slm
bugünkü menüm
sabah
1 yeşil çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,2 biber
2 çay kaşığı pekmez
ara
1 avuç leblebi
öğlen pek olmadı
1 yemek kaşığı et kavurma(tadı hoşuma gitmedi bıraktım)
1 taneden az kabak tatlısı (tadı holuma gitmedi bıraktım)
2 parça bitter ciko tadı hoşuma gitti
şu sıralar çok çiko yedim belli müddet yemicemumarımmm
akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
1 bardak süt
ara
belki fındık kuru dut
1 lt su
1 yeşil çay
Eki Görüntüle 385190 Eki Görüntüle 385191 Eki Görüntüle 385189
bak dilekbunlar isarkadaslarinin verdikleri cikolar birikdiriyorum cuma günü cektim gör diye gecen isarkadasi diyo napiyon sen niye yemiyorsun kolleksyonmu yapacan
Eki Görüntüle 385194 bu da bahsettim kemikyüzüme de annem maske yapti korkarsiniz diye yüzüm gözükmüyo
Yeşil cay 3 kupa icmeye çalış yada ilçemzsen lipton form polis öneririm tadı fena değil...su tüketimi cok az 1.5-2 l şart....Mısır gevreği işlenmiş karbonhidrat onu. Yerine nesfit ye ta. Tahlili 5 yk yarım su bardağı yarım yağlı sutle
canım resimlerine baktım maşallaaaaaah çok güzel incelmişsinBoyum 1.55 cm. canım. Ne zaman denemiştin, belki senin de artık 36 sığma vaktin gelmiştir
kolay gelsin canımkaciyorum kizlaar
cook calismam gerekiyo cook :26:
bana kolayliklar dileyin
Merabalar ben Meryem 15 yaşındayım.Burayı yeni keşfettim.Bura sayesinde inşallah bende kilo verip herkese ne kadar güçlü olduğumu gösteririm. Size birazcık nasıl kilolu olduğumdan bahsediyim.Aslında ben küçükken bir deri bir kemikmişim.Hiç yemek yemezmişim annemde hep şikayetçi olurdu hiç yemek yemez diye.Birine eskiden çok küçükken çok zayıftım hatta bebekken benim yaşamıyacağımı düşünüyorlardı dediğimde bana dalga geçen bakışlarından nefret ediyorum.Neyse 6. sınıf yazında anneannemlerin yanına gittim. Ve orda artık yemek yemeye başladım artık normal bir insan gibi yiyordum.Tabi yavaş yavaş kilo almaya başladım.7. sınıfta sonunda boyumdan 5 kilo fazlaydım. Ama bu sadece göbeğime yansıyordu.Göbeğim çok çıkıyordu ve dayım hep benimle şakalaşırdı bu yüzden. Ondan sonra 7. sınıf yazında tekrar anneannemlere gittim.Dayımla kilo verme yarışmasına girdik ve ben baya sıkı bir rejim ve sürekli spor sayesinde 47 kilomdan 40'a düştüm. Tabi çok mutlu olmuştum. Çok az yiyordum ama beni doyuruyordu.Annem biraz daha fazla ye derdi bende hayır doyuyorum derdim.Sabahları bazen bir lokma tek yerdim bazen hiç yemezdim ama hiç acıkmazdım. Herkes bana ne kadar zayıfladın çok iyi oldu kilon falan diyordu . Sonra Ramazan geldi ben hiç bilgili olmadığım için kilo vermişken hiç Ramazan'da kilo alacağımı düşünmemiştim.Tüm gün aç kaldıktan sonra akşam kıtlıktan çıkmış gibi yiyince tüm kiloları geri aldım.Ama şimdi o zamanki fotoğraflarıma baktığımda o kadarda kilolu olmadığımı farkettim. Sonra 8. sınıfta yavaş yavaş 50 oldum .Çok fazlaydı ama hiç vermeye çalışmadm. Rejim yapmaya çalıştığım oluyordu ama bir hafta sonra pes ediyordum. 60 olduğumda şoka girdim. Sonra tartı sürekli artmaya başladı. Ve en son 2 ay önce teyzemlerde 69 olmuştum ve neredeyse utancımdan ölücektim. Bu son zamanlar 70 ti 71di derken önlemsizlikten 74 oldum bir hafta rejim yapıp 72,5 'ye düştüm.Ama sonra dayanamayıp bıraktım.Ve 76,600 'ü görünce tekrar rejime başladım 1 ay önce 73,600 'e geldim ama bence bu pek sıkı bir rejim değil bazen yiyorum bazen yemiyorum.Yemeğin üstüne oturduğumda kalkamıyorum.Eskisi gibi kendimi güçlü hissetmiyorum.Eskiden birşeye inat ettimi kesinlikle yapardım.Doktora gittim doktor birşey sormadan normal herkese verdiği rejim listesinden verdi.Rejimin 2. ayındayım ama nasıl bir rejimdeyim bilemiyorum. Son zamanlarda tartıya çıkmadım ama 75 olduğumu düşünüyorumTartıya çıkmaya çok korkuyorum . Ama bugün burada birkaç yazıyı okuyup sıkı bir rejime girmeye karar verdim. Ama kendimi çok yalnız hissediyorum.Rejimi kaçırdığımda annem sürekli bana bağırıyor aslında elimde olmadığımı bilmiyor. Yemeği yerken sürekli kendime kızıyorum. Yedikten sonra pişmanlıktan ölüyorum ama sanki uyuşturucu gibi yemezsem birşey isteyipte yemeyince çok kötü oluyorum.Hede ulaşabileceğim yerdeyse annem mutfağı kilitliyor ama ben yinede bir olunu bulup içeri girebiliyorum. İnsanlara kilomdan memnun olduğumu söylüyorum umrumda değil diyorum ama aslında çok kötü hissediyorum ama insanlara zavallı gibi görünmekte istemiyorum.Annem sürekli ödüller koyuyor ama dayanamıyorum hede 5 yada 6 değilde normal olmak için 20 kilo vermek gerekirken . Normalde bu sene Lise 1 'e gidicektim ama bazı sebeplerden dolayı gidemedim. Seneye gidicem kendimden biryaş küçüklerle zaten kendi yaşıtlarım arasında kilolu dururken onların arasında nasıl durucağımı düşünmek bile istemiyorum. Bazıları çevreni takma falan diyorda öyle olmuyor herkes birşey diyince takmamak elde değil. Geçen küçük kuzenim biraz fazla yemek yiyince herkes az yesin ilerde Meryem gibi olur diyince çok kötü oldum. Aynalara bakmak istemiyorum . Aslında güzel biriyim ama kilom yüzünden iyi durmuyor. Bugün karar verdim kesinlikle vericem. Kilo verdiğimde kendimi çok mutlu hissediyorum. Ama 20 kiloyu nasıl vereceğimide bilmiyorum Onun için burda birilerinden yardım almak benim gibi yada beni anlayan birileriyle birlikte zayıflamak istiyorum. Aslında arkadaş çevrem geniştir arkadaşlarımla filan mutluyum ama onlarla bu konuları dertleşemiyorum. Birilerinden gerçekten destek almaya ihtiyacım var benim gibi şeyleri yaşayan insanlardan. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Ama ben kararlıyım kilo vericem. Lütfen birileride bana destek verirse çok mutlu olurum.Herkes kilomdan memnun olduğumu düşünüyor ama hiç öyle değilim.Sadece yapamacağımdan korkuyorum
az once tatıldım tam tamına 77,5kılo cıktım we yıkıldım resmen...ben sureklı tartılamam kı dewlet yurdunda kalıyorum...desteklerınızı beklıorum yazarım her gun aksatmadan gunluk tutmaya baslıyorum ıns en kısa zmndada...hep beraber cıtır olmaya
Aylardan sonra ilk defa iyi bir şekilde rejime girebildim. Bugün çok az yiyip sürekli spor yaptım.Ama şimdi çok acıktım ve kendimle savaşmaya başladım. Tüm günkü rejimin ve sporun boşa gitmesini istemiyorum. Birazdan kendime salata yapıp ondan sonrada akşam sporuma başlamayı düşünüyorum. Pazarteside tartıya çıkacağım
dietisyene gittin mi canım sen 15 yaşındasın daha büyüme çağındasın kilo vermen önemli tabii ama protein ve vitamin de alman lazım
kızlaaaar nerdesiniz ya ne bu sessizlik
ben geldim ama şimdi de aşağısı boşhalbukim mola verdiydim
7 ziyaretçi varmış gelin kardeşler zayıflayak
ben burdayıııım ama beni atmış yine site gel ikimiz gizlice zayıflayak kimse yokken
ahhh canım benim keşke öyle bir şey olsa
bugün ev arkadaşımın ailesinden bir kesim uğradı bi yere kız istemeye gitmişler ordan dönüşte buraya uğradılar... biz de hazırlık yaptık tabii e yapınca yememek de olmaz
sınav da var zaten az önce 3ü 1arada kahvemi de içtim
stresliyim hem de çok
zor canım sınav işleri anlıyorum seni. bende şu ödev yüzünden çok stresliyim. diet falan gelmiyor aklıma. dizginlemeye çalışıyorum ama arada koyverdiğimde oluyor. açık öğretim sınavları mı bunlar
yok canım staj sınavına gircem yazılı-sözlü.. sözlü olunca korkutuyor beni işte bi de pek çalışmadım gerçi 2 hafta filan var daha ama çok konu var
seninki ne ödevi??
yüksek lisans bitirme projesi. sürem az kaldı da iyice stres oldum.
sen tıp okuyordum dimi bazen nickleri karıştırıyorum ya. sanki biride açık öğretim sınavına girecekti o kalmış aklımda
yaparsın inşallah stres olma elinden geleni yap gerisi allaha havale et. olur olur yaparsın sennnnn
inşallah dediğin gibi olur canım ben biraz tembel bi tıpçıyım
bitirme projesi mi ıyy iğrenç ya çok zor gelir bana hep o iyi ki bizde öyle bir şey yok..
ptty gircekti sınava biri daha vardı ama hatırlayamadım:26:
inşallah sınavları güzel geçer.. o da çok stresliydi..
ya şu sınavlar hayatımızı bitirdi. bende yüksek lisanstan sonra doktora düşünüyordum ama vazgeçtim artık. bıktım derss ders ders
artık ders kitabı sınav ödev görmek istemiyorum
hukuk fakültesi mezunuyum zaten o yetti bir daha üniversite kapısından sadece diploma almak için girecem.
ıyyyyyy geldi sınavlardan
projem de en az 60 sf ve 40 ,kaynaklı olacak yaz yaz uzatamadım bir türlü hala 50 sayfalardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?