi.
H.sonu kaçamak yapıyorum yoksa.
Kalan 4 günde bi sebze bi tavuk devam ederim artık.
hadi isallahbari bu sene 66 yi göreyim
he dogru sen söyliyince hatirladim cörek otuydunanam böregin üstünde iyiydin ama ekmekin üstünde cok kötü geldi tadi
bende arastirip alayim fistikmetoyumu calsitiriyo yoksa tok mu tutuyo dilek 2si1 aradaysa daha iyi tabii
cidden kız çok ortak yönümüz war sankim
yapma kuzu yapma kaçamak walla gelecek güzel günleri düşünn
dilek ya ksura bakmaEki Görüntüle 382808
Uzmanlar Çeşitli hastalıklardan günde bir yemek kaşığı keten tohumu tüketilerek koruna bilineceğini söylediler.
Salata, hamur işleri ve yemeklerde kullanılan keten tohumu, insan sağlığını etkileyen birçok hastalığa engel oluyor. Oda sıcaklığında 1 yıl tazeliğini koruyan keten tohumu öğütülmesi halinde hava geçirmez kapaklı bir kavanozda 30 gün boyunca saklanabiliyor.
Keten tohumunun mide-bağırsak sorunlarına iyi geldiğini söyleyen uzmanlar, keten tohumunun bağırsakları yumuşattığını ve kabızlığı giderdiğini kaydettiler. Kemikleri güçlendirdiği için özellikle menopoz döneminde yararlı olduğunu ifade eden diyetisyenler, keten tohumunun insan sağlığına faydalarını şöyle sıraladılar:
“Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kalp-damar hastalıklarından korur. LDL kolesterol ve trigliserit seviyesini, yüksek tansiyonu düşürür. Romatizmal hastalıkları önler. Sinir sistemini ve hafızayı güçlendirir. Kan şekerini dengeler. Konsantrasyon bozukluğuna, yaşlanmaya bağlı dikkat dağınıklığına karşı iyi gelir. Haricen kullanıldığında yaraların çabuk iyileşmesini sağlar, nasırlarda kompres olarak, ayrıca egzama ve sedef hastalıklarında kullanılır. Solunum yolu hastalıklarında olumlu etki yapar. Ruhsal bozukluklara karşı iyi gelir. Öksürüğü giderir. Ağız boşluğu, boğaz ve diş eti rahatsızlıklarında gargara olarak kullanılır. Omega-3, omega-6 yağ asitlerinin iyi bir kaynağı olan keten tohumu, yüksek oranda çözünür ve çözünmez lif içerir, göğüs, kolon, prostat kanserine karşı koruyucu olan lignanların kaynağıdır.”
- Alıntı -
ay yerim senin o agzinigörceksin suzim hemde 6 lı rakamların en aşağılarını
Metoyu çalıştırıyo, tok tutuyo, bağırsakları çalıştırıyo canım.
Yok yok karar verdim ben yeniden başlıyoomuşum gibi devam edicem.
Kaçamak sıfır da köfte kaçtı o hazır köfteler yokum ekmek yemedim azıcık bı Isirik kadar ama baya yedim
Aksam az yemeliyimki. Dengelesin şimdi soda iciyor form çayımıda demledi. Onuda icerim pesinden....ya benim 60 kg olmama az zaman kaldı noram 1 Haziran'da 60 olmam lazım yoksa iddayı kaybedicemmmm...Buda ortalama haftada 1 kg Fln demek oluyo...
hahadilek yeter diye bagra bilirsin cok sIkIstiriyorum seni bugün :101:
simdi siyah ekmegin üstüne incecik diet yagi sürsem üstünede bu keten tohumunu serpistirsem olurmu
hahadilek yeter diye bagra bilirsin cok sIkIstiriyorum seni bugün :101:
simdi siyah ekmegin üstüne incecik diet yagi sürsem üstünede bu keten tohumunu serpistirsem olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?