70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeşil cay 3 kupa icmeye çalış yada ilçemzsen lipton form polis öneririm tadı fena değil...su tüketimi cok az 1.5-2 l şart....Mısır gevreği işlenmiş karbonhidrat onu. Yerine nesfit ye ta. Tahlili 5 yk yarım su bardağı yarım yağlı sutle

bak dilek bunlar isarkadaslarinin verdikleri cikolar birikdiriyorum cuma günü cektim gör diye gecen isarkadasi diyo napiyon sen niye yemiyorsun kolleksyonmu yapacan
bu da bahsettim kemik yüzüme de annem maske yapti korkarsiniz diye yüzüm gözükmüyo

Ohhh ohhh osterhaaseler gelmisss ostereier ler varrrr:)))))) bide smarties gordummmm yemeyeli cok olduuuuu özendim bak şimdi ne cok yerdim küçükkken....burda bonibon var ama yerini tutmuyoooo tabiii....
Kemik baya büyük duruyoooo gecmis olsun aldırcan mı onu?????

Bende kaçtım esim geliyoruz eve misafirlerde yoldaymissss yarın gorusurzzzz girersem yazarimmmm optummmm. Cokkkk

mısır gevreği olarak k-special yiyiyorum light süt içiyorum zaten haklısın suyu en az 1.5 lt içmeliyim :122:

Boyum 1.55 cm. canım. Ne zaman denemiştin, belki senin de artık 36 sığma vaktin gelmiştir
canım resimlerine baktım maşallaaaaaah çok güzel incelmişsin
kaciyorum kizlaar

cook calismam gerekiyo cook :26:

bana kolayliklar dileyin
kolay gelsin canım

hoşgeldiniz kızlar

nasılsınız şekerleeeeeeeer

Aylardan sonra ilk defa iyi bir şekilde rejime girebildim. Bugün çok az yiyip sürekli spor yaptım.Ama şimdi çok acıktım ve kendimle savaşmaya başladım. Tüm günkü rejimin ve sporun boşa gitmesini istemiyorum. Birazdan kendime salata yapıp ondan sonrada akşam sporuma başlamayı düşünüyorum. Pazarteside tartıya çıkacağım

dietisyene gittin mi canım sen 15 yaşındasın daha büyüme çağındasın kilo vermen önemli tabii ama protein ve vitamin de alman lazım

kızlaaaar nerdesiniz ya ne bu sessizlik

Son düzenleme:
dietisyene gittin mi canım sen 15 yaşındasın daha büyüme çağındasın kilo vermen önemli tabii ama protein ve vitamin de alman lazım

kızlaaaar nerdesiniz ya ne bu sessizlik

ben geldim ama şimdi de aşağısı boş halbukim mola verdiydim
7 ziyaretçi varmış gelin kardeşler zayıflayak

ben burdayıııım ama beni atmış yine site gel ikimiz gizlice zayıflayak kimse yokken

ahhh canım benim keşke öyle bir şey olsa
bugün ev arkadaşımın ailesinden bir kesim uğradı bi yere kız istemeye gitmişler ordan dönüşte buraya uğradılar... biz de hazırlık yaptık tabii e yapınca yememek de olmaz
sınav da var zaten az önce 3ü 1arada kahvemi de içtim
stresliyim hem de çok

zor canım sınav işleri anlıyorum seni. bende şu ödev yüzünden çok stresliyim. diet falan gelmiyor aklıma. dizginlemeye çalışıyorum ama arada koyverdiğimde oluyor. açık öğretim sınavları mı bunlar

yok canım staj sınavına gircem yazılı-sözlü.. sözlü olunca korkutuyor beni işte bi de pek çalışmadım gerçi 2 hafta filan var daha ama çok konu var
seninki ne ödevi??

yok canım staj sınavına gircem yazılı-sözlü.. sözlü olunca korkutuyor beni işte bi de pek çalışmadım gerçi 2 hafta filan var daha ama çok konu var
seninki ne ödevi??

yüksek lisans bitirme projesi. sürem az kaldı da iyice stres oldum.
sen tıp okuyordum dimi bazen nickleri karıştırıyorum ya. sanki biride açık öğretim sınavına girecekti o kalmış aklımda
yaparsın inşallah stres olma elinden geleni yap gerisi allaha havale et. olur olur yaparsın sennnnn

inşallah dediğin gibi olur canım ben biraz tembel bi tıpçıyım
bitirme projesi mi ıyy iğrenç ya çok zor gelir bana hep o iyi ki bizde öyle bir şey yok..
ptty gircekti sınava biri daha vardı ama hatırlayamadım:26:
inşallah sınavları güzel geçer.. o da çok stresliydi..

ya şu sınavlar hayatımızı bitirdi. bende yüksek lisanstan sonra doktora düşünüyordum ama vazgeçtim artık. bıktım derss ders ders
artık ders kitabı sınav ödev görmek istemiyorum
hukuk fakültesi mezunuyum zaten o yetti bir daha üniversite kapısından sadece diploma almak için girecem.
ıyyyyyy geldi sınavlardan
projem de en az 60 sf ve 40 ,kaynaklı olacak yaz yaz uzatamadım bir türlü hala 50 sayfalardayım

bence de yaa çok korkunç insanlar nasıl yükseliyor hiç anlamıyorum zaten.. benim için pek korkunç bi durum okumak değil çalışmak istiyorum böyle pek atraksiyon olmuyor.. bi kaç hasta olsa ameliyat filan yapsam tam süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…