Asli gelmedinmi canim sen tatilden duy sesimisenin dedigin sampuan hosuma gitti sagol tatlim
herkes yemekte sanırım
ben de kaçayım yürüyüşe
Az önce öğle yemeğimi yedim :)
Menüm
2 bardak ayran
1 tabak salata
1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı
1 kaşıkta çorba :)
Önceki günlere yememe kıyasla kendimi daha tok zinde ve huzurlu hissediyorum
Kizlarrrr nerelerdesinizzzzz... Topigin yarısı yok nerede acaba... Bende yemeğimi yedim cocuklar uyuyorlar hava berbat...yağmur var
slm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda
bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
özel bir diyet falan değil değilmi
yumurtayı sabah yesen daha iyi değilmi
1 kase çorba, salata ayran/ yoğurt yiyebilirsin
günlük alacağın kaloiriyi çok azaltırsan kilo vermen durunca yapacak bişeyin kalmaz
karbonhidrat grubu şeyleri azaltmaya çalış
tamamen kesersen tatlı krizleri oluşabilir
bende bekliyorum ama kimse yok
hangı sampuanı demıstı canm
bende doktra gıttım gecen hafta sac dokulmesı ıcın ıgne feln werdı
ısırgan otlu sampuan kullan dedı
hasretcim asli bunu dediEki Görüntüle 386134 kulandim sacimda sanki fazla dökülmüyo birde ben 2si1 arada kulanmiyordum cabuk yaglandiriyor diye ama bu öyle etki yapmadihead6shoders kulaniyordum artik memnun degildim
kactim annemgil bekliyor bugün burda tatil beraber kahvalti yapcazsaatde 13 olmus
canım ayran, kola gibi şeyleri fazla tüketip az yemeyi planlıyorsan ordada hata yaparsınEvet değil doktorun verdiği liste hiç etki etmedi aksine kilo aldım ondan artık kendim yapıyorum.Sabahleyin yumurta yemeyi pek sevmem . Peynir zeytin salatalık ve domates tercih ediyorum genelde . Çorbayı içebilirdim ama iki bardak ayran içtim fazla sıvı tüketince karnımda şişlik hissediyorum ve rahat olamıyorum bir türlü :) İlk önce şu fazlalıklardan bir kurtalayım yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye geçmeyi planlıyorum :) Hem rejimin ilk günleri kendimi zorlamazsam sonradan hiç devam edemiyorum .
eveeeeet bak aklıma gelmemiştiben yokum ya kimse gelmemiş boykot edip. ne ediniz kızlar ben çalışıyorum her zamanki gibi.
bir geçmişe bakayım neler olmuş dilek hiç mi uğramadı ya. işyerinde net falan mı yasaklandı ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?