- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
ya kizlar bakin ne dicem
Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktimoldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye 67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diyekocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
bi gaz verin kizlar ya bi el atin biseyler deyin :26:.
:26:
ya kizlar bakin ne dicem
Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktimoldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye 67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diyekocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
şeker çok beğendim kahvaltı tabağını maydanoz canım çekti valla yeşil yeşil
anladım şeker hesaplamayı100 gr.da 425 kalori ise 30 gr.da 127,5 kalori şöyle hesaplıyorsun:425/100=4,25 kalori 1 gr.
30 gr*4,25=127,5 kalori canım
Umarım anlatabilmişimdir.
Dilek bu ne biçim bir menü, bence bu kadar da yapma kendine, normal beslenmeye geçince daha fazla alabilirsin diye düşünüyorum.
Evet canım beni kuma yaptı arkıdeş
Ay canım canım, beni de eş yaparmış kendine. Bence biz bu hafta üçümüz birden gümlicez. Artıdayım bugün de
Bravoooo, azimlisin valla.İnşallah yarına - çıkarsın.
Kızını arabasına bindir, beraber yürüyün, olmaz mı??
kız bendede aynı durum var azıcık bir kilo verdim yok anam nolcak böyle bu haftaGunaydinnnnn kizllaarrrrrr dayanamadım tartildimmmmm
69.9 ciktimmmmmmm ya daha fazla veririm diye düşündümmmm niye böle oldu yaaaaa sevinmedim bile
Ben bu iddayı kaybetcem yaaa günler vizir vizir geciyoooo bende yerimden sayiyorummmm...kaçamak yapmadım bile bu hafta....niye böyle oldu kiiiiii
Vere vere 300 gr vermişimmm yahu
Offf kizlar bana yardım edin nolurrrr yaaaaa pes etmek istemiyorummmmm dikkatte ediyorummm sorun nerde ki??????
aynen valla canım size uykuya kaçıyom dedim ama maşallah misafir geldi uyku gitti mecburen tam da ne güzel sıcacık olmuştu yatağımgünaydın güzellikler
akşam olsada bi yatsak
kız nasıl yenge öyle o anammmbu arada kızlar yarın abimlere gidebilirim hava güzel olursa
büyük bir olasılıkla ki gitmem lazım
artıkın pötüşüm sana anlattığım yengem varya o
orda biraz kilo almış dönebilirim 3 günde
artıkın mecbur yicem ama abartmadan yoksa yengoşa inme inebilir
zaten beni görünce hortlak görmüşe dönecek
şimdiden kilomu duyunca herkese yetiştirmiş
tabi kendi gibi çekemeyen dostlarına
dostlardan biride demişki aaaa 64 mü benden 3 kilo fazla
bunu diyen kişide normal kilosunun 55 olması gereken kişi yani boyu bana göre kısa
beni çekiştiriyorlar
ya şu insanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç ve fesatlar
hiç unutmuyorum yengemin o sözlerini sen eski kilona ben burnumu keserim gelemezsin
boşuna uğraşma artık çocuk doğurdun yicen demişti
ogün çok üzülmüştüm
arada kalmalar oluyor bazen mine ablacım takma kafana eşinde takmasın onlar yaşlı artık napçaz katlanıcaz onların bu hallerine
canım zaten konuşuyoruz biliyorda ben babamın yüzünede söylüyorum sadece kendi bildiğin doğru diye
ama sabah sabah olunca canı sıkıldı galiba
bizim tartışmalarımız öyle canım
orda kalır, uzamaz
bende küs kalamam hiç
bişey anlatacak olsam çatlarım
bazen hatta anlatırım konuştum diye küs değilim sanma derim
dayanamam yani, oda öyle
sende annene deseydin şeker tartı biliyor hepsiniiiiii diyeekahvaltıyı evde aceleyle yapıyorum cnm öğlende tınlamıcan kendini istediğimi getiricem artık sonuçta kendi odam kendi masam
istediğim gibi kullanırım
haklısın en değerle bnm ve kendim için zayıflıyorum
hevesimi kaçırmak isteyen çok en başta kendi ailem.geçen burda bi kutlama vardı baklava dağıtıldı herkese ben almadım akşam annem diyoki yeseydin bi
dilim kimseyede sölemeseydin hem doktora sölemezsen nerden bilecekki diyo:)
ay kopardı beni ya
anneme direniyorum walla ya yoksa neler neler koycak beslenme çantama
dışardan döner söylüyolar amaaa ben yemicem dedim ben kendi mamamı yicem dedim mikemmelim dimii
Ayyy sorma bende forumda yazmıyorum ama akşam evde ki cıssları bi görcektin yani
ay insallah monam insallah veririm
aynen canım insan hiç kilo aldığını anlamıyor malesef
ben 75 kiloyken gayet mutluydum
taki birinde foto çekinip ardından fotoda kendime bakınca şok oldum resmen
ağladım ve hemen yok ettim o fotoları
bir de çevremzideki insanlar kırılmayalım diyemei yoksa başka sebeplerden mi bilmem pek yorum yapmazlardı
arkadaş çevrem yani..
canım yeniymiş kiloların, azıcık azimle verilmicek kilon da yok
Ballıkaymakkk kaymaklııballll
Canım kaçamaklarını sende biliyorsun aralarda çok fazla kaçırıyorsun.
Düzgün beslendiğinde çabuk gidiyor geçen hafta 2 kilo verdiğini unuttun sanırım.
O kadar saydın baana ama zirveye de oturdun yani.
ya kizlar bakin ne dicem
monaa bu arada maşalahın var bacım valla ha gayret az kaldı ama bu halinlede hoşsun
Ayyy sorma bende forumda yazmıyorum ama akşam evde ki cıssları bi görcektin yani
anamm kızzz sen en iyisi suziyle iddiaya gir bacım noldu sana böyle geçen hafta liste başıydın nazar değdi :18::18:ay insallah monam insallah veririmbasladim baslayalida ilk defa bu hafta bukadar cozuttum toparlicam insallah :26:
dilekimm ilk defa bu hafta bukadar cozuttum :26:
evet aralarda cozutuyodum ama bu hafta bugüne kadar hep cozuttum:26:
Bende dikkat edince cabuk gittigini fark ettim .Önceden asiri ekmek ve ciko yiyordum gece bile kalkip nutella kasiklardimyani belki baskasi benim yerimde olsa100 kilo olurdu ben yine iyiydim 79 la :26:
Aslinda sksam disimi cabuk veririm insallah
Yapis sacima dilekim ya desteksiz saliyorum ben kendimi :26:
Yani bu hafta giremedim dogru düzgün hemen halime bak
niçin yiyosun acabaaaaa çokmu mutlu etti yediklerin seni ha pişman oluyosun dimi şu an, dün akşam yedin bi an mululuk için yedin noldu geriye ne kaldı acaba
bi ıstırık alsanda aynııı koca bi tabak yesende aynı tat aynı tatttt
canim kac kiloyla basladin sen ?bende hep salağa yatardım kilom iyidir he boyda war kapatıyo kilomu fln diye ama baktım etraftan laflar dökülmeye başlıyo banakarşıdaki okulun en şişko hocasına benzetmeler, yok o koltuğu kaplıcan yakında demeler, aaa tatlım ben geçeyim oraya sen sığmazsın o koltuğa demeler başlayınca ana dedim bi çıkayım bakayım şu tartıya. tabi ben morardım tarıdaki rakamı görünce resmen 1500 kilo yapmam gerek dedim ya yemezsen olur yani, yıllardır yok spor yapıyorum yok yürüyorum ama kilo weremiyorum nedenki acaba dedim anam yersen weremezsin tabi dedi taaa içimdeki ses, o kadar kalınlaşmışımki içimdeki sesi bile zor duydum yani.
tabi tatlım dikkat edersen werirsin kesinlikle yaparsın, olcak yani başka yolu yok yani sağlığın için kendin için. eskiden saklardım ben dikkatli beslendiğimi ama şimdi ewet diyorum ya zayıflıcam yemicem dikkat edicem, o bana koltuğu kaplıcan diyen insanlar şimdide noldu sana böyle nası zayıfladın diyolar, napiim koltuğumu kaplaya kaplaya oturuyorum diyorum bende.
senin elinden bişey kurtulamaz tatlım yapıcaksınn yap yani böyle mutsuz olmayalım kesinlikle
bu hafta cok cozuttum canim ya:26:anamm kızzz sen en iyisi suziyle iddiaya gir bacım noldu sana böyle geçen hafta liste başıydın nazar değdi :18::18:
selam çıtır hatun adayları nasılsınız.yaklasık 10 gunden berı duzenlı olarak gıremıyorum kk ya.ama bu arada bazen yemek yemegı unutsamda hıc cısss yapmadım.buyuk bır ıhtımalle yarın - lerde olucam cunku reglıde bıttı. bu arada aksamları aerobık ve plates e basladım dun ılk gunumdu bu gece sankı yatak batıyormus gıbı geldı hıc uyuyamadım o ne oyle heryanım agrıyor.bıde ben spor yapıyorum dıyordum ama kadın fena calıstırdı.bıde hocanın kaslarına baktım bıde benım yanyaglarıma offfffffffff çok kotu ya.bıde arkadasım kocarıkarı benzetmesı gelıyor aklıma .neyse toparlayacagım.bu arada sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ıkı aydan berı dıyettyım sadece 4,5 kg verebılmısım a:26::26::26::26::26::26:ama ekmek seker hamur ısı tatlı vb.falan hıc koymuyorum agzıma gunde2-3,5 lt su ıcıyorum. yanı bugun hafta sonu odullendıreyım bıle demıslıgım yok ama bukadar az kılo vermemın sebebı ne olabılır.bı doktoramı gozuksem bu konuda fıkrınıze ıhtıyacım var.kendınıze ıyı bakın ıyıkı varsınız....
baştaa eeet mutlu oldumm,Yedim len al mutlu oldun mu
yemedim uleen ne bağırıyon
senin gibi rakibim varken yer miyimhemde 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?