ay özür dilerim olsun bana bak bana dur toparlayayim ben 10 ay icinde 3 kilo verdim topu topu
benim icin kacamak denen sey artik bitmisdir
ahh ahh zaten o haftasonu kaçamaklarını yapmasaydık neler olurdu neler
ben şimdi 55 kilo olurdum
evet birlikden kuvvet dogar :128: savas acildi kizlarönemli değil kii
o zaman moral bozmak yok kendimizi toparlayıp hızlanıyoruuuuz yediklerimize daha da çok dikkat ediyoruz
canim yasin kac boy ne gel ben sana cöpcatanlik yapayimkardesime alayim yenge gelin olalim
benim icin kacamak denen sey artik bitmisdir6yi görmeden ne pizza ne künefeler pilavlar makarnalar hic birini gözüm görmüyo okadar gücüme gitti toparlayamadim diye
evet birlikden kuvvet dogar :128: savas acildi kizlarkilolara yaglara fazlaliklara savas ilan ediyoruz
ayy utandım şimdii
boyum 1.68 yaşım 20 ...
falan filaan
oğlunuzun yaşı boyu ?
he ikisi bir arada
gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar
ben çıkıyorum ders çalışmam lazım sevgiyle kalınn
slm kizlar iyi aksamlarne örüyonuz
bende gitemiyom wcye kac gündür ya
zerram canim benim bursadan giremiyonmu 3 hafta cok amakendine dikkat et canim benim güle güle git güle güle gel canim arkadasim
canim 1 kilo az degil ki niye morelini bozuyorsun 1kilo demek 7000 kalori demekmis bence gayet iyi sIkma canini
sagol canimhaplarimi aliyorum daha reglde gelmedi dr demisdin regllen birlikte atilir kist diye ama tik yok simdilik isallah düser canim cok sagol
kizlarcuma günü dolunay varmis istah patlamalari olabülür aman dikkat edelim :18:
hosgeldin canim
:44:benim iki kati fazlam var
ne yedin bakem anlat merak ettim
birde herkes yarismacilara bakiyor hani isim yazdiklari yerde isimlerinin arkasinda dolapda hamburgerleri gördüm
gecmis olsun monam havadandir bi hap yut ilerlemeden canim :26:
gözümüzün önünde çöpçatanlık heeee
vay be topiğe bak çok fonksiyonlu...
kilo verdirir, yuva kurar
2inci ayda 19 yasina girdi yasdan birseycik olmaz benim kocisde 8ay kücük benden
foto da koyayim kardesimin
Eki Görüntüle 383008
he ikisi bir aradagel gel topigimize gel evlendiriyoz kilo verdiyoruz aliyoruz
kolay gelsin canimsaka yaptim tatlim biraz gülelim diye seni utandirmak degildin maksatim
işsizlik zordur sanırım
bide kadın çalışıp erkek evde oturdumu hazmedemiyorlar
yani yaşamadım ama öyledir diye düşünüyorum
allah yardımcınız olsun
benim esim de 1,5 yildir issiz issiz..2 yil 3 aylik evliyiz..psikolojisi diplerde ne yapicam bilmiyorummsagol canim yahem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye
offf tatlim ya o dert bende de var kac aydan beri evdebunaliyorum bazen
kesin kesin 61i görür eğer 10gün sonra gelirsee,eh hayırlısı olsun,,bakıyorumda akşam salatayla doyuyonmu kız35 kaldı canım.
Komutanı 10 gün sonra gidebilirsin geri kalan askerliği İstanbul'da bi şube de yapabilrisin demiş.
Bakalım ne olacak..
10 gün sonra gelirse 61 görür artık yapıcak bişi yok.
Başak burcuyum canım yükselenim balık.
Herkes bi yengeçlik hissediyor ama.
gecen kizlardan biri su susam degilde neydin ya siyah olani kilo verdiriyo demisdin
kahvaltida siyah ekmekin üstüne diät margarin sürdüm üstünede onu döktüm yedim ama icim yandi gitti acimsi tadi vardin
evet canım siyah botlarım var onları giydim bide siyah ince çorap giydim,eşiminde gönlü oldu hem,,ayakkabı siyah olunca cortlamadı hemselam kızlar
minecimmm valla eksideyim ama öyle şimdilik güzel bir sonuç yok
o şoku yaptım -100 gitmiş bugğn yapcaktım yapmadım
istediğim 1.5 gitmesi ama nafile gidemez çıkmıyo yağ kalmadı anam artıkın
ideal kiloma yaklaştığımdan herhal çıkmıyo şu 3 kilocuk yağ
ayyy tuba kız o ne seksi duruş öleeee anacım o elbise çok güzel yakışmış
süper fiziğin olmuş ammaaaaaaaa ben kocişin yerinde olsam giydirmezdim
ben erkek olsam heralde eşim yanmıştı
herşeye karışırdım
ayakkabılar konusundada elbise gri görünüyo ayakkabılarıda krem gibi gördüm
güzel ama siyah alırsan hem elbisen o kadar patlamaz hemde daha sade olursun
canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlar
şimdi ben 1 bardak sütle 2,5 dilim ekmekmi yemiş oldum
keşke daha doyurucu bişey yeseydim ozaman
evet zaten nesfitin yanında bitanede meyve yemen gerekiyo canım doğru bişey yapıyosunbende pek doymuyorum mısır gevreğiyle meyve yiyorum sonradan
yukarda yazdım ama sanada veriyim aynısını,sagol canim yahem pahali hem babama da almisdim daha saglikli diye
ay ben bunu bilmiyordum :26: ekmek yesem daha iyi hem doyuyorsun :18: su paketler bitsin dilekin bana 1kilo 800 verdiren normal menüye dönecem
kesin kesin 61i görür eğer 10gün sonra gelirsee,eh hayırlısı olsun,,bakıyorumda akşam salatayla doyuyonmu kız
bendim o kızlardan biri dediğin şahış
evet öyle yiyince çok acımsı bi tadı var çok zor,,yapıcan şey 1tatlı kaşıpı çörekotunu kahve öğütücüsüyle öğütüp ağzına atıp tozhalini,üstüne bi bardak su içmen,hepsi o ,,inan bana daha kolay oluyo tadını bile almadan hoop boğz deliğineeefaydaları çok fazla oku oku bitmiyo,,ölümden başka herşeye devaymış
evet canım siyah botlarım var onları giydim bide siyah ince çorap giydim,eşiminde gönlü oldu hem,,ayakkabı siyah olunca cortlamadı hemfoto çektim o halimle yarın koyarım bi ara fikir almak için
canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlarnesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün
evet zaten nesfitin yanında bitanede meyve yemen gerekiyo canım doğru bişey yapıyosun
yukarda yazdım ama sanada veriyim aynısını,,
canım ama ikisi bambaşka şey,,ekmekteki karbonhidratlar kilo yapan k.hidratlarnesfitteki karbonhidratlar komplex karbonh. yani zararlı karbonh.değil faydalı oyüzden o şekilde düşünme,öğle veya akşam yediğin ekmekle nesfit apayrı,bunu unutma ,,ve bu şekilde düşün
he he bir kadın için duyulacak en romantik lafs.a.
gecmise bakayim dedim ama daha fazla ilerleyemedim :111:
ay keske cene yapmak kilo verdirse yaa
masallah 55 olurduk topikcenek
oyy canlarim merak etmisiniz beni
hemen basliyorum kizlar anlatmaya :126:
biliyosunuz atak odasini yeniliyoruz birtürlü bitmek bilmedi simdiye kadar sadece boyasi yapildimalu heryerde dagildi tabi onun stresi felan derken kocis beni ben kocisi üzdük :26:birde ailemle ilgili birselerde canimi skti üst üste geldi yani
neyse sonra kocs benim gönlümü aldibenim ormantik kocis pek bi romantik oluverdi birden ay arada iyi oluyo böyle küsmeler barismalar felan :78: neyysseee
ama ama kocis bana öyle birsey söyledikiiiiaklima geldikce göz yaslarima hakim olamiyorum mutlulukdan yok böyle bisey yaaa ilk duydugumda böyle oldum mutlulukdan dellendim resmen hic unutmuyorum o cümleyi bu yasima geldim böyle güzel bisey duymadim beeenn ay ne dedi biliymusunuz ay heyecanlaniyorum bak aklima geldikcee
senin toton kücülmüs dediiiiiiiiiiiii
ay ne yatak odasi ne mobilya ne perdeeeee ay ben yün dösekte yatarim beeeeeeeeee
he he bir kadın için duyulacak en romantik laf
karıcığım toton küçülmüş
geçenlerde benimki de belin incelmiş hatun dedi iki gün böööööööle:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: gezdim
ne ediyonuz kızlaaaaaar yeni gelebildm
selam pisicik
kimsecikler yok bu akşam
mona da kaçmış yaaaaaaaaa tü tam hatunu tuzağa düşürecktim kaçtı. oysaki gazoz hazırlamıştım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?