70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin...
Gazin 2 yeri var biri debriyajin yani digeri burasi
Fesat anacim insanlar..
Adama bak ya.. Cok guldum
Allah bozmasin canim hep boyle tatli cemkirisin

Buseryem....
Hosgeldin!!! :)

kızlar caycumada yanı benım memleketımde kpru yıkılmıs 10 15 kısı olmus sanırım okadr uzuldum okadr sınırlendım kı
bu nasıl bı sorumsuzluk nerde bunlarla ılgılenenler hıc gormuolr mı bu koprunun yıkılmak uzere oldugunu

Malesef burası Türkiye olduğu için,herşeye geç müdahele edilir.İlla ki birilerinin ölmesi,yaralanması gerekir. Rögar kapakları çocuklara düşene dek Kapatılmaz,işçilerin sigortaları da onları ölene dek yapılmaz.

hıc bılmıorum cnm ama ben burdada okumustum ıcıodu bırılerı zaten kucuk bardakta ıcıorum fazlasını ıcemıorum tuaf tadı yahu norml kolaya benzemıo

Ben de iciyorum lightini arada..
Farkli olmasi normal ama normal kolanin bi bardaginda on kup seker oldugunu dusunursek kim bilir neler kattilar icine tadi yakalamak icin ama bu kadar oldurmuslar..
Aslinda icmemek lazim aspartam var bunlarda kanserojen :/

sureklı cewremızde bole seler olmasına ragmen akıllanmıoruz onlem almıoruz nereye kadr gıtcz bole anlamıorum

ben aslında nısanlıma ayran demıstm kola almıs bende bısı demedım
cok sık ıcmemeye calısıorum bende ayran daha saglıklı sonucta

Hoşbulduk Teşekkürler :) Evet ben eskiden diyet yaptığımda bozduğumda bile 1 hafta dayanıyordum. Şimdi ise neredeyse öğünden öğüne bozuyorum. Öğlenleyin biraz fazla yiyince akşam yemem diyorum ama akşamda yemeği görünce dayanamıyorum. Ama bugün gerçekten sıkı bir rejime başladım . Kilo verince çok hırs yapıyorum ama alıncada tam tersine depresyona girip ümidimi kesip daha fazla yiyorum. Az önce çok açtım midem gurulduyordu ama burdaki yazıları okuyunca doydum Sabahleyin bir poğacayı 3'e bölüm bir dilimini yedip ve sonrada baya spor yaptım. Şimdi ise annemin bana rejime göre az getirdiği tabağın çeyreğini yedim. Annem bitirmemi söyledi yoksa dayanamıyacağımı söyledi ama kendimi aç hissetmiyince yemek istemiyorum.Zaten biraz fazla kaçırdımmı ümitsizlenip hemen yiyorum. 8 çatal kaşığı pilav ve üstine az et yedim öğlenleyin. Birde öğle arası bir elma ile popkek yedim . Akşama doğruda bir elma yemeyi düşünüyorum :) Genelde az yiyip çok sporla kilo vermeyi planlıyorum. Ben aslında 1 ay önce başladım ama bir öğün yiyip bir öğün yemeyince midemde hiç küçülme olmadı. Şimdi ise az az yiyip sabrımı sınıyorum :) İnşallah okular açılana kadar kilo verebilirm .

Hoşbulduk :) Bende öyle yapmaya başladım 5 ayda artık ne kadar verebildiysem. Çünkü okula normal bir şekilde gitmek istiyorum . Evet paylaşmayı düşünüyorum artık.

az once tatıldım tam tamına 77,5kılo cıktım we yıkıldım resmen...ben sureklı tartılamam kı dewlet yurdunda kalıyorum...desteklerınızı beklıorum yazarım her gun aksatmadan gunluk tutmaya baslıyorum ıns en kısa zmndada...hep beraber cıtır olmaya

Bizde tartı var ama ben tartılamıyorum. Son zamanlarda rejimi aksattım. Bir hafta sonra tartılmayı planlıyorum. Aslında ne kadar olduğumu tahmin edeebiiyorum .Ama tartıda görmek bambaşka birşey .

Ben tartılamıyorum bile bizde tartı var ama ben tartılmıyorum. Son zamanlarda rejimi aksattım. Bir hafta sonra tartılmayı planlıyorum. Aslında ne kadar olduğumu tahmin edeebiiyorum .Ama tartıda görmeye korkuyorum

tartı korkulu ruyam oldu ya isanın kedıne guvenmesı ıcın guzel bı vucuda sahıp olması lasım helekı doğum yaptıysa su hazıran gırmeden ınsallah olucak gelecek hafta ,ç, kendıme spor aletlerı alıp spor yapmayı planlıyorum ınsallah sonuc alırım tek basına dıyet gecıcı sonuclar verıyo cunku herseferınde verdım sonrasında 1-2 kılo fazlasıyla aldım sporla olursa kalıcı oluyo bnce ablam 25 kılo verdı 3 ayda doktor dıyetı ve sıparla 3 çocuk sahıbı ve suan 60 kılo ve cıtır gıbı bı sene gectı hemen hemen ıstedınıde yıyor ama tabı ıstıkrarlıda olmak sart sanırım allahım sabır verırır de bende tamamlarım herkese basarılar:18::18::18::18::18::26::26::26::26:

slm

bugünkü menüm
sabah
1 yeşil çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir,1 domates,1 salatalık,2 biber
2 çay kaşığı pekmez
ara
1 avuç leblebi

öğlen pek olmadı
1 yemek kaşığı et kavurma(tadı hoşuma gitmedi bıraktım)
1 taneden az kabak tatlısı (tadı holuma gitmedi bıraktım)
2 parça bitter ciko tadı hoşuma gitti
şu sıralar çok çiko yedim belli müddet yemicem umarımmm

akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
1 bardak süt
ara
belki fındık kuru dut

1 lt su
1 yeşil çay

selam şekerler:80
menüm

sabah
3 parça ezine peyniri, 2 parça kaşar
3 yeşil zeytin
mantarlı omlet
1 tk portakal reçeli
domates, salatalık, yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kivi
öğlen
2 kabak dolma
2 kara lahana sarması
1 kase cacık
ara
5 fındık
akşam
1 kase tavuk çorbası
1 kase brokoli salatası

Selam kızlar,
Menümmmmmm

Uyanınca 2 kuru incir (aralarına yarımşar ceviz koydum, regl olunca alternatif tatlı üretiyorsun )
Sabah: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 5zeytin, domates, yaseminli yeşil çay
Ara: 1 elma
Öğlen: 5 tane şiş köfte, minik tabiiiiiiiiiiii, 1 ayran, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata (dışarda yedimmm,ekmeğim yanımdaydı yineeee )
Ara: yarım paket eti form karışık meyveli, 2 tane çilekkkkk
Akşam: Misafirliğeee gidiyoruz, diyete uygun bir şey bulursam yerimm, yoksa yanımda 80 gr light ton balığı olacak onu yiyeceğim salatayla

sen ara yapmıomusun cnm
Yok sekerim diyet listemde yazmıyor deneme süresi diyelim kg verirsem devam edicem bu listeye:)

ıns bende sewncem haftaya

Tırtılın ne olduğunu bilmiyor muydun .. ayakta alkışlıyorum suzi

Öldürcen sen beni yaa
Hahahahahah cok güldüm
Bakkalı amcaya kocaman bir alkissssssVer gazı yansın ortalık heheheh
Yahu kizlar bu torpilde şeytan tüyü var hep giredim geliyo yaaaa misafirlerim gelcek ben halen Burdayim

Hasrett cim seni atlamisimm ara yok benim diyet listemde, olsa yerdim ama yok açıklıyorum pek zaten iyim yani:)))
B arada kaçamak günümü Cumartesi ilan ediyorum mm kizlarrrr

Hosgeldin...
Gazin 2 yeri var biri debriyajin yani digeri burasi

Fesat anacim insanlar..

Adama bak ya.. Cok guldum
Allah bozmasin canim hep boyle tatli cemkirisin
cok sagol canimcim babanada cok gecmis olsun
hosgeldin canim
hosgeldin canim

topik pek bi sessiz :44: bi bakayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…