anamm şeker yandın sen pek bir değişiğizdir bizAnam sende mi ikizlersin.
Benim sevgilimde ikizler de Ceren'le konuşuyoruz aynı ya bayan erkek farketmiyor ikizlerin hepsi sorunlu.
Kıskanç, herşey iyi giderken huzursuzluk çıkaran, bi musmutlu bi bakıyosun melankolik.
Valla bi sizinle konuşuyorum.
Ne telefonlarımı açtım ne de şirkettekilerle konuştum.
Beni bilen kızlar bi kaç yazdılar baktılar tınmıyorum sana gelmiş gene dediler kendi halime bıraktılar.
canım benim avatarın tam bizi ifade ediyorbende yidim hazır köfte amaaa 2 tanee
niçin çok yiyon bacım ama yaaa
canım benim bence haline dua et iş konusunda gerçekten şu anda iş arayıpta bulamayan o kadar çok insan varki biride benim :18:keşke bir işim olsada ben çalışsam ve mesleğimi öğrenebilsem bu devirde hep denyimli eleman arıyolar şimcik kafamın tasını attıracak bu işverenler
QUOTE]
çok şükür cnm işimi seviyorumda havalardan heralde hiç çalışasım yok.sende üzülme cnm
bigün Allah kısmet ederse öyle güzel bi işin olacakki sen bile şaşıracaksın hafta sonu bende giriyorum sınava
İktisat 3. yılımdayım
Allah'ın izniyle alnımızın akıyla atlatırız inş
kaç gün kaldı gelmesineee
anamm şeker yandın sen pek bir değişiğizdir bizdur sende yengeçmisin söyle bakıyım azcık öyle hissettim doğrumu ki:44:bu arada noranın adı ceren sanırım öğrenmiş oldum
canım benim avatarın tam bizi ifade ediyordeli gibi pc başında laf yetiştirmek
Rövanşını yaşamıştım zaten.
Gittiğinde 84 düm.
Geldi 72
Sonra tekrar geldi 66
Bu geldiğinde inşallah 59-60 olacak.
Mutlu ediyor sevdiğinden güzel sözler duymak ya.
iyi bari anlayislarmis benimkine kafam agriyo desemde rahat vermiyoAnam sende mi ikizlersin.
Benim sevgilimde ikizler de Ceren'le konuşuyoruz aynı ya bayan erkek farketmiyor ikizlerin hepsi sorunlu.
Kıskanç, herşey iyi giderken huzursuzluk çıkaran, bi musmutlu bi bakıyosun melankolik.
Valla bi sizinle konuşuyorum.
Ne telefonlarımı açtım ne de şirkettekilerle konuştum.
Beni bilen kızlar bi kaç yazdılar baktılar tınmıyorum sana gelmiş gene dediler kendi halime bıraktılar.
her geldiginde bi sok etmissin cocugu dilekRövanşını yaşamıştım zaten.
Gittiğinde 84 düm.
Geldi 72
Sonra tekrar geldi 66
Bu geldiğinde inşallah 59-60 olacak.
Mutlu ediyor sevdiğinden güzel sözler duymak ya.
35 kaldı canım.
Komutanı 10 gün sonra gidebilirsin geri kalan askerliği İstanbul'da bi şube de yapabilrisin demiş.
Bakalım ne olacak..
10 gün sonra gelirse 61 görür artık yapıcak bişi yok.
Başak burcuyum canım yükselenim balık.
Herkes bi yengeçlik hissediyor ama.
inş. canım benim atlatırız valla bir gör benim sınav yerleri pek gezicem sabah ve öğleden sonra yandım yandımmmcanım benim bence haline dua et iş konusunda gerçekten şu anda iş arayıpta bulamayan o kadar çok insan varki biride benim :18:keşke bir işim olsada ben çalışsam ve mesleğimi öğrenebilsem bu devirde hep denyimli eleman arıyolar şimcik kafamın tasını attıracak bu işverenler
QUOTE]
çok şükür cnm işimi seviyorumda havalardan heralde hiç çalışasım yok.sende üzülme cnm
bigün Allah kısmet ederse öyle güzel bi işin olacakki sen bile şaşıracaksın hafta sonu bende giriyorum sınava
İktisat 3. yılımdayım
Allah'ın izniyle alnımızın akıyla atlatırız inş
anamm şeker yandın sen pek bir değişiğizdir bizdur sende yengeçmisin söyle bakıyım azcık öyle hissettim doğrumu ki:44:bu arada noranın adı ceren sanırım öğrenmiş oldum
canım benim avatarın tam bizi ifade ediyordeli gibi pc başında laf yetiştirmek
ahanda bende başak burcuyum
iyi bari anlayislarmis benimkine kafam agriyo desemde rahat vermiyo
her geldiginde bi sok etmissin cocugu dilekhadi isallah hedefine ulasirsin fistik
ya bikac daha alinti yapmisdim yok olmus :44:
tugbabi ara ben dizi reklama girdiginde merdivenleri inip cikiyordum e buda baya cok oluyordun habire reklam koyduklarindan ama size takilali dizi takip edemiyom
woow tatlım süpersin o zaman ya, warya aklı sendedir onun
ahh ahh Allah kawuştursun bi an önce sağ sağlim
kesinlikle canım ya mutlu oluyosun
59 hatta daha az olcaksın olursun ben inanıyorum sana
Tamam o vakit kaçamak yok tutucam kendimi.
Çok pis karar verdim hedefe daha çok var ne de olsa
3-4 haftada 3 -4 kilo verebiliyorum genelde cıss yemezsem.
Dr un verdiği listeleri tam uygulayayım ben.
inş. canım benim atlatırız valla bir gör benim sınav yerleri pek gezicem sabah ve öğleden sonra yandım yandımmm
Allah'tan öle gezme derdim yok evime yakın sabah uyanıp 1 saat yürüyüşümü yapıcam uykumu açıcam öyle gidicem sınava.
eve 1 saat yürüyüş mesafesinde sınav yeri.
hemde 2 gün üst üste aynı yerde
çok şanslıyımda baya bi stres yaptım ben hazırlanamadım da öyle bi kaç defa göz atmıştım o kadar
sınavdan sonrada diyetisyene gidicem şimdi korkuyorum sınavda bir de onun sitresini yaşarım diye
sınav daha önemli şeker diyetiisyenden korkma bence o kadarAllah'tan öle gezme derdim yok evime yakın sabah uyanıp 1 saat yürüyüşümü yapıcam uykumu açıcam öyle gidicem sınava.
eve 1 saat yürüyüş mesafesinde sınav yeri.
hemde 2 gün üst üste aynı yerde
çok şanslıyımda baya bi stres yaptım ben hazırlanamadım da öyle bi kaç defa göz atmıştım o kadar
sınavdan sonrada diyetisyene gidicem şimdi korkuyorum sınavda bir de onun sitresini yaşarım diye
sınav daha önemli şeker diyetiisyenden korkma bence o kadar
öyle tabi biraz önce müdürümde baskı yaptı biraz bitir artık şu okulu diye
offfff
Burçdaşım benim.:13:
Ne kadan ortak özelliğimiz var seninle.
İnşaallah canım sana 6yı göstermeden de bana rahat yüzü yok biliyon dimi.
hadi isallahbari bu sene 66 yi göreyim
neyse ben kaçar sizleri seviyorum kızlar iyiki varsınız dikat edin kaçamak yok sakınnngörüşrüz
anaaaam dilek kaçamak mı yapmış???bu bugün duyduğum engüzel şey!niye mi çünkü ben de yaptım az önce .aklımı saatlerdir meşgul eden ağlayan pastadan kocabir dilim yedim.yemin ederim sırf aklımdan çıksın diye çünkü hiçbirşeye konsantre olamıyordum..yedim ve rahatladım.anlayacağınız üzere misafirim vardı dün akşam.börek kurabiye de yaptım ve akşam hiçbirinden yemedim.ama bugün şeytan beynimi kemirdi resmen.70 günlük diyet kariyerimi ilk defa bugün yaptığım kaçamakla zedeledim(haftasonu ödüllerimi saymıyorum tabi haftaiçinden bahsediyorum) günah çıkarmaya geldim dilekcim..öğlende çok kötü beslendim zaten sadece çorba içtim(düşünüyorum da şeytan pastayı yiyeyim diye öğlen sadece çorba içirdi sanırım bana )gördüğünüzgibi ben masumum
selam fıstıklar!
ben geldim, ya milletle konuşmak ne yoruyo beni yaa..3 tane firmayı gezdim adamlarda çene maşallah yaa cak cak konuşuyolar
başım ağrıdısizler nabıonuzzz?
dilom ben pro yu perşembe,cuma,cumartesi yapıyorum.pazar azıcık cozutuyorum,o kadar da olsun diyomm
pazartesi ilk gün diyeti bozmama psikolojisine giriyomhafta içi de çok yersem sporla cezalandırıyom kendimi
Hadi bakaalım insaallah.
Görüşürüz şeker.
1 çay bardağı light süt iç canım.
Dr öyle demişti. Tatlı yiyince dengelemesi için 1 çay bardağı light süt içecekmişsin.
Dün akşam ve h.sonu kaçamaklarım vardı canım.
Regl + mutsuzluktan oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?