- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kurabiyeler hariç güzel canımmenüm
sabah
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı kadar krempeynir
yarım kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
ara
3 tane gün kurusu kayısı
öğlen
6 yemek kaşığı kabak kavurma
1 kase yoğurt
ara
4 tane gün kurusu kayısı
1 fincen türk kahvesi
ara
2 tane kurabiye :26:
akşam
nesfit ( 1 bardak yarım yağlı süt+ 5 kaşık nesfit)
çok az geldi bana yaa nasıl doyuyorsunuz onunla, müsli bundan iyiydi 2 kaşık müsli bir kase yoğurtla doyuyordum
yetmedi ama neyse sonra 1 elma yerim belkii
kurabiyeleri yakmak için spor yaptım bugün
30 dk koşu bandında yürüdüm 3 km+ 200 ip atlama+ sopayla hareketler
su az içtim 1 litre kadar ama 2ye tamamlarım
2 kupa bitki çayı
nasıl kızlar? bu hafta umutsuzum iyi gittiğimi düşünüyorum bugünkü kurabiyeler hariç
ama eksi çıkamadım daha
yarın bide anaokulu olayı var
tüm düzenimi dağıtıyor:26: :26::26:
selamlaar :80:
çok fazla geçmişi okuyamadıım :26:
önce menümü yazayımm sonra bir geçmişi okuyayım...
sabah 07.00
tarçınlı elmalı müsli
1.ara 10.00
3 form çubuk
öğle 12.30
3yk barbunya-bir ızgara tavuk göğsü-domates-marul-ayran
öğlen başıma neler geldi bir bilseniiizben bunların hepsi okula götürdüm tabii ama çatal almayı unutmuşum :111: eee noldu yana yakına çatal aradım. bizim kantinde de yokmuşş allahım halimi görseydiniz çay karıştırma çubuklarından aldım kantinde onlarla yemey çalıştım. herkes güldü banaa sonra çatal buldum bir arkdşmdan sağolsuun. ne kadar önemli bir araç olduğunu fark ettim yaa
neyse devam edem...
2.ara 15.00
bir kurabiye-zenfecilli-limonlu-tarçınlı çay
akşam 19.00
3 kepçe mercimek-haşlanmış brokoli-5 yk yoğurt(sarımsak-nane-sumak)
bu kadarr
su daa 2 lt olmştur sanırım. daha meyve yicem suyu da 3e dayarım. hah bi de spor yapcem meyveden sonraa
aaaaa birde ders çalışmam lazım bir ara. sınavlarım başlıyor. of sınav diyince çok geriliyorum :26:
şööle bir geçmişe de göz atam de gelem
evet arkadas sart. bızde 4-5 kısılık sık görüşen arkadasız,
hepimizin cocukları emsall yaşta
kışında görüşüyorduk ama bukadar sık degıl tabı.
şimdi hem havalr guzel hem bunaldık butun kıs evde
bencede sızde cıkabılırsız arkadas yoksa bıle cekırdek aile olaraktan
temiz hava cocuklarada ınsanada cok ıyı gelıyor
şimdi ben 1 bardak sütle 2,5 dilim ekmekmi yemiş oldum
keşke daha doyurucu bişey yeseydim ozaman
kızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
hoşgeldin aramızakızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
aslında evet kalori bakaımından hiç de masum değil
ama öğlenleri bana hazırlamak kolay oluyor
yemekle uğraşmayayım diye...
şimdi ben 1 bardak sütle 2,5 dilim ekmekmi yemiş oldum
keşke daha doyurucu bişey yeseydim ozaman
ben de bugunku monumu paylasiyimm
sabah
yarim porsiyon mantarli sosis
1 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
domates
ara
yesil cay ve su
ogle
2 kasik mantarli sosis ve 8 kasik ispanak (soganla kavrulmus,pirinc neyim yok.)
yesil cay ve su
aksam
1 kase ispanak + salata +yogurt
kociş uzun süredir işsiz,bugün de ne oldu bilmiyorum bu konudan dolayı morali bozuk,dogal olarak benim de
spora götürmeye çalışıcam,canı istemezse evdeyiz bugünuff ya erkeğin işsiz olması gerçekten zor
Sabah:
3 dlm tam buğday ekmek
2 kk peynir
5 yeşil zeytin
Ara:
Yarım ayva
1 yeşil çay
Öğlen:
Haşlama tavuk
1 su bardağı çorba
Ara:
Yarım ayva
1 yeşil çay
Akşam:
4 yk yoğurt
4 yk mantar sote
1 su bardağı mercimek çorbası
Toplamda 2 lt su, yarım saat yürüyüş..
Yarın ekmek yemicem bugün 3 dlm yediğim için...
Perşembe günleri extra dikkat ediyorum artık
aferin fıstığımben o muzu yidim bu arada ya annem dün gece saat 10, ısrar ediyo muz ye ye diye yaa dedim canım annem saat olmuş 10 nası yiyeyim dedim yarım saat pisiklete binmişim şimdi dedim yapma etme dedim, sabhta tıkıştırmış çantama o muzu ye gel bak onların hepsini diyo. şimdik ben o muzu yemeseydim akşam ısrar edicek yine, bende gece yiceğime şimdi yerim dediydim :26:
canim 1 kilo az degil ki niye morelini bozuyorsun 1kilo demek 7000 kalori demekmis bence gayet iyi sIkma canini
sagol canimhaplarimi aliyorum daha reglde gelmedi dr demisdin regllen birlikte atilir kist diye ama tik yok simdilik isallah düser canim cok sagol
Merhaba kızlar! Ben geldim, fakat pek hoş gelmedim.
Hayırdır inşallah ailecek üstümüzde bir uğursuzluk var bu aralar.... Allah beterinden saklasın, Allah sonumuzu hayır etsin!
Ölümler, parasal sıkıntılar derken iki gündür üst üste trafik kazalarıyla boğuşuyoruz...
Dün ben ufak bir trafik kazası atlattım, neyse anlatmaya bile değer bulmadım size, fakat bugün tam da oturmuş geçmişi tarıyor, bazı arkadaşları cevaplamak için işaretliyordum ki, eşime erkek kardeşinden bir telefon geldi. Otomobiliyle yaşlı bir amcaya çarpmış, amcanın durumu bayağı ağırmış. Eşim hemen fırladı gitti, benim de elim ayağıma dolandı, bugün dersim yok, evde temizlik yapacaktım, bir de okulla ilgili bir sürü işim vardı... E aklım onlarda kaldı tabii, her şeyi bırakıp acele giyindim, ben de olay yerine gittim.
Neyse uzatmayayım, amca hastanede vefat etmiş...
Ne olacak şimdi?... Kayınbiraderimin hayatı mahvolabilir, alçı dekorasyon işi yapıyor, eşi çalışmıyor, iki yıl önce ev almışlardı, onun kredisini ödüyorlardı...Daha 32 yaşında...
Vefat eden amca 74 yaşındaymış, belki evden hava almak için çıkmıştı, belki de ufak tefek işlerini halletmek için...Ve bir anda her şey alt üst oluyor!... Ailesi için tam bir şok!...
Yani bir anlık bir dikkatsizlik birçok insanın hayatını bir anda altüst edebiliyor...
Bu durum hem kayınbiraderim ve ailesi için, hem de vefat eden kişi ve ailesi için geçerli tabii...
Bu akşam her iki ailede de yas var, çok üzücü bir durum...
Vefat eden amcaya Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum!...
Kayınbiraderime de Allah yardım etsin! Çok üzgün, o da hiç istemezdi böyle bir şey olmasını...
Sadede gelecek olursak, kilo-milo problemleri bunların yanında ne kadar basit geliyor değil mi insana?... Kilo vermek, sağlıklı olmak için tabii ki de gerekli bir şey, hareketlerin kısıtlanıyorsa, şeker, tansiyon riskin varsa...
Fakat 65 kilo olup da "Ay çok şişkoyum, hiçbir giydiğim yakışmıyor, 50 kilo olmalıyım, manken gibi olmalıyım" diyenlere sözüm...
Herşeyin başı sağlık, hepimiz faniyiz bu dünyada, fazla sıkmayın canınızı böyle şeylerle...
Yeter ki siz sağlıklı olun, yeter ki aileniz sizin yanınızda olsun!
Güzel fikirmiş bende magnum alıp keten tohumu kavanozuna daldırıp öyle yiyebilir miyim?
Bende yazayım akşam Kuzey Güney var malum belki giremem.
Belki de girer size resim atarım bilemiyorum.
09:00
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
4 tane zeytin,
Ihlamur
11:30
10 tane fındık
13:30
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
6 tane zeytin,
16:00
10 tane badem
19:30
Salata
21:00
Şekersiz Türk kahvesi
s.a.
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa
masallah 55 olurduk topikcenek
oyy canlarim merak etmisiniz beni
hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:
biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildimalu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani
neyse sonra kocs benim gönlümü aldibenim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :78: neyysseee
ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiiiaklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum mutlulukdan yok böyle bisey yaaa ilk duydugumda böyle oldum mutlulukdan dellendim resmen hic unutmuyorum o cümleyi bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn ay ne dedi biliymusunuz ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee
senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii
ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee
sagol canim yasuzi becel-pro ilgili şöyle bi haber okumuştum sende bak istersen
Becel reklamlarına yanlış bilgilendirme davası - Sağlık - T24
offf tatlim ya o dert bende de var kac aydan beri evdeben de bugunku monumu paylasiyimm
sabah
yarim porsiyon mantarli sosis
1 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
domates
ara
yesil cay ve su
ogle
2 kasik mantarli sosis ve 8 kasik ispanak (soganla kavrulmus,pirinc neyim yok.)
yesil cay ve su
aksam
1 kase ispanak + salata +yogurt
kociş uzun süredir işsiz,bugün de ne oldu bilmiyorum bu konudan dolayı morali bozuk,dogal olarak benim de
spora götürmeye çalışıcam,canı istemezse evdeyiz bugünuff ya erkeğin işsiz olması gerçekten zor
ben el mel dalardim herhaldeselamlaar :80:
çok fazla geçmişi okuyamadıım :26:
önce menümü yazayımm sonra bir geçmişi okuyayım...
sabah 07.00
tarçınlı elmalı müsli
1.ara 10.00
3 form çubuk
öğle 12.30
3yk barbunya-bir ızgara tavuk göğsü-domates-marul-ayran
öğlen başıma neler geldi bir bilseniiizben bunların hepsi okula götürdüm tabii ama çatal almayı unutmuşum :111: eee noldu yana yakına çatal aradım. bizim kantinde de yokmuşş allahım halimi görseydiniz çay karıştırma çubuklarından aldım kantinde onlarla yemey çalıştım. herkes güldü banaa sonra çatal buldum bir arkdşmdan sağolsuun. ne kadar önemli bir araç olduğunu fark ettim yaa
neyse devam edem...
2.ara 15.00
bir kurabiye-zenfecilli-limonlu-tarçınlı çay
akşam 19.00
3 kepçe mercimek-haşlanmış brokoli-5 yk yoğurt(sarımsak-nane-sumak)
bu kadarr
su daa 2 lt olmştur sanırım. daha meyve yicem suyu da 3e dayarım. hah bi de spor yapcem meyveden sonraa
aaaaa birde ders çalışmam lazım bir ara. sınavlarım başlıyor. of sınav diyince çok geriliyorum :26:
şööle bir geçmişe de göz atam de gelem
ohh ohh gez canimselammm canlarrrr
valla havalr actı ben hıc evde duramıyorum, halıyle sizide takıp edemıyorum
maşallah size her aksam geldıgımde 12 sayfa artı hersayfada 40 mesaj gecmıs oluyo
sbaah kalk evi topla, yemek yap pııııırrrrrrr dışarı
aksam bu saat olsun koçişten önce koştuır koştur eve gel
valla ter içinde kalmısım.1 saat yürüyüş yaptım tempolu
kısçemı anneme bıraktık,ohh missss yürüdük.
artı yarım saatte kızımı alıp eve gıtmek için yürüdüm
yedıklerımı yakmıs olmalıyım
güyaaa cuma gününe 1-1.5 kg verıyodummmmm
nerdeeeeeeeee bende o irade
tartılmıyorum bakalım cuma ne olcak.begenmedıgım -300 bıle olsa
sevınırım herhalll
ay ben bunu bilmiyordum :26: ekmek yesem daha iyi hem doyuyorsun :18: su paketler bitsin dilekin bana 1kilo 800 verdiren normal menüye dönecemben göz kararı koyuyorum kaseye ama ancak 5 kaşık ediyordur
2 kaşık nesfit 1 dilim ekmeğe denk geliyormuş diye az koymaya çalışıyorum
önceden kaseye boca ederdim
hosgeldin canimkızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
cok güzel duygudur monam güzel iltifatlari almakkızlar bugün dışarıya çıktım yürüyeyim diye..
bitane teyze var apartmanda 2 ya da 3 kez konuşmuşuzdur kapı önünde
pek komşuluk ilişkimiz yok yani
bugün ben apartamandan çıkarken balkondaymış arkdamdan bakmış..
dönüşte de balkondaydı başka işi yok
aaa senmiydin diyo giderken baktım tanıyamadım kim ki bu dedim diyor..
çok zayıflamışsın önceden de çıtırdın çıtır olmuşsun iyce dedi maşallah falan konuştu bisürü
teyzem de bakımlı makyajlı saçlar boyalı falan..
sevindimmmm, bakalım mersine gidince tepkiler ne olacak
ay ben bunu bilmiyordum :26: ekmek yesem daha iyi hem doyuyorsun :18: su paketler bitsin dilekin bana 1kilo 800 verdiren normal menüye dönecem
cok güzel duygudur monam güzel iltifatlari almakbana da birgün böyle diyceklermi ki sosyetik teyze he
bence 1 kilo cok güzel birsey keske ben haftada 1 kilo versem canim ya daha ne isterimoyhh geçmişi okumak ne zormuş yavvv
umarım en kısa zamanda iş bulur eşin morali de yerine gelir canımm.
yahu bu sosislerden bişicik çıkmıyo muu? cıs değil mi bunlar ? :26:
menü iyi bence3 dilim ekmeğinde bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. benim doktorumda veriyo bazen 3 dilim ekmek.
yav benim annemde aynıı. kızım bitane ye nolcak ki. sucuklu yumurtya yedirmye çalışıyo bana yaaa :26:
ya ne bilemm çokmuş gibi geldi :26: üzüldüm baya... umarım en kısa zamanda en az zararla iyileşirsin canım
hoşgeldin :80:kızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
kızlar bugün dışarıya çıktım yürüyeyim diye..
bitane teyze var apartmanda 2 ya da 3 kez konuşmuşuzdur kapı önünde
pek komşuluk ilişkimiz yok yani
bugün ben apartamandan çıkarken balkondaymış arkdamdan bakmış..
dönüşte de balkondaydı başka işi yok
aaa senmiydin diyo giderken baktım tanıyamadım kim ki bu dedim diyor..
çok zayıflamışsın önceden de çıtırdın çıtır olmuşsun iyce dedi maşallah falan konuştu bisürü
teyzem de bakımlı makyajlı saçlar boyalı falan..
sevindimmmm, bakalım mersine gidince tepkiler ne olacak
menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı kadar krempeynir
yarım kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
ara
3 tane gün kurusu kayısı
öğlen
6 yemek kaşığı kabak kavurma
1 kase yoğurt
ara
4 tane gün kurusu kayısı
1 fincen türk kahvesi
ara
2 tane kurabiye :26:
akşam
nesfit ( 1 bardak yarım yağlı süt+ 5 kaşık nesfit)
çok az geldi bana yaa nasıl doyuyorsunuz onunla, müsli bundan iyiydi 2 kaşık müsli bir kase yoğurtla doyuyordum
yetmedi ama neyse sonra 1 elma yerim belkii
kurabiyeleri yakmak için spor yaptım bugün
30 dk koşu bandında yürüdüm 3 km+ 200 ip atlama+ sopayla hareketler
su az içtim 1 litre kadar ama 2ye tamamlarım
2 kupa bitki çayı
nasıl kızlar? bu hafta umutsuzum iyi gittiğimi düşünüyorum bugünkü kurabiyeler hariç
ama eksi çıkamadım daha
yarın bide anaokulu olayı var
tüm düzenimi dağıtıyor:26: :26::26:
hi girlssssss:80::80:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
domates, roka
2 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
öğlen
1 kase nesfit
ara
1 elma
akşam
1 tabak ıspanak
yarım şinitzel
2 kaşık yoğurt, salata
benim de bitti bugün paket
almam heralde bi süre..
evet cidden insanın morali yerine geliyor
boğazı tutarsan diyeceklerrr
aynen sosyetik teyze
bence 1 kilo cok güzel birsey keske ben haftada 1 kilo versem canim ya daha ne isterim4üncü aydayiz diyelim 3 hafta 3kilo 5inci ay 4 hafta 4 kilo
yapti 6inci ayda 7 kilo 7kilo 1kilo 7000 kalori ise toplam 49000 kalori yapiyo
mathematikde zayifim bana mathematik yaptirdirdin aksam aksam
çok güzel söyledin canım daa yanlış anlaşılmış bişey var ben 3 haftada 1 kilo verdiim :26:
ya monam ben bidaha haftasonu oldumu kacamak macamak yapmiycam artik 6 li rakami görene kadar yok kacamak bana
cuma günü ve haftasonu facia oldu toparlarim pazartesinden sonra dedim ama benim vucut bi tuhaf yapazartesinden beri kacamak yapmadim yinede gitmedi
yaaa hepinizin ya kocişi ya nişanlısı ya da nişanlanacağı bir sevdiği varr. puff yok mu benim gibi bekar bir kızçe bakeem.bekarlar kulübü kurcam bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?