70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen ""ye dedim de", dediğin için yedim dedim dobiç

Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa

suziiii napıyoon annem

Son düzenleme:
Sen ""ye dedim de", dediğin için yedim dedim dobiç

Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa

suziiii napıyoon annem

Aferiimm aferimmm.

Sabah sabah köfte ne alaka mar

Selam
Hiç kaçamak yapmadım diyosan az gitmiş.
Diyete ilk başlayanlardan genelde hızlı gider.
İlk hafta 2 nin üstünde verirler genelde.:26:
Bi dr a görünüp test yaptır istersen.

İtinayla saç çekilir sen buralarda ol hizaya getiririm ben seni.

ben geldim ama herkes kaçmış
sanırım kızımda benimle beraber diyete başladı oda yemiyor
yemekyi biraz kısabiliyorumda talı işini nasıl yapacam bilmiyorum çok seviyorum hepiniz gibi ama sizler nasıl başa çıkıyporsunuz tatlı isteğiyle

Nora önerilerin için sağol cnm.

tatlı ve börekin yasak oldugunu anlıyorum da pilav günlük 3-4 kaşık normal degil mi?

tatlıyı arada kacırıyorum kabul ediyorum :) ama hızlı kilo vermeye ihtiyac duymuyorum, ben bu diyete baslarken 6 kilo için 6 ay hedef koydum. Yani yaydım canım. Suan 3 hafta olmadı 3 kilo gitti. Ve tatlıma dikkat ettim ama arada da yedim.

Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama ben cok kasmadan kilo vermeyi düşünüyorum kısa degil uzun vadede. Suan 40 beden giyiyorum, 4 kilo verirsem 38 giyicem baska kilo sıkıntım yok, maksadım gardrobumu dogum sonrası yeniden giyebilmekti. Suanda bile giyiyorum. Birde 2. cocuk için ilk hamilelik kiloma dönmekti. 4 kilo verince dönmüş olacagım.

tavsiyelerini hep beklerim ögrenmek isterim benim arastırmaya pek vaktim olmuyor, hamilelik sürecinde de cok kilo almamak için ögrenmem lazım.

bugünkü menü:

sabah:
1 poğaça
(toplantım vardı vakit bulamadım)

öğle:
Saray kebabı (asırı kaloriliydi kabul ediom)
Cacık
salata

ara: portakal

aksam:
nesfit

ara: meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…