70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 1 kaşık nesfit kaç gram eder sizce
hassas mutfak terazisi olan varmı
bizahmet tartsa
kalorisine bakıyorumda bilemedim:26:

Az önce öğle yemeğimi yedim :)

Menüm

2 bardak ayran
1 tabak salata
1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı
1 kaşıkta çorba :)

Önceki günlere yememe kıyasla kendimi daha tok zinde ve huzurlu hissediyorum

Kizlarrrr nerelerdesinizzzzz... Topigin yarısı yok nerede acaba... Bende yemeğimi yedim cocuklar uyuyorlar hava berbat...yağmur var

özel bir diyet falan değil değilmi
yumurtayı sabah yesen daha iyi değilmi
1 kase çorba, salata ayran/ yoğurt yiyebilirsin
günlük alacağın kaloiriyi çok azaltırsan kilo vermen durunca yapacak bişeyin kalmaz
karbonhidrat grubu şeyleri azaltmaya çalış
tamamen kesersen tatlı krizleri oluşabilir

weeeeeeeee menum
sabah az sosıs 2 dılm kepek ekmegı 6 7 sıyah 1 yesıl zaytın az penır salatalık cay
ara elma
ara 2 kepeklı galeta
oglen 2 dılım cawdr ekemegınn arasında sosıs peynır ayran
ara elma
aksam mercmek corbası salata

slm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda

bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim

Hosgeldinnnnnnn canimmmmm benim cok iyi yapmışsınnnn olsun kg 60 larda olsun sen bizimle paylaşım yap gerisi kolay
Cok mutlu oldum vallaaa

Dişim cok fena Sizliyo Dişçiye gidicem yarin Yarısı kırılmış üst en arka dişim.ben cok bakarım dişime fircalarim düzenli anlamadım niye böyle oldu....

Evet değil doktorun verdiği liste hiç etki etmedi aksine kilo aldım ondan artık kendim yapıyorum.Sabahleyin yumurta yemeyi pek sevmem . Peynir zeytin salatalık ve domates tercih ediyorum genelde . Çorbayı içebilirdim ama iki bardak ayran içtim fazla sıvı tüketince karnımda şişlik hissediyorum ve rahat olamıyorum bir türlü :) İlk önce şu fazlalıklardan bir kurtalayım yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye geçmeyi planlıyorum :) Hem rejimin ilk günleri kendimi zorlamazsam sonradan hiç devam edemiyorum .

kızlaaaaaaaarrrr,
ay yokun kaç gündür kimse beni merak etti mi ki acep??cuma bildirim bile yapamadım haftasonuna yatılı misafirim vardı cuma bütün gün hazırlandım gelemedim malesef(cumartesi bi baktım kimö napmış diye listeye süperdi valla..bildirimimi şimdi yapcam müsade ederseniz:
başlangıç:74
geçen hafta:64.8
bu hafta:64
giden:0.8
toplam giden:10
hedef:62

bugünkü menüme gelelim çok korkunç ama napak)
sabah:10.30 da uyandım benim kızla ilgilenip kahvaltı yaptırana kadar 11 i geçti hadi dedim 12 de kociş gelcek bekle onu
ara :yok tabi
öğle:1 dilim denge liğht,1 enginar,1 köfte,1 kk peynir
ara:leblebi yerim daha acıkmadım
akşam:fırında levrek salata

kötü beselendim şuana kadar ama toparlıyorum şuan ısırgan çayı içiyorum su 3 litreyi geçer yine akşama 1 rezene içerim regl olduğum için bisiklete binmiyorum br de yeni bir çay tarifim var size de yazcam şimdi onu kaynatıp içcem günde 2 kere.şimdilik bu kadar bir yandan toz alcam arada uğrar bakarım neler yapıyıorsunuz

Son düzenleme:
hangı sampuanı demıstı canm
bende doktra gıttım gecen hafta sac dokulmesı ıcın ıgne feln werdı
ısırgan otlu sampuan kullan dedı

hasretcim asli bunu dedi kulandim sacimda sanki fazla dökülmüyo birde ben 2si1 arada kulanmiyordum cabuk yaglandiriyor diye ama bu öyle etki yapmadi head6shoders kulaniyordum artik memnun degildim

kactim annemgil bekliyor bugün burda tatil beraber kahvalti yapcaz saatde 13 olmus

bende ısırganotlu yu alcm ıns fayda eder :18:

canım ayran, kola gibi şeyleri fazla tüketip az yemeyi planlıyorsan ordada hata yaparsın
yemekten yarım saat önce su iç yemek yerken sıvı çok alma
miden küçülmez ozaman
bu şekilde beslenirsen bisüre sonra kilo veremiyorum diyeceksin bak sana söyleyeyim
vücudumuz kurnaz , az yediğimiz zaman kıtlık var sanıp kiloyu tutuyor
öyle olmaması için kalori miktarını çok azaltmamak lazım
bilirkişi gibi konuşuyorum ama umarım yanlışım yoktur

kızlaaaaar yanlışım varsa uyarın beni, yanlış yönlendirmeyeyim

ben bu şekilde düşünüyorum meryemcim çok fazla kısma derim ben
akşamları günlük yediğini yaz, kızlar itinayla saç çekerler
sende saçından olmamak için az yersin, cıss yemezsin
yinede senin kararın tabiii
ben yokum ya kimse gelmemiş boykot edip. ne ediniz kızlar ben çalışıyorum her zamanki gibi.
bir geçmişe bakayım neler olmuş dilek hiç mi uğramadı ya. işyerinde net falan mı yasaklandı ki:26:
eveeeeet bak aklıma gelmemişti
sen yoksan tadı tuzu yok deyip uğramamışlardır
bende ne eksik, kim eksik diyorumm
sensiz olmuyor canım arada kaç gel

3 parça taze ya da kuru zencefili, 1 limonun kabuğu ile 2 litre suda kaynatıyorsunuz.
Kaynadıktan sonra içerisine bir rulo tarçın atıp 10 dakika demlendiriyorsunuz. Ilımaya yakın 1 yemek kaşığı bal ilave edip karıştırıyorsunuz.
Süzüp her ara öğünün ardından bir su bardağı içiyorsunuz. ben daha denemedim tadını ve etkisini bilmiyorum bana da bir arkadaşım yazdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…