70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün nedense acıktım :18::18:

dün akşam 1 bardak suya 3 kuru kayısı koydum
sabahta onu yedim
tuttu gibi geldi bende kahvaltı yapmayayım nesfit yiyeyim diye düşündüm
nesfit acıktırıyor sanırım :26:

afiyet olsun tatlım
çay bardağına yapınca kıwamı iyi oluyo
yanında bide bitter çikolatatam süper gidiyo aslında kahwenin ama o cıss yok ondan

Selammmm kizlarrrr nasilsnizzzz bakalimmmmmm.....
Benim dişim cok agriyoooo bu sabah ilaç aldım dindi gibi....Pazarı'm fena gecti büyük oğlumun yanağı şişti onunda dişinden süt dişleri oldugun icin cekemiyolarda antibiyotik şurup kullanıyoruz şimdi....ben dayanamıyorum yavrum nasıl dayansın....

Dün tartıya çıktım normalde tartıya asla akşamları çıkmazdım sabahları aç karna çıkınca daha motive olurdum ama iki gündür rejimde olduğum için kendime güvenip çıktım . Geneç hafta sabahleyin çıktığımda 75,600 olan tartı dün akşam yemekten sonra 73,800 çıktı. Geçen aydan beri 72 yi göremedim onuda görürsem tam odaklanıcam şu rejime Nisan bitene kadar hiç tartılmamayı planlıyorum birden çıkıp baya bir kilo vermiş olarak görmek istiyorum. Tabi işin ucunda hüsrana uğramakta var .

Okula yollamadım bugün ben fazla kalamıcam uyursa girerim cok Nazlı bişey yemeyi icmiyo....off oooofff

Menum

Sabah ac karnına kahve turk kahvesi

Ara bitki cayı

Öğle 2 adet haslanmis yumurta salata yeşillik

Ara kayısısı form cay

Aksam 4 adet köfte marul salatası limonlu maydonozlu domates.....

2 l su
Spor yok

Karnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...

Çok sancım var leeeen bıktım regl den

bende nesfıtle hıc acıkmıorum norml kahwltyla ackıorum
az mı yedın cnm acaba

afiyet olsun tatlım
çay bardağına yapınca kıwamı iyi oluyo
yanında bide bitter çikolatatam süper gidiyo aslında kahwenin ama o cıss yok ondan
ben bitter çikolata sevmiyorum iyiki
çok fazla çikoylada aram yok
teşekkür ederim buarada
Karnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...

papatya çayı regl döneminde rahatlatıyormuş diyorlar
ben hemen ağrı kesiciyi içerim
genç kızken kandırırlardı bizi ağrı kesici içme kısır olursun çocuğun olmaz diye

Ne kadar uzun sürüyor senin bu ağrılar, geçmiş olsun canım, üşütüyor musun yoksa kendini? Dikkat et bakalım.

Son düzenleme:

aynı hazırlıomusuz cnm bn nesfıtını 7 8 kasık feln koyuyorum dolu dolu hıc acıkmıorum 1 e 2 ye kadar sabah 7 buck gıbı yıorum

canım öyle olsa acıkmam belkide
2 kaşığı 1 dilim ekmekmiş
onun için fazla yememeye çalışıyorum

onlar ne bilsin senin diyet yaptığını kıtlıktan çıktık biz tabii yeriz
canım sürekli bişeyler yemek istiyor ya tutamıyorum kendimi
bu arada su ile ilgili yazdığın şeyi okudum damacanaya dayayayım artık ağzımı anca kurtarır

merhaba kizlar haftasonlari yine kacamakli gecti sanirsam ben yapmadim 1 dilim pastadan haric bakalim cumaya ne görcem :18:

slm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda

bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
hosgeldin canim
buranin havasi bi öyle bi böyle canim bugünde günes var
hosgeldin
neslicim nerelerdesin canim sen ya hic sorma kilo alma rekoru girdim
sagol monam
tüh keske onunkine bakmasaydin ama olacakmis morelini bozma canim belki güzel sonuclar alirsin
hosgeldin
ay canim ya cok gecmis olsun yeni tasinmisdiniz birde aman cana gelmesinde ya yinede insan üzülüyor ama yakin nasil cikmis sizinkiler evdemiydin :26:tekrar cok gecmis olsun canimcim

gecmis olsun canim size dis agrisi mahfettiyo insani

üff ülen birde agrisiz gelip gitse dimi noram

bende papatya cayi yapiyorum regliiken bak aklima geldi minecim gercekden fayda ediyor karnimi yumusatiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…