aferin balımm
baştaa eeet mutlu oldummama sonra düşündümde aç bakayım saçlarınıı şöyleeee hazırmısınn geliyorrrrr al sana fazlamı kaçtı bacımmm elimin ayarı yoktur benim bakk bir daha yok tmm mı yapılırmı tartı öncesi bu
aferin balımm
tühhh ya :18::18:mmana ile bana kalori yaktırdın sağol şekerSen ye dedim de, dediğin için yedim dedim dobiç
Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa
suziiii napıyoon annem
canim kac kiloyla basladin sen ?
bu hafta cok cozuttum canim ya:26:
a.s. insallah - lerde olursun canim
rakibe aferin denirmi şeker yaaa şunun şurasında 1 gün kalmış
dağılın ulleeenbu hafta listenin kaçıncı sırasında olurum bilmiyorum ama üçünüzü geçicem
Sen ""ye dedim de", dediğin için yedim dedim dobiç
Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa
suziiii napıyoon annem
menumu paylaşmaı unuttum.....
sabah
1 yumurta
3 kuçuk köfte
1 bardak sade sutlu sekersız nescafe
yarım dılım ekmek
ara
1 kase yoğurt
ögle
3 yk bakla
1 kase yogurt
2 yk kasıgı makarna
ara
1 adet cevız
aksam
1 kase domates çorbası
salata
3-4 yk bakla yerım yıne..
ekstralar:1 bardak nescafe,1 bardak yeşıl cay,1 bardak kayısılı form cayı ,3 lt. su........
selam çıtır hatun adayları nasılsınız.yaklasık 10 gunden berı duzenlı olarak gıremıyorum kk ya.ama bu arada bazen yemek yemegı unutsamda hıc cısss yapmadım.buyuk bır ıhtımalle yarın - lerde olucam cunku reglıde bıttı. bu arada aksamları aerobık ve plates e basladım dun ılk gunumdu bu gece sankı yatak batıyormus gıbı geldı hıc uyuyamadım o ne oyle heryanım agrıyor.bıde ben spor yapıyorum dıyordum ama kadın fena calıstırdı.bıde hocanın kaslarına baktım bıde benım yanyaglarıma offfffffffff çok kotu ya.bıde arkadasım kocarıkarı benzetmesı gelıyor aklıma .neyse toparlayacagım.bu arada sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ıkı aydan berı dıyettyım sadece 4,5 kg verebılmısım a:26::26::26::26::26::26:ama ekmek seker hamur ısı tatlı vb.falan hıc koymuyorum agzıma gunde2-3,5 lt su ıcıyorum. yanı bugun hafta sonu odullendıreyım bıle demıslıgım yok ama bukadar az kılo vermemın sebebı ne olabılır.bı doktoramı gozuksem bu konuda fıkrınıze ıhtıyacım var.kendınıze ıyı bakın ıyıkı varsınız....
ay insallah monam insallah veririmbasladim baslayalida ilk defa bu hafta bukadar cozuttum toparlicam insallah :26:
dilekimm ilk defa bu hafta bukadar cozuttum :26:
evet aralarda cozutuyodum ama bu hafta bugüne kadar hep cozuttum:26:
Bende dikkat edince cabuk gittigini fark ettim .Önceden asiri ekmek ve ciko yiyordum gece bile kalkip nutella kasiklardimyani belki baskasi benim yerimde olsa100 kilo olurdu ben yine iyiydim 79 la :26:
Aslinda sksam disimi cabuk veririm insallah
Yapis sacima dilekim ya desteksiz saliyorum ben kendimi :26:
Yani bu hafta giremedim dogru düzgün hemen halime bak
canım ben 78 flndım ya belki daha fazlaburaya başlayınca yeni başlamış gibi olayım dedim ondan çizelgem öyle aslında
yemesin datlım da ben sizden daha eksi çıkayımmm amaa
slm kızlaaaaaar çok yoğunum bakamıyom size ama aklımdasınız
görüşrüz canımkactim been
dağılın ulleeenbu hafta listenin kaçıncı sırasında olurum bilmiyorum ama üçünüzü geçicem
Aperpl sana kendi ifikirlerimi dürüstçe söylüyorum canım, menülerinde miktarı az da olsa hergün yasaklı birşeyler oluyor..
Tatlı, börek,çörek,pilav....Tamam az yiyorsun ama hafta hesabından bakarsak bütün günler içerisinde toplamda büyük miktarlara ulaşıyor...
Daha hızlı ve kalıcı kilolar vermen lazım..O yediğin tatlıyı eritmen senin en az 2 gün alacak.. düzeli spor yapan hatunlar değiliz biz, hedefimize ulaşana kadar lüks bunlar tatlım...
Ayrıca tatlı acıktırır ve tatlı yedikçe, tatlı yiyesin gelir, miğdene şekerin tadını unuttur, buna izin ver ki unutsun ...Kilo versen de sen istediğin kadar incelemezsin böyle...
O tatlıyı yemektense, bir kaba koy, haftada 1 gün belirle, o gün otur ye 1 tane tatlı , böyle gerçekten bütün günlerin boşa gidiyor
ayniymisiz canim :26:bende en son 79 lari görmüstümama sen vermissin ozaman baya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?