70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahh zaten o haftasonu kaçamaklarını yapmasaydık neler olurdu neler
ben şimdi 55 kilo olurdum
benim icin kacamak denen sey artik bitmisdir 6yi görmeden ne pizza ne künefeler pilavlar makarnalar hic birini gözüm görmüyo okadar gücüme gitti toparlayamadim diye
önemli değil kii

o zaman moral bozmak yok kendimizi toparlayıp hızlanıyoruuuuz yediklerimize daha da çok dikkat ediyoruz
evet birlikden kuvvet dogar :128: savas acildi kizlar kilolara yaglara fazlaliklara savas ilan ediyoruz

işte buuu !!
başarıcaaazz azimliyiz

gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar
he ikisi bir arada gel gel topigimize gel evlendiriyoz kilo verdiyoruz aliyoruz
ben çıkıyorum ders çalışmam lazım sevgiyle kalınn

kolay gelsin canim saka yaptim tatlim biraz gülelim diye seni utandirmak degildin maksatim

gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar

Heee yaaa hem zayıflıyom hem kendime manita yapıyomm

2inci ayda 19 yasina girdi yasdan birseycik olmaz benim kocisde 8ay kücük benden

foto da koyayim kardesimin
Eki Görüntüle 383008

ahahaha fotolar bile çıkı ortayaa ama hiç on dokuz gibi durmuyor yaaa

he ikisi bir arada gel gel topigimize gel evlendiriyoz kilo verdiyoruz aliyoruz

kolay gelsin canim saka yaptim tatlim biraz gülelim diye seni utandirmak degildin maksatim

Yok ablacm olur mu yaa eğleniyoruz

işsizlik zordur sanırım
bide kadın çalışıp erkek evde oturdumu hazmedemiyorlar
yani yaşamadım ama öyledir diye düşünüyorum
allah yardımcınız olsun

esim senin parani yiyorum modunda surekli..morali bozulunca bilgisayar oyunlarina veriyo kendini,ben de kariyerde is basvurusu yapiyorum onun icin
kendine olan guvenini kaybetti..onu boyle gorunce de huzurum kaciyo..

sagol canim ya hem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye

offf tatlim ya o dert bende de var kac aydan beri evde bunaliyorum bazen
benim esim de 1,5 yildir issiz issiz..2 yil 3 aylik evliyiz..psikolojisi diplerde ne yapicam bilmiyorumm

merhabalar bende bügün sizlere katılmaya karar verdim ama çok sık giremiyorum nete kıızm sağ olsun çok mızmı, b,de bütün gün lesli ile 3 mili indirmeye çalıştım ve sonunda başardım kzımı uyutur uyutmaz yapmayı deniyecem :)
yemek konusunda daha listelerim yok ama sizleri takip edip az yemeye çalışıyorum :)

kesin kesin 61i görür eğer 10gün sonra gelirsee,eh hayırlısı olsun,,bakıyorumda akşam salatayla doyuyonmu kız
gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin

kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin
bendim o kızlardan biri dediğin şahış
evet öyle yiyince çok acımsı bi tadı var çok zor,,yapıcan şey 1tatlı kaşıpı çörekotunu kahve öğütücüsüyle öğütüp ağzına atıp tozhalini,üstüne bi bardak su içmen,hepsi o ,,inan bana daha kolay oluyo tadını bile almadan hoop boğz deliğineeefaydaları çok fazla oku oku bitmiyo,,ölümden başka herşeye devaymış

evet canım siyah botlarım var onları giydim bide siyah ince çorap giydim,eşiminde gönlü oldu hem,,ayakkabı siyah olunca cortlamadı hemfoto çektim o halimle yarın koyarım bi ara fikir almak için

şimdi ben 1 bardak sütle 2,5 dilim ekmekmi yemiş oldum
keşke daha doyurucu bişey yeseydim ozaman
canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlarnesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün
bende pek doymuyorum mısır gevreğiyle meyve yiyorum sonradan
evet zaten nesfitin yanında bitanede meyve yemen gerekiyo canım doğru bişey yapıyosun
sagol canim ya hem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye

ay ben bunu bilmiyordum :26: ekmek yesem daha iyi hem doyuyorsun :18: su paketler bitsin dilekin bana 1kilo 800 verdiren normal menüye dönecem
yukarda yazdım ama sanada veriyim aynısını,,

canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlarnesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün

Kızlar az önce eşime fotolarımı çektiriyim dedim
giyindim geldim falan
önden çek aynı fotoyu yandan bi de arkadan çek dedim
aşkım hapishaneye giren mahkumlar gibisin,istersen eline bir de kart vereyim dedi

sonra da öflemey puflamaya başlayınca foto işi yattı
kendikendime çekeyim artık bi ara o da güzel olmuo yaaa

valla diyetisyen ayça kayaydı sanırım
2 kaşık nesfit 1 dilim ekmeğe eş değer dedi
biliyordur da söylüyordur sanırım

he he bir kadın için duyulacak en romantik laf
karıcığım toton küçülmüş

geçenlerde benimki de belin incelmiş hatun dedi iki gün böööööööle:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: gezdim

ne ediyonuz kızlaaaaaar yeni gelebildm

selam pisicik
kimsecikler yok bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…