niye bukadar sessiz topik?
nerdesiniz kızlar?
ben okulda içtiğim için kahve fincanı bulamadım
çay bardağına koydum iyi geldi ama şekerli içtim ben :26:
bende buhafta nesfite ağırlık vereyim diyorum
değişiklik yapmam lazım sanırım
sabah kahvaltı yerine nesfit yedim
öğlende aynı şekilde yiyeceğim
öğleden sonra güne gidecem az yemeyi planlıyorum
bide kalori sayımı yapacam 1300ü geçmemeye çalışacağım bakalım nasıl olcak
burda yaz havası olunca insanın inanası gelmiyor
haftasonu bahar temizliği yapacaktım iyiki yapmamışım
kesin burayada gelir yağmur
bugün nedense acıktım :18::18:
dün akşam 1 bardak suya 3 kuru kayısı koydum
sabahta onu yedim
tuttu gibi geldi bende kahvaltı yapmayayım nesfit yiyeyim diye düşündüm
nesfit acıktırıyor sanırım :26:
ben bitter çikolata sevmiyorum iyikiafiyet olsun tatlım
çay bardağına yapınca kıwamı iyi oluyo
yanında bide bitter çikolatatam süper gidiyo aslında kahwenin ama o cıss yok ondan
Karnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...
Çok sancım var leeeen bıktım regl den
bende nesfıtle hıc acıkmıorum norml kahwltyla ackıorum
az mı yedın cnm acaba
1 bardaktan azdı süt
6 kaşıkta nesfit koydum
dolu dolu değildi ama kaşık
sen nasıl hazırlıyorsun?
Ne kadar uzun sürüyor senin bu ağrılar, geçmiş olsun canım, üşütüyor musun yoksa kendini? Dikkat et bakalım.Karnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...
aynı hazırlıomusuz cnm bn nesfıtını 7 8 kasık feln koyuyorum dolu dolu hıc acıkmıorum 1 e 2 ye kadar sabah 7 buck gıbı yıorum
Aynen yalnız değilsin
kahvaltım muhteşemdi
bi tabağa hamur işleri börek simit falan doldurdum
bi tabağa da kahvaltılıklarr
gören demiştir kesin aç gözlüye bak diye
sen yine akşamı hafif geçirmişsin
ben akşam ciğer ve bisürü lavaş yedim
yanındaki mezeleri saymıyorum bile
canım öyle olsa acıkmam belkide
2 kaşığı 1 dilim ekmekmiş
onun için fazla yememeye çalışıyorum
hosgeldin canimslm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda
bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
buranin havasi bi öyle bi böyle canim bugünde günes var
bugün dışarı çıktık kızım bile kısa kollu giydirdim yinede terledi
dışarısı çok sıcak
bende kışlıkları değiştircem ama yazlıklar vakumlu poşetlerde
nasıl olcak bilmiyorum çok karışcak ortalık
şimdi güneş 31 derece yazın gölge 35-36 derece olur
yazın durulmaz buralardada memleket diye başka çare yok
uykusuz geceler sıcaktan...
ben arzum kullanıyorum
saçlarım kalın telli olmasına rağmen iyi, ben memnunum bu markalar nasıl olur hiç bilmiyorum hepsiburadada yorumlara bak yönlendirici oluyor
karmııı?? hangi mevsimdesiniz bacım siz, yazlıkları giydik biz
[/COLOR][/FONT][/B]
hosgeldinselam aranıza yeni katıldım 2 nisan 2012 tarihi itibariyle karatay diyetine başladım 74 kilo 850 gramdım dün tartıldıgımdq 71 kilo 800 gramım benim için çok güzeldi aynen devam ediyorum bu haftada hiç kacamak yapmadım her gün yarım saat yürüdüm yumurta çökelek peynir ceviz haşlama tavuk et ızgara yogurt yagsız yedim çok açlık hisetmedim herkese kolay gelsin...
neslicim nerelerdesin canim senİyi akşamlar kısçeler ben geldimmmmm
cuma c.tesi pazar yedim içtim kalorilerin dibine dibine vurdum
sanırım kalori patlaması yaşamışımdır
olsun napalım yarından itibaren normal menüye devam
sizleri çok özledim 2 günde
liste süper olmuş dilek eline sağlık kısçem
noracım süper vermişsin tebrik ederim canım
mineee ayyy ne güldürdün beniiiikilolarımı sana gönderdim postayla canım pufffff diye
üzülme hayatım haftaya 1500 üstü gider bak demedi deme
suzicimmmm sen naptın öle ya bildirimin görünce böle oldumuleeeynynnn ne buuuuuuuuuuuu
neyse kızlar kimsede yok sanırım aşağıda
ben yine gelirim görüşürüz kısçeler
sagol monamkızlar bu arada haberlerde izledim
bir gün yemeği çok kaçırırsanız eğer
ertesi gün içtiğiniz su miktarını arttırırsanız yedikleriniz yağa dönüşmüyormuş
bu demek oluyor ki yarın suyun kölesi olacam
tüh keske onunkine bakmasaydin ama olacakmis morelini bozma canimarkadaşlar merhaba
bugün acayip moralim bozuk .aöf 4.sınıf tek dersten kalmıstım gecen sene ve bugun aylardan berı bekledıgım sınava gırdım.sınav soruları orta derecelıydı.yanı ne kolay ne zor.:26::26::26:..sınav saatı geldı basladım soruları çözmeye aradan yaklasık 20 dk.gectı tam adapte olmusum kızın bırı sınava gec kalmıs sınav gorevlısı almam dıyor kız gırıcem dıyorbunlar basladı tartısmaya..tabı dıkkat dagıldı.bu esnada tam caprazdakı kızla sınav kıtapcıklarımız aynı ıdı.gozum kaydı ve bır an seytana uydum... ..ben 15.soruyu cozerken kız ılk sayfada ıdı.baktım yaptıgım sorular onunkıyle cok farklı ben mı yanlıs yaptım dedım gerı dondum ve sıldım...tabı sınavdan cıkınca aslında benım yaptıklarımın dogru onunkılerın yanlıs oldugunu ogrendım. ve butun gunumu tahmın edebılırsınnız pişmanlık pişmanlık pişmanlııkkkk....çok kızıyorum kendıme...umarım sınav sonucum ıyı gelır umarım dıger yaptıklarım bana bu sınavdan gecmem ıcın yardım eder..şimdi bu durum için nedesenız kabulum çok buyuk aptallık ettımmmm..... .
gelelım menume....(pek parlak değil ama en azından cısss yokkk)
sabah (çok gec yaptık 11:30 gıbı )
peynırlı yumurta ve bırazda tereyag vardı ıcınde
1 domates
1,5 dilim kepek ekmeği
1 bardak sekersız cay
öğle yeme yok
ara (17:00)
1 yeşil elma
aksam ( 18:00)
3 parça palamut tava
mevsım salata
1 bardak zero
1 küp şeker buyuklugunde helva
ara (20:30)
1 bardak sekersız cay
1 yeşil elma
kendınıze çok ıyı bakın .
hosgeldinherkese slm bende aranıza girmeyi çok istiyorumumarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşabilir:)))bende 36 gündür diyet günde 2.5 saat spor yapıyorum.85 kilodan 1 ayda 10 kilo verdim:)))inşallah devamı gelir.bu arada boyum 1 72 daha önümde vermem gereken coooooook kilo var.herkese kolay gelsin d,iyorumm
ay canim ya cok gecmis olsun yeni tasinmisdiniz birde aman cana gelmesinde ya yinede insan üzülüyor ama yakin nasil cikmis sizinkiler evdemiydin :26:tekrar cok gecmis olsun canimcimkizlar nasilsiniz nerdeyse 1ay oldu gorusemiyoruz herkes iyidir umarim ben 23 nisana kadar trde olcaktim ama basimiza gelen olaylardan oturu 6nisanda donmek zorunda kaldim almanyada olanlar belki haberlerde duymuslardir schrambergde ev yandi diye malesef bizde o binadaydik allaha sukur can kaybi yok ama ev oturulmuycak halde ve bizde tekrar tasinmak zorundayiz bende esimi merak ettigim ve tasinmadaki yardimlar icin tekrar geri geldim simdi otelde kaliyoruz bide ustune almanlarin bayrami hic biseyde yapamiyoruz hersey sali gunune kaldi rabbim beterinden korusun hepinizi optum kendinize iyi bakinn
gecmis olsun canim sizeSelammmm kizlarrrr nasilsnizzzz bakalimmmmmm.....
Benim dişim cok agriyoooo bu sabah ilaç aldım dindi gibi....Pazarı'm fena gecti büyük oğlumun yanağı şişti onunda dişinden süt dişleri oldugun icin cekemiyolarda antibiyotik şurup kullanıyoruz şimdi....ben dayanamıyorum yavrum nasıl dayansın....
üff ülen birde agrisiz gelip gitse dimi noramKarnıma kalorifer bağlamak istiyorum regl dönemlerimde yada soba üstünde yaşamak istiyorum...
ben bitter çikolata sevmiyorum iyiki
çok fazla çikoylada aram yok
teşekkür ederim buarada
papatya çayı regl döneminde rahatlatıyormuş diyorlar
ben hemen ağrı kesiciyi içerim
genç kızken kandırırlardı bizi ağrı kesici içme kısır olursun çocuğun olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?