Hosgeldin...ben herseferinde başlama kararı weren ama bi türlü hiç birşeyden wazgeçemeyen..hatta su anda tartılmaya korkan biriyim...70in üstünde oldugumu biliyorum fakat ne kadar oldugumu kestiremiyorum boyum 164 filan ögrenciym 24 yaşındayım ama iradesizim....geçen farkettim şimdiye kadar bni gaza getiren hiç bişey olmamış bende tam motiwe olamamışım...16-24yaş aralıgında en az oldugum kilo 65 ztn ama ben kendi rekorumu kırıp 50li rakamllara ulaşmak istiyorum....geçen gitim yeşil kahwe aldım birde günlük yiyeceklerimi yazıcam diye....başlamak nasip olsun en kısa zmnda bugun tartılcam kısmetse korkunun ecele faydası yol biliyorum we bi yeerden başlamak gerek sanırım...
Fesat anacim insanlar..Baktım bilgisayara da, eski foto bulamadım, tam boydan, bir de kapalı olunca zaten hep kıyafetler geniş. Ama bi ara yine iyice bakıp, koymaya çalışcam bişeyler. Çok teşekkür ederm yorumun için de, dün işyerimdeki arkadaşlar moralimi bozdu. 36 değildir o pantolon, ben bile sığmıyorum falan diye, ben de bir daha onlara anlatmama kararı aldım. İyiki burası var, hep buraya takılıp, burda anlatcam, resimlerimi falan burda paylaşcam. Gerçek hayatta demek ki insanlar birbirini çekemiyor.
Adama bak ya.. Cok guldumya ben onu 40ayak diye biliyorumnebileyim tirtil oldugunu ama herhalde tirtil demedi ya uyuyor simdi gece ikiye bi uykum tutmadi deyip durdu herhalde tirfil dedi yada tifil kalksinda bi hesap versin
ay marketci amcaya bayildim
sagol fistiktesekkür ederim benden 8ay kücük esim anca 30 oluyor ben 31 me yaklasiyom dilek itiraf ediyorum fazla kacti
ekmekler biraz kücük gibiydin 3 ekmek yedim yuh bana :18: cökelek salam domates zeytin öyle yaptim öglen kahvaltimi
monam hep kilon azaldi halde 2inci olmak cok güzel tebrik ediyorum seni
güle güle kulan canim bende duvarlari boyadirmayi düsünüyorum bakalim ben izindeyken esim yapsin hazircana oturayim
hepicimiz cenifir lop et ETSIZ olcez isallah
cok sagol canimcimama onu iyi niyetle söylemedi gibime geldi icinde seytan var onun sen onun ne oldugunu biliyormusun diye sordu bana yoo dedim bi bak internetden dedi pis pis siriti karaböcük dedi :44: ama tirtil 40ayak cikdi tifdil miydin acep :44: bi kalksin ben ona sorarim
eskileri eklemen iyi olmus cok güzel fark belli olmus masallah sana canim
kolay gelsin ballim
ara ara bana da sanci giriyor gecmis olsun bebis
sanada monam
canim hosgeldin aramizaokurken aglatiyordun beni yasinda kücükmüs seker ama zaten burda ac kalip zayiflamiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz
biraz da okurken sinir oldum yerler ailelerin bukadar sana karismasi yedinmi yiyiyor derler yemedinmi niye yemiyorsun derlerbu da seni cok yipratir
menülerini paylasirsan kizlar sana yardimci olurlar nerde yanlislarin olduguna dahir :13:
cuma günleri kilolarimizi bildiriyoruz cumartesi de liste yayinlaniyor bu da bizi daha cok motive ediyor gaza getiriyor
tekrar hosgeldin
kızlar caycumada yanı benım memleketımde kpru yıkılmıs 10 15 kısı olmus sanırım okadr uzuldum okadr sınırlendım kı
bu nasıl bı sorumsuzluk nerde bunlarla ılgılenenler hıc gormuolr mı bu koprunun yıkılmak uzere oldugunu
hıc bılmıorum cnm ama ben burdada okumustum ıcıodu bırılerı zaten kucuk bardakta ıcıorum fazlasını ıcemıorum tuaf tadı yahu norml kolaya benzemıo
Malesef burası Türkiye olduğu için,herşeye geç müdahele edilir.İlla ki birilerinin ölmesi,yaralanması gerekir. Rögar kapakları çocuklara düşene dek Kapatılmaz,işçilerin sigortaları da onları ölene dek yapılmaz.
Ben de iciyorum lightini arada..
Farkli olmasi normal ama normal kolanin bi bardaginda on kup seker oldugunu dusunursek kim bilir neler kattilar icine tadi yakalamak icin ama bu kadar oldurmuslar..
Aslinda icmemek lazim aspartam var bunlarda kanserojen :/
canım benım herkesın bır dıyet oykusu var karsıdan zayıfla yeme demek cok kolay gelıyor ınsanlara durum bazen oyle hal alıyorkı alay konusu olup cıkıverıyorsun.burdakı tum ınsanların gecmıslerıne baktgında herkes şişman.ama sorun kılo vermek degıl sorun ıradenı kontrol altına almak.bana yeter artık yeme dedıklerınde hırs yapıp daha cok yemek yıyesım gelırdı.ben 85,8 kılo ıle basladım kadınlar kulubu seruvenıme sonra 1-2 ay verıp yenıden 76 ıle kaldıgım yerden devam ettım.işlerımden dolayı ve bebekten dolayı sık sık gıremıyorum kk.ama mutlaka gun ıcınde 1 dk. da olsa ugruyorum.menumu yazıp cıkıyorum.yazmaya vaktım yoksa bıle motıvasyon ıcın 1-2 bıldırım okuyup cıkıyorum.sana tavsıyem hergun elını yuzunu yıkamak gıbı buraya gırıp menulerını bızlerle paylasman sadece bunu yap arkadaslarım menulerını akıp et.ve ınan bana arkadasların verdıgı kıloları ve paylastıgı resımlerı gorunce sureklı hırs yapıyorsun.ılk olarak buraya hergun gellll ılk basta menulere uymayabılırsın dıyet baslangıcları cok kotudur bılırım.ama buraya hergun ugra yemek yemek aklına gelınce hergun yaz.sonra gerısı corap söküğü gibi gelicek inan bana.........aramıza hoşgeldinnn...................ben iclal...
ya ben onu 40ayak diye biliyorumnebileyim tirtil oldugunu ama herhalde tirtil demedi ya uyuyor simdi gece ikiye bi uykum tutmadi deyip durdu herhalde tirfil dedi yada tifil kalksinda bi hesap versin
ay marketci amcaya bayildim
sagol fistiktesekkür ederim benden 8ay kücük esim anca 30 oluyor ben 31 me yaklasiyom dilek itiraf ediyorum fazla kacti
ekmekler biraz kücük gibiydin 3 ekmek yedim yuh bana :18: cökelek salam domates zeytin öyle yaptim öglen kahvaltimi
monam hep kilon azaldi halde 2inci olmak cok güzel tebrik ediyorum seni
güle güle kulan canim bende duvarlari boyadirmayi düsünüyorum bakalim ben izindeyken esim yapsin hazircana oturayim
hepicimiz cenifir lop et ETSIZ olcez isallah
cok sagol canimcimama onu iyi niyetle söylemedi gibime geldi icinde seytan var onun sen onun ne oldugunu biliyormusun diye sordu bana yoo dedim bi bak internetden dedi pis pis siriti karaböcük dedi :44: ama tirtil 40ayak cikdi tifdil miydin acep :44: bi kalksin ben ona sorarim
eskileri eklemen iyi olmus cok güzel fark belli olmus masallah sana canim
kolay gelsin ballim
ara ara bana da sanci giriyor gecmis olsun bebis
sanada monam
canim hosgeldin aramizaokurken aglatiyordun beni yasinda kücükmüs seker ama zaten burda ac kalip zayiflamiyoruz saglikli beslenerek zayifliyoruz
biraz da okurken sinir oldum yerler ailelerin bukadar sana karismasi yedinmi yiyiyor derler yemedinmi niye yemiyorsun derlerbu da seni cok yipratir
menülerini paylasirsan kizlar sana yardimci olurlar nerde yanlislarin olduguna dahir :13:
cuma günleri kilolarimizi bildiriyoruz cumartesi de liste yayinlaniyor bu da bizi daha cok motive ediyor gaza getiriyor
tekrar hosgeldin
az once tatıldım tam tamına 77,5kılo cıktım we yıkıldım resmen...ben sureklı tartılamam kı dewlet yurdunda kalıyorum...desteklerınızı beklıorum yazarım her gun aksatmadan gunluk tutmaya baslıyorum ıns en kısa zmndada...hep beraber cıtır olmaya
az once tatıldım tam tamına 77,5kılo cıktım we yıkıldım resmen...ben sureklı tartılamam kı dewlet yurdunda kalıyorum...desteklerınızı beklıorum yazarım her gun aksatmadan gunluk tutmaya baslıyorum ıns en kısa zmndada...hep beraber cıtır olmaya
sen ara yapmıomusun cnm
ıns bende sewncem haftaya
sen ara yapmıomusun cnm
sen ara yapmıomusun cnm
Yok sekerim diyet listemde yazmıyor deneme süresi diyelim kg verirsem devam edicem bu listeye:)
Hahahahahah cok güldümTırtılın ne olduğunu bilmiyor muydun .. ayakta alkışlıyorum suzi
Öldürcen sen beni yaa
Bakkalı amcaya kocaman bir alkisssssshaydeeeeeeeeeeeee gelsın yesılcaylar
markete su almaya gıttım marketcı amca hayrdır kızım rejımmı yapıosun sen dedı ben tabı hemn eet eet bellı oluyo mu dedım evet hemde nasıl erıdın dedı
ayyy dıcktm amca senn o lafları dıyen agzını yırım ben yırım yırım dıe
ayyy walla cok sewındırık oldum hemnn bu lafın ustune yeslcay yaptım
ama ben hıc erımıs bıyer goremıyorum hahahyyy
cok sagol canimcimHosgeldin...
Gazin 2 yeri var biri debriyajin yani digeri burasi
Fesat anacim insanlar..
Adama bak ya.. Cok guldum
Allah bozmasin canim hep boyle tatli cemkirisin
hosgeldin canimaz once tatıldım tam tamına 77,5kılo cıktım we yıkıldım resmen...ben sureklı tartılamam kı dewlet yurdunda kalıyorum...desteklerınızı beklıorum yazarım her gun aksatmadan gunluk tutmaya baslıyorum ıns en kısa zmndada...hep beraber cıtır olmaya
hosgeldin canimtartı korkulu ruyam oldu ya isanın kedıne guvenmesı ıcın guzel bı vucuda sahıp olması lasım helekı doğum yaptıysa su hazıran gırmeden ınsallah olucak gelecek hafta ,ç, kendıme spor aletlerı alıp spor yapmayı planlıyorum ınsallah sonuc alırım tek basına dıyet gecıcı sonuclar verıyo cunku herseferınde verdım sonrasında 1-2 kılo fazlasıyla aldım sporla olursa kalıcı oluyo bnce ablam 25 kılo verdı 3 ayda doktor dıyetı ve sıparla 3 çocuk sahıbı ve suan 60 kılo ve cıtır gıbı bı sene gectı hemen hemen ıstedınıde yıyor ama tabı ıstıkrarlıda olmak sart sanırım allahım sabır verırır de bende tamamlarım herkese basarılar:18::18::18::18::18: :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?