70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kıyafet üstünden :26:
Vücut yapıları farklı olabiliyor işte.
Etim sıkı derdim bide tüh bana

Saolasın canım toto en zor eriyen işte.
Göğsün gitmesine çok seviniyorum.

Bu ölçülere ulaşmamda senin payın çok canım benim, ben kendim bile bazen inanmıyorum kendime. Gerçekten burası olmasaydı benim bu kadar kilo vermem imkansızdı.

arada uğrayıp bi kaç sayfa okuyup kaçıyorum tekrar

ftemiz maaşallah canım süper zayıflamışsın darısı başıma

balkaymak kolay gelsin canım sana da yeni eşyaların da hayırlı olsun.. tiner boyayı çıkarır saçında deneyebilirsin ama kokusu kötü olur sonra hemen yıka..

dilek yaa benim de göğüslerim küçülsün gerçekten en büyük mutluluk o olur herhalde zayıflamamla ilgili

tekrar ben kaçaarr

Bebişler ben kaçıyorum..

İş yernden erken çıkıyorum çok ağır regl sancım var eve gidip ağlamak istiyorum...

Pazartesi görüşürüz öptüm herkesi..

:26:

Merabalar ben Meryem 15 yaşındayım.Burayı yeni keşfettim.Bura sayesinde inşallah bende kilo verip herkese ne kadar güçlü olduğumu gösteririm. Size birazcık nasıl kilolu olduğumdan bahsediyim.Aslında ben küçükken bir deri bir kemikmişim.Hiç yemek yemezmişim annemde hep şikayetçi olurdu hiç yemek yemez diye.Birine eskiden çok küçükken çok zayıftım hatta bebekken benim yaşamıyacağımı düşünüyorlardı dediğimde bana dalga geçen bakışlarından nefret ediyorum.Neyse 6. sınıf yazında anneannemlerin yanına gittim. Ve orda artık yemek yemeye başladım artık normal bir insan gibi yiyordum.Tabi yavaş yavaş kilo almaya başladım.7. sınıfta sonunda boyumdan 5 kilo fazlaydım. Ama bu sadece göbeğime yansıyordu.Göbeğim çok çıkıyordu ve dayım hep benimle şakalaşırdı bu yüzden. Ondan sonra 7. sınıf yazında tekrar anneannemlere gittim.Dayımla kilo verme yarışmasına girdik ve ben baya sıkı bir rejim ve sürekli spor sayesinde 47 kilomdan 40'a düştüm. Tabi çok mutlu olmuştum. Çok az yiyordum ama beni doyuruyordu.Annem biraz daha fazla ye derdi bende hayır doyuyorum derdim.Sabahları bazen bir lokma tek yerdim bazen hiç yemezdim ama hiç acıkmazdım. Herkes bana ne kadar zayıfladın çok iyi oldu kilon falan diyordu . Sonra Ramazan geldi ben hiç bilgili olmadığım için kilo vermişken hiç Ramazan'da kilo alacağımı düşünmemiştim.Tüm gün aç kaldıktan sonra akşam kıtlıktan çıkmış gibi yiyince tüm kiloları geri aldım.Ama şimdi o zamanki fotoğraflarıma baktığımda o kadarda kilolu olmadığımı farkettim. Sonra 8. sınıfta yavaş yavaş 50 oldum .Çok fazlaydı ama hiç vermeye çalışmadm. Rejim yapmaya çalıştığım oluyordu ama bir hafta sonra pes ediyordum. 60 olduğumda şoka girdim. Sonra tartı sürekli artmaya başladı. Ve en son 2 ay önce teyzemlerde 69 olmuştum ve neredeyse utancımdan ölücektim. Bu son zamanlar 70 ti 71di derken önlemsizlikten 74 oldum bir hafta rejim yapıp 72,5 'ye düştüm.Ama sonra dayanamayıp bıraktım.Ve 76,600 'ü görünce tekrar rejime başladım 1 ay önce 73,600 'e geldim ama bence bu pek sıkı bir rejim değil bazen yiyorum bazen yemiyorum.Yemeğin üstüne oturduğumda kalkamıyorum.Eskisi gibi kendimi güçlü hissetmiyorum.Eskiden birşeye inat ettimi kesinlikle yapardım.Doktora gittim doktor birşey sormadan normal herkese verdiği rejim listesinden verdi.Rejimin 2. ayındayım ama nasıl bir rejimdeyim bilemiyorum. Son zamanlarda tartıya çıkmadım ama 75 olduğumu düşünüyorum Tartıya çıkmaya çok korkuyorum . Ama bugün burada birkaç yazıyı okuyup sıkı bir rejime girmeye karar verdim. Ama kendimi çok yalnız hissediyorum.Rejimi kaçırdığımda annem sürekli bana bağırıyor aslında elimde olmadığımı bilmiyor. Yemeği yerken sürekli kendime kızıyorum. Yedikten sonra pişmanlıktan ölüyorum ama sanki uyuşturucu gibi yemezsem birşey isteyipte yemeyince çok kötü oluyorum.Hede ulaşabileceğim yerdeyse annem mutfağı kilitliyor ama ben yinede bir olunu bulup içeri girebiliyorum. İnsanlara kilomdan memnun olduğumu söylüyorum umrumda değil diyorum ama aslında çok kötü hissediyorum ama insanlara zavallı gibi görünmekte istemiyorum.Annem sürekli ödüller koyuyor ama dayanamıyorum hede 5 yada 6 değilde normal olmak için 20 kilo vermek gerekirken . Normalde bu sene Lise 1 'e gidicektim ama bazı sebeplerden dolayı gidemedim. Seneye gidicem kendimden biryaş küçüklerle zaten kendi yaşıtlarım arasında kilolu dururken onların arasında nasıl durucağımı düşünmek bile istemiyorum. Bazıları çevreni takma falan diyorda öyle olmuyor herkes birşey diyince takmamak elde değil. Geçen küçük kuzenim biraz fazla yemek yiyince herkes az yesin ilerde Meryem gibi olur diyince çok kötü oldum. Aynalara bakmak istemiyorum . Aslında güzel biriyim ama kilom yüzünden iyi durmuyor. Bugün karar verdim kesinlikle vericem. Kilo verdiğimde kendimi çok mutlu hissediyorum. Ama 20 kiloyu nasıl vereceğimide bilmiyorum Onun için burda birilerinden yardım almak benim gibi yada beni anlayan birileriyle birlikte zayıflamak istiyorum. Aslında arkadaş çevrem geniştir arkadaşlarımla filan mutluyum ama onlarla bu konuları dertleşemiyorum. Birilerinden gerçekten destek almaya ihtiyacım var benim gibi şeyleri yaşayan insanlardan. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Ama ben kararlıyım kilo vericem. Lütfen birileride bana destek verirse çok mutlu olurum.Herkes kilomdan memnun olduğumu düşünüyor ama hiç öyle değilim.Sadece yapamacağımdan korkuyorum

dilekcim liste için tesekkurler 15.sıralardan ust sıralara onumuzdekı haftalarda yerlesırım ınsallah...kendınıze ıyı bakın...

Tırtılın ne olduğunu bilmiyor muydun .. ayakta alkışlıyorum suzi

Öldürcen sen beni yaa
ya ben onu 40ayak diye biliyorum nebileyim tirtil oldugunu ama herhalde tirtil demedi ya uyuyor simdi gece ikiye bi uykum tutmadi deyip durdu herhalde tirfil dedi yada tifil kalksinda bi hesap versin
ay marketci amcaya bayildim
Selam beybi:

Eşinin d.günü kutlu olsun beraber nice senelerreee ailesiylee:26:
Selam Suzi ayrıca.
sagol fistik tesekkür ederim benden 8ay kücük esim anca 30 oluyor ben 31 me yaklasiyom dilek itiraf ediyorum fazla kacti
ekmekler biraz kücük gibiydin 3 ekmek yedim yuh bana :18: cökelek salam domates zeytin öyle yaptim öglen kahvaltimi
Selam kızlarrr:80:
liste çok güzel.. nora'cım tebrik ederim
ben de 2. olmuşumm uzun zamandır görmüyordum bu tabloyu
monam hep kilon azaldi halde 2inci olmak cok güzel tebrik ediyorum seni
güle güle kulan canim bende duvarlari boyadirmayi düsünüyorum bakalim ben izindeyken esim yapsin hazircana oturayim
Yok be 174 boyum var

Ay olcak insallah hebisimiz cenifir lop et oliciiiz
hepicimiz cenifir lop et ETSIZ olcez isallah
cok sagol canimcim ama onu iyi niyetle söylemedi gibime geldi icinde seytan var onun sen onun ne oldugunu biliyormusun diye sordu bana yoo dedim bi bak internetden dedi pis pis siriti karaböcük dedi :44: ama tirtil 40ayak cikdi tifdil miydin acep :44: bi kalksin ben ona sorarim
Slm kızlar,
Eskilerden foto yükledim, bakarsanız. Tam boydan bir fotoğraf bulamadım ama idare ediverin garii. Bundan sonra düzenli çekinip koyarım sizin için
eskileri eklemen iyi olmus cok güzel fark belli olmus masallah sana canim
kaciyorum kizlaar

cook calismam gerekiyo cook :26:

bana kolayliklar dileyin
kolay gelsin ballim
Bebişler ben kaçıyorum..

İş yernden erken çıkıyorum çok ağır regl sancım var eve gidip ağlamak istiyorum...

ara ara bana da sanci giriyor gecmis olsun bebis
ben de kaçıyorum şekerler
mutlu haftasonları
sanada monam

canim hosgeldin aramiza okurken aglatiyordun beni yasinda kücükmüs seker ama zaten burda ac kalip zayiflamiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz
biraz da okurken sinir oldum yerler ailelerin bukadar sana karismasi yedinmi yiyiyor derler yemedinmi niye yemiyorsun derler bu da seni cok yipratir
menülerini paylasirsan kizlar sana yardimci olurlar nerde yanlislarin olduguna dahir :13:
cuma günleri kilolarimizi bildiriyoruz cumartesi de liste yayinlaniyor bu da bizi daha cok motive ediyor gaza getiriyor
tekrar hosgeldin

canım benım herkesın bır dıyet oykusu var karsıdan zayıfla yeme demek cok kolay gelıyor ınsanlara durum bazen oyle hal alıyorkı alay konusu olup cıkıverıyorsun.burdakı tum ınsanların gecmıslerıne baktgında herkes şişman.ama sorun kılo vermek degıl sorun ıradenı kontrol altına almak.bana yeter artık yeme dedıklerınde hırs yapıp daha cok yemek yıyesım gelırdı.ben 85,8 kılo ıle basladım kadınlar kulubu seruvenıme sonra 1-2 ay verıp yenıden 76 ıle kaldıgım yerden devam ettım.işlerımden dolayı ve bebekten dolayı sık sık gıremıyorum kk.ama mutlaka gun ıcınde 1 dk. da olsa ugruyorum.menumu yazıp cıkıyorum.yazmaya vaktım yoksa bıle motıvasyon ıcın 1-2 bıldırım okuyup cıkıyorum.sana tavsıyem hergun elını yuzunu yıkamak gıbı buraya gırıp menulerını bızlerle paylasman sadece bunu yap arkadaslarım menulerını akıp et.ve ınan bana arkadasların verdıgı kıloları ve paylastıgı resımlerı gorunce sureklı hırs yapıyorsun.ılk olarak buraya hergun gellll ılk basta menulere uymayabılırsın dıyet baslangıcları cok kotudur bılırım.ama buraya hergun ugra yemek yemek aklına gelınce hergun yaz.sonra gerısı corap söküğü gibi gelicek inan bana.........aramıza hoşgeldinnn...................ben iclal...

biraz sancim var bugün annemlen de tartisdim bugün dügün var benimde gidesim yok iyi olmadigimda hic birsey canim istemiyor
ama annem herzaman ki gibi baski yapiyor cok bunaltiyo beni
yobaz misim merak ediyorum sana kim gelcek böyle giderse kimsede sana gelmez diye birsürü laf saydi belki giderdim yarim saat sonra ama bana bu kadar baski yaptimida gicigima gidiyor gidesim varsada gidesim gelmiyor herzaman ayni sey off
birsey dedimmi de cocuk gibi küsüyor konusmuyor

kactim geri kizlar

birsey daha ekliyeyim
birde gitecegimiz dügünde kimseyi dogru dürüst danimiyorum annemgil taniyor ama uzaklar yani bi kere onlarin dügününe gitmisdim pek bi havali insanlar var bende rahat edemiyorum onlarin arasinda gidersem kendime eziyet etmis olacam yok ben caymiycam annem nekadar da istese yobaz desin napayim rahat edemiycem ortamda benim ne isim var dimi kizlar ya hakksizmiyim :26:

bugün saba sadece bir poğaça yedim öğlende tas kebabı,pilav,domates çorbası yedim akşama salata gibi birşeyler düşünüyorum :)

sagol canim
baya bi ara verdin :26:
insallah canim
Evet ya babam rahatsizdi falan baya bi basim kalabalik oldu
Diyet falan gormedi gozum anlicn..
Cok sulur simdi hersy yolunda ve odaklanmaya basladim tekar simit problemime..
Kız Allah versin, sen 1.74 boyu mu azımsıyon, ilahi, biz 1.55 liklerin canı yok mu?
Sulak yer mamuluyum tatlim ondan
Bebişler ben kaçıyorum..

Gecmis olsun..

MENUM CANLAR
sabah yarım burger 4 sıyah 1 yesıl zeytın 2 ınce dılım kasar domates salatlk cay
ara yesılcay elma
oglen 5 ymk kasıgı patates yemegı lıght cola
ara portakal form cay
aksam salata yogurt corba yada patates yemegı ( az )
2 lıtreden fazla su

Birşey soracağım light kola daha çok kilo yapmıyor mu ya :)

cola yerine başka şey içsen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…