70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde basima agri girdi
ögretmenim ögretmenim annem aradi yogurt corbasi ve yine tavuk var yakinda ucup gitmessem tavuk yiye yiye
hangisini yiyebilirim

benimde basima agri girdi

ögretmenim ögretmenim annem aradi yogurt corbasi ve yine tavuk var yakinda ucup gitmessem tavuk yiye yiye
hangisini yiyebilirim

Çatlak hatun
1 kepçe çorba ve tavık yiyebilirsin tabi yanına da 2-3 yk yoğurt , salata falan.

ok canım bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim..regl kısmı ok de mutsuz olmana üzüldüm şuan herşey istediğin gibidir umarım canım..

İnşaallah canımm sende bayaa kilo vermişsin he maşaallah

gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin

kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin

keten tohumu ne olakki ben bilmiyorum :26:

Uzmanlar Çeşitli hastalıklardan günde bir yemek kaşığı keten tohumu tüketilerek koruna bilineceğini söylediler.
Salata, hamur işleri ve yemeklerde kullanılan keten tohumu, insan sağlığını etkileyen birçok hastalığa engel oluyor. Oda sıcaklığında 1 yıl tazeliğini koruyan keten tohumu öğütülmesi halinde hava geçirmez kapaklı bir kavanozda 30 gün boyunca saklanabiliyor.

Keten tohumunun mide-bağırsak sorunlarına iyi geldiğini söyleyen uzmanlar, keten tohumunun bağırsakları yumuşattığını ve kabızlığı giderdiğini kaydettiler. Kemikleri güçlendirdiği için özellikle menopoz döneminde yararlı olduğunu ifade eden diyetisyenler, keten tohumunun insan sağlığına faydalarını şöyle sıraladılar:
“Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kalp-damar hastalıklarından korur. LDL kolesterol ve trigliserit seviyesini, yüksek tansiyonu düşürür. Romatizmal hastalıkları önler. Sinir sistemini ve hafızayı güçlendirir. Kan şekerini dengeler. Konsantrasyon bozukluğuna, yaşlanmaya bağlı dikkat dağınıklığına karşı iyi gelir. Haricen kullanıldığında yaraların çabuk iyileşmesini sağlar, nasırlarda kompres olarak, ayrıca egzama ve sedef hastalıklarında kullanılır. Solunum yolu hastalıklarında olumlu etki yapar. Ruhsal bozukluklara karşı iyi gelir. Öksürüğü giderir. Ağız boşluğu, boğaz ve diş eti rahatsızlıklarında gargara olarak kullanılır. Omega-3, omega-6 yağ asitlerinin iyi bir kaynağı olan keten tohumu, yüksek oranda çözünür ve çözünmez lif içerir, göğüs, kolon, prostat kanserine karşı koruyucu olan lignanların kaynağıdır.”

- Alıntı -

Çatlak hatun
1 kepçe çorba ve tavık yiyebilirsin tabi yanına da 2-3 yk yoğurt , salata falan.

İnşaallah canımm sende bayaa kilo vermişsin he maşaallah
tamam fistik
ilk kez görüyorum bunu :26: sagol dilekcim beni bilgilendirdin icin kabak cekirdegine benziyo

Çörekotu Suziii yaaa oooo
he dogru sen söyliyince hatirladim cörek otuydun anam böregin üstünde iyiydin ama ekmekin üstünde cok kötü geldi tadi
Ben bi ara sürekli yoğurduma atıyordum tekrar başlıyım.
Bitmişti alayım bende cidden faydası çok.
bende arastirip alayim fistik metoyumu calsitiriyo yoksa tok mu tutuyo dilek 2si1 aradaysa daha iyi tabii

cidden kız çok ortak yönümüz war sankim
yapma kuzu yapma kaçamak walla gelecek güzel günleri düşünn

Metoyu çalıştırıyo, tok tutuyo, bağırsakları çalıştırıyo canım.

cidden kız çok ortak yönümüz war sankim
yapma kuzu yapma kaçamak walla gelecek güzel günleri düşünn

Yok yok karar verdim ben yeniden başlıyoomuşum gibi devam edicem.

dilek ya ksura bakma hizli okudummu anlamiyom yavas okumam lazim sayfalar ilerliyo yetisemiyom
burda yaziyormus babama da diyeyim onda seker var kan sekerini dengelerde yaziyo sagol

haha dilek yeter diye bagra bilirsin cok sIkIstiriyorum seni bugün :101:
simdi siyah ekmegin üstüne incecik diet yagi sürsem üstünede bu keten tohumunu serpistirsem olurmu

Dengelersin canım da kızartarak yapmadın di mi köfteleri

selam kızlar
minecimmm valla eksideyim ama öyle şimdilik güzel bir sonuç yok
o şoku yaptım -100 gitmiş bugğn yapcaktım yapmadım
istediğim 1.5 gitmesi ama nafile gidemez çıkmıyo yağ kalmadı anam artıkın
ideal kiloma yaklaştığımdan herhal çıkmıyo şu 3 kilocuk yağ
ayyy tuba kız o ne seksi duruş öleeee anacım o elbise çok güzel yakışmış
süper fiziğin olmuş ammaaaaaaaa ben kocişin yerinde olsam giydirmezdim
ben erkek olsam heralde eşim yanmıştı
herşeye karışırdım
ayakkabılar konusundada elbise gri görünüyo ayakkabılarıda krem gibi gördüm
güzel ama siyah alırsan hem elbisen o kadar patlamaz hemde daha sade olursun

simdi siyah ekmegin üstüne incecik diet yagi sürsem üstünede bu keten tohumunu serpistirsem olurmu

neeee yağı uleynnnnnnnn katilmi edecen sen bizizaten heryerimiz yağ
sen bakma öle diyet yağı yazdığına hepsi kandırmaca
o basbaya yağğğğ yavrum kandırma kendini
yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnn

Yağın diyeti mi olurmuş len

İstiyosan baklava al bi kilo üstüne keten tohumu dök ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…