Ne kadar uzun sürüyor senin bu ağrılar, geçmiş olsun canım, üşütüyor musun yoksa kendini? Dikkat et bakalım.
Az önce öğle yemeğimi yedim :)
Menüm
2 bardak ayran
1 tabak salata
1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı
1 kaşıkta çorba :)
Önceki günlere yememe kıyasla kendimi daha tok zinde ve huzurlu hissediyorum
Dişim cok fena Sizliyo Dişçiye gidicem yarin Yarısı kırılmış üst en arka dişim.ben cok bakarım dişime fircalarim düzenli anlamadım niye böyle oldu....
çok geçmniş olsun bacım ah ah kadınların bir numaralı sorunuKarnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...
Çok sancım var leeeen bıktım regl den
bende grlı terazi var eve gidince tartayım canım. ben yerken 100 gr tartıyorum 3-4 kaşık civarı birşey oluyor ama tek kaşık tartmadım hiç bakayım.kızlar 1 kaşık nesfit kaç gram eder sizce
hassas mutfak terazisi olan varmı
bizahmet tartsa
kalorisine bakıyorumda bilemedim:26:
canım benim ne biçim işveren onlar ya. hiç izinsiz olurmu. bende avukatken haftada 6 gün akşam 8 lere kadar çalışıyordum sinir oluyordum. ama seninki daha kötü pazarın bile yok. Allah sabır versin ya.aynen ole dıolar ıste cnm ben cok bısı ıstemıorum sadce haftada 1 gun ızın:18::18::18:
canım ayran, kola gibi şeyleri fazla tüketip az yemeyi planlıyorsan ordada hata yaparsın
yemekten yarım saat önce su iç yemek yerken sıvı çok alma
miden küçülmez ozaman
bu şekilde beslenirsen bisüre sonra kilo veremiyorum diyeceksin bak sana söyleyeyim
vücudumuz kurnaz , az yediğimiz zaman kıtlık var sanıp kiloyu tutuyor
öyle olmaması için kalori miktarını çok azaltmamak lazım
bilirkişi gibi konuşuyorum ama umarım yanlışım yoktur
kızlaaaaar yanlışım varsa uyarın beni, yanlış yönlendirmeyeyim
ben bu şekilde düşünüyorum meryemcim çok fazla kısma derim ben
akşamları günlük yediğini yaz, kızlar itinayla saç çekerler
sende saçından olmamak için az yersin, cıss yemezsin
yinede senin kararın tabiii
eveeeeet bak aklıma gelmemişti
sen yoksan tadı tuzu yok deyip uğramamışlardır
bende ne eksik, kim eksik diyorumm
sensiz olmuyor canım arada kaç gel
kizlar nasilsiniz nerdeyse 1ay oldu gorusemiyoruz herkes iyidir umarim ben 23 nisana kadar trde olcaktim ama basimiza gelen olaylardan oturu 6nisanda donmek zorunda kaldim almanyada olanlar belki haberlerde duymuslardir schrambergde ev yandi diye malesef bizde o binadaydik allaha sukur can kaybi yok ama ev oturulmuycak halde ve bizde tekrar tasinmak zorundayiz bende esimi merak ettigim ve tasinmadaki yardimlar icin tekrar geri geldim simdi otelde kaliyoruz bide ustune almanlarin bayrami hic biseyde yapamiyoruz hersey sali gunune kaldi rabbim beterinden korusun hepinizi optum kendinize iyi bakinn
moralim çok bozuk kızlarr kocabir paket cips yedim(
canım ayran, kola gibi şeyleri fazla tüketip az yemeyi planlıyorsan ordada hata yaparsın
yemekten yarım saat önce su iç yemek yerken sıvı çok alma
miden küçülmez ozaman
bu şekilde beslenirsen bisüre sonra kilo veremiyorum diyeceksin bak sana söyleyeyim
vücudumuz kurnaz , az yediğimiz zaman kıtlık var sanıp kiloyu tutuyor
öyle olmaması için kalori miktarını çok azaltmamak lazım
bilirkişi gibi konuşuyorum ama umarım yanlışım yoktur
kızlaaaaar yanlışım varsa uyarın beni, yanlış yönlendirmeyeyim
ben bu şekilde düşünüyorum meryemcim çok fazla kısma derim ben
akşamları günlük yediğini yaz, kızlar itinayla saç çekerler
sende saçından olmamak için az yersin, cıss yemezsin
yinede senin kararın tabiii
eveeeeet bak aklıma gelmemişti
sen yoksan tadı tuzu yok deyip uğramamışlardır
bende ne eksik, kim eksik diyorumm
sensiz olmuyor canım arada kaç gel
bende grlı terazi var eve gidince tartayım canım. ben yerken 100 gr tartıyorum 3-4 kaşık civarı birşey oluyor ama tek kaşık tartmadım hiç bakayım.
o arkadaşa bende uzun uzun birşeyler yazacağımda bir fırsat bulamadım. 15 yaşında daha çok önemli onun beslenmesi...
buradayım canım da iş ödev giremiyorum nete . cuma günü de annemler gelecek. hem seviniyorum ama bir taraftanda nasıl ilgileneceğim bilmiyorum. birde cıslar var annem yapar da yapar şimdi. ben yemiyecem dedikçe küsecek. bakalım annem kilo vermişin diyecek mi. o beni son gördüğünde 80 e çok yakındım:18:
moralim çok bozuk kızlarr kocabir paket cips yedim(
bende şuana kadar cıss yemedimsonunda geçmişi bitirebildim
burda hava bi garip.. bi yağmur yağdı, bi fırtına çıktı elektrikler kesildi..
şimdi de güneş çıktı..
okula gitmedim bugün ders çalışıyorum evdesabah pek stresli bi şekilde uyandım:18::18::18:
bugün şimdilik yarım poğaçadan başka cısım yok
özledim burayı..
siz ne yapıyosunuz bakam??
bu arada tartı da pek hain davranıyor bana
geçen hafta 5 gün kaçamak 2 gün diyet yapıp kilo verdim diye artistlik yapyordum ya ortalarda
sevgilim demişti yağ yapımı olmamıştır haftaya yüksek çıkarsın filan diye.. ben de yok olmaz öyle şey hemen olur olcaksa filan diye itiraz etmiştim asi gençlik olaraktan
sanırım doğruymuş hezimete uğradım.. şişko ben
bende şuana kadar cıss yemedim
ama birazdan yemeye gideceğim
kalori hesapladım
az yiyeceğim
almam gereken kaloriyi aşmamaya çalışacağım
bakalım başarılı olabilecekmiyim
öylemi oluyormuş
bihafta yeyince ancak öbür haftayamı artı belli oluyor
ben geçen hafta okadar dikkat ettim + çıktım
haftasonu yedim - çıktım
aklım ermiyor artık
niye yedin kııııııııız çok ayıp ama. olan olmuş kızçem şimdi bolca bitki çayı ve su iç. birde spor yap yapabilirsen zararın neresinden dönsen kardır.moralim çok bozuk kızlarr kocabir paket cips yedim(
canım öncelikle günde 2,5 litre su kesinlikle içmen gerek. başka türlü zayıflamazsın. şöyle düşün yağı vücur yakmak için su ve oksijen kullanacak ve yaktıklarını atmak içinde su lazım ki idrarla vücuttan atabilsin. canım sen tam büyüme çağındasın çok dikkatli olman gerek. hergün yediklerini tam olarak yaz buraya yorumlar ile doğru yolu bulursun. bir kere kola türü içecekler kesinlikle yasak. diet kola içebilirsin o da canın çok çekti ise nefsini köreltmek için. bitki çayı iç mutlaka. yeşil çay ıhlamur adaçayı ne bulursan ödemi atarlar ve sindirimi düzenlerler. birde günde 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslen. haftasonu piknikle ilgili anlattıklarını okudum. canım iki katı yaşındayım sakın yanlış anlama amacım seni eleştirmek üzmek değil. bende senin gibi çok kilolu bir gençlik yaşadım ve o duyguları biliyorum yardımcı olmak isterim. kendimi yıllarca aç bırakıp midemi düzenimi altüst ettim. sende sakın aynı hataları yapma. az yemek zayıflamak değildir. tek kanat yedim yazmışsın mesela. keşke 2 parça kanat salata ve ayran yeseydin demek geldi o an içimden. zayıflamak için yemen lazım. ama sağlıklı ve bol protein ağırlıklı.Ben pek su sevmem aslında bazen tüm gün hiç içmediğim olur . Ama şu sıralar içmeye çalışıyorum artık yavaş yavaş o alışkanlığımdan kurtulacağım . Dediklerinde haklısın ama yerken kendimi pek aç hissetmiyorum ve ne kadar az yersem kar diyip fazla yemiyorum. Ama dediğin gibi yavaş yavaş azaltırım öğünlerimi belki birden vücuduma çok yüklenmişte olabilirim . Zaten önemli olan sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek önümde zaman bol :)
canım ben tam hatırlayamadım tabağa ölçüyordum 50- yada 100 grmı . 3-4 kaşıktı ama sen sorunca kafam karıştı akşam bakayım ben tartıda. peyniri ekmeği bile tartıyorum psikopata bağladım sorma ben: ) dün bir tane kurabiye yemiştim amaaaaaan kaç kalori olacak diye düşünüp bugün baktım 100 gr kurabiye 410 kalori ve benim yediğim 126 grm dı başımdan kaynar su döküldü resmen
canım o kalori sepetinden bakıyorum
30gr nesfit 125 gr süt diyor
ben nesfiti daha çok koyuyorum 30gramdan sanırım onun için ayrı ayrı yazayım dedim
1 yemek kaşığı sıvıda 10-15 ml falandır ama nesfitte kaç olur bilmiyorum
80e yakınsan kesin farkeder 3-4 kilo verince bile anlıyorlar
bide sık görmüyor yaa senii
çok hoşuna gidecek duydukların
bende yardımcı olmaya çalışıyorum ama sağlıklı beslenmekten ziyade kiloları vermeyi düşünüyor bisüre sonra kilo vermesi duracak
çok mutsuz olacak
isirgan otunun da faydasi oldugunu duydum bakalim söylersin merak ettim canimbende ısırganotlu yu alcm ıns fayda eder :18:
ay pisimçok geçmniş olsun bacım ah ah kadınların bir numaralı sorunu
bende grlı terazi var eve gidince tartayım canım. ben yerken 100 gr tartıyorum 3-4 kaşık civarı birşey oluyor ama tek kaşık tartmadım hiç bakayım.
canım benim ne biçim işveren onlar ya. hiç izinsiz olurmu. bende avukatken haftada 6 gün akşam 8 lere kadar çalışıyordum sinir oluyordum. ama seninki daha kötü pazarın bile yok. Allah sabır versin ya.
o arkadaşa bende uzun uzun birşeyler yazacağımda bir fırsat bulamadım. 15 yaşında daha çok önemli onun beslenmesi...
buradayım canım da iş ödev giremiyorum nete . cuma günü de annemler gelecek. hem seviniyorum ama bir taraftanda nasıl ilgileneceğim bilmiyorum. birde cıslar var annem yapar da yapar şimdi. ben yemiyecem dedikçe küsecek. bakalım annem kilo vermişin diyecek mi. o beni son gördüğünde 80 e çok yakındım:18:
niye yedin canim yeme bidahamoralim çok bozuk kızlarr kocabir paket cips yedim(
canim benim suyu bende cok sevmem ama haslama yapiyorum ben su ile karistiyorum yada sade cay iciyorum yada limon sIk soguk suyun icine eksi eksi icBen pek su sevmem aslında bazen tüm gün hiç içmediğim olur . Ama şu sıralar içmeye çalışıyorum artık yavaş yavaş o alışkanlığımdan kurtulacağım . Dediklerinde haklısın ama yerken kendimi pek aç hissetmiyorum ve ne kadar az yersem kar diyip fazla yemiyorum. Ama dediğin gibi yavaş yavaş azaltırım öğünlerimi belki birden vücuduma çok yüklenmişte olabilirim . Zaten önemli olan sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek önümde zaman bol :)
canim sizin elektrikler geldimi :26:sonunda geçmişi bitirebildim
burda hava bi garip.. bi yağmur yağdı, bi fırtına çıktı elektrikler kesildi..
şimdi de güneş çıktı..
okula gitmedim bugün ders çalışıyorum evdesabah pek stresli bi şekilde uyandım:18::18::18:
bugün şimdilik yarım poğaçadan başka cısım yok
özledim burayı..
siz ne yapıyosunuz bakam??
canim sizin elektrikler geldimi :26:
nörüyonuz kizlar bugün pazartesi topikde cogu kizce kayip hayroladilek niye gelmedi acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?